FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Matko je na izlaznim vratima Rijeke, nemaju ga namjeru zadržavati, kriminalan je bio, nije ništa odigrao ove sezone.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- sarajlija89
- Kontakt:
ja ne mogu vjerovati kakvi sve kompleksi postoje...odem na temu manjeg sarajevskog prvoligasa i tamo vidim da se kod njih samo prica o sarajevu,o tome kako smo nastali,kako samo "rezimski" klub i da smo htjeli da ugasimo njihov klub a najmanje o sebi govore...a stvarno za ne povjerovat kakvi su to kompleksi...i sto je najcudnije vidio sam da je jedan od nasih navijaca doslovno napisao da manji sarajevski prvoligas ima bolju historiju od sarajeva
...to kad sam vidio moro ukljuciti u diskususiju i objasnit im neke stvari...kakvi su to samo kompleksasi,nevjerovatno...al iznenadio me ovaj nas sa svojom izjavom
Gerrard kume upravu si za ovo sto si reko i da nam treba biti drago sto nismo ko oni
...i kakva ti je ovo slika,jel ovo onaj sudija Hening...hahah...sta ce ti on

Gerrard kume upravu si za ovo sto si reko i da nam treba biti drago sto nismo ko oni

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sto se tice omladinskog pogona...ja se nadam i vjerujem da ce aBd ovaj Dupovac Amer se zove uci u prvi tim...licno ga poznajem, al mali fakat odlicno igra fudballa trenirao je odavno u bubamari pa sad presao u sarajevo i sad se nada da ce ga u prvi tim...
samo znam da extra igra :ugeek:

mB!
- sarajlija89
- Kontakt:
jbo Zelju
...hajmo malo o evropi
,potvrdjeno je znaci da cemo igrati drugo pretkolo lige uefa,i ovo su moguci protivnici:
FC Basel (Švajcarska)
Galatasaray (Turska)
Rosenborg BK (Norveška) *
AaB Aalborg (Danska)
Crvena Zvezda (Srbija)
Anorthosis Famagusta (Kipar) *
Brøndby IF (Danska)
Metalurg Donetsk (Ukrajina)
Helsingborg IF (Švedska) *
MSK Zilina (Slovačka)
Tromsø IL (Norveška)
Rapid Wien (Austrija)
Paços de Ferreira (Portugal)
NAC Breda (Holandija)
Četvrtoplasirani u prvenstvu (Rumunija)
AE Larissa (Grčka)
IF Elfsborg (Švedska)
Falkirk FC (Škotska)
Motherwell (Škotska) *
Cherno More Varna (Bugarska)
AA Gent (Belgija)
Fair - Play ekipa (Danska) *
Sigma Olomouc (Češka)
Legia Warsaw (Poljska)
Polonia Warsaw (Poljska) *
Sturm Graz (Austrija)
Dinamo Tbilisi (Gruzija)
FK Sevojno (Srbija)
Maccabi Netanya (Izrael)
Bnei Yehuda (Izrael) *
Omonia Nicosia (Kipar)
Spartak Trnava (Slovačka) *
St. Patrick's Athletic (Irska)
Derry City (Irska)
Nova Gorica (Slovenija)
NK Rijeka (Hrvatska)
Slaven Koprivnica (Hrvatska) *
Rabotnicki Skopje (Makedonija)
HJK Helsinki (Finska)
Honka Espoo (Finska)
Klubovi oibiljezeni zvjezdicom, takmicenje pocinju u prvom pretkolu kao nositelji, pa se podrazumijeva da ce proci u drugo pretkolo...
sve zajebane ekipe,nezz cini mi se od svih navedenih samo bi fince volio da dobijemo ili slovence jer samo se tad mozemo nadati da mozemo proci,ove druge ekipe su realno puno bolje...jos ako znamo da nece biti pojacanja...onda se nadat samo casno da se oprostimo...bolje da smo od prvog pretkola krenuli pa bar nekog da dobijemo
ovako sa ovim igrackim kadrom,ako ne bude pojacanja...ne zelim ni misliti da ce se nedo bog ponovit basel i sl...

