OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Chinaglia
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 27 okt 2014, 00:58

a jebga, bolje se i načekat', nego nikad dočekat', ako me kontaš :D kad ti u Mejdan dođe 3000-4000 raje da gleda ovaj odron od košarke, onda ti je jasno koliko Tuzlaci vole košarku i da zapravo imaju vjeru u ovaj klub, jer kod Dite je bilo 100 ljudi na tribinama, valjda i to nešto govori :D nažalost, ovakve stvari se događuju svugdje u svijetu, pa se ne okreću leđa klubu, kod nas nisu, osim ovi u velikoj manjini, rekao bih :D vidjet' ćemo, ako ne bude ABA lige godinama, onda me ne bi začudilo da padne posjeta do 500 ljudi, jer stvarno trebaš biti toliko bolestan navijač i gledat' svoj klub bez rezultata u ovom odronu od lige godinama :D al' ako dođe ta ABA liga, onda će Mejdan ponovo biti pun i gorit' će .. do Berbe i onih koji vode klub je kako će postupit', levatit' navijače i ostat' bez istih, ili ABA liga, pa svima gotiva

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 01:16

Chinaglia je napisao/la:a jebga, bolje se i načekat', nego nikad dočekat', ako me kontaš :D kad ti u Mejdan dođe 3000-4000 raje da gleda ovaj odron od košarke, onda ti je jasno koliko Tuzlaci vole košarku i da zapravo imaju vjeru u ovaj klub, jer kod Dite je bilo 100 ljudi na tribinama, valjda i to nešto govori :D nažalost, ovakve stvari se događuju svugdje u svijetu, pa se ne okreću leđa klubu, kod nas nisu, osim ovi u velikoj manjini, rekao bih :D vidjet' ćemo, ako ne bude ABA lige godinama, onda me ne bi začudilo da padne posjeta do 500 ljudi, jer stvarno trebaš biti toliko bolestan navijač i gledat' svoj klub bez rezultata u ovom odronu od lige godinama :D al' ako dođe ta ABA liga, onda će Mejdan ponovo biti pun i gorit' će .. do Berbe i onih koji vode klub je kako će postupit', levatit' navijače i ostat' bez istih, ili ABA liga, pa svima gotiva
najlakse je tudzim k.u.r.c.e.m gloginje mlatit....jel znas koliko kosta ucesce u ABA...jel znas kakav ti roster igraca za ABA treba...sta mislis kolika su primanja tih igraca...to bevba i faraon nikad ne mogu ispostovat...mogu dovodit ove polovnjake i bit u TOP 5 ove miki maus lige...eventualno medzu 4....da je bevba imao kesh za ABA ona bi se odmah mogla napast jer je klub i osnovan da bi bez duga disao punim plucima i da bi bilo priliva kapitala..priliva kapitala nema osim opstinskih para...mi imamo 1 mjesto u ABA....i siroki a posebno igokea su NBA klubovi za ovaj OKK.....jedino da za jedno 5 godina bevba sredi neki wild card za svoju igracku mada kako je sposoban cisto sumnjam...al eto....samo vi trpajte i punite mejdan...nije mala stvar uzet ljubuskog i leotara
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 okt 2014, 01:30

nije moje da znam i da se brinem o tome, za to su zaduženi ljudi u klubu :D kao navijač želim Slobodu u ABA ligi i sigurno neću, a vjerujem i ostali godinama dolazit' u Mejdan i gledat' ovaj odron od lige, bez rezultata, ambicija, itd :D ići ću dok je pozitivna priča, atmosfera, zbog toga raja i dolazi, što je suprutno od onog što je bilo u zadnjim sezonama Dite .. negativna atmosfera, nema rezultata, nema ambicija, nema publike, isto to će se desit' i sad ako bude takva situacija :D jebga, svakom klubu posjetu diktiraju rezultati, ambicija, atmosfera, tako je i u Zadru opala posjeta bila, Ciboni, Zvezdi, itd :D a gledaj sad npr. kad Zvezda igra Euroligu, krcato!!!

