i ja sam to rekao da se nece organizovano ici,vec ce svi dolazit na tribinu gdje bi mi trebali biti,skupit ce se barem 1000 nas,u to sam ubjedjen a mozda i vise,ne vjerujem da su ludi dati 500 ulaznica za navijace Sarajeva,pa nema toliko specijalaca da cuvaju bezbjednost navijaca i gledalacaslani grad je napisao/la:po 1000.-ti put...FUKARE SE NECE ORGANIZOVANO POJAVIT NA TEKMI...naravno da ce masa clanova grupe bit tu ali se bojkot nece prekinut...dalje...HZ CE BIT SMJESTENE U BOX NAPRAVLJEN NA A TRIBINI..znaci dobit ce kompletnu trbinu...cc 1500 mjesta..i do sada su gostujuci navijaci u ovoj sezoni bili na tom djelu....NAJVJEROVATNIJE NECE BITI NA D TRIBINI jer nasa kljakava uprava misli da se Fukare vracaju i da ce bojkot bit prekinut...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- slani grad
- Kontakt:
e pa eto..sad znate svi vi koje interesuje gdje ce te bit smjesteni...uglavnom..sto se Fukara tice...bojkot ostaje...nikakvi povratci nisu planirani..dinog je napisao/la:ogradili su pola d tribine za dolazak navijaca iz sarajeva,a posto je D najveca tribina sigurno ce im dat i 500 ulaznica(provjerene informacije)
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Hvala na informaciji,slani grad ides li na tekmu?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:A jel konto na pizzu,neznas zvat heheheh sala...ma nase uprave i policija razmisljaju ko djeca,al sta cu im ja,kad nemaju mozga.Ja mislim da ce biti Fukare na tribinama,samo mozda neorganizovana ce biti skupina,al bice ih dosta u to sam siguran 100 % a alkohol je najveci problem prodavat ce se i ispred stadiona uz kospe,al kao sto sam jucer klip stavio,Sloboda kad je na dnu ima najvecu podrska navijaca,sto ne bi i sad tako uradili,a od uprave bi bilo korektno da su navijace Sarajeva stavili na montaznu ili da udju na prve tribine,jer bi tada policiji lakse bilo se organizovat.
hajde molimte prestani pisati u imge grupe ja te molim, pusti da pise neko ko je ukljucen u organizaciju nase kupine.
Hajde ti na cevape i pizzu i ponesi trans ako imas i ostala obiljezja
Covjece juce pises da smo isli na sastanak sa nekvom upravom, a to si slusao na glupoj tv kao sto je TK koji zajedno sa upravom na sve nacine zele da vrate publiku na stadion,SLusaj ovi forumi su ti zlo i na ovim portalima zaobidji pisanja u ime grupe bilo kojih komentara.Kako vidim ova je tema FK SLOBODA i o njoj pisi, dosta vise objasnjenja sto se tice same grupe.Fukare nisu isle na nikakav sastanak sa upravom to nije istina, a mozda jedino da je uprava pronasla svoje placenike kao i ranije koji ce stati uz njih.
Hajmo sad nazad na temu SLOBODA:
nADAM SE DA CE IGRACI PRUZITI DOBRU IGRU I SVE NAS OBRADOVATI POBJEDOM OD 1:0.Najvise mi je zao tih igraca koji nisu zasluzili da ispastaju radi uprave, ali onaj potez koji su napravili protiv celika je prelio casu i preko toga se ne prelazi lahko.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ja sam takvu info dobio,a ti nemoras odmah se pravi pametnjakovicem!ja nisam reko da ce ici organizovano na tekmu,vec bice momaka koji ce doci navijat,imal tu sta lose???SaltCityAttack je napisao/la:harry_90 je napisao/la:A jel konto na pizzu,neznas zvat heheheh sala...ma nase uprave i policija razmisljaju ko djeca,al sta cu im ja,kad nemaju mozga.Ja mislim da ce biti Fukare na tribinama,samo mozda neorganizovana ce biti skupina,al bice ih dosta u to sam siguran 100 % a alkohol je najveci problem prodavat ce se i ispred stadiona uz kospe,al kao sto sam jucer klip stavio,Sloboda kad je na dnu ima najvecu podrska navijaca,sto ne bi i sad tako uradili,a od uprave bi bilo korektno da su navijace Sarajeva stavili na montaznu ili da udju na prve tribine,jer bi tada policiji lakse bilo se organizovat.
hajde molimte prestani pisati u imge grupe ja te molim, pusti da pise neko ko je ukljucen u organizaciju nase kupine.
Hajde ti na cevape i pizzu i ponesi trans ako imas i ostala obiljezja
Covjece juce pises da smo isli na sastanak sa nekvom upravom, a to si slusao na glupoj tv kao sto je TK koji zajedno sa upravom na sve nacine zele da vrate publiku na stadion,SLusaj ovi forumi su ti zlo i na ovim portalima zaobidji pisanja u ime grupe bilo kojih komentara.Kako vidim ova je tema FK SLOBODA i o njoj pisi, dosta vise objasnjenja sto se tice same grupe.Fukare nisu isle na nikakav sastanak sa upravom to nije istina, a mozda jedino da je uprava pronasla svoje placenike kao i ranije koji ce stati uz njih.
