Ermin Zec
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermin Zec
To bi bio veliki korak nazad. Neka njega u Genclerbirligi.
- katalinski
- Kontakt:
Najbolja liga za mlade ofanzivne igrace... bas da se pokazu,puno golova,mnogi cak izgledaju I bolji napadaci tamo neko sto jesu...primjer mnogi srbijanci djuricic.tadic,sulejmani,kezman,lazovic ,svi su golovima u toj ligi ostvarili neki veliki transfer
Ajvatar
pa nije ovo ajax ili psv, nego nec nijmegenkatalinski je napisao/la:Najbolja liga za mlade ofanzivne igrace... bas da se pokazu,puno golova,mnogi cak izgledaju I bolji napadaci tamo neko sto jesu...primjer mnogi srbijanci djuricic.tadic,sulejmani,kezman,lazovic ,svi su golovima u toj ligi ostvarili neki veliki transfer

to sam ja i za viscu govorio,nek se u istanbulu dokaze pa nek ostvari transfer,sve je to u 2 gramaa .o ajaxu mogu sanjat i jedan i drugiMrAmani96 je napisao/la:pa nije ovo ajax ili psv, nego nec nijmegenkatalinski je napisao/la:Najbolja liga za mlade ofanzivne igrace... bas da se pokazu,puno golova,mnogi cak izgledaju I bolji napadaci tamo neko sto jesu...primjer mnogi srbijanci djuricic.tadic,sulejmani,kezman,lazovic ,svi su golovima u toj ligi ostvarili neki veliki transferbolje je onda u genclerbirligi 100%... nek se tamo dokaze pa ce ostvariti veliki transfer..
NEC je ove sezone veoma dobra ekipa,jos uvek su medju ekipama koje ce da igraju razigravanje za Evropu i mislim da bi po prikazanom trebali tamo ici.Npr.mnogo mnogo bolje stoje od jednog Herenvena.MrAmani96 je napisao/la:pa nije ovo ajax ili psv, nego nec nijmegenkatalinski je napisao/la:Najbolja liga za mlade ofanzivne igrace... bas da se pokazu,puno golova,mnogi cak izgledaju I bolji napadaci tamo neko sto jesu...primjer mnogi srbijanci djuricic.tadic,sulejmani,kezman,lazovic ,svi su golovima u toj ligi ostvarili neki veliki transferbolje je onda u genclerbirligi 100%... nek se tamo dokaze pa ce ostvariti veliki transfer..
A to da samo oni iz Ajaxa ili PSV-a mogu napraviti veci transfer cu samo da se nasmejem.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- katalinski
- Kontakt:
Hvala sto si im objasnio ,iako su ovo bili postovi ono samo da kontriram,pa nije ni trebalo
I dobija li fk iskra bugojno tu kakvu lovu.

Ajvatar
-
- Kontakt:
po meni korak naprijed i to veliki kakva ba turska liga 

Ovo oko njegovoga transfera su još uvijek špekulacije, nema ništa službeno, jel ?
Vidio sam na fb nešto da su holandske novine već njegovu sliku pored grba NEC - a stavili, kao da je transfer pri kraju ako sam ja dobro upućen
Vidio sam na fb nešto da su holandske novine već njegovu sliku pored grba NEC - a stavili, kao da je transfer pri kraju ako sam ja dobro upućen

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
erminu bi potez karijere bio da dođe u želju i onda za dvije-tri godine kada se dokaže transfer u recimo vojvodinu. 

