FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 04 nov 2010, 18:41

drinin vuk je napisao/la:Jbg stvarno je za ovu utakmicu koliko mi je poznato dosta putem neta propraćeno i definitivno postoji volja da na tribinama bude što više ljudi,Isto tako definitivno da mnogima je u sjećanju ta 2003 i sve ono što je prethodilo utakmici finala play offa ,msm na treću utakmicu u Zvorniku.
Kako čujem od nekih ljudi,koji do sada nisu uopšte išli na stadion kažu da će doći i raspituju se,a isto tako nekolicina me danas pitala kada je utakmica,za satnicu,te su najavili dolazak jer su i oni nekad navijali i bili na utakmici u KSC kad je bila košarka.
Sve u svemu msm da će biti fin ambijent,nadam se da će i gosti imati podršku te da će sve proći kako treba....
Pa trebalo bi, meni je najvažnije da bude lijepo vrijeme, a biće kako sada stvari stoje. Bez obzira s kim Drina igra, ljudi vide pomake u igri Drine, i vjeruju da Drina može, ne samo do pobjede u ovom meču, već i do opstanka u PL. Dosta će ljudi doći i ovu utakmicu vidim kao prekretnicu dalje posjete. Ovih dana sam pričao sa par ljudi iz vlasti, koji su bliski upravi i razmjenili smo stavove da bi ulaznica svakako trebala da se vrati sa 5 na 3 marke i da bi za veće utakmice trebao biti besplatan ulaz, tako da bi, nadam se, u skorije vrijeme, a možda već od ove utakmice, cijena mogla biti promjenjena.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 04 nov 2010, 23:06

¥ у ' је ? ? :) " " !!! :)
slika
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 04 nov 2010, 23:12

ultra_slavija je napisao/la:¥ у ' је ? ? :) " " !!! :)
slika

Čuj ovog :o ,problema nema,jedva čekamo da vas vidimo,čak eto da znate i stolice su oprane,a iza vaših ledja je trans naše grupe,tako da nzm kako smo mogli da vas ljepše ugostimo!?

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 04 nov 2010, 23:15

kamiondzija je napisao/la:
slika

Čuj ovog :o ,problema nema,jedva čekamo da vas vidimo,čak eto da znate i stolice su oprane,a iza vaših ledja je trans naše grupe,tako da nzm kako smo mogli da vas ljepše ugostimo!?
? ? " на $ :) , а " " ' ? " на оној " $ ' је " нацртан ?

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 04 nov 2010, 23:17

Ultra Slavija ma šala nije nikad na odmet ;) ,mada nije bila upućena direktno meni. ;)

Naravno da ne vi ćete biti na onoj manjoj tribini preko puta,u onom donjem dijelu sa 150 stolica,a skontaćeš kada dodješ u ZV o kom grafitu ti pričam. A mi ćemo za razliku od većine utakmica biti smješteni na onom mjestu gdje smo cijelu prošlu sezonu bili ispod tog grafita dugog 50 metara na koji ti misliš.

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 04 nov 2010, 23:19

kamiondzija je napisao/la:Ultra Slavija ma šala nije nikad na odmet ;) ,mada nije bila upućena direktno meni. ;)

Naravno da ne vi ćete biti na onoj manjoj tribini preko puta,u onom donjem dijelu sa 150 stolica,a skontaćeš kada dodješ u ZV o kom grafitu ti pričam. A mi ćemo za razliku od većine utakmica biti smješteni na onom mjestu gdje smo cijelu prošlu sezonu bili ispod tog grafita dugog 50 metara na koji ti misliš.
Аха &, ? ' $ ' на ' % ' , а ' ? $ $ су ? ? ?

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 04 nov 2010, 23:23

ultra_slavija je napisao/la:
kamiondzija je napisao/la:Ultra Slavija ma šala nije nikad na odmet ;) ,mada nije bila upućena direktno meni. ;)

Аха &, ? ' $ ' на ' % ' , а ' ? $ $ су ? ? ?
Da na toj tribini ćete biti smješteni,kažem ti za razliku od većine drugih stadiona na jednom kulturnom mjestu,niste u kavezu i imate sjajan pogled jer je tribina blizu terena i sve se vidi,a mi se nekad šalimo da se ispod oraha koji se nalazi u samoj blizi može peć ražanj u toku utakmice... :) ;)
slika
Ovo je naša tribina na utakmici protiv vas i mi ćemo se nalaziti u ovom dijelu ispod transa,vi ćete biti na suprotnoj strani na suprotnom uglu...

