Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

džakailibu
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la džakailibu » 05 sep 2013, 11:16

džeko nezna predriblati!!???? pa covjek se povrijedio dok ga je džeko driblo ko sivonju.
" onclick="window.open(this.href);return false;
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 05 sep 2013, 11:23

dadnan je napisao/la:Ma mi imamo dva napadaca koji su navikli sve na kasiku dobit to je problem. Volim ih obojica i pratim skoro sve meceve cityja i to samo zbog dzeke a i dosta meceva stutgarta samo radi vede ali cinjenica je da nemamo neke napadace koji mogu predriblati ili preci 1-2 igraca napraviti nesto konkretno i slicno. Obojica uglavnom kad zabiju to bude dobiju na gotovo loptu ili osutaju na prvu ili potrce 1vs1 na golmana. Dobro dzeko zna nekad opalit i dalekometni sut ali to i dalje ne znaci da predje pola igraca pa zabije nego dobije loptu vidi priliku i proba. To je nas problem.
Ti i nogomet ste dva različita svijeta....
Bratstvo do groba....

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 05 sep 2013, 11:36

@ElWeddo23
Ako se ne razumijes u fudbal ne komentarisi :)

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 sep 2013, 12:03

dadnan je napisao/la:Ma mi imamo dva napadaca koji su navikli sve na kasiku dobit to je problem. Volim ih obojica i pratim skoro sve meceve cityja i to samo zbog dzeke a i dosta meceva stutgarta samo radi vede ali cinjenica je da nemamo neke napadace koji mogu predriblati ili preci 1-2 igraca napraviti nesto konkretno i slicno. Obojica uglavnom kad zabiju to bude dobiju na gotovo loptu ili osutaju na prvu ili potrce 1vs1 na golmana. Dobro dzeko zna nekad opalit i dalekometni sut ali to i dalje ne znaci da predje pola igraca pa zabije nego dobije loptu vidi priliku i proba. To je nas problem.
da je vise problema tipa dzeko i ibisevic, mi bi bili prvaci svijeta :)

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 05 sep 2013, 12:41

I ko je reko da dzeko ne valja? Ja sam reko da je takav tip igraca i takvih ima dosta samo sto je on medju najboljima na svojoj poziciji. Ono sto sam htio rec da moras izigrat tj da mora neko drugi isto biti raspolozen da vecinu posla uradi i doda njima da bi zabili a ne tipa aguero recimo koji predje sam igrace i dodje do gola i koji je jos i brz sto ovi nasi nisu. Sad ispade dzeko bolji i od mesija i ronalda zajedno.
Niko nije reko da su losi nego da mora neko dovest loptu do sesnesterca jer oni to ne rade oni je tamo cekaju.
A sto se tice driblanja svaki igrac koji je profesionalan igrac moze predriblati nekad nekoga ali nemoj sad rec da to dzeko radi 5puta u svakoj utakmici. Ako je nekad predriblo ne znaci da sad covjek dribler.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 sep 2013, 13:20

dadnan je napisao/la:I ko je reko da dzeko ne valja? Ja sam reko da je takav tip igraca i takvih ima dosta samo sto je on medju najboljima na svojoj poziciji. Ono sto sam htio rec da moras izigrat tj da mora neko drugi isto biti raspolozen da vecinu posla uradi i doda njima da bi zabili a ne tipa aguero recimo koji predje sam igrace i dodje do gola i koji je jos i brz sto ovi nasi nisu. Sad ispade dzeko bolji i od mesija i ronalda zajedno.
Niko nije reko da su losi nego da mora neko dovest loptu do sesnesterca jer oni to ne rade oni je tamo cekaju.
A sto se tice driblanja svaki igrac koji je profesionalan igrac moze predriblati nekad nekoga ali nemoj sad rec da to dzeko radi 5puta u svakoj utakmici. Ako je nekad predriblo ne znaci da sad covjek dribler.
kralju vezni red i sluzi da prenese loptu. bilo bi glupo da se vedo i dzeko vracaju na nasu polovicu da primaju loptu. imamo pjanica, misimovica, lulica pa i mujdzu i salihovica koji prenose loptu do nasih napadaca i zbog toga i igramo lijepo i efikasno.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 sep 2013, 13:48

A relano dadnane Dzeko kad pukne laznjak kamermanu kamera ispadne.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 05 sep 2013, 13:55

Opet nepotrebno raspravljanje Dzeko-Vedo.Trebaju nam obojica i oba imaju prednosti i mane jedan nad drugim.Recimo,jedna od prednosti Vede nad Edinom je da on puno vise trci od Dzeke,on pretrci za jednu utakmicu ko Dzeko za dvije,to je cinjenica,pravi pritisak,obavlja defanzivne zadatke bolje od Edina.Uglavnom,savrseno se nadopunjavaju i u njima imamo apsolutno sve od napadacke igre.

