Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sabinho
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Sabinho » 31 maj 2014, 01:47

Nema.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 31 maj 2014, 01:47

pa ne mogu da vjerujem... covjek koji je mozda i zasluzio da igra i prvu postavu :twisted: al tako ti je to tako u BiH... Morao je neko otpasti, a ispade to covjek koji ni u jednim trenutkom to nije zasluzio :guz:
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 01:48

BadrHari je napisao/la:Jedan dan trcis sa ekipom, zivis san i pripremas se za najvece takmicenje.
Onda sutradan ne mozes da putujes s njima i čamis u kuci bespomocan, nije ti jasno .. ko , zasto , kako ?!?

Onda slag na tortu kretenluka, zabrane ti i da igras na najvecoj svjetskoj smotri. Uruši ti se svijet yebote, pa mozes misliti koliko je maštao o Marakani, Brazilu, makar da bude na klupi i to je vrhunac karijere mnogima.
Jednostavno si odsjecen od ekipe i drzavnog dresa za koji si uvijek ginuo kad je trebalo.

BRAVO MAJMUNI :clap: :facepalm:

Ovako momak ni kriv ni duzan, i kad ga je najveca huja drzala opet su mu izjave odmjerene bile, ali eto kakav je savez ..
:thumbup: :(
Ervin Zukanovic

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 31 maj 2014, 01:49

King_James je napisao/la:pa ne mogu da vjerujem... covjek koji je mozda i zasluzio da igra i prvu postavu :twisted: al tako ti je to tako u BiH... Morao je neko otpasti, a ispade to covjek koji ni u jednim trenutkom to nije zasluzio :guz:
Glupo je što ih je bilo 24, pa samo jedan otpada.
A strašno je kako je ispalo, na koji način otpade taj jedan.
FK Željezničar 1921

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 maj 2014, 01:53

TMmanija2012 je napisao/la:Tako se to radi..narod ce laprdati par dana i zaboraviti..sve nepravde u BIH traju par dana!!!
nazalost
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 31 maj 2014, 01:54

"I tako je reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala bez jednog sjajnog igraca koji bi nam i te kako bio od koristi na SP-u ali i poslije istog. Da li je to treniranje strogoce selektora Susica zaista bilo neophodno u ovom trenutku kada su svi ”naspanovani”, od selektora i igraca preko saveza i novinara pa do navijaca? Smatram da nije. Ovo se moralo drugacije rijesiti i nikako mi nije jasna ta selektorova bojazan od direktne komunikacije sa svojim igracima, godinama se sluzi novinarskim stupcima kada se obraca nekom od igraca.
Biti selektor nije isto sto i konkurisati za Mistera popularnosti cak naprotiv, svi bi da ti se mjesaju u posao ali sa ljudima se mora raditi ljudski i nikako drugacije! Ukoliko si dovoljno siguran u svoju stvar onda ti ne moze zasmetati kritika nekog bivseg kolege (slucaj Baka Sliskovic) ili bivseg igraca (slucaj Pandza s kojim se takodjer odlucio obracunati preko novina) nego tu kritiku mozes uvijek odbijati argumentima u koje vjerujes u koje si siguran da su ispravni.
Diktatorsko postavljanje prema svojim podredjenim moze samo znaciti znak slabosti jer te je strah da ne otkriju koliko u stvari ne znas/nisi siguran u ono sto pricas. Tanak vokabular, brzopletost i masa nelogicnih poteza zadnjih nekoliko godina dodatno uticu na sve manju popularnost selektora Susica medju obicnom rajom, prosto je nevjerovatno da nas najuspjesniji selektor lagano ali sigurno postaje i najomrazeniji na veliku zalost svih nas obozavaoca njegovog igrackog lika i djela. Nerijetko se upitam da li on zaista svjestan sta radi, njegovo ponasanje kao da je repku naslijedio od oca i majke pa s njom i s ljudima u njoj moze sta hoce ne pije vode, previse je ljudi emotivno vezano za istu da bi gledali ikoga da je ovako rastura pa makar taj rasturac bio i za nas sveti Pape!
Selektor Susic je morao pokazati razumjevanje za Zukanoviceve postupke a ukoliko ga je vec zelio ukoriti, danas postoji najmanje 20-ak nacina direktne komunikacije ma gdje se insan nalazio, nazoves i objasnis mu situaciju i kazes mu da zaveze i kraj price a ne ovako, kukavicki preko novina i jos mu natovari na vrat ”navijace” koji kontaju u stilu ”Sta ce Zuka, on rusi atmosferu, ovo ono..” Ne bih nikad nijednom sportisti pozelio da mu se desi ista stvar i ne mogu ni zamisliti kako je momku tesko, sanjas nesto godinama, marljivo radis i treniras, dodjes nadomak ostvarenja tog svog sna i onda ti tamo neka glupost za koju ne snosis odgovornost sve to pokvari.
"

