AFC Ajax

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: AFC Ajax

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 dec 2011, 23:39

slika

Bruka, lezi nemocan i jadan slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 27 dec 2011, 01:38

Iskreno, i zaslužio je batine. Samo nekako mi ga žao, ipak je on još uvijek "dijete" + što je bio pijan. Idealna kombinacija za napraviti belaj. Pos*ao se sam sebi u usta za čitav život.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 27 dec 2011, 02:38

Kako ga golman nalupa, ko pi***. Raja na ulici ce pokazivati prstom na njega i smijati mu se, mislio ispasti neki (po njegovom misljenju) heroj, a ispao pi*** samo takva.
Koliko je stete nanio Ajaxu, DEBIL. Nije u pitanju samo ova utakmica, nisu u pitanju pare, nego je i obrukao klub.
Ovakva stoka pravi probleme i po gradu, po diskotekama. Ovo je taj sljam koji normalne ljude napada na ulici, u kaficima, diskotekama..... Ovakvi i/ili slicni njemu i pucaju, ubadaju nozevima..... NIJE MI GA ZAO, ALI NIMALO.
Imao je zabranu ali je od nekog posudio CC (Club Card) i tako dosao do ulaznice, sa namjerom da napravi ovo sto je napravio. BITANGA POSRANA!

Golman jeste zasluzio crveni ali neka ga je namlatio.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 dec 2011, 15:35

SamoZeljo je napisao/la:Kako ga golman nalupa, ko pi***. Raja na ulici ce pokazivati prstom na njega i smijati mu se, mislio ispasti neki (po njegovom misljenju) heroj, a ispao pi*** samo takva.
Koliko je stete nanio Ajaxu, DEBIL. Nije u pitanju samo ova utakmica, nisu u pitanju pare, nego je i obrukao klub.
Ovakva stoka pravi probleme i po gradu, po diskotekama. Ovo je taj sljam koji normalne ljude napada na ulici, u kaficima, diskotekama..... Ovakvi i/ili slicni njemu i pucaju, ubadaju nozevima..... NIJE MI GA ZAO, ALI NIMALO.
Imao je zabranu ali je od nekog posudio CC (Club Card) i tako dosao do ulaznice, sa namjerom da napravi ovo sto je napravio. BITANGA POSRANA!

Golman jeste zasluzio crveni ali neka ga je namlatio.
Toga on jos nije svjestan.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 dec 2011, 17:06

Ajax prosao sa smijesnom kaznom kako sam i ocekivao :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 dec 2011, 17:16

10.000 € i uvjetna kazna , (ne znam jel se ima pravo zaliti Ajax) :?
Utakmica protiv AZ se igra ponovo, 19.01.2012. u 14:30h. pred praznim tribinama.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 28 dec 2011, 17:33

Svaka čast za tu odluku da se ponovo utakmica. Vidi se da su Holanđani normalni zbog toga i imaju jednu dobru ligu, a posebno reprezentaciju. Kod nas bi vjerovatno AZ dobio neku novčanu kaznu uz službeni rezultat 3-0 za Ajax.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 dec 2011, 17:43

Ajax je rezultatski dobro ostecen, previse.
Sto se tice ostalih stvari nije. Nece nijednu tekmu igrati bez publike.... Novcana kazna je smijesna.....

Kad sve saberes i oduzmes, Ajax je ipak ostecen.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 28 dec 2011, 17:50

U cetvrtak 19.01. protiv AZ,
pa 22.01. u Alkmaaru Eredivisie ut. 18. kola.
Svi kartoni sa prekinute ut. su ponisteni.
Crveni za golmana i po zuti koji su dobili Enoh i jos jedan fudbaler AZ.
silver & black

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 29 dec 2011, 21:40

Huligan koji je napao golmana AZ Alkmaara dobio 6 mjeseci zatvora + 2 mjeseca uvjetne kazne.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 29 dec 2011, 23:35

SamoZeljo je napisao/la:Ajax je rezultatski dobro ostecen, previse.
Sto se tice ostalih stvari nije. Nece nijednu tekmu igrati bez publike.... Novcana kazna je smijesna.....

Ova sada u kupu se igra bez publike!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 30 dec 2011, 01:06

Coalmanyx je napisao/la:Huligan koji je napao golmana AZ Alkmaara dobio 6 mjeseci zatvora + 2 mjeseca uvjetne kazne.
Toliko se kod nas dobija zatvora za milionske pronevjere, korupciju, namjestanje tendera, otimacinu cak i za nehotican nesretni slucaj ...
6 mjeseci za pokusaj, jos ga golman namlatio, nesretnik :roll: .
Zestoka kazna, vise nego pravedna.
silver & black

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 30 dec 2011, 09:56

Koliko ste naklopili golmana ovdje ccc....

