Jos samo da mu nana rikne tamo nedje oko desetog i elhamdulila.

Hahahah kakav smo mi narod. Malo malo pa nekome prizivamo nesrecu!! Tacno da nas nema trebalo bi nas izmisliti!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ako ćemo biti realni, oni nemaju igrača poput Zahirovića u prvih 11, a ako ćemo biti još realniji imaju mnogo dublji kadar, takođe svako igra prirodnu poziciju, dosta njih igra u jednom ili dva kluba i imaju neopisivo više iskustva od nas. Njihova prednost je i domaći teren, al' et'...amho je napisao/la: nepozivanje panagiotisa samo pokazuje s kakvim potencijalom grcka raspolaze...mi prizivamo juniore schalkea, arsenala, prvotimce iz druge bundeslige i svrsavamo na pozivanje stopera iz prosjecnog kluba belgijske lige... kod nas bi panagiotis bio neizostavan clan pocetnog sastava, kod njih nije uopste na popisu...
toliko o tome koliko smo mi realni kad pro(e)cjenjujemo nase mogucnosti i proglasavamo se favoritima za prvo mjesto u grupi..
To sto je njega izostavio nije zato sto imaju bolje igrace, jer ih nemaju. Igrat ce Karagounis od 35 godina koji igra po 5 minuta u Fulhamu i Katsouranis bez kluba. Ovaj nije dobio poziv jer vrlo tesko daju priliku mladjim igracima, isto sto Papadopolos nije bio standardan prije EP-a.Arnelinho je napisao/la:@Cartman evo o čemu sam mislio:Ako ćemo biti realni, oni nemaju igrača poput Zahirovića u prvih 11, a ako ćemo biti još realniji imaju mnogo dublji kadar, takođe svako igra prirodnu poziciju, dosta njih igra u jednom ili dva kluba i imaju neopisivo više iskustva od nas. Njihova prednost je i domaći teren, al' et'...amho je napisao/la: nepozivanje panagiotisa samo pokazuje s kakvim potencijalom grcka raspolaze...mi prizivamo juniore schalkea, arsenala, prvotimce iz druge bundeslige i svrsavamo na pozivanje stopera iz prosjecnog kluba belgijske lige... kod nas bi panagiotis bio neizostavan clan pocetnog sastava, kod njih nije uopste na popisu...
toliko o tome koliko smo mi realni kad pro(e)cjenjujemo nase mogucnosti i proglasavamo se favoritima za prvo mjesto u grupi..
Mi i oni smo tu negdje po kvalitetu, po meni su oni u maloj prednosti, prije svega radi veće širine, više iskustva i činjenice da im dosta igrača igra u jednom klubu.
Opet ću ponoviti: BiH ovo može dobiti, ali pobjeda nije imperativ. Kao i u svakoj drugoj utakmici, ići na 3 boda, ako treba malo taktički zayebavat, malo ovo, malo ono, al' uvijek pokušat pobjediti, pa makar i ako moramo taktički nadigrati. ALI Grčka i njihova snaga se moraju poštovati i respektovati. Straha ne bi trebalo biti, daleko od toga, al' briga bi trebalo.
+1legenda reala je napisao/la:U ovakvim utakmicama ne smijemo primiti prvi gol(ni rano), tad nas možeš komotno zagrtati, malo se ko vratio protiv Grka iz deficita
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.