Ermin Zec

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MrAmani96
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la MrAmani96 » 23 jan 2013, 11:32

To bi bio veliki korak nazad. Neka njega u Genclerbirligi.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 23 jan 2013, 11:49

Najbolja liga za mlade ofanzivne igrace... bas da se pokazu,puno golova,mnogi cak izgledaju I bolji napadaci tamo neko sto jesu...primjer mnogi srbijanci djuricic.tadic,sulejmani,kezman,lazovic ,svi su golovima u toj ligi ostvarili neki veliki transfer
Ajvatar

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 23 jan 2013, 11:55

katalinski je napisao/la:Najbolja liga za mlade ofanzivne igrace... bas da se pokazu,puno golova,mnogi cak izgledaju I bolji napadaci tamo neko sto jesu...primjer mnogi srbijanci djuricic.tadic,sulejmani,kezman,lazovic ,svi su golovima u toj ligi ostvarili neki veliki transfer
pa nije ovo ajax ili psv, nego nec nijmegen :roll: bolje je onda u genclerbirligi 100%... nek se tamo dokaze pa ce ostvariti veliki transfer..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 23 jan 2013, 11:59

MrAmani96 je napisao/la:
katalinski je napisao/la:Najbolja liga za mlade ofanzivne igrace... bas da se pokazu,puno golova,mnogi cak izgledaju I bolji napadaci tamo neko sto jesu...primjer mnogi srbijanci djuricic.tadic,sulejmani,kezman,lazovic ,svi su golovima u toj ligi ostvarili neki veliki transfer
pa nije ovo ajax ili psv, nego nec nijmegen :roll: bolje je onda u genclerbirligi 100%... nek se tamo dokaze pa ce ostvariti veliki transfer..
to sam ja i za viscu govorio,nek se u istanbulu dokaze pa nek ostvari transfer,sve je to u 2 gramaa .o ajaxu mogu sanjat i jedan i drugi

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jan 2013, 18:00

MrAmani96 je napisao/la:
NEC je ove sezone veoma dobra ekipa,jos uvek su medju ekipama koje ce da igraju razigravanje za Evropu i mislim da bi po prikazanom trebali tamo ici.Npr.mnogo mnogo bolje stoje od jednog Herenvena.
A to da samo oni iz Ajaxa ili PSV-a mogu napraviti veci transfer cu samo da se nasmejem. ;) Cak cu da zanemarim i Twente te Feyenoord u toj prici.Ali gde je npr.transfer Tadica iz Groningena u Twente ili Sulejmanija iz Herenvena u Ajax.Nisu oni zasigurno odma' dosli tu.Gde ti je ovosezonski transfer Tytona iz Rode JC u PSV ili od pre par sezona Hondin iz VVV-a u CSKA.Gde je transfer Narsinga iz Herenvena u PSV za nekih 4.5 miliona ako se ne varam.Ne znam treba li spominjati Buttnerov transfer u United ili jos Herenvenovih trasnfera popu DOsta u Wolfsburg ili Assaidia u Liverpool.Tu je i Yoshidin transfer u Southampton iz Venla.Mislim da se olako zaboravlja i transfer Cilessena u Ajax upravo iz NEC-a prosle sezone za neka 3 miliona ili Utrechtova prodaja od preko 12 miliona za Martensa i Strootmana....To su samo neki transferi kojih se mogu na prvu setiti da su se dogodili iz nekih drugih ekipa a da nisu Ajax ili PSV.Vrlo plitka izjava,a pri tome ne treba ni govoriti koliko su ofanzivni igraci praceniji u Holandskoj nego Turskoj ligi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 23 jan 2013, 18:19

Hvala sto si im objasnio ,iako su ovo bili postovi ono samo da kontriram,pa nije ni trebalo :) I dobija li fk iskra bugojno tu kakvu lovu.
Ajvatar

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 23 jan 2013, 18:29

po meni korak naprijed i to veliki kakva ba turska liga :roll:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 23 jan 2013, 18:32

Ovo oko njegovoga transfera su još uvijek špekulacije, nema ništa službeno, jel ?
Vidio sam na fb nešto da su holandske novine već njegovu sliku pored grba NEC - a stavili, kao da je transfer pri kraju ako sam ja dobro upućen :?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Panda
Kontakt:

Post Postao/la Panda » 25 jan 2013, 21:01

erminu bi potez karijere bio da dođe u želju i onda za dvije-tri godine kada se dokaže transfer u recimo vojvodinu. ;)
sve su pite pitice, samo burek pitac je

Josip
Kontakt:

Post Postao/la Josip » 25 jan 2013, 21:04

Zec je trebao u neki veliki top klubova davno, ali eto, nisu ga uzeli jer jos on ne moze pored najbolji igraca svijeta na primjer messi, ronaldo itd.