FC Basel (Švajcarska)
Galatasaray (Turska)
Rosenborg BK (Norveška) *
AaB Aalborg (Danska)
Crvena Zvezda (Srbija)
Anorthosis Famagusta (Kipar) *
Brøndby IF (Danska)
Metalurg Donetsk (Ukrajina)
Helsingborg IF (Švedska) *
MSK Zilina (Slovačka)
Tromsø IL (Norveška)
Rapid Wien (Austrija)
Paços de Ferreira (Portugal)
NAC Breda (Holandija)
Četvrtoplasirani u prvenstvu (Rumunija)
AE Larissa (Grčka)
IF Elfsborg (Švedska)
Falkirk FC (Škotska)
Motherwell (Škotska) *
Cherno More Varna (Bugarska)
AA Gent (Belgija)
Fair - Play ekipa (Danska) *
Sigma Olomouc (Češka)
Legia Warsaw (Poljska)
Polonia Warsaw (Poljska) *
Sturm Graz (Austrija)
Dinamo Tbilisi (Gruzija)
FK Sevojno (Srbija)
Maccabi Netanya (Izrael)
Bnei Yehuda (Izrael) *
Omonia Nicosia (Kipar)
Spartak Trnava (Slovačka) *
St. Patrick's Athletic (Irska)
Derry City (Irska)
Nova Gorica (Slovenija)
NK Rijeka (Hrvatska)
Slaven Koprivnica (Hrvatska) *
Rabotnicki Skopje (Makedonija)
HJK Helsinki (Finska)
Honka Espoo (Finska)
Klubovi oibiljezeni zvjezdicom, takmicenje pocinju u prvom pretkolu kao nositelji, pa se podrazumijeva da ce proci u drugo pretkolo...
sve zajebane ekipe,nezz cini mi se od svih navedenih samo bi fince volio da dobijemo ili slovence jer samo se tad mozemo nadati da mozemo proci,ove druge ekipe su realno puno bolje...jos ako znamo da nece biti pojacanja...onda se nadat samo casno da se oprostimo...bolje da smo od prvog pretkola krenuli pa bar nekog da dobijemo

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Bez uvreda !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
NeK dodje Sevojno,a igrali bi vjerovatno na Marakani jer njihov stadion ne ispunjava uslove,a I navijaci im se zovu Horde 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
pa dobro...oni su drugoligasi,al kume ako si gledo finale kupa sa partizanom...jedva ih partizan uzeo,a prije toga zvezdu izbacili...ne bi volio njih,sta da nas izbace...ko bi ziv osto od provokacija 

Ma znam jbg al ako njih nemozemo proci sta onda ocekivati ako nas ko tezi zakaci,a realno nema slabije ekipe od Sevojna na ovom spisku...kako god volio bi da nam dodje nego iz okruzenja da nas ode sto vise 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
kazem ti sve su ovo jaci klubovi od nas...i tesko se mozemo nositi s njima pa cak i sevojno bi predstavljao veliki problem
al sta mislis zvezdu da izvucemo hahaha...ma ja bi ove fince najvise volio,s njima se moze igrat sto posto

heh, ja bi baš volio Zvezdu, bilo bi zanimljivo u najmanju ruku.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Volio bi i ja da izvucemo Zvezdu mislim bilo bi 35 hiljada na Kosevu ,al kad skontam da bi na Kosevo dosli svi samo ne navijaci Zvezde oni pravi mislim doslo bi malo i njih,ali bi vecina tih ljudi dosli za obliznih sela i iz manjeg entiteta kao kad je reprezentacija Srbije dosla...i onda bi bezveze bilo letili bi s noge na nogu 

