RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Crveni_1922

Re: FK Velež

Post Postao/la Crveni_1922 » 24 maj 2009, 18:30

Eagles je napisao/la:Ma nećete vi bit bolji dok se ne riješite uprave :?
Nasa uprava je OK pa da nisu uradili sta su uradili sad bi mi prtili umjesto Orasja.
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 24 maj 2009, 18:31

to potpisujem majstore. mada mislim da se i to mjenja. uradili su u zadnje vrijeme dosta posla. Jbg, ne vidiš ti to, ali vidimo mi. dugovi svedeni na minimum, napraviše stadion skoro komplet, igrači isplačeni, pobijediše Ilju i ostalu mafiju. a što se tiče vas, bujrum. imate opet fer domaćinstvo dogodine, mada, moraš priznati, da niste to zaslužili. Nadam se da ćete i vi malo krenuti naprijed. vrijeme vam je

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 maj 2009, 18:33

Stone Island je napisao/la:
Komunikacija je napisao/la:Iduce sezone nema slobog Posusja i Orasje znaci vi u jos vecim **** :lol: .Olimpik ima para vise nego vi i vec sad bolje igrace a za ovog srb predstavnika znam da su samo jedan poraz dozivili u citavom prvenstvu,ma nek ste vi nama ostali tj dogovorili se sa modricom,imamo mi barem iduce godine zagarantiranih 6 bodova. :lol:
Ekipa koju imamo trenutno može biti među prvih 5 i bila bi i ove sezone da je od početka ista ekipa igrala,nego nam juniori igrali...uz još koje pojačanje možemo sigurno u neko evropsko takmičenje...
A tih 6 bodova može sanjati,bošnjački klub osvaja sljed.godine tako da možete zaboraviti na dobre gostujuće partije :lol:
i ja licno mislim da cete slijedece sezone biti bolji ukoliko ostanu jugo,colic,secic,demic imat cete dobru ekipu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 maj 2009, 18:40

Uprava je ok,ima još jedan čovjek koji malo pravi sranja(znaš i sam ko je u pitanju) ali stat' će se i njemu u kraj !

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 maj 2009, 18:43

@ za crvenog i vfc,obojica isto godište :D

Pa uprava vas je i dovela u ovakvu situaciju,doduše dosta toga su ispravili ostankom u ligi,ali činjenica se ne mijenja,da je dosta para iz kluba nestalo.

Oni će sada iskoristiti priliku tj. ovu euforiju,da zacementiraju svoje položaje,a vi ne smijete bit naivni i nasjedat na šuplje priče.

Eto nama i dogodine derbija,jedine prave utakmice u Mostaru :D ,samo se nadam da će i navijači oba kluba otići na gostovanje,sa što manje incidenata i izgreda.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 24 maj 2009, 18:47

Ej ostali jedva u ligi i vec planiraju evropu u iducoj,masta radi svasta,vidi se da ste neki klinci van svih zbivanja :D
Zadnji put kad je velez vidio evropu vas pola nije bilo ni u planu :lol:
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 maj 2009, 18:48

Eagles je napisao/la:@ za crvenog i vfc,obojica isto godište :D

Pa uprava vas je i dovela u ovakvu situaciju,doduše dosta toga su ispravili ostankom u ligi,ali činjenica se ne mijenja,da je dosta para iz kluba nestalo.

Oni će sada iskoristiti priliku tj. ovu euforiju,da zacementiraju svoje položaje,a vi ne smijete bit naivni i nasjedat na šuplje priče.

Eto nama i dogodine derbija,jedine prave utakmice u Mostaru :D ,samo se nadam da će i navijači oba kluba otići na gostovanje,sa što manje incidenata i izgreda.
Stara uprava nas je dovela na zadnje mjesto,a ova nova na 12.mjesto !
Nisu to dvije iste uprave !!!
Ali rekoh,ima jedan čovjek koji je uvijek tu,ma o kojoj god se upravi radilo i ako njega se riješimo,riješili smo sve ! I ja se bojim te naivnost ali neće valjda,valjda smo shvatili neke stvari ako nismo onda možemo kurcu svirati čeka nas 1.liga Federacije !

