Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Ma eto ih tamo, brinem za svoju repku, ne za njih, nego me samo zaintrigiralo kada si naveo kao pokretnoga Lescotta, a to on definitvno nije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ovo je tema za englesku repku..Sto se nase tice,ja tu puno nebrinem,jer imamo strasnu ekipu,ali o tome na toj temi.A to za Lescota,mozda izgleda mrcina,ali je definitivno vrhunski atlet. 

“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry
Samo je jedan MANCHESTER UNITED...GGMU
Ponavljam, bezveze sam napisao za Lescotta, a našu repku sam usput pomenuo, niti najmanja namjera mi nije bila da o njoj pišem ovdje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Coleu se definitivno zahvaliti, jer u ovom trenutku ima boljih igrača na toj poziciji - prvenstveno Baines. Također, Johnsona poslati na klupu, a u prvu postavu gurnuti Walkera i riješene su bekovske pozicije.
Problem će biti u stoperima, jer Cahill, Jagielka i Lescott nisu igrači koji ulijevaju povjerenje. Lescott možda zabija u Cityju, ali je najtanji u defanzivi. Da se razumijemo, smatram da je ovo najbolje za sve što se Terry oprostio (konačno će štampa malo popustiti sa nekim stvarima, a John će se u potpunosti posvetiti Chelseaju), ali potreban je jedan stoper koji će biti bog i batina. Takvog Englezi nemaju.
Lampardu reći hvala, čekati Wilshereov pravi povratak i "izmusti" još jednog napadača koji će biti mnogo uspješniji od Defoea, Croucha, Benta i sličnih prolaznika u reprezentaciji. Žalosno je što Engleska ima samo jednog pravog napadača - Rooneya.
Mada, kako god da se okrene, opet ja Engleze ne vidim u nekoj borbi za titulu evropskog ili svjetskog prvaka. Biće oni uvijek u samoj kremi fudbala, ali teško da će osvajati zlatne medalje dokle god im je liga važnija od reprezentacije.
Problem će biti u stoperima, jer Cahill, Jagielka i Lescott nisu igrači koji ulijevaju povjerenje. Lescott možda zabija u Cityju, ali je najtanji u defanzivi. Da se razumijemo, smatram da je ovo najbolje za sve što se Terry oprostio (konačno će štampa malo popustiti sa nekim stvarima, a John će se u potpunosti posvetiti Chelseaju), ali potreban je jedan stoper koji će biti bog i batina. Takvog Englezi nemaju.
Lampardu reći hvala, čekati Wilshereov pravi povratak i "izmusti" još jednog napadača koji će biti mnogo uspješniji od Defoea, Croucha, Benta i sličnih prolaznika u reprezentaciji. Žalosno je što Engleska ima samo jednog pravog napadača - Rooneya.
Mada, kako god da se okrene, opet ja Engleze ne vidim u nekoj borbi za titulu evropskog ili svjetskog prvaka. Biće oni uvijek u samoj kremi fudbala, ali teško da će osvajati zlatne medalje dokle god im je liga važnija od reprezentacije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne slazem se da je Walker il ko vec bolje rjesenje od Johsona !Od ove trojke napadaca jedino Defoe moze proci,Crouch i Bent nisu vise za repke.Ma kakve sanse za osvajanje,u ovom trenutku englezi su iza:Spanije,Njemacke,Italije,Portugala,Brazila,Argentine,Urugvaja pa mozda i Mexika.A da je samo da budu u grupi sa BiH,vidli bi patnjeMonolog je napisao/la:Coleu se definitivno zahvaliti, jer u ovom trenutku ima boljih igrača na toj poziciji - prvenstveno Baines. Također, Johnsona poslati na klupu, a u prvu postavu gurnuti Walkera i riješene su bekovske pozicije.

“Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom.” Thierry Henry
Engleska se raspala skroz. Po meni jedina svijetla tačka u ovoj ekipi trenutno je Hart, ostalo tanko. K'o što reče @Monolog, Walker i Baines bi trebali postati prvotimci umjesto Johnsona i Colea, u vezi uskoro Lampardu i Gerrardu se zahvaliti, a graditi igru oko Wilsherea (ukoliko ovaj uspije postati ono što se od njega očekuje). Englezi moraju naći jednog vrhunskog stopera, krilo i napadača. Zaostaju i previše za najboljim reprezentacijama svijeta, a što je najgore nema naznaka boljih dana.
FK Pjetlovi
Cole je i u ovim godinama najbolji lijevi bek svijeta. Ta pozicija je, uz golmansku, najmanji problem Engleske. Cahill je vrhunski stoper koji će zauzeti svoje mjesto među 11, u to budite uvjereni.