- sarajlija89
- Kontakt:
ma i oni su ti dotakli dno...u dugovima nemaju za germe
al sigurno ce ove sezone nesto mjenjat...dobro bi bilo da njih dobijemo samo zato sto bi se kosevo napunilo...a sa rezultatskog aspekta tesko da bi sta mogli ocekivati...a od svega bi najgore bilo da dobijemo neke rumune,bugare i sl mislim na te neatraktivne ali zajebane ekipe pa nas nigdje nema...
...a volio bi da prodjemo...zamisli u 3 kolu kakve sve velikane mozemo dobiti...roma,everton itd...e to bi bilo pravo...al prvo ova nasa uprava mora nesto uradit za klub,o pojacanjima se i ne govori a malo je vremena ostalo..mjesec dana...kazu nemaju para,avdic bi se trebo vratiti,hosic bi mogo opet zaigrat,pa i milosevic koji je slobodan igrac...i matko se spominje,bartolovic,smajlovic...hiros ce otici...mozda jos neko...
realno slabu ekipu imamo...desnog beka fakticki da nemamo(kad se sjetim dudo da je igro)...stoperi solidni jos ako hosic dodje ili milosevic...belosevic lijevo moze proci.
vezni red...pape jos gura nekako,dzakmic vrlo dobar,maksumic vise u zadnjoj liniji igro nego u sredini,janjos...pa i nikitovic je mogo igrat tu...al generalno gledajuci fali nam jedan kvalitetan,po mogucnosti i kreativan i borben igrac...al u nasoj ligi se takav ne moze naci...ovdje se rijetko mogu naci pojacanja.Lijevo imamo hadziju...najbolji igrac za mene..ali potrebana je jedna zamjena nedo bog da se povrijedi...mumin desno ili hiros al on ce otic...i tu nam treba jedan igrac znaci....napad skoro,pandza,jahovic...i tu fali pravi strijelac,izuzev skore nemamo ga...ja bi volio colica iz veleza strasan fudbaler...ili smajlovica iz zvijezde,kazu da mu je isteko ugovor
znaci fali nam 4-5 igraca po jedan ili dva u svakoj liniji...sto cemo tesko moci naci,cak je i upitno hoce li biti ikakvih pojacanja...molim boga da se uprava smiluje pa dovede bar 2 pojacanja...ovako tesko da mozemo igrati znacajniju ulogu u evropi i sto je posebno znacajno u prvenstvu...znaci moramo se pojacat kako znamo

