Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lech
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la lech » 17 dec 2010, 16:45

@soko

meni su ovi momci odigrali bolje nego nase "zvijezde"... posebno Kerla koji je do juce igrao u Zelji, a ruku u vatru stavljam da je bolji od nekog Mravca, Pandze, Lulica, i ostalih anonimusa.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 dec 2010, 16:49

lech je napisao/la:@soko

meni su ovi momci odigrali bolje nego nase "zvijezde"... posebno Kerla koji je do juce igrao u Zelji, a ruku u vatru stavljam da je bolji od nekog Mravca, Pandze, Lulica, i ostalih anonimusa.
Nemoj više, Lech, molim te :mrgreen: Činiš Štiliću medvjeđu uslugu. Kakve veze ima tvoja ruka u vatri sa odnosom Kerle i Lulića. Nisu ni ista pozicija, a nisu ni blizu istoga napravili u karijeri. Ima Kerla priliku da se dokaže sad još više, pa bujrum. Također, Pjanić jeste trenutno skroz van forme, ali ne treba pretjerivati, pa zanemariti da je dosta mlađi od Semira i da igra na puno većem nivou.(Ligue 1 - Ekstraklasa, Liga šampiona - Evropska liga). Niko Štiliću ne brani da se proda. Osim selektora :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 17 dec 2010, 17:00

Željovac je napisao/la:
lech je napisao/la:@soko

Nemoj više, Lech, molim te :mrgreen: Činiš Štiliću medvjeđu uslugu. Kakve veze ima tvoja ruka u vatri sa odnosom Kerle i Lulića. Nisu ni ista pozicija, a nisu ni blizu istoga napravili u karijeri. Ima Kerla priliku da se dokaže sad još više, pa bujrum. Također, Pjanić jeste trenutno skroz van forme, ali ne treba pretjerivati, pa zanemariti da je dosta mlađi od Semira i da igra na puno većem nivou.
dedera ti jos jednom procitaj post... nisam napisao definiciju atomske fizike. stavljam akcenat na ovo anonimusi (ko sto i jesu). nego sta je to Lulic napravio u karijeri ? starci mu izbjegli u inostranstvo, a sin se uvalio u neku prosjecnu ligu i odma ide u udarnu postavu BiH.

ja sam govorio o trenutnoj formi igraca i klubova u kojima igraju.. ne zanima nikoga to sto je Pjanic dao gol MADRIDU prosle godine, kad ove meda ne moze..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 17 dec 2010, 18:02

A šta ćemo što Štilić godinu nije mogao meda u jadnoj Poljskoj? Nema tu atomske fizike u tvojim postovima, to je sigurno. I kakve veze ima ko je gdje izbjegao?! Mjesta u ekipama se zaslužuju, ne uvaljuje se u njih. U klubovima ne. Lulić je odlično igrao na lijevoj strani, mi nismo imali nikoga na toj poziciji i poziv, pa i mjesto u prvih 11 je bilo logično. Nisi ni blizu realan za neku polemiku, pa mi mrsko :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 17 dec 2010, 19:06

opet mi ne rece sta je uradio u karijeri... i nije da sam nerealan nego si ti u zabludi kada kazes da je Lulic zasluzio poziv u reprezentaciju. pa frajer je sticajem okolnosti pozvan jer su supci iz saveza otjerali Papca ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 dec 2010, 19:23

lech je napisao/la:opet mi ne rece sta je uradio u karijeri... i nije da sam nerealan nego si ti u zabludi kada kazes da je Lulic zasluzio poziv u reprezentaciju. pa frajer je sticajem okolnosti pozvan jer su supci iz saveza otjerali Papca ;)
@lech ti ode u kontra smjer,jednog igraca pohvalis dok ostale gurnes po strani da ne kazem nesto drugo.
Ako ti je cilj da pohvalis igraca mozes to i bez omalovazavanja drugih reprezentativaca.Ovako samo dobijas kontraefekat.
Papac je bogami se odazvao i ponovo kad su supci isti ti bili u savezu.Pa se opet predomislio.
Ako supak jednom otjera,nema vracanja.Dok to kod Papca ide necu,pa hocu pa opet necu.
Uostalom opet mjesas pozicije.Lulic je klasicno krilo a Papac bek tako vecinom i u klubovima igraju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 dec 2010, 17:05

