FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

BrigateBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la BrigateBL » 12 maj 2010, 20:25

Doping kontrola ona prava ne postoji....

Kako je krenulo jos ce stadion izaci na 10 miliona :evil:
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 maj 2010, 20:33

BrigateBL je napisao/la:Doping kontrola ona prava ne postoji....

Kako je krenulo jos ce stadion izaci na 10 miliona :evil:
Jašta nego će izaći, valja gvožd šta ukrasti. Mogu misliti koliko će stolice plaćati :o :mrgreen:
A ustalom boli vas kita, ko da je bitno ko i kako pravi, bitno je da vi stadion dobijete, a onaj će kad tad pod slika a dotad šta god uradi za dobrobit građana je premija...

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 maj 2010, 20:39

Previse gledas 60 minuta :D

Kad budes malo iskusniji znaces da ne treba medijima slijepo vjerovati vec da je istina uvijek negdje na sredini.

Kad se samo sjetim kako su nas nasi mediji za vrijeme rata "objektivno" informisali na dnevniku kako Hanka Paldum baca srpsku djecu lavovima u zooloskom vrtu u Sarajevu,kako Safet Isovic drzi javnu kucu gdje se siluju srpkinje,a Halid Beslic upravlja logorom za mucenje....

Zato,pusti levate kraju,dodji napisi ponesto o Borcu,a lopova ima svagdje podjednako....

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 12 maj 2010, 20:47

To je meni oduvijek bilo zanimljivo. Ljudi vole vidjeti prljav ves kod drugog, pa makar crkli. :mrgreen:
Nema veze to sto u sopstvenom dvoristu ima smeca. ;)

Inace, ko je mislio da se na ovom projektu niko nece ogrebati, taj je prespavao ovih 20 i vise godina.
HAJ FAJV

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 maj 2010, 20:52

Ma kakvi ba "60 minuta", odavno ih negledam nekih 2g em što mi se ne sviđa kako to vodi, em što su mi više dosadile. Svaka vijest SKANDALOZNO, EKSKLUZIVNO...zado se Avdo pravo :P

Ja sam ovaj post i napisao zbog Borca. Samo sam htjeo reći da je vama bitno da dobijete stadion, pa bilo kako, ne treba se sad buniti što će cijena rekonstrukcije stadiona očekivano skočiti, šta treba da se gvožd naljuti, pa da ništa ne bude. :twisted:

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 maj 2010, 21:02

Strauss je napisao/la:Ma kakvi ba "60 minuta", odavno ih negledam nekih 2g em što mi se ne sviđa kako to vodi, em što su mi više dosadile. Svaka vijest SKANDALOZNO, EKSKLUZIVNO...zado se Avdo pravo :P

Ja sam ovaj post i napisao zbog Borca. Samo sam htjeo reći da je vama bitno da dobijete stadion, pa bilo kako, ne treba se sad buniti što će cijena rekonstrukcije stadiona očekivano skočiti, šta treba da se gvožd naljuti, pa da ništa ne bude. :twisted:
Pa eto , bil ti volio da ti Mujezinović napravi stadion pa nek nešto i mazne ili ?????????
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 maj 2010, 21:05

Vozdra Borac.Sta ima.De mi recite sta ce vama titula.Pa valja onaj pehar drzat godinu dana.Ovako 2 mjesto,svi zadovoljni,a vi u Evropu i nek vam je sa srecom.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 12 maj 2010, 21:06

Alipasino je napisao/la:Vozdra Borac.Sta ima.De mi recite sta ce vama titula.Pa valja onaj pehar drzat godinu dana.Ovako 2 mjesto,svi zadovoljni,a vi u Evropu i nek vam je sa srecom.
Ma u pravu si, kako je šta ima, kako ti je porodica??????
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 12 maj 2010, 21:10

Dobro je fala bogu,sta ima kod tebe.Jesi dobar.Da te nije sta prenjelo.Eto jos jednom puno srece u kup uefa,i da dogurate sto dalje.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 12 maj 2010, 21:11

Onaj nas Peric fino zabija u Kozari. U proslom kolu 2 gola i asistencija.
HAJ FAJV

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 12 maj 2010, 21:13

Alipasino je napisao/la:Vozdra Borac.Sta ima.De mi recite sta ce vama titula.Pa valja onaj pehar drzat godinu dana.Ovako 2 mjesto,svi zadovoljni,a vi u Evropu i nek vam je sa srecom.