realno slabu ekipu imamo...desnog beka fakticki da nemamo(kad se sjetim dudo da je igro)...stoperi solidni jos ako hosic dodje ili milosevic...belosevic lijevo moze proci.
vezni red...pape jos gura nekako,dzakmic vrlo dobar,maksumic vise u zadnjoj liniji igro nego u sredini,janjos...pa i nikitovic je mogo igrat tu...al generalno gledajuci fali nam jedan kvalitetan,po mogucnosti i kreativan i borben igrac...al u nasoj ligi se takav ne moze naci...ovdje se rijetko mogu naci pojacanja.Lijevo imamo hadziju...najbolji igrac za mene..ali potrebana je jedna zamjena nedo bog da se povrijedi...mumin desno ili hiros al on ce otic...i tu nam treba jedan igrac znaci....napad skoro,pandza,jahovic...i tu fali pravi strijelac,izuzev skore nemamo ga...ja bi volio colica iz veleza strasan fudbaler...ili smajlovica iz zvijezde,kazu da mu je isteko ugovor
znaci fali nam 4-5 igraca po jedan ili dva u svakoj liniji...sto cemo tesko moci naci,cak je i upitno hoce li biti ikakvih pojacanja...molim boga da se uprava smiluje pa dovede bar 2 pojacanja...ovako tesko da mozemo igrati znacajniju ulogu u evropi i sto je posebno znacajno u prvenstvu...znaci moramo se pojacat kako znamo
Ma sere i uprava previse evo citam Cala govori jos je rano nismo nista pricali o pojacanjima dje ba rano imas jos mjesec dana jbt...sto je najgore i ako nekoga dovedu dovest ce djaba dovest ce Avdica,Hosica,Milosevica sve slobodni igraci nece marke potrosit,i bit ce mi se pojacali...sto je najgore Milosevica i ne spominju a covjek na sva zvona govori kako hoce da se vrati,oni ni da kazu sta za njega...Belosevic i Muminovic se nudili Olimpiku,Nijaz ih odbio,Avdic se nudio i njega odbili...zato ga Sarajevo nece odbiti,licno sam protiv toga da se vracaju igraci koji nemaju gdje...klinac bi mi Skoru vratili da nije bio slobodan,tako i Ihtijarevica,tako ce biti i za Avdica,Hosica...nece se marka na njih potrosit...evo mali Pandza otisao u Njemacku na probu,oticice u nekog drugoligasa dace nam 10 hiljada i ovi ce blenti biti zadovoljni...smjesno,mjesto da ga zadrze jos godinu ,mogli bi milion uzet,al jok samo nek se proda...
Sto se tice sastava puno treba igraca....evo da brojim da ce doci ovi koji se spominju Hosic,Avdic,Milos...
------------------Alaim(ovdje treba da je Dino al je nemoguce da on stane na gol djaba da je Buffon)
---Hosic----------Torlak-------Milos-----Belosevic-------zadnja linija odlicna nemoze bolja
----------------Muminovic-------------Dzakmic--------Ihtijarevic--------------Hadzic---(u ovom veznom Muminovica i Ihtijarevica zamjenit,Ihtijarevic nemoze vise propo je ko zeton,Muminovic zna al nece ne trudi se uopste a ima kvalitete da bude od velike pomoci)
-----------------------------Skoro------------Avdic----------------------- (mada bi ja radije gledo Pandzu uz Skoru,Avdic i Skoro su isti tip igraca,dok je Pandza puno explozivniji)
Dakle treba nam 4-5 igraca najmanje...dovest ovu dvojicu u odbranu,dovest jednog dobrog kreativca,i jos jednog prodornog igraca po desnoj strani,i dovest jednog napadaca u slucaju da Pandza ode..
Prije svega promjenit upravu,mada je to nemoguce u ovom trenutku jer su oni ispunili ono sto su rekli tj plasirali smo se u Evropu a to im je bilo obecanje prije sezone,vise bi volio da se nismo plasirali pa da promjenimo ****,ovako im nemozes sta ni progovorit jer su ispunili obecano
Sto se tice sastava puno treba igraca....evo da brojim da ce doci ovi koji se spominju Hosic,Avdic,Milos...
------------------Alaim(ovdje treba da je Dino al je nemoguce da on stane na gol djaba da je Buffon)
---Hosic----------Torlak-------Milos-----Belosevic-------zadnja linija odlicna nemoze bolja
----------------Muminovic-------------Dzakmic--------Ihtijarevic--------------Hadzic---(u ovom veznom Muminovica i Ihtijarevica zamjenit,Ihtijarevic nemoze vise propo je ko zeton,Muminovic zna al nece ne trudi se uopste a ima kvalitete da bude od velike pomoci)
-----------------------------Skoro------------Avdic----------------------- (mada bi ja radije gledo Pandzu uz Skoru,Avdic i Skoro su isti tip igraca,dok je Pandza puno explozivniji)
Dakle treba nam 4-5 igraca najmanje...dovest ovu dvojicu u odbranu,dovest jednog dobrog kreativca,i jos jednog prodornog igraca po desnoj strani,i dovest jednog napadaca u slucaju da Pandza ode..
Prije svega promjenit upravu,mada je to nemoguce u ovom trenutku jer su oni ispunili ono sto su rekli tj plasirali smo se u Evropu a to im je bilo obecanje prije sezone,vise bi volio da se nismo plasirali pa da promjenimo ****,ovako im nemozes sta ni progovorit jer su ispunili obecano