Mandrak je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nije ih niko ubacio,ubacili se sami.postoji koefcijent.koji nije ni po babi ni po stricevima.
Sta napravis ili ne,to ti izracunaju,pomnoze saberu i tako ti je kako ti je.
Uostalom osim Lecha ostali Poljski ligasi bukvalno svi poispadali odmah na startu.
Haman i premier ligasi bolje izgegali nego ovi ostatak Poljacica.
To nije razlika u milimetar ili centimetar nego u kilometar sto se tice Francuza i Poljaka.
Stila zna znanje,ali mu valja dalje iz tog Lecha da to i dokaze.Otom potom.
Uostalom onaj Rudnevis iz Lecha zabi Juventusu cetiri gola u dvije tekme.Pa opet nikako da ga se sjete.Makar preko razglednice.
Da da...kad pređe negdje drugo tek tad ce nauciti igrati lopte jer sad u Lechu još uvijek ne zna :lol: to što slucajno zabije poneki gol ili asistenciju to se ne pika jer igra u Poljskoj :lol: :lol: ...ali zato znaju Pandza,Nadarević,Mravac,Ibricic,Zec - sve sama elita koja igra u elitnim klubovima tipa Bayern,Barsa,Manchester,Inter i slicno.
A to "otom potom" ce biti otprilike kad bude imao jedno 30 kuka pa ce se sjetiti neki mudrac sa klupe : pa hajmo probabati i ovog da debituje sa 30 godina ;) 8-) hajd šta fali, nece biti ni prvi ni posljednji.
stipu pametnjakovica mandrak, njemu valja iz lecha da to dokaze, a ibrica od splita more krepat u splitu i zasluzuje mjesto u prvih 11,
Cuva Bog Zelju svog!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 dec 2010, 17:10

lech je napisao/la:opet mi ne rece sta je uradio u karijeri... i nije da sam nerealan nego si ti u zabludi kada kazes da je Lulic zasluzio poziv u reprezentaciju. pa frajer je sticajem okolnosti pozvan jer su supci iz saveza otjerali Papca ;)
Za Lulića ti treba da čuješ šta je uradio u karijeri, a Štilić ti je trenutno bolji od Pjanića. Odluči se po kojem ih kriteriju rangiraš.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 dec 2010, 17:14

mirzza je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
harishp je napisao/la:Nije ih niko ubacio,ubacili se sami.postoji koefcijent.koji nije ni po babi ni po stricevima.
Sta napravis ili ne,to ti izracunaju,pomnoze saberu i tako ti je kako ti je.
Uostalom osim Lecha ostali Poljski ligasi bukvalno svi poispadali odmah na startu.
Haman i premier ligasi bolje izgegali nego ovi ostatak Poljacica.
To nije razlika u milimetar ili centimetar nego u kilometar sto se tice Francuza i Poljaka.
Stila zna znanje,ali mu valja dalje iz tog Lecha da to i dokaze.Otom potom.
Uostalom onaj Rudnevis iz Lecha zabi Juventusu cetiri gola u dvije tekme.Pa opet nikako da ga se sjete.Makar preko razglednice.
Da da...kad pređe negdje drugo tek tad ce nauciti igrati lopte jer sad u Lechu još uvijek ne zna :lol: to što slucajno zabije poneki gol ili asistenciju to se ne pika jer igra u Poljskoj :lol: :lol: ...ali zato znaju Pandza,Nadarević,Mravac,Ibricic,Zec - sve sama elita koja igra u elitnim klubovima tipa Bayern,Barsa,Manchester,Inter i slicno.
A to "otom potom" ce biti otprilike kad bude imao jedno 30 kuka pa ce se sjetiti neki mudrac sa klupe : pa hajmo probabati i ovog da debituje sa 30 godina ;) 8-) hajd šta fali, nece biti ni prvi ni posljednji.
stipu pametnjakovica mandrak, njemu valja iz lecha da to dokaze, a ibrica od splita more krepat u splitu i zasluzuje mjesto u prvih 11,
Pramentnjakovic @Mile :lol: Svasta nesto napisa a ni sam nezna sta.''more krepat u splitu i zasluzuje mjesto u prvih 11'' :lol: Organizuj to malo bolje,pisac.
Da je Stilicu problem ibricic,on bi vec mogao razmisljati o vecoj minutazi.
Problemcici leze na drugog strani.To jest na adresu drugih fudbalera se mora obratiti.lave moj zvani tigar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 dec 2010, 19:03

mirzza je napisao/la:
Mandrak je napisao/la: Da da...kad pređe negdje drugo tek tad ce nauciti igrati lopte jer sad u Lechu još uvijek ne zna :lol: to što slucajno zabije poneki gol ili asistenciju to se ne pika jer igra u Poljskoj :lol: :lol:
A ova gore ironija što je @Mandrak napisao ne vrijedi za Ibričića ? Možda ni on ne zna igrati, pa će tek naučiti kad pređe u jači klub.