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 27 okt 2014, 01:41

.
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 19 nov 2016, 00:51, ukupno mijenjano 1 put.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 okt 2014, 09:16

staragarda je napisao/la:samo vi trpajte i punite mejdan...nije mala stvar uzet ljubuskog i leotara
Nista, onda cemo i na Tusanj dolaziti kad budu igrali Evropsku Ligu. Sta cemo mi punit Tusanj protiv Zvijezde, Radnika, Mladosti........
Jedan grad, jedna ljubav!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 okt 2014, 09:52

Gifron je napisao/la:
staragarda je napisao/la:samo vi trpajte i punite mejdan...nije mala stvar uzet ljubuskog i leotara
Nista, onda cemo i na Tusanj dolaziti kad budu igrali Evropsku Ligu. Sta cemo mi punit Tusanj protiv Zvijezde, Radnika, Mladosti........
bas :thumbup: :thumbup:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 11:16

Gifron je napisao/la:
pa isto kao da dolazite....ne ti licno nego vecina raje....protiv zvijezde nije bio pun stadion a protiv radnika i mladosti ce 2 milje plafon bit....

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 27 okt 2014, 12:48

Jbt garant te bevba zayebavo za stand pa odatle potreba da dodjes da ga svako malo spomenes.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 okt 2014, 13:39

Nadam se da ce posjeta bit kvalitetna ove sezone na KK, jer samo dobrom posjetom se čelnicima može dat do znanja da mogu rizikovat sa ABA ligom, jer s njom raste posjeta, raste i prihod al i sponzori, al bez milion eura nemamo šta tražit u ABA ligi, od ulaznica sa punim Mejdanom svaku utakmicu nema vise od 500k maraka tako da polako do ABA lige
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 okt 2014, 20:27

staragarda je napisao/la: pa isto kao da dolazite....ne ti licno nego vecina raje....protiv zvijezde nije bio pun stadion a protiv radnika i mladosti ce 2 milje plafon bit....
Ja bi licno bi najsretniji kada bi svi mi isli i na fudbal, i na kosarku i na rukomet. Al' eto, nekima smeta veliki broj "primitivaca" na fudbalu, jednima smeta "projekat" OKK i sto je Dita ugasena, a za rukomet mi nije jasno sto ne dolaze. Momci igraju i srcem i imaju odlicne rezultate, a bude 200-250 ljudi max. Mogle bi i Fukare doci na rukomet kad.
Jedan grad, jedna ljubav!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 21:06

Pupi04 je napisao/la:Jbt garant te bevba zayebavo za stand pa odatle potreba da dodjes da ga svako malo spomenes.
jest,jest..to je :urnebes: :urnebes: ....kako ga necu spominjat kad je covjek alfa i omega ovog OKK...siromasnija verzija mamica....pa necu oca svog spominjat valjda na temi ovog kluba :urnebes: :urnebes: ...mene iskreno kod njega najvise nervira sto prodaje suplju...i sto to raja pusi...evo da se kladimo da sutra ABA pozove ovaj klub da igra njihovu ligu ovaj bi to glat odbio....ja ti kazem da od ovog klubcica nema nista u narednih 10 godina...ne u smislu da ce se ugasit nego da ces dobit citluk pa zijanit od zrinje pa dobjes leotara pa odes negdje na stranu pa zijan....znaci prosjek mrtvi...ponavljam, za ABA ti treba strasan kesh i roster...Sloboda se i ugasila da bi ovaj frankestajn zauzeo njeno mjesto i NESTO NAPRAVIO,jel tako...neki iskorak..i eo 3. godina a koji je to napredak...vise se ne bore za opstanak nego je sada TOP 4..dovode se neki napuseni crnci koji cak ne zadovoljavaju ni kriter ove smijesne lige..a iz ove sutlija lige jedini iskorak je ABA...i raja zbog toga dolazi..jer konta da ce se nesto pokrenut...a ne pokrece se...sta imas ti od 3.mjesta u ovoj ligi...bukvalno nista...nemas ni od finala plej ofa jer ce te igokea devastirat sa minus 50 u mejdanu...i ti opet do godine po ljubuskom....raja u tz je NAVIKNUTA na velike kosarkaske tekme...do kada ce svrsavat na pobjede protiv zrinje,mladosti ili nekog treceg,vidjet cemo...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2014, 21:10

nije istina moglo bi se iz nase lige plasirat u uleb kup ili nesto,ali nema se para cak je i igokea jednom odustala od uleb kupa
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 27 okt 2014, 21:16