Svi smo mi Ervin Zukanović!!!! :bih: :bih: :bih:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 31 maj 2014, 01:55

A mi se cudili zasto je Muamer Tankovic izabrao Svedsku,

King_James
Kontakt:

Post Postao/la King_James » 31 maj 2014, 01:55

RobertoBaggio je napisao/la:
King_James je napisao/la:pa ne mogu da vjerujem... covjek koji je mozda i zasluzio da igra i prvu postavu :twisted: al tako ti je to tako u BiH... Morao je neko otpasti, a ispade to covjek koji ni u jednim trenutkom to nije zasluzio :guz:
Glupo je što ih je bilo 24, pa samo jedan otpada.
A strašno je kako je ispalo, na koji način otpade taj jedan.
pa otpade jedan sto najmanje zasluzuje da otpadne... a covjek je nas treci nabolji stoper :facepalm: :facepalm: :facepalm:
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 31 maj 2014, 01:58

Meni je najvise krivo zbog nacina na kojeg su se rijesili momciluke. Safet je direktni krivac. Ne kazem da je kriv zbog vize ali zbog iskljucivanja na ovaj nacin. I hajd sve da je taj 24. igrac ( sto mi je opet besmisleno iz vise razloga ) ali sto ovako ? Zar mu se nije moglo fino saopciti prije polaska da je on taj koji otpada ? Zasto je uopste pravio spisak od 24. igraca ? Ovako nekoga prevariti je stvarno dno dna ! :puke:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 31 maj 2014, 01:59

Ne znam eto sta da kazem, Allaha mi Dragog nema rijeci na sve ovo. Pa nemoj bolan Susicu, nemoj covjeku na pravdi Boga to raditi....
Izdržati, to je temelj vrline!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 31 maj 2014, 02:08

Nije toliko sam Zukanović bitan (vjerovatno ne bi ni igrao), nego ova situacija je odlican test za selektora, na kojem ce pasti najvjerovatnije....ako javno ne stane iza svog igraca kojeg je svakako pozvao i koji je prošao pripreme sa reprezentacijom, Safet ce sam sebi zabiti autogol i postat ce predmet šprdnje i ismijavanja u našim medijima :oops: :facepalm:
debelo ce ispucati sav kredit koji je imao kod novinara (a koji inace poceo opadati u zadnje vrijeme).
Nece biti niti jednog novinara (osim onih poltrona koji ce se naci u avionu za Brazil) koji ce preci preko ovoga sa Zukom....Zukanović je samo lakmus papir i ništa više.

Na slucaju Zukanović - Safet je pokazao nekarakter, hinjaluk, nepotizam i sad može ocekivati tonu kritika i teških optužbi na svoj racun...i to sve pred sami Mundijal.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 31 maj 2014, 02:09

Bog sami zna ko je ovdje prste upleo zar pape moze bit toliki amater da ovako nesto uradi momku ili su ovdje neki drugi ljudi uticali na ovo da se ovaj momak izostavi sunjic hadzic nidze veze ali eto zukane igrat ces ti opet za nasu svi smo mi uz tebe ljudino
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 maj 2014, 02:11

Ervin Zukanovic - 24. igrac :oops:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 31 maj 2014, 02:14

Neki ce mozda reci da sam pape-mrzilac al sam 101% siguran da je ovo papetovo maslo. Morao je otpast jedan a po svemu sudeci to je morao biti tino-sven mali susic amidzin miljenik a da se to ne bi desilo zukanovic je izvukao deblji kraj.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 31 maj 2014, 02:17

Za pravu raju.

slika

Ervin Zukanovic nogometni rep. BIH :bih:
Ervin Zukanovic

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 31 maj 2014, 02:19

aj ba dobro'e..nije Rio Ferdinand iz najboljih dana...otp'o otp'o...pa šta?
A.F.C. Bournemouth!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 31 maj 2014, 02:19

pa nista, igrat ce ti sunjalo umjesto njega i to je to pa uzivaj gledajuci ga :)
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

mahalactm87
Kontakt:

Post Postao/la mahalactm87 » 31 maj 2014, 02:20

ma treba se nesta pokrenuti ako nista preko face da se pokrene grupa da Zukan ide u Braz treba org i proteste dosta vise preslo se preko spiska treba i preko ovog ...jad i cemer od saveza strucnog staba katastrofa

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 31 maj 2014, 02:21

ja ću podržavat Šunjića ist'o ko što bi Zukanovića....ili bilo koga....ha ya...šta ste navalili toliko....k'o da je Tony Adams otpao pa se digla frka
A.F.C. Bournemouth!

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 31 maj 2014, 02:22

rambo16 je napisao/la:aj ba dobro'e..nije Rio Ferdinand iz najboljih dana...otp'o otp'o...pa šta?
Ma ja, evo bili smo razočarani 5-6 sati, dosta od nas, ko ga je.be. :salut:
FK Željezničar 1921

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bavarian_bk, invincible1921, Proximic, Sarun i 37 gostiju.