Otvori temu 'AS Roma- samo za nase mahalce'L'Avvocato je napisao/la:Joj pa pola će foruma visite na ovoj temi i ovom podforumu. Ima da zaspamaju sve živo.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Otvori temu 'AS Roma- samo za nase mahalce'L'Avvocato je napisao/la:Joj pa pola će foruma visite na ovoj temi i ovom podforumu. Ima da zaspamaju sve živo.
E moj brate ti fakat mislis da cemo dovesti te igrace.Pa ako dovedemo dvojicu Bog me ubio.Pallota prica da pravi ekipu koja c harati ligom pa onda Evropom a neda marke za ne zam koga.Kako to Atletico gospodski odradi.Trazi Monaco 18 miliona za Carrasca koji je igracina oni odmah pljunu i gotova prica eto ti igraca al kod Rome prvo se pokusa smanjiti cijena pa onda idu posudbe s pravom otkupa i na kraju dodje neozbiljna ponuda i dobijes nogu.S takvim nacinom nikada necemo dovesti neku klasu.Denno je napisao/la:In: Perin, Baba/Tremolinas, Jovetic, Lukaku!
Out: Maicon, Cole, Torosidis, Mbiwa, Paredes, Ljajic, Destro, Doumbia, Gervinho.
Al K.urac, ne pratim bas vijesti u zadnje vrijeme, al vidim nit mozemo koga prodati nit dovesti, se.rem se na upravu, jedini dobar potez u zadnje vrijeme je dovodjenje Normana.
Treba i Garsiji na vrijeme se zahvaliti, naci ok trenera da fura 4-3-1-2.
njegov agent dobacio navijaču Laziju u Fiumicinu da će možda potpisat' za LazioManuel je napisao/la:Iskreno da ti kazem danas nisam nista citao tako da ne znam.Znam da ga je prosli prelazni rok Garsija htio al ga nisu uspjeli dovesti.Ako je u Rimu onda ce vjerovatno potpisati i to znaci da ce Romanjolija prodati Milanu.
ne bih se bavio takvim prognozama, neka oni igraju, pa kako bude, samo bez pritiskaManuel je napisao/la:Dobri ste to stoji al jeste li za drugo mjesto vidjecemo
To je toChinaglia je napisao/la:ne bih se bavio takvim prognozama, neka oni igraju, pa kako bude, samo bez pritiskaManuel je napisao/la:Dobri ste to stoji al jeste li za drugo mjesto vidjecemo