Liam Palmer @LiamJPalmer
England's U16, U17, U19, U21 and the national team captain are all Liverpool players. #LFC

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
odlično za klub liverpool ali nemaju oni naviku da budu najbolji kada je najpotrebnijeCarlo je napisao/la:Liam Palmer @LiamJPalmer
England's U16, U17, U19, U21 and the national team captain are all Liverpool players. #LFC
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years
-
- Kontakt:
Gledam spisak Engleza i nije to lose, jos samo da se rijesiti Lamparda i Gerarda i ova reprezentacija bi mogla nesto napraviti. Ne razumijem sta te stare, sebicne drtine vise misle, u brazilu ce jedan imati 36 a drugi 34 godine, njih dvojica su kocnica napretka Engleskog fudbala. Naravno, mislim da je vrijeme i da se Ashley Cole oprosti, iako i sad igra na vrhunskom nivou, 2014 ce biti potpuno beskoristan ne znam zasto ga uigravazi za takmicenje na kojem on nece moci odgovoriti izazovu, i on ce imati 34. godine.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
A evo i tog spiska:
Golmani: Fraser Forster, Joe Hart, John Ruddy
Obrana: Leighton Baines, Gary Cahill, Ashley Cole, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Glen Johnson, Joleon Lescott, Ryan Shawcross, Kyle Walker
Vezni red: Michael Carrick, Tom Cleverley, Steven Gerrard, Adam Johnson, Aaron Lennon, Frank Lampard, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott
Napad: Andy Carroll, Jermain Defoe, Wayne Rooney, Daniel Welbeck
I složio bih se sa @pajom. Gerrard i Lampard su postali teret ovoj reprezentaciji. I vala nije bilo potrebe za 3 lijeva beka, al' haj... .
Golmani: Fraser Forster, Joe Hart, John Ruddy
Obrana: Leighton Baines, Gary Cahill, Ashley Cole, Kieran Gibbs, Phil Jagielka, Glen Johnson, Joleon Lescott, Ryan Shawcross, Kyle Walker
Vezni red: Michael Carrick, Tom Cleverley, Steven Gerrard, Adam Johnson, Aaron Lennon, Frank Lampard, James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain, Theo Walcott
Napad: Andy Carroll, Jermain Defoe, Wayne Rooney, Daniel Welbeck
I složio bih se sa @pajom. Gerrard i Lampard su postali teret ovoj reprezentaciji. I vala nije bilo potrebe za 3 lijeva beka, al' haj... .
FK Pjetlovi
ne znam zašto za Gerrarda govoriš da je sebičan i beskoristan kad ovjek igra fantastično ove sezone.BigBigBang je napisao/la:Gledam spisak Engleza i nije to lose, jos samo da se rijesiti Lamparda i Gerarda i ova reprezentacija bi mogla nesto napraviti. Ne razumijem sta te stare, sebicne drtine vise misle, u brazilu ce jedan imati 36 a drugi 34 godine, njih dvojica su kocnica napretka Engleskog fudbala. Naravno, mislim da je vrijeme i da se Ashley Cole oprosti, iako i sad igra na vrhunskom nivou, 2014 ce biti potpuno beskoristan ne znam zasto ga uigravazi za takmicenje na kojem on nece moci odgovoriti izazovu, i on ce imati 34. godine.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 04 okt 2012, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
- majestic24
- Kontakt:
Ma Englezi rade gluposti,trebali su se rijesiti ovih starijih igraca i pripremati tim za SP 2014
-------------------Hart------------------
Walker------Showcross--Jones-----Baines
---------Wilshere----------Cleverly--------
Walcot------------Rooney------------O.Chamberlain
--------------------Welback------------------
-------------------Hart------------------
Walker------Showcross--Jones-----Baines
---------Wilshere----------Cleverly--------
Walcot------------Rooney------------O.Chamberlain
--------------------Welback------------------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- majestic24
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:ne znam zašto za Gerrarda govoriš da je sebičan i beskoristan kad je čovjek igra fantastično ove sezone.BigBigBang je napisao/la:Gledam spisak Engleza i nije to lose, jos samo da se rijesiti Lamparda i Gerarda i ova reprezentacija bi mogla nesto napraviti. Ne razumijem sta te stare, sebicne drtine vise misle, u brazilu ce jedan imati 36 a drugi 34 godine, njih dvojica su kocnica napretka Engleskog fudbala. Naravno, mislim da je vrijeme i da se Ashley Cole oprosti, iako i sad igra na vrhunskom nivou, 2014 ce biti potpuno beskoristan ne znam zasto ga uigravazi za takmicenje na kojem on nece moci odgovoriti izazovu, i on ce imati 34. godine.