Sto se tice protivnika u evropskoj ligi po meni je bolje izvuci sto atraktivnijeg protivnika.A igracki kadar za evropu moramo podebljati u svakoj liniji po jednoga igraca.Mislim da nam je napadac najpotrebniji uz skoru.Vremena je sve manje tako da ne znam sta konta ova nasa uprava.Sve u svemu ne uradeli nista po tom pitanju mislim da onda nisu ni zeljeli nista vise i ozbiljnije da urade u evropi.A pri tom mislim proci bar 2 pretkolo-LJUBAV je samo jedna.FCS.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
u novinama pise da hadzic ode u azerbejdzan
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
umjesto da se pojacavamo...odlaze nam igraci i to najbolji...ma haj za evropu,i ne moramo napravit nesto..al casno da odigramo bar..al ako ovako bude i za prvenstvo,cemu se nadat...ja hocu titulu,a vjerujem i vi isto...kakvo ba 2-3 mjesto to me ne interesuje,al izgleda da ce nam i to plafon biti s obzirom da ljudi ne namjeravaju pojacati ekipu i napraviti sampionski tim...
iduce sezone imaju 4 sarajevska tima u pl,znaci 3 "gostovanja" u nasem gradu ...samo sa tim timovima...znaci 12 gostovanja za cijelu zezonu van naseg grada,pa valjda je normalno da hocemo titulu,pa nikad blize nismo...vise od pola tekmi igramo u sarajevu...i sad da uprava to ne podrzi..pa valjda mogu dovesti neka 3 pojacanja...i da zadrze neke igrace...hosic i milos u zadnjoj liniji...ko slobodni igraci...i naci jos jednog kvalitetnog veznog i spica...i eto sampionske ekipe,naravno zadrzat ovaj postojeci igracki kadar....i cala da promjeni onu formaciju...mora igrat sa dva klasicna spica,bar na kosevu....joj jbt...treba ih sve otjerat...dokle cemo vise ovako,taman se necem pocnes nadati..evropa i to...a nasa uprava prodaje igrace i pri tom nikog ne dovodi....ja hocu titulu
,ostalo me ne interesuje 
iduce sezone imaju 4 sarajevska tima u pl,znaci 3 "gostovanja" u nasem gradu ...samo sa tim timovima...znaci 12 gostovanja za cijelu zezonu van naseg grada,pa valjda je normalno da hocemo titulu,pa nikad blize nismo...vise od pola tekmi igramo u sarajevu...i sad da uprava to ne podrzi..pa valjda mogu dovesti neka 3 pojacanja...i da zadrze neke igrace...hosic i milos u zadnjoj liniji...ko slobodni igraci...i naci jos jednog kvalitetnog veznog i spica...i eto sampionske ekipe,naravno zadrzat ovaj postojeci igracki kadar....i cala da promjeni onu formaciju...mora igrat sa dva klasicna spica,bar na kosevu....joj jbt...treba ih sve otjerat...dokle cemo vise ovako,taman se necem pocnes nadati..evropa i to...a nasa uprava prodaje igrace i pri tom nikog ne dovodi....ja hocu titulu

Ja necu biti zadovoljan dok Sarajevo ne postane nesto sto Bosna u kosarci i Bosna u rukometu,kad takva politika bude u klubu icice bolje...treba da se uvijek dovode najbolji igraci u drzavi kao sto rade ova dva pomenuta kolektiva gore, nije to problem uraditi samo trebaju sposobni ljudi,a to ovi trenutno nisu...napretka nema niti ce biti i ja se iskreno nicemu ne nadam...ovo nam je domet trenutni sa ovim ljudima ma i ovo je previse ...
- sarajlija89
- Kontakt:
mislim da si dobro to reko...kk i rk bosna su pravi primjer kako sposobni ljudi sa jasnom logistikom i investicijama mogu napraviti jedan uspjesan sportski kolektiv...istina, u fudbalu je sto se tice BiH teze ostvariti zapazenije evropske rezultate i pri tom nesto zaraditi,pa samim tim i igraci cim nesto postignu idu u druge evropske lige...bilo bi mnogo lakse kada bi postojala neka regionalna liga kao sto je slucaj u kosarci ili kada bi sarajevo dospjelo u grupne faze nekog od evropskih takmicenja kao rk bosna...imas sponzore,ulaznice,medijsku propracenost..i samim tim mozes dovoditi i kvalitetne igrace koji su spremni ostati tu jedan duzi vremenski period....
sto se tice naseg fudbala..to je nemoguce,prvo sto nam je liga katastrofa...niko je ne gleda,igraci da ne govorim,posjecenost samim tim nikakva...dzaba jarane i da dodje neko sa parama i ulozi u klub...ako nema zdrave i prave konkurencije nista od tog...zar mislis da bi rk ili kk bosna mogli postici to sto jesu da ne igraju medjunarodna takmicenja,oni nemaju pravog konkurenta u domacem prvenstvu i samim tim kvalitet pada...
znaci prvi uslov da se ostvari to o cemu govorimo je da i drugi klubovi iz domaceg prvenstva moraju biti konkurentni...ili eventualno da igramo u evropi gdje bi imali najmanje 5-6 jakih utakmica...nesto sto dinamo pokusava ali ni njima bas ne ide da se zadrze u evropi...
jarane dok nam se kvalitet lige ne podigne na visi nivo,sto podrazumjeva sve klubove nista od tog nema....ali bar mozemo i moramo svake godine da se borimo za titulu u nasoj ligi...pa mi smo sarajevo i tako mora biti...
odo federera gledat
....valjda ce uzet ovaj rolland garros vise
.......ROGER SIMPLY THE BEST!!! 
sto se tice naseg fudbala..to je nemoguce,prvo sto nam je liga katastrofa...niko je ne gleda,igraci da ne govorim,posjecenost samim tim nikakva...dzaba jarane i da dodje neko sa parama i ulozi u klub...ako nema zdrave i prave konkurencije nista od tog...zar mislis da bi rk ili kk bosna mogli postici to sto jesu da ne igraju medjunarodna takmicenja,oni nemaju pravog konkurenta u domacem prvenstvu i samim tim kvalitet pada...
znaci prvi uslov da se ostvari to o cemu govorimo je da i drugi klubovi iz domaceg prvenstva moraju biti konkurentni...ili eventualno da igramo u evropi gdje bi imali najmanje 5-6 jakih utakmica...nesto sto dinamo pokusava ali ni njima bas ne ide da se zadrze u evropi...
jarane dok nam se kvalitet lige ne podigne na visi nivo,sto podrazumjeva sve klubove nista od tog nema....ali bar mozemo i moramo svake godine da se borimo za titulu u nasoj ligi...pa mi smo sarajevo i tako mora biti...
odo federera gledat