Ne znam zašto uvijek da bi digli jednog reprezentativca morate omalovažavati drugog.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 18 dec 2010, 19:07

Bio je maloprije Semir na jednoj ovdašnjoj televiziji gost. Uključih se i čuh ga kako kaže da bi se rado odazvao na tu neku utakmicu. Pretpostavljam da je mislio na akciju Poljska... Ali nema ni tu mjesta, valja rekreirati Misimovića :mrgreen: D reprezentaciju da pošaljemo na neki turnir, Štilić ne bi dobio 15 minuta. Bravo, selektori!

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 dec 2010, 19:12

RiNo je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
Mandrak je napisao/la: Da da...kad pređe negdje drugo tek tad ce nauciti igrati lopte jer sad u Lechu još uvijek ne zna :lol: to što slucajno zabije poneki gol ili asistenciju to se ne pika jer igra u Poljskoj :lol: :lol:
A ova gore ironija što je @Mandrak napisao ne vrijedi za Ibričića ? Možda ni on ne zna igrati, pa će tek naučiti kad pređe u jači klub.

Ne znam zašto uvijek da bi digli jednog reprezentativca morate omalovažavati drugog.
Mah makar da je sastavio povezanu recenicu.''More''krepat.
Nego kao sto rece ispade ista ona prica. Kad su se dvije prostitutke svadjale.Pa ce ti jedna drugoj .''ku-rvo jedna'' da si postena udala bi se. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 dec 2010, 19:25

Evo ga svakom loncu poklopac nastavlja u svom stilu, mozes li preskociti makar koju serpu, kad vec lonce ne mozes.
Ne bitno bio u pravu il krivu, ali kapa dole kad na sve stignes.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 dec 2010, 19:43

mirzza je napisao/la:Evo ga svakom loncu poklopac nastavlja u svom stilu, mozes li preskociti makar koju serpu, kad vec lonce ne mozes.
Evo ga serpu spomenu,i lonac i poklopac.Ali temu ne ubode,,pogotovo ne ono sto ti @Rino jako dobro spocita.
Kobajagi branis jednog naseg reprezentativca a potpuno isto pripisujes lose stvari drugom nasem reprezentativcu.
Toliko o serpama. :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 18 dec 2010, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 18 dec 2010, 19:44

http://s_ource.ba/clanak/576139137075/sport/Ovo%20nije%20navijanje%20%E2%80%93%20ovo%20je%20ludilo!/?ref=aktuelno

mali pokazatelj kakve navijace ima leh...
Por que ? Por que somos los mejores...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 18 dec 2010, 20:40

harishp je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Evo ga svakom loncu poklopac nastavlja u svom stilu, mozes li preskociti makar koju serpu, kad vec lonce ne mozes.
Evo ga serpu spomenu,i lonac i poklopac.Ali temu ne ubode,,pogotovo ne ono sto ti @Rino jako dobro spocita.
Kobajagi branis jednog naseg reprezentativca a potpuno isto pripisujes lose stvari drugom nasem reprezentativcu.
Toliko o serpama. :lol:
Haha, evo i za Rinu, ako pratis moje postove, vidio si da sam naglasavao taj nesrazmjer dobijanja sansi u repki Ibrica i Stilke, ispade Ibrica od Splita mnogo bolji igrac od Stilketa, a doticni je dizao Ibricu, pa sam samo reagovao.
Naravno ne mozes ni kahnut na forumu da ti hare ne kaze nazdravlje :D
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 dec 2010, 20:45

:lol: Kad kahnes nece ti niko ni reci na zdravlje.valjda kad kihnes :mrgreen:
Naravno da cu dizati sve reprezentativce koji zasluze,za razliku od tebe.Fazon je u tome sto je to ista kosara,ali ocito ti taj fazon ne kontas.Pricas o nesrazmjeru a i sam je Stila priznao da je proslu sezonu odigrao losije,kao ina pocetku ove sezone.Ni on sam ne pamti kad je odigrao svih 90 minuta.Opet polako dolazi u staru formu.Dok je kod Ibricica obrnuto.Kad je bio u formi tad je i dobijao sanse.naravno sad ih manje dobija u repci.Stvar je u tome sto je i sam Ibro igrao na neprirodnim pozicijama.To jest krpljenje rupa.Mogao je i Stilic pa bi mu se isto prebacivalo na poneke greske.Vjerovatno bi se i ti takav pojavio ,da koju srajbnes.
Njihova prava pozicija je tamo gdje igra Miske ili eventualno Pjanic.Ali tebi treba flomaster da bi se to nacrtalo.
Eh da ,nazdravlje,evo Palome.Obrisi se. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 19 dec 2010, 11:26