sve su pite pitice, samo burek pitac je
Zec je trebao u neki veliki top klubova davno, ali eto, nisu ga uzeli jer jos on ne moze pored najbolji igraca svijeta na primjer messi, ronaldo itd.
Ovaj Susic je trebao ga zvati, jer bi imali novog Cassilasa, ali eto safet grijesi kao trener i kao takticar.
najbolji smo bili kad smo igrali sa 5 odbrambeni igraca, jer smo tada imali vise igraca u odbrani
Ovaj Susic je trebao ga zvati, jer bi imali novog Cassilasa, ali eto safet grijesi kao trener i kao takticar.
najbolji smo bili kad smo igrali sa 5 odbrambeni igraca, jer smo tada imali vise igraca u odbrani
:Josip je napisao/la:Zec je trebao u neki veliki top klubova davno, ali eto, nisu ga uzeli jer jos on ne moze pored najbolji igraca svijeta na primjer messi, ronaldo itd.
:v
-
- Kontakt:
Za sada nista o prelasku u nijmegen
http://www.bug.ba/ermin-zec-za-bug-ba-m ... tirao.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bug.ba/ermin-zec-za-bug-ba-m ... tirao.html" onclick="window.open(this.href);return false;
On jednu odigra pa dvije ne igra i sve tako toplo hladno,ne znam sto danas nije igro..
- Cautinho
- Kontakt:
Nevjerovatno kako ovog igraca gotivim.Mislim da je nepravedno zapostavljen u reprezentaciji.Evo zabi i gol u pobjedi 3-1 nakon ulazka prije jedne minute.
Keep walking.
Pa sam je sebe zapostavio.. I ja sam dosta ocekivao od njeg nakon transfera, ali nista, truba..Cautinho je napisao/la:Nevjerovatno kako ovog igraca gotivim.Mislim da je nepravedno zapostavljen u reprezentaciji.Evo zabi i gol u pobjedi 3-1 nakon ulazka prije jedne minute.
Ne zaboravi da je on 3 najskuplje placeni igrac u Gencerblirligiju, i dosta se ocekivalo od njeg... A dobivao je sansu, igrao je redovno i nista nije pokazao,tako da se ne moze reci da nije dobio sansu.
A dobio je priliku i u reprezentaciji, onoliko koliko se moglo pored Ibisevica i Dzeke i tu takodjer nista nije pokazao...
Neprimjetan u igri potpuno...
- el-fighter
- Kontakt:
Zec otkad je dosao u Tursku igra toplo-hladno. Cini mi se da sam negdje procitao da je najplaceniji igrac kluba (mada nisam siguran) i da od njega puno ocekuju. On bljesne s vremena na vrijeme i to je sve. I meni je drag igrac i volio bi da pocne igrati redovno i da udje u formu, jer mislim da njegova prica sa reprezentacijom nije jos gotova. Pored Dzeke i Ibisevica mi prakticno nemamo igraca koji igra na toj poziciji i malo prosiriti klupu nebi bilo na odmet.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Goalgetter
- Kontakt:
Fin gol Zeke, ukro loptu od stopera i sa nekih 13ak metara ljevicom zabio u desni cosak 

evo golaGoalgetter je napisao/la:Fin gol Zeke, ukro loptu od stopera i sa nekih 13ak metara ljevicom zabio u desni cosak
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Zec zeli poziv Susica
http://www.bug.ba/ermin-zec-za-bug-ba-o ... usica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bug.ba/ermin-zec-za-bug-ba-o ... usica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
I ja sto sta zelim ali je izmedju zelje i stvarnosti ogromna razlika. Zec mora vise igrati u svom klubu da bi dobio Susicev poziv posebno posto konkurise za mjesto gdje vec imamo pokrivene pozicije. Dzeko, Vedo...i to je to. Ako se jedan povredi onda igrati sa sa vise ofanzivaca u sredini. Npr: Begovic -Mujdza, Spahic, Pandza, Salihovic - Zahirovic, Pjanic, Stevanovic, Misimovic, Lulic - Dzeko (Ibisevic). Ukoliko Misimovic nije spreman: Begovic - Vranjes, Spahic, Pandza, Mujdza - Zahirovi, Salihovic, Pjanic, Strevanovic, Lulic - Ibisevic (Dzeko)bh_navijac je napisao/la:Zec zeli poziv Susica