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 24 maj 2009, 19:01

19TM87 je napisao/la:u Mostaru bas veselo bilo jedni opstanak jedni prvaka slavili :D
Prvi put od rata da cijeli grad slavi :D :D :D

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 24 maj 2009, 19:06

@ stone island. Taj covjek je ****, slažem se, ali je taj čovjek obezbjedio sredstva, i prikuplja sredstva, pa koliko toliko. Ako imaš majstore neki pametniji priliv sredstava, bujrum s programom.
@Eagles Majstore, nemoj me pogrešno shvatit, al ne možeš nas poredit. Iza vas stoji dio grada i politika toga dijela grada. Nas, politika našeg dijela grada hoće da ugasi. Imate, Krušku, imate zlato. Ovi naši se nemaju gdje zacimentirati, jer druga uprava ne postoji. Naša borba za opstanak je drukčija. Danas mogu sigurno tvrditi da je dobijena. Drugi problem je problem RA. RA, ma ko god šta drukčije tvrdio, je u krizi. Mladja ekipa ne može još smijeniti stariju, koja je najblaže rečeno trenutno indolentna. Ovo ljeto, mladja ekipa, se mora organizovati, osloboditi i zauzeti mjesto u upravi koje je RA uvijek imao, a to je ..ODLUČIVATI. A što se tiče derbija, kojeg bi i ti i ja voljeli gledati u pravoj navijačkoj atmosferi: Bez dogovora RA I Ultrasa, taj film mi nećemo gledati. Ali, vidim, da i to ide nabolje. Ćini mi se da su za početak, bar počeli poštovati.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 maj 2009, 19:17

vfc1922 je napisao/la:@ stone island. Taj covjek je ****, slažem se, ali je taj čovjek obezbjedio sredstva, i prikuplja sredstva, pa koliko toliko. Ako imaš majstore neki pametniji priliv sredstava, bujrum s programom.
Brate,koliko je para donirano Veležu mogao je prvak komotno biti ali gdje su te pare završile ? Javna tajna...
Nije sam on,ali sad on ko malo ulaže...

Pa kad ljudi uvide da u klubu vlada zdrava atmosfera,neće nikome biti žao uložiti...sad znaju da te pare neće biti iskorištene za ono što su namjenjene pa i ne ulažu !

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 24 maj 2009, 19:41

vfc1922 je napisao/la:@ stone island. Taj covjek je ****, slažem se, ali je taj čovjek obezbjedio sredstva, i prikuplja sredstva, pa koliko toliko. Ako imaš majstore neki pametniji priliv sredstava, bujrum s programom.
@Eagles Majstore, nemoj me pogrešno shvatit, al ne možeš nas poredit. Iza vas stoji dio grada i politika toga dijela grada. Nas, politika našeg dijela grada hoće da ugasi. Imate, Krušku, imate zlato. Ovi naši se nemaju gdje zacimentirati, jer druga uprava ne postoji. Naša borba za opstanak je drukčija. Danas mogu sigurno tvrditi da je dobijena. Drugi problem je problem RA. RA, ma ko god šta drukčije tvrdio, je u krizi. Mladja ekipa ne može još smijeniti stariju, koja je najblaže rečeno trenutno indolentna. Ovo ljeto, mladja ekipa, se mora organizovati, osloboditi i zauzeti mjesto u upravi koje je RA uvijek imao, a to je ..ODLUČIVATI. A što se tiče derbija, kojeg bi i ti i ja voljeli gledati u pravoj navijačkoj atmosferi: Bez dogovora RA I Ultrasa, taj film mi nećemo gledati. Ali, vidim, da i to ide nabolje. Ćini mi se da su za početak, bar počeli poštovati.
Halo,fulio si sezonu 8-)
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 24 maj 2009, 19:45

@stone island. Slažem se brate sa kompletnim tvojim postom. Ali nikakvo rješenje nisi ponudio. Probao je nešto Djuba, pa covjeka izbaciše is stranke SBiH. Nego, da i tog našeg krvnika skinemo, opet bi ti čuo selam alejk na početku, a taj avatar ti ne bi dali unijeti na stadion. Nego, čekaj malo. Prvo moramo očistit ispred naših vrata. A ljudi ima, samo vi ojačajte da ih stojite. Do vas je brate.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 24 maj 2009, 19:51