harishp je napisao/la::lol: Kad kahnes nece ti niko ni reci na zdravlje.valjda kad kihnes :mrgreen:
Naravno da cu dizati sve reprezentativce koji zasluze,za razliku od tebe.Fazon je u tome sto je to ista kosara,ali ocito ti taj fazon ne kontas.Pricas o nesrazmjeru a i sam je Stila priznao da je proslu sezonu odigrao losije,kao ina pocetku ove sezone.Ni on sam ne pamti kad je odigrao svih 90 minuta.Opet polako dolazi u staru formu.Dok je kod Ibricica obrnuto.Kad je bio u formi tad je i dobijao sanse.naravno sad ih manje dobija u repci.Stvar je u tome sto je i sam Ibro igrao na neprirodnim pozicijama.To jest krpljenje rupa.Mogao je i Stilic pa bi mu se isto prebacivalo na poneke greske.Vjerovatno bi se i ti takav pojavio ,da koju srajbnes.
Njihova prava pozicija je tamo gdje igra Miske ili eventualno Pjanic.Ali tebi treba flomaster da bi se to nacrtalo.
Eh da ,nazdravlje,evo Palome.Obrisi se. :lol:
Pricas a ne znas, cijelo sam vrijeme trubio sto se Ibricic u vrijeme Mikada forsira da igra u prvih 11 ne bil se prodo kao standardni reprezentativac a samo sto jos na go nije stao, i to nas je kostalo i plasmana na SP, kriv je za nekih 6,7 golova sto smo primili od Bugarske, Belgije, Portugala, do Njemacke. Naravno da je ista kosara samo sto unutar kosare ne vrijede ista pravila za sve i to je ono sto meni bode oci. Ocigledno ti to ne kontas pa taj flomaster uzmi, kupi violetu i cuvaj dedinu penziju.
Zbog svega navedenog za Ibricica kod mene ne vrijede ista pravila jer je za vrijeme Mikada bio povlasten u repki vise nego sami Spaha i Dzeko i to je to, ostali svi na jednu stranu a mali Mikado na drugu, nek mu dargi Bog da srece i uspjeha samo da ga ne gledam u repki.
Sve to ima veze sa Stilketom jer tortura na njemu traje od vremena Mikada, jos kad Alispahica gurnuse prije njega sve mi je jasno bilo, a da pratis Semira znao bi da je u sezoni 2008/2009 jesenjem dijelu harao kupom uefa, bio strijelac 3 ili 4 puta i maltene sam obezbjedio Lechu zimovanje u kupu Uefa, naravno to nije bilo dovoljno ni da dodje do hoklice u klupi jer je igracina iz silne i presilne HNL-a (kojeg neki cudaci po forumu tipa zaledja dizu iznad Grcke lige, a samog Ibru predstavljaju kao Ronaldinha iz najboljih dana).
Sto se tice dobijanja sansi, momak je definitivno zasluzio da mu se pruzi sansa protiv Katara, Poljske pa da vidimo sa cim raspolazemo al jok, Pape ne vidi dalje od pajsera i dok je tako imat cemo jos slucajeva tipa Rahimica.

I za kraj, moze se razviti diskusija na forumu i bez tvog ucesca i pametovanja, za svoje dobro izadje malo prosetaj i osvjezi zakmo.
Cuva Bog Zelju svog!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 dec 2010, 18:15

@Mrzane ti napisa svega a u stvari opet nista.Niti si dos'o niti pos'o.Postovi ti neorganizovani ko' napad sa Lazarom . :lol: Inace vidim ti kompletan kompjuter sa stek dozom izneses u prirodu na Treskavicu,pa ustekas na kakvu bukvu..
Helemnejse,za Stilica se ne treba brinuti.Nek nastavi ovako,dobit ce i on svoju minutazu.
A ti sto mjesas kruske i jabuke,moguce da je to od promaje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 19 dec 2010, 20:33

harishp je napisao/la:@Mrzane ti napisa svega a u stvari opet nista.Niti si dos'o niti pos'o.Postovi ti neorganizovani ko' napad sa Lazarom . :lol: Inace vidim ti kompletan kompjuter sa stek dozom izneses u prirodu na Treskavicu,pa ustekas na kakvu bukvu..
Helemnejse,za Stilica se ne treba brinuti.Nek nastavi ovako,dobit ce i on svoju minutazu.
A ti sto mjesas kruske i jabuke,moguce da je to od promaje.

Vidim ti si smislen i organizovan, mogo bi nam i drzavu voditi pa da pokazes da moze i gore :D znaci ima neta na Treskavici, iskustvo prica sjaaaaajno:D, jbg to sto nisi skonto nije moja stvar, fakat ti ne mogu crtati, uostalom tebi nije ni bitno da skontas neg samo da poklopis, al ode ovo u p.m, sa tobom raspravljati je sizifov pos'o.

Uzivaj!
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.