Jel ti to ozbiljno ili zezas a ovaj Vasilj ko jeherbion je napisao/la:Saranovic iz Sarajeva i Zadra.
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html to je ovaj onda a znas li nam ista o tom Brazilcu reci gdje je igrao i ostale informacijeherbion je napisao/la:Vasilj dosao na probu iz Salcburga,mladi spic.Brazilac je Thiago de Anrade Lopes.
Gledao sam na transfermarkt.de ima 57 Thiagaherbion je napisao/la:Valjda ima na tube
Haj ti stavi linkherbion je napisao/la:Ukucaj na you tube vidjeces tako sam i ja dobio od Olimpika.Ne znam nista vise sem da je nestvaran igrac za nase lige.
Ukucaj puno ime i naci ces ga.FK Sarajevo je napisao/la:Haj ti stavi linkherbion je napisao/la:Ukucaj na you tube vidjeces tako sam i ja dobio od Olimpika.Ne znam nista vise sem da je nestvaran igrac za nase lige.![]()
Ima 60 Thiaga ni na youtubu neznas koji je od tih 60
![]()
Jel ovo govoris iz nekog straha od Olimpika ??? Naprotiv, meni je drago sto je Olimpik u premier ligi, i jos ce mi biti draze ako postanu dobar i konstantan premierligas...-A- je napisao/la:Olimpik je teska ubleha klub,al' ako Gracic ima cef da krsi svoj novacu tog frankenstajna bujrum mu.
Samo ej smijesno ocekivati/traziti da ga opstina,grad i kanton podrze u tome.
Olimpik je privatni klub i privatnici,tj. rukovidioci,neka igraju trzisnu utakmicu kao svugdje u svijetu.
Isto ce vaziti i za Sarajevo i Zeljeznicar kada se ovi klubovi privatizuju.
A objektivno gledano puno bi bolje bilo da je umjesto olimpika u premijer ligu usao Rudar iz Breze ili Visocka Bosna,oni imaj barem 1000 navijaca,a kada bi dolazili veci klubovi bilo bi i po par hiljada sigurno.
Klub bez navijaca je kao automobil bez motora,to je jednostavno tako.
da bi se Gracicu pocele vracati ulozeni novci,on se mora kvalifikovati svake godine u neko od evropskih takmicenja,i odrzati se barem dva pretkola.
Jedino tako moze Gracic vratiti ulozeni kapital,koji sigurno nije mali.
A pored Sarajeva,Sirokog,Zrinjskog,Zeljeznicara...a sada i Borca i Veleza,pa i Celika i Slobode koji moraju prije ili kasnije se dici iz sadasnjeg stanja,Olimpik da ocekuje svake godine plasman u euro takmicenja,je cista ubleha.
Tako da ja ne vidim nacin zarade novca na osnovu Olimpika,sto samo po sebi vodi ka tome da stalna ulaganja bez povrata novca su jednostavno DUGOROCNO NE ODRZIVA.
ZIVI BILI PA VIDJELI...
Dobro pojacanje su dobiliStole iz Bora je napisao/la:
Tamo jedino i može imat navijaće... Iako i tamo sumnjam da će imat nešto extra posjećenost... možda 10-20 ih dođe da gledaju fudbal ( ako se može u našoj ligi gledat fudbal a ne valjanje po terenu ) i košpice da jedu...Pirke_TM87 je napisao/la: Jel ovo govoris iz nekog straha od Olimpika ??? Naprotiv, meni je drago sto je Olimpik u premier ligi, i jos ce mi biti draze ako postanu dobar i konstantan premierligas...
To sto je Gracic napravio od olimpika je za svaku pohvalu, samo je za svak uosudu to sto tom Gosp. Gracicu ne dozovoljavaju vlasti da Olimpik digne i na vece razine... Ocit primjer je osporavanje pitanja oko stadiona...
A sto se tice navijaca, navijacu su najmanji problem... U to budite sigurni... Neka Olimpik ovaj dio sezone odigra u Vogosci kako je najavljeno siguran sam da ce imati pristojnu brojku navijaca...
ma ljudi klubovi poput orasja nemaju navijace, a kako da ih olimpik ima kada dolazi iz grada u kojem su da najveca kluba iz BH pa to je smijesnoGunnerS je napisao/la:Tamo jedino i može imat navijaće... Iako i tamo sumnjam da će imat nešto extra posjećenost... možda 10-20 ih dođe da gledaju fudbal ( ako se može u našoj ligi gledat fudbal a ne valjanje po terenu ) i košpice da jedu...Pirke_TM87 je napisao/la: Jel ovo govoris iz nekog straha od Olimpika ??? Naprotiv, meni je drago sto je Olimpik u premier ligi, i jos ce mi biti draze ako postanu dobar i konstantan premierligas...
To sto je Gracic napravio od olimpika je za svaku pohvalu, samo je za svak uosudu to sto tom Gosp. Gracicu ne dozovoljavaju vlasti da Olimpik digne i na vece razine... Ocit primjer je osporavanje pitanja oko stadiona...
A sto se tice navijaca, navijacu su najmanji problem... U to budite sigurni... Neka Olimpik ovaj dio sezone odigra u Vogosci kako je najavljeno siguran sam da ce imati pristojnu brojku navijaca...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.