Olimpik Sarajevo

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2010, 18:33

Ko su ovaj Vasilj i Saranovic pise da su dobili priliku protiv Branitelja u prijateljskoj utakmici zna li ko :?: :?: :?:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 20 jan 2010, 18:42

Saranovic iz Sarajeva i Zadra.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 20 jan 2010, 18:43

Cuj to? Saran u Olimpiku? :?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2010, 18:47

herbion je napisao/la:Saranovic iz Sarajeva i Zadra.
Jel ti to ozbiljno ili zezas a ovaj Vasilj ko je

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 20 jan 2010, 18:50

Vasilj dosao na probu iz Salcburga,mladi spic.Brazilac je Thiago de Anrade Lopes.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2010, 18:53

herbion je napisao/la:Vasilj dosao na probu iz Salcburga,mladi spic.Brazilac je Thiago de Anrade Lopes.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html to je ovaj onda a znas li nam ista o tom Brazilcu reci gdje je igrao i ostale informacije

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 20 jan 2010, 18:55

Valjda ima na tube

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2010, 18:56

herbion je napisao/la:Valjda ima na tube
Gledao sam na transfermarkt.de ima 57 Thiaga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nemas znaci nekih informacija o njemu

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 20 jan 2010, 19:00

Ukucaj na you tube vidjeces tako sam i ja dobio od Olimpika.Ne znam nista vise sem da je nestvaran igrac za nase lige.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 jan 2010, 19:03

herbion je napisao/la:Ukucaj na you tube vidjeces tako sam i ja dobio od Olimpika.Ne znam nista vise sem da je nestvaran igrac za nase lige.
Haj ti stavi link :mrgreen: :mrgreen: Ima 60 Thiaga ni na youtubu neznas koji je od tih 60 :mrgreen: :mrgreen:

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 20 jan 2010, 19:06

Olimpik je teska ubleha klub,al' ako Gracic ima cef da krsi svoj novacu tog frankenstajna bujrum mu.
Samo ej smijesno ocekivati/traziti da ga opstina,grad i kanton podrze u tome.

Olimpik je privatni klub i privatnici :mrgreen: ,tj. rukovidioci,neka igraju trzisnu utakmicu kao svugdje u svijetu.

Isto ce vaziti i za Sarajevo i Zeljeznicar kada se ovi klubovi privatizuju.

A objektivno gledano puno bi bolje bilo da je umjesto olimpika u premijer ligu usao Rudar iz Breze ili Visocka Bosna,oni imaj barem 1000 navijaca,a kada bi dolazili veci klubovi bilo bi i po par hiljada sigurno.
Klub bez navijaca je kao automobil bez motora,to je jednostavno tako.
da bi se Gracicu pocele vracati ulozeni novci,on se mora kvalifikovati svake godine u neko od evropskih takmicenja,i odrzati se barem dva pretkola.

Jedino tako moze Gracic vratiti ulozeni kapital,koji sigurno nije mali.

A pored Sarajeva,Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara...a sada i Borca i Veleza,pa i Celika i Slobode koji moraju prije ili kasnije se dici iz sadasnjeg stanja,Olimpik da ocekuje svake godine plasman u euro takmicenja,je cista ubleha.

Tako da ja ne vidim nacin zarade novca na osnovu Olimpika,sto samo po sebi vodi ka tome da stalna ulaganja bez povrata novca su jednostavno DUGOROCNO NE ODRZIVA.

ZIVI BILI PA VIDJELI...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 20 jan 2010, 19:20

Ne bih se slozio da je Olimpik blesav klub a zavist i pogresne procjene samo mogu osnaziti Gracica.Pogledajte samo koji igraci dolaze i dali bi se kvalitet u PL popravio sa Rudarom ili Bosnom.Olimpik je cinjenica i svakako je osvjezenje za sivilo u nasem fudbalu.Budite malo objektivniji da je i jedan od ovih igraca dolazio i vase klubove okivali bi ih u nebesa ovako sve je na noz.Bio sam prisutan kada je Gracic pricao i sa Vuletom(on ga je i doveo na Kosevo)najljepse je pricao o FKS i objasnjavao mu da je puno sredjenija situacija nego ikada i ako ne nadje bolji klub u Rusiji da svakako dodje u FKS.

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 20 jan 2010, 19:31

FK Sarajevo je napisao/la:
herbion je napisao/la:Ukucaj na you tube vidjeces tako sam i ja dobio od Olimpika.Ne znam nista vise sem da je nestvaran igrac za nase lige.
Haj ti stavi link :mrgreen: :mrgreen: Ima 60 Thiaga ni na youtubu neznas koji je od tih 60 :mrgreen: :mrgreen:
Ukucaj puno ime i naci ces ga.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 jan 2010, 19:34

-A- je napisao/la:Olimpik je teska ubleha klub,al' ako Gracic ima cef da krsi svoj novacu tog frankenstajna bujrum mu.
Samo ej smijesno ocekivati/traziti da ga opstina,grad i kanton podrze u tome.