Oni moraju imati tim za SP 2014. Gerrard ce tada imati 34 godine,isto toliko i Terry,a Lampard 36
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
-
- Kontakt:
sebican-ne zeli svoju matoru guzicu da makne i ustupi mladjima vec bukvalno ceka da ga se otjeraCarlo je napisao/la:ne znam zašto za Gerrarda govoriš da je sebičan i beskoristan kad ovjek igra fantastično ove sezone.BigBigBang je napisao/la:Gledam spisak Engleza i nije to lose, jos samo da se rijesiti Lamparda i Gerarda i ova reprezentacija bi mogla nesto napraviti. Ne razumijem sta te stare, sebicne drtine vise misle, u brazilu ce jedan imati 36 a drugi 34 godine, njih dvojica su kocnica napretka Engleskog fudbala. Naravno, mislim da je vrijeme i da se Ashley Cole oprosti, iako i sad igra na vrhunskom nivou, 2014 ce biti potpuno beskoristan ne znam zasto ga uigravazi za takmicenje na kojem on nece moci odgovoriti izazovu, i on ce imati 34. godine.
beskoristan-u brazilu ce imati 34. godine te kao takav ne vidim od kakve moze biti koristi ako uzmemo u obzir da nije nesto spektakularno igrao za reprezentaciju ni kad je bio na vrhuncu forme
Hocu reci, umjesto da svoje matore guzice maknu iz reprezentacije i puste mlade da se uigraju dvije godine za svjetsko oni su tu da stetu prave i koce napredak mladjih igraca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
koliko god da je on paja čovjek je u pravu. Engleskoj treba nova krv.
Koče je ove nekadašnje zvijezde, ta vremena su prošla, oni ništa nisu napravili. Ćao sad, daj 110% za klub pusti momke nek igraju. A svi ovi momci imaju već ogromno iskustvo u najtežoj ligi na svijetu, tako da mogu dosta toga uz pravog selektora koji će ih posložit, a ne selektora koji će po imenima sastavljat repku
Koče je ove nekadašnje zvijezde, ta vremena su prošla, oni ništa nisu napravili. Ćao sad, daj 110% za klub pusti momke nek igraju. A svi ovi momci imaju već ogromno iskustvo u najtežoj ligi na svijetu, tako da mogu dosta toga uz pravog selektora koji će ih posložit, a ne selektora koji će po imenima sastavljat repku
Vođa zna.
Ali i budimo realni, svi znamo da je Wilshere out već preko godinu dana a i Cleverly je dosta sklon ozljedama, kada obojica budu fit neka igraju.
čuj sebičan pa jarane ko će ga zamjeniti? wilshere je povrijeđen i ne vjerujem da će ikada biti na nivou kapitena, a ja mislim da je i Shelvey bolji od cleverleyjaBigBigBang je napisao/la:sebican-ne zeli svoju matoru guzicu da makne i ustupi mladjima vec bukvalno ceka da ga se otjeraCarlo je napisao/la:ne znam zašto za Gerrarda govoriš da je sebičan i beskoristan kad ovjek igra fantastično ove sezone.BigBigBang je napisao/la:Gledam spisak Engleza i nije to lose, jos samo da se rijesiti Lamparda i Gerarda i ova reprezentacija bi mogla nesto napraviti. Ne razumijem sta te stare, sebicne drtine vise misle, u brazilu ce jedan imati 36 a drugi 34 godine, njih dvojica su kocnica napretka Engleskog fudbala. Naravno, mislim da je vrijeme i da se Ashley Cole oprosti, iako i sad igra na vrhunskom nivou, 2014 ce biti potpuno beskoristan ne znam zasto ga uigravazi za takmicenje na kojem on nece moci odgovoriti izazovu, i on ce imati 34. godine.
beskoristan-u brazilu ce imati 34. godine te kao takav ne vidim od kakve moze biti koristi ako uzmemo u obzir da nije nesto spektakularno igrao za reprezentaciju ni kad je bio na vrhuncu forme
Hocu reci, umjesto da svoje matore guzice maknu iz reprezentacije i puste mlade da se uigraju dvije godine za svjetsko oni su tu da stetu prave i koce napredak mladjih igraca.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Zayebat ćeš se grdno. Wilshere će biti kapiten Engleske, budi uvjeren u towilshere je povrijeđen i ne vjerujem da će ikada biti na nivou kapitena

ne znam šta će ko biti u budućnosti, ali Gerrard je trenutno najkvalitetniji veznjak koji je dostupan royu.