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 05 nov 2010, 09:47

slika

" " & :lol: :lol: :lol: :twisted: !
% " ово ? ",$ " $ & " се ? са " " ? $ " $ $ ? за " "?
" & ' $ - $ ? ? на ' $.& ја " - " $ су ",? " ? $ све прође &,а " $ / на ватру " " $ $ & ?,?.
" се ' $ & & не % $ " $ " ? ".

п.с. ? ¥ $ $ " % ' зову "? Не " " & ' то ¥,? оно % ' ¥ је %!
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 05 nov 2010, 09:54

Teodosic Milos je napisao/la:Hahhahah ma čečeni :D .... to su ti mještani Vojkovića.Oni su taj naziv dobili prije rata,iz raznoraznih razloga.Nisu sigurno muslimani vjeruj mi ;) (ako si na to ciljao).
' ' "," " " $," ",а вјеруј $ ' ¥ о " " $ & ? не повјерује " то $ $ " " у " Сарајеву. Па & $ & управо " не " ? " групе ?,јер & ' ¥ $ &,& " су ? на & с ' у " су " ? ",а " & $ " зову "?
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 05 nov 2010, 10:42

zvornicki klan je napisao/la:
slika

" & ' $ - $ ? ? на ' $.& ја " - " $ су ",? " ? $ све прође &,а " $ / на ватру " " $ $ & ?,?.

На " ' не " , а " ' ? ја $ , ? твој & је $ заостао па све % % ... а % & ? *урац & & зову !!! ае " & " $ $ $ ? " $ ' " 6-ог " &.....

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 nov 2010, 10:44

slika

Aj majko mila čuj da ljudi sebe zovu ČEČENIMA! :D
Stvarno za svakakve karakteristične osobine sam čuo al ovo još nisam :lol: :lol: :lol:
Inače najsretniji bih bio da se ova utakmica igra u trenutku kada moja Drina nije na samom dnu sa moranjem dobijanja i sa poljuljanim samopouzdanjem.Najteže je igrati kad se nešto mora,to je opštepoznato,a prednost bar iz mog ugla Slavije je kako reče slavijin navijač i taj što njihov tim uglavnom čine djeca iz njihove škole,tako da će biti ovo teška tekma,ali se nadam najboljem.
ČUJ ČEČENI :lol: :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 05 nov 2010, 10:48

drinin vuk je napisao/la:
slika

Aj majko mila čuj da ljudi sebe zovu ČEČENIMA! :D
Stvarno za svakakve karakteristične osobine sam čuo al ovo još nisam :lol: :lol: :lol:
Inače najsretniji bih bio da se ova utakmica igra u trenutku kada moja Drina nije na samom dnu sa moranjem dobijanja i sa poljuljanim samopouzdanjem.Najteže je igrati kad se nešto mora,to je opštepoznato,a prednost bar iz mog ugla Slavije je kako reče slavijin navijač i taj što njihov tim uglavnom čine djeca iz njihove škole,tako da će biti ovo teška tekma,ali se nadam najboljem.
ČUJ ČEČENI :lol: :lol: :lol:
" сте " ? & ¥... Прво не зову & " - $ " $ & , $ - $ " & ¥ јер вас то % не " , " сте ' " ? " нађу & " $ $ на ' '.....

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 nov 2010, 10:52

Dečko pazi šta pričaš,prvo niko vas nije vrijedjao,a druga je stvar i što vas tako zovu postoje mnoge opcije.Onda isto tako ne znam kako sebi daješ za pravo nekog nazivati maloumnikom i klincom,ja sam dovoljno odrastao da bih mogao pričati i pisati na višem nivou nego što je karakterizacija sagovornika kada se nema argumenata.
A i ja sam prvi čuo da ljude iz Vojkovića tako nazivaju,prvi niti sam koga tako nazivao,već sam izrazio čudjenje,al dobro ako je to nekom čast što ga tako nazivaju ok,meni još manje smeta. :twisted:
& $ - & " - & - &
ФСРС

