Alen Halilović

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

deenniiVCF
Kontakt:

Re: Alen Halilović

Post Postao/la deenniiVCF » 08 okt 2012, 23:53

zizu1991 je napisao/la:I sve kažete da naš Savez ne radi ništa :mrgreen:
Ma ne treba brinuti, igrat ce mali za BOSNU !!! Zasto pa kad je davao interviju rekao je "Meho je MOJ BOSANAC" ,iako je htio ostati neutralan ovo mu je izletilo !!
.Amunt Valencia !!!

Jer to Je čast i sudbina i KRV Zeničana LJUBAV VELIKA ...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 08 okt 2012, 23:53

skyisthelimit je napisao/la:E, ne mogu da vjerujem da su hrvati ovoliko zapeli za bosanca a imaju na stotine malih hrvatica po Hercegovini koji jedva cekaju njihov poziv. Ja bih im prvi preporucio Mileta Pehara, koji ni sekunde ne bi imao dilema kao bosanski sin Alen Halilović
onog sto podapinje :D

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 08 okt 2012, 23:56

deenniiVCF je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:I sve kažete da naš Savez ne radi ništa :mrgreen:
Ma ne treba brinuti, igrat ce mali za BOSNU !!! Zasto pa kad je davao interviju rekao je "Meho je MOJ BOSANAC" ,iako je htio ostati neutralan ovo mu je izletilo !!

Ali pogotovo sto rece "da su se nasli u tome" to je bilo kljucno u tom svemu :mrgreen:

slika

Ja sam odavno zakljucio sta on zeliv :mrgreen:
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 08 okt 2012, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 okt 2012, 23:57

ZOI84 je napisao/la:Bože da li su na hrvatskim portalim culi za brisanje uvrijdljivih komentara, svaki drugi, treci komentator vrijeda BiH, rasipa mržnju, a ovi se prave ludi i to ne brisu. Bolje ne citat ni clanke , a ni komentare vezane za Alena, samo ne do Bog možes postati kao i oni
Bas tako. Jednostavno kolicina tih komentara je nevjerovatna. Tuzno kako neko moze biti tako opterecen mrznjom, prostaklukom, ne vidjeti dalje od svog nosa, biti zatucan, zatvoren u svom malom svijetu, ne poznavati vise od svog coska, ogranicen, naivan, siromasan po ikakvoj vrsti intelektualnog blaga i ljudskih vrijednosti, jednostavno primitivan kao da je propustio zadnjih 100 godina razvitka civilizacije, imati pogled na svijet koji je cisto formiran od predrasuda, duhovnog smeca, i onoga sta mu drugi kazu.... i tako dalje i pored svega toga jos misliti da nam moraju objasnjavati kako nam se sprdaju. E ta cinjenica me je na neki nacin ironicno nasmijala, iako je ustvari ozbiljno i iskreno tuzno, jer su za mene svi ljudi braca, ma kakvi bili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 okt 2012, 00:01

a kako tamošnji Savez sada želi da već na proljeće zaigra za A vrstu.
Usput mislim da je ovo suplja od njih samo da bi se ubrzao poziv od Stimca i tako ga na vrijeme dok je jos "zelen" osigurali. U suprotnom otkud oni znaju planove naseg Saveza. :roll:

Iako to nisu bili planovi naseg Saveza, zbog ovog i svega navedenog nasem Savezu to prvenstveno mora biti cilj ( da na proljece ili vec u novembru zaigra za A tim ) A mali Alen vjerovatno ceka poziv one reprezentacije koju voli srcem
15.10 - 15.06 ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 okt 2012, 00:04

Za ovo dijete se treba boriti vise nego za ijednog igraca.
Strasan potencijal sa fenomenalnom tehnikom a svega ima 16 godina.

