Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Meni nije. Vama ocito ne radi mozak ili ste coravi. JA SAM NAVIJAC PARTIZANA I TACKA! od stranih volim Milan i to je to. Pepe je djubre i tacka. Malo vece od Navara i Buskeca. Kad jednog dana osakati nekog ili jos gore kad osakati nekog naseg vidjecu vas pametnjakovici
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mali zavidnjak Pele bi mogao nocas dozivjet infarkt. Vanzemaljac sam polomio Svicarce u Svicarskoj i to u drzavnom dresu
. Citav stadion na nogama docekao kraj utakmice uz skandiranje Mesijevog imena.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- JuveSissoko
- Kontakt:
sad ce Pele se javit i reci, "ja sam postigao 1000 golova"

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Mali zmaj se probudio - jedva cekam SP i to u Brazilu. Bojim se da ce Mesija morati puskom zaustavljat kako je krenuo.JuveSissoko je napisao/la:sad ce Pele se javit i reci, "ja sam postigao 1000 golova"![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]bparena je napisao/la:Mali zmaj se probudio - jedva cekam SP i to u Brazilu. Bojim se da ce Mesija morati puskom zaustavljat kako je krenuo.JuveSissoko je napisao/la:sad ce Pele se javit i reci, "ja sam postigao 1000 golova"![]()
kakve 3 asistencije Inieste

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Nece trebati puska dovoljan ce biti argentinski selektor
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
1000x prepricana prica izmedju poredenja tog igraca i danasnjeg fudbala i Messija.JuveSissoko je napisao/la:sad ce Pele se javit i reci, "ja sam postigao 1000 golova"![]()
Al navale Gauchosa - Mesi, Aguero i Iguain.
p.s. ima da crkne mali zavidni smrad

Di Maria umjesto egocentricnog smrada.bparena je napisao/la:Al navale Gauchosa - Mesi, Aguero i Iguain.![]()
Don't hate what you don't understand.
Prije ce igrati Messi-Higuain-Di Maria
nego Messi-Higuain-Augero
fina peta sinoc Augera ali u svim dosadasnjim utakmicama se pokazalo da Higuain-Messi najbolje kombiniraju.
ovaj prvi je skolovani napadac,igra na prvu,zna uletiti u prazan prostor tako da Messi ima loptu vise u nogama,dok Kun jel isto tako voli peglat loptu pa je dva ball holdera u napadu previse.
a Angel je motor koji moze napadati s obje strane,zvuci fino napadacki gledano
fina peta sinoc Augera ali u svim dosadasnjim utakmicama se pokazalo da Higuain-Messi najbolje kombiniraju.
ovaj prvi je skolovani napadac,igra na prvu,zna uletiti u prazan prostor tako da Messi ima loptu vise u nogama,dok Kun jel isto tako voli peglat loptu pa je dva ball holdera u napadu previse.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ko da gledam Di Maria ce igrati u veznom redu kada se vrati u reprezentaciju 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Nail for Real
- Kontakt:
Steta za takvog napadaca prebacivati ga u vezu.L-Train je napisao/la:ko da gledam Di Maria ce igrati u veznom redu kada se vrati u reprezentaciju
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da se ja pitam po krilima bi mi igrali Lavezzi i Di Maria a gore bi gurnuo Pipitu a Messiju dao totalnu slobodu.
Stavis Gaga i Mascherana kao dva DM , a odbranu ne mozes sastaviti koliko je losa
Stavis Gaga i Mascherana kao dva DM , a odbranu ne mozes sastaviti koliko je losa

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Kako god, znam samo da Messi, Tevez i Aguero ne mogu funkcionisati zajedno.
Don't hate what you don't understand.
Ja sto yebu starog zavidnog kenjca peleta
Maradona: "Leo, hvala ti, hvala, hvala, hvala... Stotinu ti puta hvala što si Argentinac. Ne zamaraj se onima koji ti u domovini ne vjeruju, nego samo budi ovakav i dalje. Nezaustavljivi talent", poručio je Mesiju Maradona putem svog Twitter profila.
Sergio Aguero, napadač Manchester Cityja i suprug Maradonine kćerke, izjavio je kako je "san snova igrati zajedno s Messijem".

Maradona: "Leo, hvala ti, hvala, hvala, hvala... Stotinu ti puta hvala što si Argentinac. Ne zamaraj se onima koji ti u domovini ne vjeruju, nego samo budi ovakav i dalje. Nezaustavljivi talent", poručio je Mesiju Maradona putem svog Twitter profila.
Sergio Aguero, napadač Manchester Cityja i suprug Maradonine kćerke, izjavio je kako je "san snova igrati zajedno s Messijem".
[youtube][/youtube]
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Jel istina da je Murinjo sacekao sudiju na parkingu nakon utakmice da prozbori koju ?
Kakav je ludjak taj covjek pa to je za anale.

Kakav je ludjak taj covjek pa to je za anale.
Johnny b, how much there is to see
[youtube][/youtube]

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Na velikim takmicenjima smo vidjeli kako bajno funkcionise taj duo Higuain-Messi. Kad vec spominjete Svjetsko prvenstvo Argentina je realno treca reprezentacija u juznoj americi i njihove sanse u Brazilu su mogu slobodno reci nikakve, pored Urugvaja i domacina tu jos ima sijaset Evropskih selekcija koje ih bez vecih problema mogu izbaciti.Raul_64 je napisao/la:Prije ce igrati Messi-Higuain-Di Maria
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.