Olimpik je privatni klub i privatnici :mrgreen: ,tj. rukovidioci,neka igraju trzisnu utakmicu kao svugdje u svijetu.

Isto ce vaziti i za Sarajevo i Zeljeznicar kada se ovi klubovi privatizuju.

A objektivno gledano puno bi bolje bilo da je umjesto olimpika u premijer ligu usao Rudar iz Breze ili Visocka Bosna,oni imaj barem 1000 navijaca,a kada bi dolazili veci klubovi bilo bi i po par hiljada sigurno.
Klub bez navijaca je kao automobil bez motora,to je jednostavno tako.
da bi se Gracicu pocele vracati ulozeni novci,on se mora kvalifikovati svake godine u neko od evropskih takmicenja,i odrzati se barem dva pretkola.

Jedino tako moze Gracic vratiti ulozeni kapital,koji sigurno nije mali.

A pored Sarajeva,Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara...a sada i Borca i Veleza,pa i Celika i Slobode koji moraju prije ili kasnije se dici iz sadasnjeg stanja,Olimpik da ocekuje svake godine plasman u euro takmicenja,je cista ubleha.

Tako da ja ne vidim nacin zarade novca na osnovu Olimpika,sto samo po sebi vodi ka tome da stalna ulaganja bez povrata novca su jednostavno DUGOROCNO NE ODRZIVA.

ZIVI BILI PA VIDJELI...
Jel ovo govoris iz nekog straha od Olimpika ??? Naprotiv, meni je drago sto je Olimpik u premier ligi, i jos ce mi biti draze ako postanu dobar i konstantan premierligas...
To sto je Gracic napravio od olimpika je za svaku pohvalu, samo je za svak uosudu to sto tom Gosp. Gracicu ne dozovoljavaju vlasti da Olimpik digne i na vece razine... Ocit primjer je osporavanje pitanja oko stadiona...
A sto se tice navijaca, navijacu su najmanji problem... U to budite sigurni... Neka Olimpik ovaj dio sezone odigra u Vogosci kako je najavljeno siguran sam da ce imati pristojnu brojku navijaca...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jan 2010, 09:41

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 21 jan 2010, 13:19

Stole iz Bora je napisao/la:slika
Dobro pojacanje su dobili

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jan 2010, 13:22

Pirke_TM87 je napisao/la: Jel ovo govoris iz nekog straha od Olimpika ??? Naprotiv, meni je drago sto je Olimpik u premier ligi, i jos ce mi biti draze ako postanu dobar i konstantan premierligas...
To sto je Gracic napravio od olimpika je za svaku pohvalu, samo je za svak uosudu to sto tom Gosp. Gracicu ne dozovoljavaju vlasti da Olimpik digne i na vece razine... Ocit primjer je osporavanje pitanja oko stadiona...
A sto se tice navijaca, navijacu su najmanji problem... U to budite sigurni... Neka Olimpik ovaj dio sezone odigra u Vogosci kako je najavljeno siguran sam da ce imati pristojnu brojku navijaca...
Tamo jedino i može imat navijaće... Iako i tamo sumnjam da će imat nešto extra posjećenost... možda 10-20 ih dođe da gledaju fudbal ( ako se može u našoj ligi gledat fudbal a ne valjanje po terenu ) i košpice da jedu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 21 jan 2010, 13:42

GunnerS je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: Jel ovo govoris iz nekog straha od Olimpika ??? Naprotiv, meni je drago sto je Olimpik u premier ligi, i jos ce mi biti draze ako postanu dobar i konstantan premierligas...
Tamo jedino i može imat navijaće... Iako i tamo sumnjam da će imat nešto extra posjećenost... možda 10-20 ih dođe da gledaju fudbal ( ako se može u našoj ligi gledat fudbal a ne valjanje po terenu ) i košpice da jedu...
ma ljudi klubovi poput orasja nemaju navijace, a kako da ih olimpik ima kada dolazi iz grada u kojem su da najveca kluba iz BH pa to je smijesno
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 21 jan 2010, 17:58

sretno Olimpiku.......sto se tice navijaca, smjesno je poredit sa klubovima koji igraju po 50 godina u prvoj ligi, sto BH, sto ex Yu...........samo sto Olimpik sa ovakvim radom i trudom, ima svjetlu buducnost...........i sigurno sad ima ekipu za prvih 8 u BH ligi, stabilan prvoligas.............za sezonu, dvije eto im i Europe........ to ce privuci i gledaoce, ako nista simpatizere.................ako ovako nastave radit..............elem, uglavnom lijepo sto grad ima jos jednog prvoligasa.

hz_1987
Kontakt:

Post Postao/la hz_1987 » 21 jan 2010, 22:30

a hoce li biti sta od osnivanja njihovih navijaca i cuo sam od jednog igraca da se taj novi zove miguel i dolazi iz brotnja pa jel stigao i kakav je

masala imamo 4 premijerligasa
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako Hordas si,teski su to momenti, sve bi ti da promjenis, ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi, niste dzaba strumfovi !!!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.