Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ima on Rakitica jos uvek.levat je napisao/la:Koliko je god za Stevu bilo dobro što je tu bio Spaha da ga dočeka, pripomogne u snalaženju itd, možda je isto tako dobro što sa ide. Ako nije dosad progovorio španski, sad će. Sad kad se ne može osloniti na "starijeg brata" sad će steći veće samopouzdanje.
Ajmooo Tigreeeegringobih je napisao/la:Prizeljkujem minimum 4 gola u mrezi Sevilje...Pa da slavimo....
A jos teze ga gubi...aka......Adi_Zepce je napisao/la:Ne znam sto se cudite sto Steva ne igra.Emery je otjerao Isca dok je bio trener Valencije.Covjek je jednostavno neshvatljiv kao trener,a poznat je po tome da tesko kod njega igrac dobije povjerenje.
to potvrdjuje ono sto stalno govorim,igrac koji je u svom klubu na tribinama ne moze biti starter u reprezentaciji,cak Stevanovic moze biti prezadovoljan ako uopste dobije poziv za Grcku... realno on je totalno van forme,recimo protiv Slovenije je bio jedan od losijih igraca..iako mi je drag,vrijeme je pred njim i on je sigurno nasa buducnost,ali trenutno on nama ne moze biti od neke koristi,momak uopste nije u formi i to je to,pametnom dosta!..Goalgetter je napisao/la:Stevanovica opet nema ni na klupi
hahahhahahahahahhagringobih je napisao/la:A jos teze ga gubi...aka......Adi_Zepce je napisao/la:Ne znam sto se cudite sto Steva ne igra.Emery je otjerao Isca dok je bio trener Valencije.Covjek je jednostavno neshvatljiv kao trener,a poznat je po tome da tesko kod njega igrac dobije povjerenje.![]()
![]()
![]()
Nije to nista cudno, dosta trenera tako radi. Pa i @gringov idol sa avatara na primjer.Adi_Zepce je napisao/la:hahahhahahahahahhagringobih je napisao/la:A jos teze ga gubi...aka......Adi_Zepce je napisao/la:Ne znam sto se cudite sto Steva ne igra.Emery je otjerao Isca dok je bio trener Valencije.Covjek je jednostavno neshvatljiv kao trener,a poznat je po tome da tesko kod njega igrac dobije povjerenje.![]()
![]()
![]()
Kod Emerya se tesko ulazi u roster,a jos teze ispada iz njega![]()
sutra u 21:30 ćemo da vidimogringobih je napisao/la:Znam da nas je Pjana sve shebo ali jeli ko bacio oko na Sevilju i Stevana...Klupa, tribine, parking ?
A da prosla je ponoc...Zekoo je napisao/la:sutra u 21:30 ćemo da vidimogringobih je napisao/la:Znam da nas je Pjana sve shebo ali jeli ko bacio oko na Sevilju i Stevana...Klupa, tribine, parking ?
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 37 gostiju.