Pogledajte razliku izmedju njega i Uchide

Inace mislim na Sea, momak je legenda
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ovo je za desetku svaka cast aferim momcino momak je legenda inace na sea mislimSemsudin je napisao/la:Obratite paznju na pogled Uchide upućen legendi, mislim na Sea, toliko strahopostovanja, nevjerovatno. Pogled govori "biću dobar, samo me nemoj hvatat za uho".
ponavlja se to sto puta a ti dalje ne shavtis dovoljno ga pogledati i shvatices ko je i sta je i zasto nosi broj 35arelinho je napisao/la:Momak je inace legenda,Seo rusilac
Zna li mozda neko ko je vise upuceniji zbog cega Seo nosi broj 35 ?
stvarno arelinho tvoj bezobrazluk prelazi svaku granic, ja sam morao djecu u drugu sobu odvest da ne gledaju to, inače momak je legenda mislim na Seaarelinho je napisao/la:Momak je inace legenda,Seo rusilac
pa stvarno kako te nije sramota !!! seo za svaki obrok pojede 35 deka sudzuke,a da si pravi fan rusioca to bi i znao, a inace momak je legenda mislim na sea, a evo i slika koja to dokazujearelinho je napisao/la:Momak je inace legenda,Seo rusilac
aferim momčino !hattab je napisao/la:pa stvarno kako te nije sramota !!! seo za svaki obrok pojede 35 deka sudzuke,a da si pravi fan rusioca to bi i znao, a inace momak je legenda mislim na sea, a evo i slika koja to dokazujearelinho je napisao/la:Momak je inace legenda,Seo rusilac
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:stvarno arelinho tvoj bezobrazluk prelazi svaku granic, ja sam morao djecu u drugu sobu odvest da ne gledaju to, inače momak je legenda mislim na Seaarelinho je napisao/la:Momak je inace legenda,Seo rusilac
Pola foruma u BanovićeGoalgetter je napisao/la:Mogu misliti kakvo ce ludilo izbiti na forumu kad Seo debituje za BiH![]()
![]()
kad bude debitovao putujem u zenicu sa transparentom "momak je legenda mislim na sea" to je moj rijec a nikad ne gazim rijecGoalgetter je napisao/la:Mogu misliti kakvo ce ludilo izbiti na forumu kad Seo debituje za BiH![]()
![]()
Pa prije par mjeseci majstor se registrovao na forum i počeo pričati o Seadu , pa onda ja mislim Cartman rekao kolika mu je glava , pa onda majstor počeo pričati kako je momak rušilac kao i spaha , pa onda kako jede sandžačku sudžuku , pa je onda seo postao bog , legenda , pa smo onda i mi krenuli za timsoxx je napisao/la:Hocel mi ko reci kako je krenulo sa ovim svime?
Mislim na "legendu, rusilac, sudzuk," itd.