@um vuk
očigledno si ti fulio klub za koji navijaš. Kruško ti je i sada alfa i omega u klubu. vratio se i u upravni odbor. Pošto pratim sport, i ne mrzim Zrinjski, pratim sva dešavanja u klubu. Za proslavu se zahvali njemu, Mladenu i udruzi, i trenerima mladjih ekipa. Prvenstveno Kruški. Pio si i jeo djaba, a i Marjan Ban se platio. O drugim stvarima ne bi. Provjeri ko je to sve platio ili ko je natjerao druge da plate. I dan danas je taj čovjek prevaga izmedju Zrinjskog i ostatka PL-a.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 24 maj 2009, 20:04

Kruško je jedan od najmoćnijih ljudi u Mo,i sa njim je teško vodit bitku,ali dokazali smo da se i njega može pobijedit i izbacit iz kluba,mada je on još uvijek prisutan,mislim da njegov utjecaj nije ni približno jak kao što je bio prije i da sada konce vode neki novi ljudi.

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 24 maj 2009, 20:29

Eagles je napisao/la:Kruško je jedan od najmoćnijih ljudi u Mo,i sa njim je teško vodit bitku,ali dokazali smo da se i njega može pobijedit i izbacit iz kluba,mada je on još uvijek prisutan,mislim da njegov utjecaj nije ni približno jak kao što je bio prije i da sada konce vode neki novi ljudi.
nebi da velež smaram temu,ali kruško je sad samo jedan od mnogih sponzora,a njegova uloga u klubu je zanemariva
da ti još nešto kažem..
-svi izvođači nastupali su besplano,što je potvrdio i marjan ban, na kraju koncerta kad je rekao da ovaj nastup pokljanja zrinjskom..
roštiljada je trebala biti,ali ni jedan ćevap se nije zadimio,iz razloga koje nisu za javnost..
ja sponzorirane pive nisam okusio,kao ni mnogi,jer ta piva nije dostojna da se zove pivom :D
lakše je otić do merkatora pa za 2 km kupit 2lo,negose gužvat u redu

čestitam veležu na ostanku u ligi..
Zadnja izmjena: um vuk, dana/u 24 maj 2009, 20:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 24 maj 2009, 20:33

vfc1922 je napisao/la:@stone island. Slažem se brate sa kompletnim tvojim postom. Ali nikakvo rješenje nisi ponudio. Probao je nešto Djuba, pa covjeka izbaciše is stranke SBiH. Nego, da i tog našeg krvnika skinemo, opet bi ti čuo selam alejk na početku, a taj avatar ti ne bi dali unijeti na stadion. Nego, čekaj malo. Prvo moramo očistit ispred naših vrata. A ljudi ima, samo vi ojačajte da ih stojite. Do vas je brate.
Nek se on odmakne pa bi ti vidio što bi pohrlili da ulažu...ovako kad daju pare,procenat njemu ide a ostalo kao dugove vraćaju ! :lol:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 25 maj 2009, 12:37

Mislim da je onaj meč u Modriči kupljen . Pa jbt. gledam igrači Modriče svi stoje u svom šesnestercu ni da se maknu , naleti igrač Veleža zabi go. Pa onda drugi put igrač modriče gotov sam pred golmanom i fuličitav gol itd itd... Sreća vaša pa je Zvijezda dobila Orašje inače bilo bi svačega. Daj te sljedeće sezone bar vi navijači budite aktivni, jer vjerujem da će se nešto na bolje popraviti u Veležu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 maj 2009, 15:36

Zagor je napisao/la:Mislim da je onaj meč u Modriči kupljen . Pa jbt. gledam igrači Modriče svi stoje u svom šesnestercu ni da se maknu , naleti igrač Veleža zabi go. Pa onda drugi put igrač modriče gotov sam pred golmanom i fuličitav gol itd itd... Sreća vaša pa je Zvijezda dobila Orašje inače bilo bi svačega. Daj te sljedeće sezone bar vi navijači budite aktivni, jer vjerujem da će se nešto na bolje popraviti u Veležu.
haj bilo pa proslo nek su oni nama ostali u ligi bolje oni nego orasje

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 maj 2009, 15:47

Naravno da je kupljen lol. Rekao sam to ima 10 dana. Koga briga ostao je Velež , Labudovi su otplivali u 2 ligu i to je to.

Sretno u novoj sezoni.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 25 maj 2009, 15:50

Rz88 je napisao/la:Naravno da je kupljen lol. Rekao sam to ima 10 dana. Koga briga ostao je Velež , Labudovi su otplivali u 2 ligu i to je to.

Sretno u novoj sezoni.
prije da su potonuli u drugu ligu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.