Koji od vas poštenih balkanaca na njegovom mjestu ne bi ovo uradio?
Fair-play ovo ono a glavu bi mu otkinuli garant, to smo samo mi. ;) 8-)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 30 dec 2011, 13:10

Polo je napisao/la:

Pa znam, ovu utakmicu ne racunam, ali nece biti vise kazni.
Bilo je price da ce biti tri ili vise utakmica bez publike.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 30 dec 2011, 18:52

SamoZeljo je napisao/la:
Polo je napisao/la:

Pa znam, ovu utakmicu ne racunam, ali nece biti vise kazni.
Bilo je price da ce biti tri ili vise utakmica bez publike.
Ako bude sta slicno onda ce biti veca kazna ali jedna tekma bez publike je dosta

Mamba
Kontakt:

Post Postao/la Mamba » 03 jan 2012, 06:07

Ajax je dobro prosao.
You talkin' to me ?

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 jan 2012, 11:31

Sigthorssonov oporavak ide sporije od ocekivanog tako da je sada izvjesno da de Boer najvjerojatnije neće moći računati na nastup 21-godišnjeg napadača .
Od povrede u oktobru u Groningenu predvidajo se povratak krajem januara, a kako sada stvari stoje daj Boze da se vrati na teren krajem marta mjeseca.
"Nadam se da će moći igrati u posljednjim fazama sezone. Međutim, čini mi se da ćemo se morati usredotočiti na njegov potpun oporavak za sljedeću sezonu", izjava trenera Franka de Boera.
silver & black

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 14 jan 2012, 11:44

slika
Ajax se nalazi u Brazilu tokom ove zimske pauze.U Sao Paulu se nalaze na pripremama od 08.01.2012 a povratak u Holandiju je planiran za sutra, 15.01.2012.
Danas ce se odigrati prijateljski susret protiv Palmeirasa, kojeg vodi Felipe Scolari.
AFC Ajax:
Vermeer, Van der Wiel, Alderweireld, Vertonghen,Anita; Enoh, Eriksen, Janssen; Sulejmani, De Jong i Boerrigter.

Estádio do Pacaembu, em São Paulo (SP) 17:00h local time - 20:00h cet.

Kod domacih nece nastpiti Daniel Carvalho, Adalberto Román, Juninho, dok su Patrik i Jorge Valdivia (vjerovatno najvazniji fudbaler) nedovoljno spremni ali ce biti u kombinaciji za ut.
Vjerovatni sastav kojeg ce izvesti Scolari:
Deola; Cicinho, Leandro Amaro, Henrique,Juninho; Márcio Araújo, Marcos Assunção, Tinga, Valdivia; Luan i Ricardo Bueno.
Inace danas sluzbeno pocinje sezona za Palmeiras.
slika
silver & black

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 19 jan 2012, 12:39

Prekinuta ut. sa kraja prosle god. danas ce biti ponovo odigrana u Amsterdamu, pred oko 20 000 zena i djece koliko se pretpostavlja da ce ih najmanje biti prisutno danas.
slika
Danasnjom ut. pocinje i drugi dio sezone za Ajax a vec od vikenda i za sve ekipe Eredivisie.
De Boer je najavio da ce danas igrati sa nesto izmijenjenim sastavom kako bi sacuvao glavne igrace za mnogo vazniji susret za Ajax u nedjelju u Alkmaaru, jer kako sam kaze trener jedini cilj u ovoj sezoni je borba za sami vrh i titula.
I danas je ulog golem, jer pobjednik danasnjeg duela ima siguran plasman u 1/2 KNVB jer u 1/4 finalu kuci docekuje slabasni GVVV, tako da pitanje plasmana u 1/2 nije pod upitnikom.
silver & black

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 jan 2012, 13:17

dr.van nostrand je napisao/la:Prekinuta ut. sa kraja prosle god. danas ce biti ponovo odigrana u Amsterdamu, pred oko 20 000 zena i djece koliko se pretpostavlja da ce ih najmanje biti prisutno danas.
slika
Danasnjom ut. pocinje i drugi dio sezone za Ajax a vec od vikenda i za sve ekipe Eredivisie.
De Boer je najavio da ce danas igrati sa nesto izmijenjenim sastavom kako bi sacuvao glavne igrace za mnogo vazniji susret za Ajax u nedjelju u Alkmaaru, jer kako sam kaze trener jedini cilj u ovoj sezoni je borba za sami vrh i titula.
I danas je ulog golem, jer pobjednik danasnjeg duela ima siguran plasman u 1/2 KNVB jer u 1/4 finalu kuci docekuje slabasni GVVV, tako da pitanje plasmana u 1/2 nije pod upitnikom.
GVV amateri a mislim da ce danas ajax pobjedit i ako i az prizeljkuje tu pobjedu ali mislim da se i oni vise cuvaju za nedelju.

Sledjeceg vikenda vec klasiker nadam se pobjedi Feyenoorda.

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.