Ako ti trenutno imas 10 godina ja te potpuno razumijem.

I podrzavam to sto djeca dolaze na sportske forume,a ne da idu na "one" sajtove,pa da ih neki pedofil safata...

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 12 maj 2010, 21:20

RBA 1987 je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Ma kakvi ba "60 minuta", odavno ih negledam nekih 2g em što mi se ne sviđa kako to vodi, em što su mi više dosadile. Svaka vijest SKANDALOZNO, EKSKLUZIVNO...zado se Avdo pravo :P

Pa eto , bil ti volio da ti Mujezinović napravi stadion pa nek nešto i mazne ili ?????????
Da, volio bi. Ko da on ne krade. Krade sigrurno, pa kad je već tako nek nešta i korisno uz to uradi.
Al to se na žalost il na sreću neće nikad desiti, jer u Željin stadion nikad ni jedna politička stranka ni političar nije uložio ni jedne marke, zar razliku od većine BH klubova. Možda je to zbog toga što Grbavica u vlasništvu Željezničara za razliku od ostalih BH klubova, ko će ga znati?

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 12 maj 2010, 21:25

Strauss je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:

Da, volio bi. Ko da on ne krade. Krade sigrurno, pa kad je već tako nek nešta i korisno uz to uradi.
Al to se na žalost il na sreću neće nikad desiti, jer u Željin stadion nikad ni jedna politička stranka ni političar nije uložio ni jedne marke, zar razliku od većine BH klubova. Možda je to zbog toga što Grbavica u vlasništvu Željezničara za razliku od ostalih BH klubova, ko će ga znati?
Jesi li siguran ;)

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 12 maj 2010, 22:33

Ne. U Želji nikada nije bilo članova stranki, posebno sada. Donacija za rekonstrukciju stadiona došla je iz kantona.

Da je bilo, Željo bi davno završio muke koje je imao i još uvijek ima sa stadionom.

Edit : Uglavnom glupo je to što se nekima ne sviđa što se obnavlja stadion u BL. Ko zna, možda će reprezentacija zaigrati nekada na njemu. Samo bi bilo glupo da se pokrade novac na tom projektu, ipak je to novac građana BiH.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 12 maj 2010, 22:48

suntu jeu je napisao/la:Ne. U Želji nikada nije bilo članova stranki, posebno sada. Donacija za rekonstrukciju stadiona došla je iz kantona.

Da je bilo, Željo bi davno završio muke koje je imao i još uvijek ima sa stadionom.

Edit : Uglavnom glupo je to što se nekima ne sviđa što se obnavlja stadion u BL. Ko zna, možda će reprezentacija zaigrati nekada na njemu. Samo bi bilo glupo da se pokrade novac na tom projektu, ipak je to novac građana BiH.
Koldžo, Behmen, Komšić, Zukić, Kozarić sve stari sportski djelatnici svoje karijere su istvarili u sportskim društvima NK "SDP" i FK "SDA"

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 maj 2010, 23:54

Ne pratim inace toliko PL a i na forumu slabo, osim Zelje i Borca, inace samo Bundesligu i repku. Dakle ta dva tima pored ovakve lige znaju biti interesantni. Samo sto se tice tog stadiona i svote novca koja ce se u poboljsanja ubaciti, to mi zvuci kao da ce se nesto malo vise uraditi, to jeste dovesti na neki veci nivo? Mislim da je to dobra stvar, ne samo za Borac nego i da podstakne druge.

Posebno kada se podsjeti da upravo postoje problemi oko "Asim Ferhatovic Hase stadiona", na kojem bi reprezentacija inace trebala igrati. Jedina alternativa koja bi ostala, to bi bilo Bilino Polje,a i to nije jos spremno, a bolje je imati nekoliko alternativa. Dakle ako taj stadion u BL se dovrsi brzo i bude spremno za evropska takmicenja, taman bi doslo u pravo vrijeme, da reprezentacija zaigra na njemu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 13 maj 2010, 00:00

Reprezentacija BiH treba da igra tamo gdje ce imati najvecu podrsku i da igraci u pravom smislu te rijeci da osjete domaci teren,a Banjaluka sigurno nije mjesto gdje ce imati vecu podrsku nego u Zenici,Sarajevu ili Tuzli.Ovdje bi vecu podrsku imala reprezentacija Srbije,a kad bi BiH bila domacin u Banjaluci,to bi bilo kao da Spanija bude domacin na Nou Kampu!

