Srbi se vode po julianskom pa nemaju bozic krajem decembra.
Bugari su mi kao nekakav mix ta 2 kalendara
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Utjecaj papske jeresi, šta da se kaže.soxx je napisao/la: ↑21 feb 2022, 21:58Srbi se vode po julianskom pa nemaju bozic krajem decembra.
Bugari su mi kao nekakav mix ta 2 kalendara
Koji ti je ocov, ta ope si se ozdrljeko bog te materin, cheers
Slava ukraini..heroyam slavabhpremijerliga12 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 02:14
Eto ga, oficijelno je pocelo, nego ima li neko rodbine u Svicarskoj da je voljna primiti u svoj dom jednu osobu, placat cu kiriju i ostalo sto treba![]()
Zato bi SDA balije rekle samo nek ratuju , šteta što mi nismo tamo da još šta ukrademo i uništimo . Da hoće opet rat kod nas , da još više otmemo da Fikret Prevljak ima za restorana inšallahTheChief je napisao/la: ↑22 feb 2022, 08:36Sto bi jugobalije/jugonostalgicari rekli: mrski zapad ih zavadi, sa obje strane ima nacionalista i fasista, svi su podjednako krivi i sl.bhpremijerliga12 je napisao/la: ↑22 feb 2022, 02:14Eto ga, oficijelno je pocelo, nego ima li neko rodbine u Svicarskoj da je voljna primiti u svoj dom jednu osobu, placat cu kiriju i ostalo sto treba![]()
Stvarno mislis da ce vise stete nanijeti EU nego Rusiji?
Medjutim i nakon svih mjera, zbog pomenute zavisnosti od plina, neke zemlje poput Njemacke te Holadnije (koja je godinama unazad po vaznosti drugi trgovinski partner odmah iza Kine), znacile su polovicne provredbe u praksi.od Europske investicijske banke zatraženo je da suspendira potpisivanje novih operacija financiranja u Ruskoj Federaciji
države članice EU-a dogovorile su se da će koordinirati svoja stajališta u sklopu Upravnog odbora Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) s ciljem da se suspendira i financiranje novih operacija
provedba bilateralnih i regionalnih programa suradnje EU-a s Rusijom preispitana je, a određeni su programi suspendirani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.