vjerovatno ga svi hvale, kupuju itd zbog toga sto je najlosiji, tako to inace budeHZ_ilidzaa je napisao/la:Qrac od mobitela.Moze imati i5 procesor ne bih ga uzeo.Kvalitet izrade je najlosiji od svih mobitela koje sam imao priliku "upoznati".LenBias je napisao/la:pokusajte sebi naci povoljno galaxy 2 i mirni ste duzi vremenski period
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- moustapha
- Kontakt:
Ne znam zasto ljudima smeta ta plastika kod Samsunga. Meni je super sto je telefon lagan, pogotovo ako mu je velicina blizu 5". S obzirom na velicinu danasnjih telefona, spadale bi nam hlace koliko bi te mrcine bile teske. Druga stvar, ako ispadne iz ruku manje ce se razbiti, osim ako ne padne direktno na ekran.
#divovi
extra mobitel, jos mu stavis silikonsku zastitu i foliju na displej da se manje peglas i smanjis brigu, sve ima sto treba i to sto ima ima perfektno 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kod gorilla glas tesko, na mom galaxy s bas cool uopste se ne grebe nikako, samo ne volim sto dosta otisci prstiju ostavljaju traga, ali mi pocela pucati po ćoskovima plastika, i dosta se izlizala nazad, mrsko mi kupiti masku, a i kad sam se nakanio rekao mi covjek da je sve prodaomoustapha je napisao/la:Ne znam zasto ljudima smeta ta plastika kod Samsunga. Meni je super sto je telefon lagan, pogotovo ako mu je velicina blizu 5". S obzirom na velicinu danasnjih telefona, spadale bi nam hlace koliko bi te mrcine bile teske. Druga stvar, ako ispadne iz ruku manje ce se razbiti, osim ako ne padne direktno na ekran.
nekima smeta plastika, pogotovo kod kupovine, ja kad sam uzimao telefon u telekomu, mogao sam birati izmedju SE Arc S, Galaxy S i Nokia E7, bio sam pravo zagrijan za nokiu, jer ova prva dva telefona izgledaju ko kineske kopije, kvaliteta kucita je ravna nuli, jedino me cijena odbila da ne kupim E7, a malo je falilo, Galaxy S me je izasao 8 maraka jeftinije od E7
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Zar ga nisi zijanio neki dan ?alacious je napisao/la:Da Devile,ja ga lično posjedujem i mogu ti reči da je mobitel predobar.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
http://geekaphone.com/compare/Samsung-G ... y-Xperia-U" onclick="window.open(this.href);return false;
moj jaran ima Ace Plus i dobar je mobitel, brz, a ima i nešto više memorije u odnosu na prošli
moj jaran ima Ace Plus i dobar je mobitel, brz, a ima i nešto više memorije u odnosu na prošli

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Xperia, bez dileme. Dovoljno je samo sto je godinu dana mladji telefon, ali mu je i ovaj dual core ogroman plus u odnosu na samsung.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ma da mi je znati koja je budala pohvalila njegovu izradu.Trebaju mi svi prsti na tijelu da izbrojim koliko sam vidio ostecenih stakala kod s2-ice,uzivo naravno.Iphone ili HTC ,ostalo je taki...LenBias je napisao/la:vjerovatno ga svi hvale, kupuju itd zbog toga sto je najlosiji, tako to inace budeHZ_ilidzaa je napisao/la:Qrac od mobitela.Moze imati i5 procesor ne bih ga uzeo.Kvalitet izrade je najlosiji od svih mobitela koje sam imao priliku "upoznati".LenBias je napisao/la:pokusajte sebi naci povoljno galaxy 2 i mirni ste duzi vremenski period
Papastathopoulos je napisao/la:Zar ga nisi zijanio neki dan ?alacious je napisao/la:Da Devile,ja ga lično posjedujem i mogu ti reči da je mobitel predobar.
Naš'o Bokte,kad umro nisam

- majestic24
- Kontakt:
Kakva su ova dva mobitela
Koji bi mi bilo bolje da kupim
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 33b32.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ili ovaj
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 2b5ae.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji bi mi bilo bolje da kupim
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 33b32.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ili ovaj
http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_detalj ... 2b5ae.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
huawei, android, valjda bolja kamera, veci display
reci za koje pare je mozes dobit pa cemo ti reci misljenje 
koliko koštaju te xperie?

koliko koštaju te xperie?
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
ova je 415 u BH Telecomu, imam malo opcija jer mogu uzet' telefon samo preko Ultra Plus paketa i u Telecomu, ostalo mi ne spominjite 

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
ne mogu da se snadjem u ovoj telekomovoj ponudi, jel ti Sola dodje puno skuplja na tom tvom paketu?
ne mogu je uzeti... sve gdje vidiš crtice za Ultra Plus, to znači da se telefon tako ne može kupiti...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
a jbg,ko hoce orahe da razbija sa mobitelom za njega i nije galaxy...ko cuva mobitel sigurno nema tih problema,a ne ko neki udje u sobu i s vrata na krevet baca mobitel,pa na pod...mora doci do pukotina.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ma da mi je znati koja je budala pohvalila njegovu izradu.Trebaju mi svi prsti na tijelu da izbrojim koliko sam vidio ostecenih stakala kod s2-ice,uzivo naravno.Iphone ili HTC ,ostalo je taki...LenBias je napisao/la:vjerovatno ga svi hvale, kupuju itd zbog toga sto je najlosiji, tako to inace budeHZ_ilidzaa je napisao/la: Qrac od mobitela.Moze imati i5 procesor ne bih ga uzeo.Kvalitet izrade je najlosiji od svih mobitela koje sam imao priliku "upoznati".

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
ne znam šta još možeš uzeti iz telekoma, vidio sam ovaj samsung galaxy mini, meni je bolja xperia od njega, iako su tu negdje, i vidim da ima ovaj htc desire c, al je dosta skuplji i slabiji od xperie.
jel imas jos neke modele u vidu?
jel imas jos neke modele u vidu?
Xperia ima prednju kameru, a Galaxy nema, to mu je neka mana kod mene
mada mi to nije toliko bitno, samo nek' je Android i nek' ima wireless
što se Desirea tiče, i o njemu sam razmišlj'o, al' sam čit'o da se neki koji ga imaju žale na njega, a + nema ga u Sarajevu... ako ima bolja opcija od ove Xperie, a da je mogu uzeti uz ranije spomenute uslove, bilo bi dobro...

Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
A zasto ces korsiti prednju kameru ? 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: ASD, rio_Ferdy88 i 32 gosta.