wienultras je napisao/la:nije istina moglo bi se iz nase lige plasirat u uleb kup ili nesto,ali nema se para cak je i igokea jednom odustala od uleb kupa
Ne može se iz naše lige plasirati u eurocup može samo sa pozivnicom koju je samo jednom dobila bosna, a igokea se plasirala kroz aba ligu koja ima 3 mjesta u tom cupu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 okt 2014, 21:17

wienultras je napisao/la:nije istina moglo bi se iz nase lige plasirat u uleb kup ili nesto,ali nema se para cak je i igokea jednom odustala od uleb kupa
pa u tome i jeste fora...nemaju ovi para za buranije a kamoli za uleb ili aba...da ih neko ponudi....grad im servisira kesh za ova neka smijesna pojacanja gdje mogu dobijat ovu buraniju i to kuci a prosipala se suplja da samo kad se ugasi klub i ovaj novi bude bez okova milionskog duga to ce rapsodija bit...nece se znat koja liga ce se izabrat za igranje :urnebes: :urnebes: ...ja ti GARANTUJEM da ovaj okk nece maknut od bosanske lige najmanje jos 5,6 godina...reko bih i 10 al necu da pretjerujem :urnebes:
p.s. hoces da ti kazem koji klub pravi dobru pricu i napravit ce iskorak al za odredzeno vrijeme...spars

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 okt 2014, 21:23

Da se ubacim malo, nevezano za raspravu vašu, jel zna neko šta je sa Čupe (Seada Hadžifejzovića), gdje je on otiš'o?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 27 okt 2014, 21:32

wobly92 je napisao/la:Da se ubacim malo, nevezano za raspravu vašu, jel zna neko šta je sa Čupe (Seada Hadžifejzovića), gdje je on otiš'o?
Slobodan igrac.

Popljuvali ste klub jos jednom, pokusali biti duhoviti, ajde sad ostavite temu na miru, mozda neko nesto i pametno napise.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2014, 21:36

izgubili,pa sta,jbt siroki izgubi kuci hejj od koga...i opet garantujem da ce biti u play offu,nasa liga jest kurcevaca,zato se niko i ne pojacava prije zavrsnice,prava pojacanja,u okk bi dosla tek u play offu,pa zasto dovoditi neke extra igrace i bacat sad pare..
meni je inace nas sistem takmicenja smijesan..ionako smo odron od lige,svi bi morali igrat je,i igokea,i siroki i kakva aba i **** bolan...samo u bih,majke mi...i partizan igra ligu,svi svoje paze,samo nasi gledaju i ovo da razjebu...hoces aba ligu,igraj,ali domace prvenstvo moras igrat....dok to nebude,nema kvaliteta u ovoj ligi

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 27 okt 2014, 22:43

wienultras je napisao/la:izgubili,pa sta,jbt siroki izgubi kuci hejj od koga...i opet garantujem da ce biti u play offu,nasa liga jest kurcevaca,zato se niko i ne pojacava prije zavrsnice,prava pojacanja,u okk bi dosla tek u play offu,pa zasto dovoditi neke extra igrace i bacat sad pare..
meni je inace nas sistem takmicenja smijesan..ionako smo odron od lige,svi bi morali igrat je,i igokea,i siroki i kakva aba i **** bolan...samo u bih,majke mi...i partizan igra ligu,svi svoje paze,samo nasi gledaju i ovo da razjebu...hoces aba ligu,igraj,ali domace prvenstvo moras igrat....dok to nebude,nema kvaliteta u ovoj ligi
Ne igra ni jedan ucesnik ABA lige svoju ligu, osim Lige za prvaka ili playoff-a u zavisnosti kakav je sistem drzavnog takmicenja..
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2014, 22:56

Pa opet nasa kosarka je daleko ispod ja sam za to da se ukine to..bilo bi daleko zanimljivije prvenstvo

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 27 okt 2014, 23:10

Ethel je napisao/la:Ne igra ni jedan ucesnik ABA lige svoju ligu, osim Lige za prvaka ili playoff-a u zavisnosti kakav je sistem drzavnog takmicenja..
sta je onda ovo? kup sljiva? :?

http://www.eurobasket.com/boxScores/Slo ... 5_2197.asp
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.