pricaj nam o sreciUnofficialpage je napisao/la:Bravoooo. Idemo "komšije". Ali ste imali sreće, prečka pa u stativu p izbi čini mi se Tatomirović.
Ma bit' će ovdje petarda

SAD SE SVE VRACA. PUNI JE DO VRHA !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pricaj nam o sreciUnofficialpage je napisao/la:Bravoooo. Idemo "komšije". Ali ste imali sreće, prečka pa u stativu p izbi čini mi se Tatomirović.
Ma bit' će ovdje petarda
Pa dobro, jesu oni imali sreće u 1. utakmici. Sve se vrača, sve se plača.Bosniacum Lilium je napisao/la:pricaj nam o sreciUnofficialpage je napisao/la:Bravoooo. Idemo "komšije". Ali ste imali sreće, prečka pa u stativu p izbi čini mi se Tatomirović.
Ma bit' će ovdje petarda![]()
SAD SE SVE VRACA. PUNI JE DO VRHA !![]()
![]()
Nema povlacenja. Treba jos jedan zabiti Krste ili BIlbija i gotovo je. Sada bi im trebalo biti lakse jer ovi su krenuli da se otvaraju.unavita je napisao/la:opaaa bravo bravo, sevcenko![]()
Dva odlicna gola, samo treba nastaviti ne povuci se jel vidjeli smo u utorak sta se desava nasim ekipama kad se povuku.
kuci prvaesprit24 je napisao/la:Nisam nesto upratio B-) jesmol domacini ili gostujemo prvu utakmicu protiv grka![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Amar Dzeko je napisao/la:Okić je igrač manje.
Pa izvinuo sam mu semirzatele je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:Okić je igrač manje.
E moj Clutch,aj se sad vrati sam u Banovice![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Tatamata1946, ZaZelju i 42 gosta.