Prilično sam siguran u toDevil je napisao/la:Nemoj zezati da ce pobedeti onaj ko da vise golova.NoName je napisao/la:Ja mislim da će biti teška utakmica i da će pobijediti onaj ko postigne više golova![]()

Moderator/ica: admin
Prilično sam siguran u toDevil je napisao/la:Nemoj zezati da ce pobedeti onaj ko da vise golova.NoName je napisao/la:Ja mislim da će biti teška utakmica i da će pobijediti onaj ko postigne više golova![]()
Ma ja sam siguran da ce izgubiti tim koji primi vise golova!NoName je napisao/la:Prilično sam siguran u toDevil je napisao/la:Nemoj zezati da ce pobedeti onaj ko da vise golova.NoName je napisao/la:Ja mislim da će biti teška utakmica i da će pobijediti onaj ko postigne više golova![]()
Bas tako Devil. Za '54 sam zaboravio ko su bili strijelci, '74 Breitner i Muller, dok je 1990 Elf silovao mozda nikad jacu Jugoslaviju. Dva Lotharova projektila su zavrsila u Ivkovicevoj mrezi.Devil je napisao/la: Po tradiciji ako nas Nemci dobeju osvajaju turnir,tako je bilo sva tri puta dosada kada su osvajali.
bas dobro za njih, da ta ista postava istrcava protiv srbatm84 je napisao/la:bit ce tesko... ali nijemci znaju igrati na potopljenom terenu (1954 i 1974 najbolji primjeri)
Al se namucio neku noc sa vuvuzelom,ona voditeljica bez problema proizvede zvuk a on iz 3 pokusaja nije bio u stanju napraviti neki zvuk,Kahn se opustio hamanPrincipatus je napisao/la:Oliver Khan je upravo najavio u studiu, da ce odsvirati Njemacku himnu na vuvuzeli ako Njemacka pobjedi.
nisam vise ni ja siguran,vec sam napisao sta sam procitao na FIFI-noj stranici.Izgleda da su tereni fantasticno pripremljeni da mogu da upeju toliku kolicinu vode koja je padala u Port Elizabetu.Principatus je napisao/la:Jeste li sigurni sa potopljenim terenom i losim vremenom, meni se bas ne cini tako.
bojim se da cemo na carolije balkanaca morati nesto duze - do drugog poluvremena (dok ne udje Mr. Marin).juznjak> je napisao/la:amo bre Srbijo pokazite da su balkanci najveci majstori sa loptom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.