Mozda nekad,ali moje misljenje je da je zasad situacija takva,i da ce ovaj stadion koristiti samo FK Borac.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 maj 2010, 00:32

Razumjem tvoja razmisljanja, postujem ih, iako su moja malo drugacija. Moje misljenje: Reprezentacija Bosne i Hercegovine ipak bi trebala pruziti svim gradjanima ravnopravnu mogucnost da je gledaju uzivo, i time da gostuje u razlicitim djelovima te drzave koju sve uspjesnije predstavlja. Dakle ta reprezentacija je i u BL ili Mostaru na svom, domacem terenu, kolika bi podrska bila tu i tamo naravno zavisi i o prisutnim navijacima. Sve u svemu ona cak ima vise navijaca i gledalaca u gradu Borca nego sto sam prije mislio, kvote su bile iznenadzujuce. Mislim dakle da je to nesto sto treba realizovati i navici se na to bolje "uskoro" nego "nekad".

Da ne govorim o tome sta bi to znacilo i za sam stadion, grad, i same gledaoce u BL kao sportski spektakal i promocija. Mogucnost da jedan od najboljih napadaca liga petice, kao sto je Edin Dzeko, zaigra na tom stadionu se ne pruza svaki dan. Ne samo on, nego najbolji asistent Bundeslige, Misimovic i jedan od buducih svjetskih igraca, Pjanic i tako dalje. Iako se naravno nadam, da ce te vi, kao i Zeljo, pruziti mnogo u Europi sljedece sezone i time stici daleko, pa i time sresti na jace klubove.

No nezelim ici u offtopic. Pozdrav.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2010, 00:38

Schlager je napisao/la:Reprezentacija BiH treba da igra tamo gdje ce imati najvecu podrsku i da igraci u pravom smislu te rijeci da osjete domaci teren,a Banjaluka sigurno nije mjesto gdje ce imati vecu podrsku nego u Zenici,Sarajevu ili Tuzli.Ovdje bi vecu podrsku imala reprezentacija Srbije,a kad bi BiH bila domacin u Banjaluci,to bi bilo kao da Spanija bude domacin na Nou Kampu!

Mozda nekad,ali moje misljenje je da je zasad situacija takva,i da ce ovaj stadion koristiti samo FK Borac.
Ma brzo se to promjeni, treba malo popustiti na svim stranama i da do izražaja dodju sportski aspekti a ne neki politički i to bi sjelo na svoje mjesto.

Ja u BL provedem dosta vremena i u kontaktu sam sa dosta ljudi, u stvarnosti nisam vidio ni 1% nacionalizma kao što ga ima na TV-u. Isto kao što ga nisam vidio ni u Sarajevu.

Fudbal i sportski tereni su druga priča, tu se uvijek neko mora prepucavat s nekim, pa recimo imaš maksimalna prepucavanja i među ekipama koje, uslovno rečeno, dolaze iz iste nacionalne grupacije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 13 maj 2010, 01:31

NoName je napisao/la:
Schlager je napisao/la:Reprezentacija BiH treba da igra tamo gdje ce imati najvecu podrsku i da igraci u pravom smislu te rijeci da osjete domaci teren,a Banjaluka sigurno nije mjesto gdje ce imati vecu podrsku nego u Zenici,Sarajevu ili Tuzli.Ovdje bi vecu podrsku imala reprezentacija Srbije,a kad bi BiH bila domacin u Banjaluci,to bi bilo kao da Spanija bude domacin na Nou Kampu!

Ma brzo se to promjeni, treba malo popustiti na svim stranama i da do izražaja dodju sportski aspekti a ne neki politički i to bi sjelo na svoje mjesto.

Ja u BL provedem dosta vremena i u kontaktu sam sa dosta ljudi, u stvarnosti nisam vidio ni 1% nacionalizma kao što ga ima na TV-u. Isto kao što ga nisam vidio ni u Sarajevu.

Fudbal i sportski tereni su druga priča, tu se uvijek neko mora prepucavat s nekim, pa recimo imaš maksimalna prepucavanja i među ekipama koje, uslovno rečeno, dolaze iz iste nacionalne grupacije.
BiH bi mozda imala neku podrsku ovdje u bl kad bi npr. zaigrao mali bilbija, vule u odbrani....vranjes i to...opet kad bi igrali protiv nekih danaca,islandjana itd... al to kazem opet,mozda itd...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.