Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Volvic
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Volvic » 16 avg 2013, 21:31

ennis je napisao/la:
LenBias je napisao/la:mirza mora naci sut jer svi znamo koliko je to bitno nasoj reprezentaciji, bolje da to radi u pripremnim utakmicama i ispucava se nego na prvenstvu, sto prije to skontate to ce vam prije biti lakse
Jel mislis da se nece ovako ispucavati na prvenstvu :D pa ispucavao se i u kvalama..
Gotivim Mirzu bez njega je ova repka jedna velika 0 ali se vidi da je malo isfrustriran sezonom gori za igrom,mora se iskontrolisati i uklopiti u ekipu inace nista od ovoga.Malo je sebi puno za pravo dao,ar ja tako mislim
Mirza baca bezveze lopte sa parkinga... :roll: :mrgreen:

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 16 avg 2013, 21:32

Dobro je ovo,Stipanovic je bolji u odbrani nego sto sam mislio,Teletovic nije u formi,Djedovic,Wright zvrkovi,trce bore se,kao i uvijek,Kikanovic slabo,ovi ostali svakako udju da ostanu otvoreni na trici i uzmu sut.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 16 avg 2013, 21:33

U odredjenim periodima utamice sam zadovoljan odbranom, međutim napadački smo katastrofalni

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2013, 21:36

ljudi ba igramo sa slovenijom na njijovom terenu ,koja je reprezentacija ispred nas po svemu ,i -5 na poluvremenu uopsteo nije lose kad se uzme da smo promasili 9 bacanja i da je mirza ubacio samo 6 koseva.popravili smo odbranu puno bolje nego u kvalifikaacijama i ovaj stipanovic je donio cvrstinu pod koš .nije to toliko loše koliko pisete.

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 16 avg 2013, 21:41

bordobijeli je napisao/la:ljudi ba igramo sa slovenijom na njijovom terenu ,koja je reprezentacija ispred nas po svemu ,i -5 na poluvremenu uopsteo nije lose kad se uzme da smo promasili 9 bacanja i da je mirza ubacio samo 6 koseva.popravili smo odbranu puno bolje nego u kvalifikaacijama i ovaj stipanovic je donio cvrstinu pod koš .nije to toliko loše koliko pisete.
Pa ova igra nije losa ako ces se zadovoljit 37. mjestom na Eurobasketu. Ovo mora bolje, jednostavno mora.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 avg 2013, 21:45

djedovic isto noj...zabije glavu i udri naprijed,nit vidi kos nit koji klinac :evil:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 avg 2013, 21:45

sve dok se ni jedan drugi igrac ne otvara i ne izlazi na sut, ne trazi loptu za sut, mirza mora sutati, istina zna se desiti da prerano to uradi odmah u startu napada ali kada se nesto mora onda se mora, zato i jeste glavni igrac
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 16 avg 2013, 21:48

LenBias je napisao/la:sve dok se ni jedan drugi igrac ne otvara i ne izlazi na sut, ne trazi loptu za sut, mirza mora sutati, istina zna se desiti da prerano to uradi odmah u startu napada ali kada se nesto mora onda se mora, zato i jeste glavni igrac
Ma tesko da ce se iko otvarat, kad se smisleno igraju akcije za Mirzu. Aca na tajmu kaze da se vrte visoki blokovi za Mirzu, znaci jasno se on trazi...a ovo ispucavanje je meni bezveze....

Imal ko ljudi normalan stream, ja se ubih trazeci, ovo je katastrofa, negledljivo...stopa stopa...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 avg 2013, 21:50

Muha je usro sve sto je mogo...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 avg 2013, 21:51

sundancekid je napisao/la:
LenBias je napisao/la:sve dok se ni jedan drugi igrac ne otvara i ne izlazi na sut, ne trazi loptu za sut, mirza mora sutati, istina zna se desiti da prerano to uradi odmah u startu napada ali kada se nesto mora onda se mora, zato i jeste glavni igrac
Ma tesko da ce se iko otvarat, kad se smisleno igraju akcije za Mirzu. Aca na tajmu kaze da se vrte visoki blokovi za Mirzu, znaci jasno se on trazi...a ovo ispucavanje je meni bezveze....

Imal ko ljudi normalan stream, ja se ubih trazeci, ovo je katastrofa, negledljivo...stopa stopa...
cuo sam to u pauzi kada je aco pricao ali opet nije rekao da svaka akcija mora biti tako, neshvatljivi su mi ostali i kraj, da ko hoce da se pridruzi sutanju mjenjalo bi se nesto ali dok svi sute i kriju se naravno da mora neko sutati a to ce biti mirza, njemu nije problem nikada bio
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 16 avg 2013, 21:53

Sta se**s mirza ? :roll:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 avg 2013, 21:56

NIje ova tekma neko mjerilo , al veceras smo prelosi...

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 16 avg 2013, 21:58

grgr je napisao/la:NIje ova tekma neko mjerilo , al veceras smo prelosi...
upravu si ,naravno da nije,ali mene nervira nas seljaki mentalitet,kad krene lose,nek ide sve u pm
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 16 avg 2013, 21:59

Sreca pa su pripreme :lol: ...Mirza nije jos uvjek u svom fazonu

kobe64
Kontakt:

Post Postao/la kobe64 » 16 avg 2013, 21:59

Kakva je ovo igra Boze dragi.Mirza ko da je james pa mora sutati.Mek suta a jel mora sa 10 metara sutirat preko ruke?Kao kapiten on mora doc najspremnuji na pripreme kao primjer ostalim ,a covjek ne moze potrcat.O cemu pricamo,dobija nas slovenija ,vodi sad 13 razlike ,slovenija koja je izgubila 30 od srbije haha.

Igosss
Kontakt:

Post Postao/la Igosss » 16 avg 2013, 21:59

Teletović igra privatnu košarku.
Ja ovo ne mogu ni gledati :oops:
Košarka je kompleksna nauka koju geniji čine toliko prostom da i "budale" misle da mogu da igraju na tom nivou!

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 16 avg 2013, 22:02

40 koseva za tri cetvrtine, to smo mogli mi sa foruma da se skupimo zabit odbrani Detroita iz dana Bena Volasa...

:?

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2013, 22:04

Centar Unicaje, te rođeni Dobojlija, za kojeg su ovog ljeta bili zainteresovani Golden State Warriorsi, za koje zbog povrede nije nastupao u Ljetnoj ligi, izjavio je da ga niko nije kontaktirao, ni BiH, niti Srbija, te da još uvijek postoji nedoumica oko toga, za koju će reprezentaciju nastupati, talentovani Kuzmić.

''Nije me niko konkretno zvao, niti iz BiH, niti iz Srbije. Samo sam od KS BiH, u februaru ili martu, dobio plan priprema za Eurobasket, ali me niko nije zvao, niti su mi poslali poruku'', prenosi Dnevni avaz.

Za nadati se da će Kuzmić na kraju zaigrati za BiH, te da se neće nastaviti trend odlaska naših igrača pod druge zastave.
zar nije bila neka priča kako je Kuzmić odbio BiH i napisao da je Srbija 1 opcija, a BiH rezervna?
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 16 avg 2013, 22:05

trebali smo vise zapet ovdje...jeste pripremna ali prvenstvo ce uskoro...ova tekma je trebala biti cisto jos usavsravanje nekih sitnica a po ovome,mi imamo more belaja :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 11 gostiju.