Mene podsjeca na Messija pa vi kako hocete. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 00:04

Neznam koliko nama jos treba da se u cinjenice uvjerimo :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: AlenHalilovic, dana/u 09 okt 2012, 00:08, ukupno mijenjano 2 puta.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 09 okt 2012, 00:06

Daj gdje nalazite te slike :D
15.10 - 15.06 ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2012, 00:07

Hoopppaa. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 okt 2012, 00:09

zizu1991 je napisao/la:Ovdje se po forumima dozvoljava svašta zbog jednakopravnosti, ali je ipak i teško da se sve uprati i sankcioniše, treba biti realan.
Sto je previse, previse i mislim da se to ipak može sankcionisati. Na pomen BiH uvijek možes naci tonu komentara o ne postojanju same, zelji da se raspadne, necemu sto ne postoji, muslicima, turcima i tonu mržnje. Najgore od sve sto i sami novinari ponekad naslovima ili komentarima sami rade isto. Slusam neki dan vlasnika Indeks, kao oni plaho paze na to i sankcionisu, a odi samo na Indeks kada je neki clanak o BiH u pitanju, pa da covjek povrati od komentara

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 09 okt 2012, 00:09

skyisthelimit je napisao/la:Daj gdje nalazite te slike :D
A vjerovatno na njegovom fb profilu. Napali ga ko lesinari. :lol:

Pogotovo onaj Benjo nakav. Onaj mu i familiju starta :lol:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 09 okt 2012, 00:11

skyisthelimit je napisao/la:Daj gdje nalazite te slike :D
pa vidis da je Alen na ovom forumu :D

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 09 okt 2012, 00:12

skyisthelimit je napisao/la:
a kako tamošnji Savez sada želi da već na proljeće zaigra za A vrstu.
Usput mislim da je ovo suplja od njih samo da bi se ubrzao poziv od Stimca i tako ga na vrijeme dok je jos "zelen" osigurali. U suprotnom otkud oni znaju planove naseg Saveza. :roll:

Iako to nisu bili planovi naseg Saveza, zbog ovog i svega navedenog nasem Savezu to prvenstveno mora biti cilj ( da na proljece ili vec u novembru zaigra za A tim ) A mali Alen vjerovatno ceka poziv one reprezentacije koju voli srcem

Ovo su 100% slagali, da se hrvatski zavez prepane i tako Alena prije vremena pozovu u A repku i tako ga ujagme ;)

Oni kao saznali kakve planove bosanski savez ima :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 okt 2012, 00:19

Kakvi planovi saveza, pa ni Pape ne zna te planove, a kamoli neki polupismeni novinarčić iz kroacije
DRUG NEBI TI PUNCA

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 09 okt 2012, 00:24

mogu oni alenu i sutra poziv uruciti on bi taj isti odbio, isto tako nas poziv. treba pricekati dok se odluci (vjerovatno iduce god). do tada bez pritiska, sve u svoje vrijeme.
Odlazi Safete.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 09 okt 2012, 00:36

Smijeno je ovo sto se radi oko Alena,tj.ove vjerujem izmisljene izjave.Volio bi da ima istine u ovom da ce ga NSBiH zvati na proljece,da su nasi pametni trebali su ga zvati vec za Litvaniju,ako je vec on rekao da nije 100% odlucio za koga ce igrati.
Mali ce biti sigurno dobar igrac i steta bi bilo ga izgubiti iz razloga sto su nam susjedi "ukrali" sve sto su mogli.Ne samo u nogometu,vec i u drugim sportovima :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2012, 01:22

Uh sto je ovo prpa uhvatila Hrvate. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 09 okt 2012, 02:08

kako su hrvati smiješni sa ovim raspravama i navodnim prozivkama/šalama. oni se našli otimat za halilovića ko da su ga lično hranili.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 09 okt 2012, 03:47

Mali ceka rezultat protiv Grcke. ;)

Hoce da igra u Brazilu.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 okt 2012, 10:03

" onclick="window.open(this.href);return false;
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Zaključano

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.