Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

GunnerS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2010, 12:06

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 18 jan 2010, 12:24

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2010, 12:45

sa kopa: Liverpool FC close in on Kenwyne Jones loan deal
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jan 2010, 12:47

osgood je napisao/la:gdje ima dima tu ima i vatre 8-)

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... -considers
Samo sto se ovdje dimi godinama i uvijek Real izgori ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jan 2010, 12:49

Torres Da Killa.!. je napisao/la:sa kopa: Liverpool FC close in on Kenwyne Jones loan deal
Nastavljamo sa polovnjacima i bezveznom bacanju para :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2010, 12:55

Dirk je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:sa kopa: Liverpool FC close in on Kenwyne Jones loan deal
Nastavljamo sa polovnjacima i bezveznom bacanju para :!:
yah , hoce rafa jos da nas sjebe dok ga nisu otpustili xD.-. po meni najbolje rjesenje bi nam bilo da dovedemo jos ardu i chamakha , za to bi trebali prodat babela,benayoona i jos nekog +malo para i eto nam kako treba igraca
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 18 jan 2010, 12:55

Dirk je napisao/la:

a, ako fulate ligu šampiona iduće sezone?

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2010, 13:01

osgood je napisao/la:
Dirk je napisao/la:

a, ako fulate ligu šampiona iduće sezone?
ako fulimo ligu sampiona u dugowima.. rejesenje prodamo mascerana gerrarda i torresa.. vratimo dug ostane para za silvu,J kola, i parkera i jos neke igrace krenemo ispocetka.. Opet svima deremo guzove i takk.. Nije najjaci onaj koji uvijek pobjedjuje nego je najjaci onaj KOJI SE UVIJEK VRATI KADA PADNE YNWAAA

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 18 jan 2010, 13:14

Torres Da Killa.!. je napisao/la:

ako fulimo ligu sampiona u dugowima.. rejesenje prodamo mascerana gerrarda i torresa.. vratimo dug ostane para za silvu,J kola, i parkera i jos neke igrace krenemo ispocetka.. Opet svima deremo guzove i takk.. Nije najjaci onaj koji uvijek pobjedjuje nego je najjaci onaj KOJI SE UVIJEK VRATI KADA PADNE YNWAAA
Svaka cast!
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 18 jan 2010, 13:33

joe cole da predje na Antifield? :D Dobrta, dobra.
A, što se tiče da se svaki put vraćate jači samo je jedan podatak relevantan a to je neki od vas nisu bili ni rodjeni kad je liverfool osvojio englesku titulu zadnji put :D
Hvala! ;)

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2010, 13:39

osgood je napisao/la:joe cole da predje na Antifield? :D Dobrta, dobra.
A, što se tiče da se svaki put vraćate jači samo je jedan podatak relevantan a to je neki od vas nisu bili ni rodjeni kad je liverfool osvojio englesku titulu zadnji put :D
Hvala! ;)
pa budalice taj podatak je znaci dobar jer navijaci liverpoola ne navijaju zbog para slave i trofeja nego zbog toga sto vole ovaj klub,. ne navijaju zbog abramovica.. znaci treba navijat za klub od kad on osvoji titulu.. ti znaci navijas za chealsea od kad je osvojio bas si se otkrio ;D

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2010, 13:42

zasto ih prodati kad ne moramo :? purslow je rekao da nema prodaje igraca zbog dugova i slicnog :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jan 2010, 13:47

Thunder93 je napisao/la:

Svaka cast!
Odavno nista gore nisam procitao na ovom forumu. Ja ne mogu da vjerujem da je jedan Parker dostojna zamjena za Gerrarda ili Mascherana, taj covjek je pokazao da ne moze meda u jacim ekipama dokaz tome je Chelsea , a o ovim ne vrijedi pricati Joe Cole je odlican samo mu treba uz Aquilanija zakupiti bolnicu ... nevjerovatno jos ne mogu da dodjem sebi sta sam procitao !