Slazem se sa vec gore navedenim postovima,uprava treba i mora da shvati da nas nista osim titule ili bar ravnopravne borbe za titulu i to konstantno samo interesuje.Ali kao sto gore vec navedeni pise bojim se da njih to ne dotice i da ih u principu samo pausalni ciljevi kao recimo ovaj da su nam donijeli evropu zadovoljavaju.Ma oni MORAJU da shvate i da u tom pravcu vec odmah rade da dovedu potrebne igrace i za evropu i za novu sezonu.Da ne bi poslije bilo pet do dvanaest e ne mozemo e propustili smo i teko dalje.Znaju li oni da za mjesec igramo evropsku ligu a ono i ne pomisljaju da se uozbilje.I mo moramo puno na tome da ucinimo.A ne samo dajte nam evropu i kao to je to.FK SARAJEVO moze i mora da bude vrh ove drzave kako u domacem tako i kao predstavnik u evroposkom takmicenju.Oni treba da budu svjesni da navijaci to nece gledate,odnosno da cemo sa pozornoscu gledati sta poduzimaju po tom pitanju,jer mi hocemo samo veliki i reprezentativan klub.LJUBAV je samo jedna.FCS.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
zasto se u ekipu nebi doveo koji stranac zasto se samo vracaju oni stari igraci koji su vec igrali za sarajevo nasa uprava samo gleda novackrcko je napisao/la:Slazem se sa vec gore navedenim postovima,uprava treba i mora da shvati da nas nista osim titule ili bar ravnopravne borbe za titulu i to konstantno samo interesuje.Ali kao sto gore vec navedeni pise bojim se da njih to ne dotice i da ih u principu samo pausalni ciljevi kao recimo ovaj da su nam donijeli evropu zadovoljavaju.Ma oni MORAJU da shvate i da u tom pravcu vec odmah rade da dovedu potrebne igrace i za evropu i za novu sezonu.Da ne bi poslije bilo pet do dvanaest e ne mozemo e propustili smo i teko dalje.Znaju li oni da za mjesec igramo evropsku ligu a ono i ne pomisljaju da se uozbilje.I mo moramo puno na tome da ucinimo.A ne samo dajte nam evropu i kao to je to.FK SARAJEVO moze i mora da bude vrh ove drzave kako u domacem tako i kao predstavnik u evroposkom takmicenju.Oni treba da budu svjesni da navijaci to nece gledate,odnosno da cemo sa pozornoscu gledati sta poduzimaju po tom pitanju,jer mi hocemo samo veliki i reprezentativan klub.LJUBAV je samo jedna.FCS.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.