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 sep 2013, 14:16

mislim da @dadnan ne dovodi u pitanje efektivnost ove dvojce ili ljubav, samo hoće reći, da to ipak nisu igrači tipa eto'o, sergio aguero..da prošveraju zadnjeg veznog, dva štopera, oba beka da golmanu provuku kroz uši i sjednu na loptu u golu :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

ronweasley
Kontakt:

Post Postao/la ronweasley » 05 sep 2013, 14:30

iVar je napisao/la:mislim da @dadnan ne dovodi u pitanje efektivnost ove dvojce ili ljubav, samo hoće reći, da to ipak nisu igrači tipa eto'o, sergio aguero..da prošveraju zadnjeg veznog, dva štopera, oba beka da golmanu provuku kroz uši i sjednu na loptu u golu :mrgreen:
:mrgreen:

Nama takvi i ne trebaju. Ako ćeš iskreno ja da sam na Papetovom mjestu, da mi sad dođu i Eto'o i Aguero i kažu da hoće igrati za BiH, ne bih ih mijenjao za ovaj tandem Džeko-Ibišević. Za našu repku bolji tandem od ovoga NE POSTOJI. :)
Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 05 sep 2013, 17:03

Jel neko primjetio dok je gledao ovaj klip ---> http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... ake/113053" onclick="window.open(this.href);return false; ... koliko je Vedo puta upotrebio rijeci "ovaj" i "onaj" :lol:

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 sep 2013, 17:12

ronweasley je napisao/la:
iVar je napisao/la:mislim da @dadnan ne dovodi u pitanje efektivnost ove dvojce ili ljubav, samo hoće reći, da to ipak nisu igrači tipa eto'o, sergio aguero..da prošveraju zadnjeg veznog, dva štopera, oba beka da golmanu provuku kroz uši i sjednu na loptu u golu :mrgreen:
:mrgreen:

Nama takvi i ne trebaju. Ako ćeš iskreno ja da sam na Papetovom mjestu, da mi sad dođu i Eto'o i Aguero i kažu da hoće igrati za BiH, ne bih ih mijenjao za ovaj tandem Džeko-Ibišević. Za našu repku bolji tandem od ovoga NE POSTOJI. :)
e bgm bi ja jednog messija :mrgreen:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 sep 2013, 22:18

[youtube][/youtube]

:)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 sep 2013, 06:16

Vedo samo hrabro i onako kako znas 120% trk srce i fokus.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Cautinho » 06 sep 2013, 14:52

FliX je napisao/la:Jel neko primjetio dok je gledao ovaj klip ---> http://sportsport.ba/bh_fudbal/ibisevic ... ake/113053" onclick="window.open(this.href);return false; ... koliko je Vedo puta upotrebio rijeci "ovaj" i "onaj" :lol:
Ja jesam,ukupno 13 puta u 2 minute videa.
Keep walking.

Miske10
Kontakt:

Post Postao/la Miske10 » 07 sep 2013, 02:44

Vedade slabo,nisi imao lopti a ono sto si imao upropastio si.Zasto?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 sep 2013, 02:48

Miske10 je napisao/la:Vedade slabo,nisi imao lopti a ono sto si imao upropastio si.Zasto?
Bar nije setao po terenu kao njegov kolega u napadu, bar je trcao i radio dosta stvari za ekipu tj. vrsio presing na posljednju liniju protivnika, dok njegov kolega iz napada nakon izgubljene lopte jednostave stane i pocne razgledati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 07 sep 2013, 09:22

Eto vratite se malo unazad i pogledajte da sam ja upravo to govorio da imamo takve napadace posebno za dzeku, iako ih volim takva su vrsta igraca. Pa je bilo de dadnane bgt ne pisi kad se ne razumijes u fudbal pa eto sad.
Dzeko je takav i uvijek ce bit takav. A ibisevic isto nije mnogo pokazao eto sad kad razmislim i ne sjecam se da sam ga nesto vidio s loptom, skroz malo je pokazao i vedo.
Lulic jedini koji se cuo cesto i teska srca moram rec vrsajevic se kao trudio iako je bio supalj u odbrani.
A beg brat treba dobit najvisu ocjenu.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 sep 2013, 06:26

Igrao je kao krilo i opet je trčao za dvojicu. U reprezentaciji mu je potpuno drugačija uloga nego što je to slučaj u VFB-u. Veoma zahvalan igrač koji se podredio kolektivu i kao takvog ga treba još više cijeniti i poštovati.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 11 sep 2013, 06:54

Neutral je napisao/la:Igrao je kao krilo i opet je trčao za dvojicu.
Imal iko ove statistike za trcanje u zadnje dvije utakmice, bas me zanima da vidim kolko su pojedinci pretrcali, mada znam da ta statistika ima vise faktora.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921 i 36 gostiju.