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 18 jan 2010, 13:48

Torres Da Killa.!. je napisao/la: pa budalice taj podatak je znaci dobar jer navijaci liverpoola ne navijaju zbog para slave i trofeja nego zbog toga sto vole ovaj klub,. ne navijaju zbog abramovica.. znaci treba navijat za klub od kad on osvoji titulu.. ti znaci navijas za chealsea od kad je osvojio bas si se otkrio ;D

čekaj sad malo, hajd još jednom pročitaj šta si napisao/la... :o
Zbog čega se onda igra fudbal, ako ne da se osvajaju trofeji, koji donose takmičenja po Ligi prvaka, koja donosi mnogo novca? Sve je to lančano povezano. Ispade vi ne biste volili da Liverfool osovoji PL? Ne biste volili da imate para za dobra pojačanja?
Vama niko ne može uskratiti da volite svoj tim iz bilo kojeg razloga, isto ko i meni.
A to od kada ja navijam za Chelsea je moja privatna stvar. Sve i da navijam od dolaska Abramovicha, ne bi trebalo da ispada da sam navijač na baterije. Ispade vi nemate Abramovicha, pa ste pravi navijači.
Vi spominjete istoriju, da imate istoriju, ali to je prošlo vrijeme, okrenite se malo sadašnjosti....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2010, 13:49

Vi ak prodate Gerrarda, vi ste gotovi... Jednostavno taj igrač je sada sve za liverpool...

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 18 jan 2010, 13:51

Dirk je napisao/la:
Thunder93 je napisao/la:

Svaka cast!
Odavno nista gore nisam procitao na ovom forumu. Ja ne mogu da vjerujem da je jedan Parker dostojna zamjena za Gerrarda ili Mascherana, taj covjek je pokazao da ne moze meda u jacim ekipama dokaz tome je Chelsea , a o ovim ne vrijedi pricati Joe Cole je odlican samo mu treba uz Aquilanija zakupiti bolnicu ... nevjerovatno jos ne mogu da dodjem sebi sta sam procitao !
NIJE DOSTOJNA ZAMJENA AL AKO SE BUDE MORALO MORA SE.. sta ces niti jedan igrac nije iznad kluba ba to ja govorim uvijek ce doci novi igraci i zvijezde a liverpool ostaje sto jest

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 jan 2010, 14:07

Torres Da Killa.!. je napisao/la: NIJE DOSTOJNA ZAMJENA AL AKO SE BUDE MORALO MORA SE.. sta ces niti jedan igrac nije iznad kluba ba to ja govorim uvijek ce doci novi igraci i zvijezde a liverpool ostaje sto jest
nije gerrard iznad kluba,al po meni bi bilo bolje da mu dovedemo bolje saigrace na terenu nego da njega prodamo..evo,uporedi igrace sa kojima igraju lampard ili xavi na sredini terena i sa kojima igra gerrard..(lucas - neiskusan,aquilani - stalno povrijedjen,masch - jedina svjetla tacka,benayoun - sebican)...prije je tu bio barem xabi alonso,sto gerrardu sad nedostaje...
Nama je potrebno fino da potjeramo ove neke polovnjake iz kluba,aBd dobicemo nove investitore,izvuci vise novca i onda dovesti dobre igrace,a ne one za koje se borimo sa stokeom i wiganom da ih dovedemo :!:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 18 jan 2010, 14:09

Prodajom Gerrarda tek bi onda bili u gov.nima , mnogo vecim nego sada ... kao jedini logican potez je smjena anti trenera i dovodjenje trenera koji ce gajiti napadacki stil fudbala , pa kad se cuje da se LFC igra da svi gledaju a ne ovako prenos Liverpoola je isto kao prenos Portsmouhta stim sto Pomey igra malo ofanzivnije ... ;)

Djecije je pricati o dugovima , jer da su Ameri u tolikim dugovima kako novinari pise davno bi prodali klub :!:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 18 jan 2010, 14:10

Dirk je napisao/la:Prodajom Gerrarda tek bi onda bili u gov.nima , mnogo vecim nego sada ... kao jedini logican potez je smjena anti trenera i dovodjenje trenera koji ce gajiti napadacki stil fudbala , pa kad se cuje da se LFC igra da svi gledaju a ne ovako prenos Liverpoola je isto kao prenos Portsmouhta stim sto Pomey igra malo ofanzivnije ... ;)

Djecije je pricati o dugovima , jer da su Ameri u tolikim dugovima kako novinari pise davno bi prodali klub :!:
bravo za ovo, i bio bih sretan kada bi došao tako jedan trener...

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 18 jan 2010, 15:12

najvise mrzim kod Rafe ove sezone cuvanje rezultata 1-0 kada povedu..to je meni van svake pameti prosle sezone ba sjetite se kad povedu odma dodje jos jedan dva gola da se osiguraju...ne znam koji ima je qrac ove sezone pa smatraju 1-0 dovoljno i odma se povlace zato i gubimo neke bodove sjetite se samo koliko smo puta poveli pa zijanili a to je bilo nezamislivo prosle sezone :roll:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.