Ovaj Susic je trebao ga zvati, jer bi imali novog Cassilasa, ali eto safet grijesi kao trener i kao takticar.

najbolji smo bili kad smo igrali sa 5 odbrambeni igraca, jer smo tada imali vise igraca u odbrani

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 25 jan 2013, 23:30

Josip je napisao/la:Zec je trebao u neki veliki top klubova davno, ali eto, nisu ga uzeli jer jos on ne moze pored najbolji igraca svijeta na primjer messi, ronaldo itd.

Ovaj Susic je trebao ga zvati, jer bi imali novog Cassilasa, ali eto safet grijesi kao trener i kao takticar.

najbolji smo bili kad smo igrali sa 5 odbrambeni igraca, jer smo tada imali vise igraca u odbrani
:
:v

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 27 jan 2013, 23:33

Za sada nista o prelasku u nijmegen
http://www.bug.ba/ermin-zec-za-bug-ba-m ... tirao.html" onclick="window.open(this.href);return false;

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 03 feb 2013, 19:03

On jednu odigra pa dvije ne igra i sve tako toplo hladno,ne znam sto danas nije igro..

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 17 feb 2013, 14:19

Nevjerovatno kako ovog igraca gotivim.Mislim da je nepravedno zapostavljen u reprezentaciji.Evo zabi i gol u pobjedi 3-1 nakon ulazka prije jedne minute.
Keep walking.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 17 feb 2013, 14:55

Cautinho je napisao/la:Nevjerovatno kako ovog igraca gotivim.Mislim da je nepravedno zapostavljen u reprezentaciji.Evo zabi i gol u pobjedi 3-1 nakon ulazka prije jedne minute.
Pa sam je sebe zapostavio.. I ja sam dosta ocekivao od njeg nakon transfera, ali nista, truba..

Ne zaboravi da je on 3 najskuplje placeni igrac u Gencerblirligiju, i dosta se ocekivalo od njeg... A dobivao je sansu, igrao je redovno i nista nije pokazao,tako da se ne moze reci da nije dobio sansu.
A dobio je priliku i u reprezentaciji, onoliko koliko se moglo pored Ibisevica i Dzeke i tu takodjer nista nije pokazao...
Neprimjetan u igri potpuno...

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 feb 2013, 15:35

Zec otkad je dosao u Tursku igra toplo-hladno. Cini mi se da sam negdje procitao da je najplaceniji igrac kluba (mada nisam siguran) i da od njega puno ocekuju. On bljesne s vremena na vrijeme i to je sve. I meni je drag igrac i volio bi da pocne igrati redovno i da udje u formu, jer mislim da njegova prica sa reprezentacijom nije jos gotova. Pored Dzeke i Ibisevica mi prakticno nemamo igraca koji igra na toj poziciji i malo prosiriti klupu nebi bilo na odmet.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2013, 15:51

Fin gol Zeke, ukro loptu od stopera i sa nekih 13ak metara ljevicom zabio u desni cosak ;)

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 17 feb 2013, 16:44

Goalgetter je napisao/la:Fin gol Zeke, ukro loptu od stopera i sa nekih 13ak metara ljevicom zabio u desni cosak ;)
evo gola
" onclick="window.open(this.href);return false;

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 18 feb 2013, 23:13

Zec zeli poziv Susica
http://www.bug.ba/ermin-zec-za-bug-ba-o ... usica.html" onclick="window.open(this.href);return false;

BlazKraljevic
Kontakt:

Post Postao/la BlazKraljevic » 19 feb 2013, 00:42

bh_navijac je napisao/la:Zec zeli poziv Susica
http://www.bug.ba/ermin-zec-za-bug-ba-o ... usica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I ja sto sta zelim ali je izmedju zelje i stvarnosti ogromna razlika. Zec mora vise igrati u svom klubu da bi dobio Susicev poziv posebno posto konkurise za mjesto gdje vec imamo pokrivene pozicije. Dzeko, Vedo...i to je to. Ako se jedan povredi onda igrati sa sa vise ofanzivaca u sredini. Npr: Begovic -Mujdza, Spahic, Pandza, Salihovic - Zahirovic, Pjanic, Stevanovic, Misimovic, Lulic - Dzeko (Ibisevic). Ukoliko Misimovic nije spreman: Begovic - Vranjes, Spahic, Pandza, Mujdza - Zahirovi, Salihovic, Pjanic, Strevanovic, Lulic - Ibisevic (Dzeko)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 7 gostiju.