Hajmo sad nazad na temu SLOBODA:
nADAM SE DA CE IGRACI PRUZITI DOBRU IGRU I SVE NAS OBRADOVATI POBJEDOM OD 1:0.Najvise mi je zao tih igraca koji nisu zasluzili da ispastaju radi uprave, ali onaj potez koji su napravili protiv celika je prelio casu i preko toga se ne prelazi lahko.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ne pravim se vec ti lijepo govorim da ne pises nista vise u vezi grupe, ja te citam ovdje kako sam se prijavio na ovaj forum.Dosta mi je ba kvazi navijaca kome je barcelona,bayern i slicni preci i onda opet se nadju na forumu prvi da pisu u vezi grupe.lijepo ti kazem ostavi se toga i komentarisi stanje vezano za nas klub, a komentare fukara prepusti ljudima koji su godinama branili cast nase tribine i ljude koji su upoznati sa trenutnom situacijom
Izvini nisam zelio biti grub, ali tema je Sloboda i o njoj treba ovdje pisati to je ono sto ti zelim reci
Izvini nisam zelio biti grub, ali tema je Sloboda i o njoj treba ovdje pisati to je ono sto ti zelim reci
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 23 feb 2010, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Izvini,ja sam samo napisao kako sam cuo,da su jucer isli,i ja sam to prenio,i zasto si me poceo odmah napadat??
Ja sa tom izjavom nisam mislio nista lose,kako si ti shvatio,cuj to kvazi navijac,da sam takav ne bih prenio sva desavanja iz kluba za ova 3 mjeseca???
Ja sa tom izjavom nisam mislio nista lose,kako si ti shvatio,cuj to kvazi navijac,da sam takav ne bih prenio sva desavanja iz kluba za ova 3 mjeseca???
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma izvini nisam zelio biti grub, ali kazemt i tema je sloboda i najbolje je pisati samo o njoj na ovoj temi.Nemoj me pogreso shvatiti, ali ovi forumi su ti zlo i to je najgori dio koji tribina moze ponuditi
.Svi pisu kako oni hoce i to je to.
Normalno da ce biti onih koji ce otici na utakmicu to se ne osporava, ali da se nesto organizuje nema nista od toga, jedino to mogu oni koga uprava pogura
Normalno da ce biti onih koji ce otici na utakmicu to se ne osporava, ali da se nesto organizuje nema nista od toga, jedino to mogu oni koga uprava pogura
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa pisao sam dosad o njoj,jesam li postavljao sve vijesti na pripremnim tekmama,samo sto sam jucer jednu vijest dao koju sam i ja dobio,ti odmah napadas,al aj nema veze...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hocemo li pobijediti? Naravno da hocemo.
Je li provjereno da je utakmica u 14:30?
Je li provjereno da je utakmica u 14:30?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
odsutraopetultra
- Kontakt:
koja dodje tribina D ako ima kakva slika 
- slani grad
- Kontakt:
aBd,naravnoharry_90 je napisao/la:Hvala na informaciji,slani grad ides li na tekmu?
- slani grad
- Kontakt:
ona gdje su do sada Fukare bile..to je D trbina..a za sliku...pa googla-j j.e.b.o. ga tiodsutraopetultra je napisao/la:koja dodje tribina D ako ima kakva slika
- **The UniTy**
- Kontakt:
znaci nama ide TZ 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
**The UniTy** je napisao/la:znaci nama ide TZ
vec je napisano da se kavez pravio na A tribini i to ti je ono FK
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rob do bagro
- Kontakt:
Zelim vam puno srece u nastavku da izborite opstanak u Premier Ligi, jer Sloboda zasluzuje da bude u vrhu gdje joj je i mjesto.
Sretno vam protiv njanjajeva
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
danas sam napisao,al neznam kako uprava moze biti glupa,da stavi navijace Sarajeva gdje su bile Fukare,ap valja im proci dva ulaza,prolaze kraj navijaca itd pametnije da ih stave na prve tribine,jer bi tad bilo lakse organizovat dolazak i odlazak navijaca Sarajeva,valjda se neko slaze samnom 
Hvala,sretno i Celiku u nastavku sezone da opstanete u ligi kao i Sloboda,dva kluba sa tradicijom da ovakvo prozivljava stvarno jadno,sretno protiv Selje uzmite im barem bodrob do bagro je napisao/la:Zelim vam puno srece u nastavku da izborite opstanak u Premier Ligi, jer Sloboda zasluzuje da bude u vrhu gdje joj je i mjesto.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma sta bod, sve osim pobjede bilo bi ravno iznenadjenjuharry_90 je napisao/la:Hvala,sretno i Celiku u nastavku sezone da opstanete u ligi kao i Sloboda,dva kluba sa tradicijom da ovakvo prozivljava stvarno jadno,sretno protiv Selje uzmite im barem bodrob do bagro je napisao/la:Zelim vam puno srece u nastavku da izborite opstanak u Premier Ligi, jer Sloboda zasluzuje da bude u vrhu gdje joj je i mjesto.
Da stvarno steta da ovako 2 kluba sa bogatom tradicijom moraju da strijepe da li ce ispast da li ne. Nadam se da ce ova 2 kluba slijedece godine biti u vrhu gdje i pripadaju.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Koga je Celik ove godine doveo,jbg otisao vam Jackson u Kinu,da je ostao usli bi puno jaci u nastavak,znam da je dosao Obuca imal jos koje pojacanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.