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 05 nov 2010, 10:55

drinin vuk je napisao/la:Dečko pazi šta pričaš,prvo niko vas nije vrijedjao,a druga je stvar i što vas tako zovu postoje mnoge opcije.Onda isto tako ne znam kako sebi daješ za pravo nekog nazivati maloumnikom i klincom,ja sam dovoljno odrastao da bih mogao pričati i pisati na višem nivou nego što je karakterizacija sagovornika kada se nema argumenata.
A i ja sam prvi čuo da ljude iz Vojkovića tako nazivaju,prvi niti sam koga tako nazivao,već sam izrazio čudjenje,al dobro ako je to nekom čast što ga tako nazivaju ok,meni još manje smeta. :twisted:
" " & $ " ' вређао јер ја " " " - " ? ... Ае $ је не " ' % твоје ¥, " сте " управу, а " сте " Сарајева ? & *" - " " " " о Српству !!!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 nov 2010, 10:58

drinin vuk je napisao/la:Dečko pazi šta pričaš,prvo niko vas nije vrijedjao,a druga je stvar i što vas tako zovu postoje mnoge opcije.Onda isto tako ne znam kako sebi daješ za pravo nekog nazivati maloumnikom i klincom,ja sam dovoljno odrastao da bih mogao pričati i pisati na višem nivou nego što je karakterizacija sagovornika kada se nema argumenata.
" " & $ " ' вређао јер ја " " " - " ? ... Ае $ је не " ' % твоје ¥, " сте " управу, а " сте " Сарајева ? & *" - " " " " о Српству !!!
Et vidiš opet ti priča nema smisla,sad čak počinjem da te žalim,kako te bre nije sramota? Za mene si se pokazao tom izjavom i razočarao potpuno s ljudske strane.Msm da je na svu sreću velika većina gradjana IS potpuno drugačijeg mišljenja,a ti si sam pokazao ono što i opisuje Vojkovićane kao ČEČENE,upravo o tome su mi ljudi pričali,jer poznajem dosta ljudi iz IS,žalosna je ta tvoja konstatacija,valjda kad odrasteš sam ćeš skontati,jer da si iole normalan to nikad ne bi izjavio,ok je ako si pod narkoticima,ali stvarno težinu te tvoje rečenice je neoprostivo,upitaj malo roditelje o toj svojoj konstataciji nadam se da će te uputiti da uvidiš bolesnost te izjave!
& $ - & " - & - &
ФСРС

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 05 nov 2010, 12:48

drinin vuk je napisao/la:
Et vidiš opet ti priča nema smisla,sad čak počinjem da te žalim,kako te bre nije sramota? Za mene si se pokazao tom izjavom i razočarao potpuno s ljudske strane.Msm da je na svu sreću velika većina gradjana IS potpuno drugačijeg mišljenja,a ti si sam pokazao ono što i opisuje Vojkovićane kao ČEČENE,upravo o tome su mi ljudi pričali,jer poznajem dosta ljudi iz IS,žalosna je ta tvoja konstatacija,valjda kad odrasteš sam ćeš skontati,jer da si iole normalan to nikad ne bi izjavio,ok je ako si pod narkoticima,ali stvarno težinu te tvoje rečenice je neoprostivo,upitaj malo roditelje o toj svojoj konstataciji nadam se da će te uputiti da uvidiš bolesnost te izjave!
He he he decko idol si mi , narkotici ? kakav si ti maloumnik to bog vise ne moze stvariti ....

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 05 nov 2010, 12:55

ŠTA JE S MOZGA?

Kako te bre nije sramota da to kažeš,bolesniku jedan? Čuj pobjegli,e jado jedan jadni, definitivno imate komplekse od Zvornika,al još veće ćete imati posle Subote,a posle ovakvih izjava sami navlačite još veći gnijev prema vama,vidimo se na tribini! :twisted: :twisted: :twisted:

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 05 nov 2010, 13:52

Е & " % ", ? & % $ се " $ $, " ?, & " % " ово $ $ ја " & него $ ' остао (? - " - " ? '92 - 95'), " " $ ' ", ? ? се. ' ? $ на спорт... Најава " је - урађена, " су " ' вас &...

[youtube][/youtube]
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 05 nov 2010, 15:45

Ima li ijedan od vas da navija za Drinu?

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 nov 2010, 15:47

Neprilagodjen je napisao/la:Ima li ijedan od vas da navija za Drinu?
166 glupo pitanje! :x
Ne mi smo navijači AC Oulua! Ako nemaš šta pametno pitat na ovoj temi bolje i ne pitaj ništa,volim čuti svačije mišljenje,ali stalne provokacije i izvale pojedinaca su stvarno prevršile svaku mjeru!
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.