Eurobasket 2015

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alan_kardec
Kontakt:

Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la alan_kardec » 09 sep 2015, 00:45

marconato je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la: Đorđević naravno protiv Litvanaca u onom nezaboravnom finalu, Peđa mislim protiv Letonaca u četvrtfinalu, a protiv koga Kešelj :hmmmmm: ?
Mislim da je protiv Francuza 2011... :think:

Da. Sad nađoh da je u toj utakmici Kešelj dao 25 koševa (Savan fulio zicer u produžetku i kola krenula nizbrdo), a imao je još jedno ludo tricaško veče i to 2010. u četvrtfinalu protiv Španaca, 5/6 ili 6/7, nisam siguran.

Usput, sutra tj. danas kopam krompir :crazy: , al oko 2 moram bježat sa njive :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 09 sep 2015, 00:58

alan_kardec je napisao/la:
marconato je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la: Đorđević naravno protiv Litvanaca u onom nezaboravnom finalu, Peđa mislim protiv Letonaca u četvrtfinalu, a protiv koga Kešelj :hmmmmm: ?
Mislim da je protiv Francuza 2011... :think:

Da. Sad nađoh da je u toj utakmici Kešelj dao 25 koševa (Savan fulio zicer u produžetku i kola krenula nizbrdo), a imao je još jedno ludo tricaško veče i to 2010. u četvrtfinalu protiv Španaca, 5/6 ili 6/7, nisam siguran.

Usput, sutra tj. danas kopam krompir :crazy: , al oko 2 moram bježat sa njive :mrgreen:
ima li sta za prodati :P :P
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 09 sep 2015, 06:28

Kawhi je napisao/la: Doduše, igrao sam protiv Hezonje. :D
jesu mu lijepio banane? i davao trice preko ruke? :mrgreen:
Epidaurus je napisao/la:Ljudi j.e.b.o majku ako ovaj Rudy Fernandez nije mogao bit jedan od najboljih bek sutera u NBA da nije odlucio bit p.i.z.d.a i vracat se u Europu. Kad god sam ga gledao u Realu ove sezone lik je u dzep najbolje vanjske protivnika stavljao i uz to si kreirao sut iz z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e ... Steta samo ssto je ovako pogan igrac, veliki je igrac mogao postat ...
igrao je u nba dok mu batum nije uzeo mjesto i minute
JoseMourinho je napisao/la:YouTube Video
ooohoho pa sad je tek nayebo... neće mu dati da diše... brzo je pokupio ciganluk
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2015, 06:56

Epidaurus je napisao/la:Ljudi j.e.b.o majku ako ovaj Rudy Fernandez nije mogao bit jedan od najboljih bek sutera u NBA da nije odlucio bit p.i.z.d.a i vracat se u Europu. Kad god sam ga gledao u Realu ove sezone lik je u dzep najbolje vanjske protivnika stavljao i uz to si kreirao sut iz z.a.j.e.b.a.n.c.i.j.e ... Steta samo ssto je ovako pogan igrac, veliki je igrac mogao postat ...

ma nije bas bio toliko dobar

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 sep 2015, 07:23

Belmin6 je napisao/la:E što ti je život, ova dvojica u prvim petorkama, a mi ni prva petorka na forumu. kuknjava

Jesi siguran da si bas za prve petorke? :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la edo07 » 09 sep 2015, 08:25

JoseMourinho je napisao/la:YouTube Video
Ovo je ruska zastava samo naopako okrenuta?

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 09 sep 2015, 08:42

Srpska je. A potez Mirotića idiotski.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 sep 2015, 08:57

NeshaFCB je napisao/la:Srpska je. A potez Mirotića idiotski.

Ne kontam zasto?!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 09 sep 2015, 09:04

BernardBarnjak je napisao/la:

Ne kontam zasto?!
Je li po tebi normalno da sportista(čitaj "Vrhunski košarkaš") dere zastave,pa bilo čije bile?
Po meni nije,i to ne da je u pitanju sportista,već bilo ko.Zastava je državni simbol i skrnavljenjem iste vrijeđa se i država i narod koja ona predstavlja.Svaki normalan čovjek treba imati poštovanje( ne mora voliti) prema državnim obilježjima određene države.
Idiotski,nego šta!
Mens sana in corpore sano.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 09 sep 2015, 09:07

Idiotski je sto ovi navijaci spustaju zastavu dole na ulazu i time provociraju ovakav razvoj situacije.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 09 sep 2015, 09:09

Potpuno amaterski i kukavički potez. Pogotovo jedan NBA igrač ne bi smio sebi ovo dopustiti. Normalno je bio ljut i nervozan i nakon poraza i silnih uvreda ali ovo nije smio uraditi. Kad se samo sjetim kolko su srbe maltretirali radi Albanske zastave na nogometu. Isti je slučaj i ovo.
Navijači su uvijek i uvijek će provocirati,profesionalac se mora znati nositi sa time.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 09 sep 2015, 09:11

