Kako je krenulo jos ce stadion izaci na 10 miliona

Moderator/ica: vlakanje
Jašta nego će izaći, valja gvožd šta ukrasti. Mogu misliti koliko će stolice plaćatiBrigateBL je napisao/la:Doping kontrola ona prava ne postoji....
Kako je krenulo jos ce stadion izaci na 10 miliona
Pa eto , bil ti volio da ti Mujezinović napravi stadion pa nek nešto i mazne ili ?????????Strauss je napisao/la:Ma kakvi ba "60 minuta", odavno ih negledam nekih 2g em što mi se ne sviđa kako to vodi, em što su mi više dosadile. Svaka vijest SKANDALOZNO, EKSKLUZIVNO...zado se Avdo pravo![]()
Ja sam ovaj post i napisao zbog Borca. Samo sam htjeo reći da je vama bitno da dobijete stadion, pa bilo kako, ne treba se sad buniti što će cijena rekonstrukcije stadiona očekivano skočiti, šta treba da se gvožd naljuti, pa da ništa ne bude.
Ma u pravu si, kako je šta ima, kako ti je porodica??????Alipasino je napisao/la:Vozdra Borac.Sta ima.De mi recite sta ce vama titula.Pa valja onaj pehar drzat godinu dana.Ovako 2 mjesto,svi zadovoljni,a vi u Evropu i nek vam je sa srecom.
Alipasino je napisao/la:Vozdra Borac.Sta ima.De mi recite sta ce vama titula.Pa valja onaj pehar drzat godinu dana.Ovako 2 mjesto,svi zadovoljni,a vi u Evropu i nek vam je sa srecom.
Da, volio bi. Ko da on ne krade. Krade sigrurno, pa kad je već tako nek nešta i korisno uz to uradi.RBA 1987 je napisao/la:Pa eto , bil ti volio da ti Mujezinović napravi stadion pa nek nešto i mazne ili ?????????Strauss je napisao/la:Ma kakvi ba "60 minuta", odavno ih negledam nekih 2g em što mi se ne sviđa kako to vodi, em što su mi više dosadile. Svaka vijest SKANDALOZNO, EKSKLUZIVNO...zado se Avdo pravo![]()
Ja sam ovaj post i napisao zbog Borca. Samo sam htjeo reći da je vama bitno da dobijete stadion, pa bilo kako, ne treba se sad buniti što će cijena rekonstrukcije stadiona očekivano skočiti, šta treba da se gvožd naljuti, pa da ništa ne bude.
Jesi li siguranStrauss je napisao/la:Da, volio bi. Ko da on ne krade. Krade sigrurno, pa kad je već tako nek nešta i korisno uz to uradi.RBA 1987 je napisao/la:Pa eto , bil ti volio da ti Mujezinović napravi stadion pa nek nešto i mazne ili ?????????Strauss je napisao/la:Ma kakvi ba "60 minuta", odavno ih negledam nekih 2g em što mi se ne sviđa kako to vodi, em što su mi više dosadile. Svaka vijest SKANDALOZNO, EKSKLUZIVNO...zado se Avdo pravo![]()
Al to se na žalost il na sreću neće nikad desiti, jer u Željin stadion nikad ni jedna politička stranka ni političar nije uložio ni jedne marke, zar razliku od većine BH klubova. Možda je to zbog toga što Grbavica u vlasništvu Željezničara za razliku od ostalih BH klubova, ko će ga znati?
Koldžo, Behmen, Komšić, Zukić, Kozarić sve stari sportski djelatnici svoje karijere su istvarili u sportskim društvima NK "SDP" i FK "SDA"suntu jeu je napisao/la:Ne. U Želji nikada nije bilo članova stranki, posebno sada. Donacija za rekonstrukciju stadiona došla je iz kantona.
Da je bilo, Željo bi davno završio muke koje je imao i još uvijek ima sa stadionom.
Edit : Uglavnom glupo je to što se nekima ne sviđa što se obnavlja stadion u BL. Ko zna, možda će reprezentacija zaigrati nekada na njemu. Samo bi bilo glupo da se pokrade novac na tom projektu, ipak je to novac građana BiH.
Ma brzo se to promjeni, treba malo popustiti na svim stranama i da do izražaja dodju sportski aspekti a ne neki politički i to bi sjelo na svoje mjesto.Schlager je napisao/la:Reprezentacija BiH treba da igra tamo gdje ce imati najvecu podrsku i da igraci u pravom smislu te rijeci da osjete domaci teren,a Banjaluka sigurno nije mjesto gdje ce imati vecu podrsku nego u Zenici,Sarajevu ili Tuzli.Ovdje bi vecu podrsku imala reprezentacija Srbije,a kad bi BiH bila domacin u Banjaluci,to bi bilo kao da Spanija bude domacin na Nou Kampu!
Mozda nekad,ali moje misljenje je da je zasad situacija takva,i da ce ovaj stadion koristiti samo FK Borac.
BiH bi mozda imala neku podrsku ovdje u bl kad bi npr. zaigrao mali bilbija, vule u odbrani....vranjes i to...opet kad bi igrali protiv nekih danaca,islandjana itd... al to kazem opet,mozda itd...NoName je napisao/la:Ma brzo se to promjeni, treba malo popustiti na svim stranama i da do izražaja dodju sportski aspekti a ne neki politički i to bi sjelo na svoje mjesto.Schlager je napisao/la:Reprezentacija BiH treba da igra tamo gdje ce imati najvecu podrsku i da igraci u pravom smislu te rijeci da osjete domaci teren,a Banjaluka sigurno nije mjesto gdje ce imati vecu podrsku nego u Zenici,Sarajevu ili Tuzli.Ovdje bi vecu podrsku imala reprezentacija Srbije,a kad bi BiH bila domacin u Banjaluci,to bi bilo kao da Spanija bude domacin na Nou Kampu!
Mozda nekad,ali moje misljenje je da je zasad situacija takva,i da ce ovaj stadion koristiti samo FK Borac.
Ja u BL provedem dosta vremena i u kontaktu sam sa dosta ljudi, u stvarnosti nisam vidio ni 1% nacionalizma kao što ga ima na TV-u. Isto kao što ga nisam vidio ni u Sarajevu.
Fudbal i sportski tereni su druga priča, tu se uvijek neko mora prepucavat s nekim, pa recimo imaš maksimalna prepucavanja i među ekipama koje, uslovno rečeno, dolaze iz iste nacionalne grupacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.