E ne mogu da vjerujem da neko ovaj debilizam i ciganluk pokušava opravdati :facepalm:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 sep 2015, 09:11

djoleprijedor je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:

Ne kontam zasto?!
Je li po tebi normalno da sportista(čitaj "Vrhunski košarkaš") dere zastave,pa bilo čije bile?
Po meni nije,i to ne da je u pitanju sportista,već bilo ko.Zastava je državni simbol i skrnavljenjem iste vrijeđa se i država i narod koja ona predstavlja.Svaki normalan čovjek treba imati poštovanje( ne mora voliti) prema državnim obilježjima određene države.
Idiotski,nego šta!

Nisi me shavatio. Ne kontam zasto je dirao zastavu...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 09 sep 2015, 09:12

Ma da, debilno je da je bilo ciju zastavu poderao.. On je u tom momentu sigurno znao da dere zastavu, samo sto mu vjerujem da nije znao da je srpska jer je gledao u pod. Tako mi se barem cini na snimku..

Sve u svemu to sto je on izgubio ne moze biti opravdanje.. treba biti veliki i u pobjedi i u porazu.

Mogu misliti kakav ce mu pakao pripremiti nasi ako se opet sretnemo sa Spanijom..

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 sep 2015, 09:19

Jedan vrlo debilni potez jednog debila koji pored rodjene zemlje igra za tamo daleku Spaniju....

Ali je meni mnogo debilnije u ovoj situaciji kako je zastava mogla biti spustena, i koji mentalni sklop moras biti pa spustati zastavu i ometati prolazak igraca do svlacionice.....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 09 sep 2015, 09:20

Koliko god Talijani odigrali dobro sinoć,ja se ne mogu oteti utisku da su Španci tu muvali nešto..Jednostavno kad pogledam onog zalizanog žabara na njihovoj klupi i poznavajući njihove kalkulantske navike,od prije,sve mi nekako ide na to da "štele" 3.mjesto i eventualno Litvaniju u 1/4f(Možda i Belgija/Češka dođe).A na prošlom EP su isto tako imali "minijaturu" sa Talijanima kada cijelu utakmicu vode i šatro gube na produžetak i onda sa 4.pozicije idu na "polovnu" Srbiju sa sve Gagićem,Štimcem,Micićem,Katićem,Nemanjom Krstićem te debitantima Bogdanom i Nedovićem,bez Tea u sastavu.
Jaki su i kvalitetni,ali te zakalkulisane radnje,kojih očito ima,nisu karakteristike velikih šampiona.

Biće svašta u grupi B,danas bi Njemci npr.mogli da dobiju Italijane i tako još više zapapre ionako konfuznu situaciju kada je u pitanju poredak i prolaz dalje.Sa druge strane,Srbija bi mogla i trebala,da danas rješi pitanje pozicije sa koje će u 1/8f.Turci ne mogu vezati 2 pobjede u nizu,juče da se igralo još minut,izgubili bi dobijenu utakmicu.Srbija je kvalitetnija i igra bez velikih oscilacija tokom 40 minuta,za razliku od Turaka.

Biće zanimljivo u meču Belgija-Češka,kao i u Makedonija-Gruzija,gdje će jedna ekipa da otpadne.
Volio bih da BiH u ovakvom okrnjenom sastavu napravi podvig i ode u 2,krug,ali,realno Finci im nikako ne odg(EP 2011 Finska 92-64 BiH,pa prijateljska2012 86-74 za Fince) i mislim da će biti veoma teško doći do povoljnog rezultata sa nabrijanim Fincima,koji ruku na srce igraju timsku košarku,dugo su na okupu i imaju već respektabilan kontinuitet dobrih igara(EP 2011,13,15 te SP 2014).
Mens sana in corpore sano.

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 09 sep 2015, 09:41

Ne volim spance al kako mozete reci da su kalkulisali da izgube od talijana?
Eto oni namjestili da belineli sipa one silne trojke sa 8-9m iz svih mogucih pozicija.
#ALLEGRIOUT

edo07
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Eurobasket 2015

Post Postao/la edo07 » 09 sep 2015, 09:47

Ja sam i dalje ubjedjen da je u pitanju ruska zastava samo naopako okrenuta...mada bez obzira koja bila, ovaj potez je sramota za jednog sportasa..jos se pravda na tviteru kao nije bio svjestan

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 09 sep 2015, 09:53

Tesko da se radi o kalkulisanju spanaca...ukoliko Njemacka dobije Spaniju, sto je veoma tesko mada nije nemoguce..onda Spanija ispada...cisto sumnjam da bi se na taj nacin kockali

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.