Bruka, lezi nemocan i jadan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Toga on jos nije svjestan.SamoZeljo je napisao/la:Kako ga golman nalupa, ko pi***. Raja na ulici ce pokazivati prstom na njega i smijati mu se, mislio ispasti neki (po njegovom misljenju) heroj, a ispao pi*** samo takva.
Koliko je stete nanio Ajaxu, DEBIL. Nije u pitanju samo ova utakmica, nisu u pitanju pare, nego je i obrukao klub.
Ovakva stoka pravi probleme i po gradu, po diskotekama. Ovo je taj sljam koji normalne ljude napada na ulici, u kaficima, diskotekama..... Ovakvi i/ili slicni njemu i pucaju, ubadaju nozevima..... NIJE MI GA ZAO, ALI NIMALO.
Imao je zabranu ali je od nekog posudio CC (Club Card) i tako dosao do ulaznice, sa namjerom da napravi ovo sto je napravio. BITANGA POSRANA!
Golman jeste zasluzio crveni ali neka ga je namlatio.
Ova sada u kupu se igra bez publike!SamoZeljo je napisao/la:Ajax je rezultatski dobro ostecen, previse.
Sto se tice ostalih stvari nije. Nece nijednu tekmu igrati bez publike.... Novcana kazna je smijesna.....
Kad sve saberes i oduzmes, Ajax je ipak ostecen.
Toliko se kod nas dobija zatvora za milionske pronevjere, korupciju, namjestanje tendera, otimacinu cak i za nehotican nesretni slucaj ...Coalmanyx je napisao/la:Huligan koji je napao golmana AZ Alkmaara dobio 6 mjeseci zatvora + 2 mjeseca uvjetne kazne.
Pa znam, ovu utakmicu ne racunam, ali nece biti vise kazni.Polo je napisao/la:Ova sada u kupu se igra bez publike!SamoZeljo je napisao/la:Ajax je rezultatski dobro ostecen, previse.
Sto se tice ostalih stvari nije. Nece nijednu tekmu igrati bez publike.... Novcana kazna je smijesna.....
Ako bude sta slicno onda ce biti veca kazna ali jedna tekma bez publike je dostaSamoZeljo je napisao/la:Pa znam, ovu utakmicu ne racunam, ali nece biti vise kazni.Polo je napisao/la:Ova sada u kupu se igra bez publike!SamoZeljo je napisao/la:Ajax je rezultatski dobro ostecen, previse.
Bilo je price da ce biti tri ili vise utakmica bez publike.
GVV amateri a mislim da ce danas ajax pobjedit i ako i az prizeljkuje tu pobjedu ali mislim da se i oni vise cuvaju za nedelju.dr.van nostrand je napisao/la:Prekinuta ut. sa kraja prosle god. danas ce biti ponovo odigrana u Amsterdamu, pred oko 20 000 zena i djece koliko se pretpostavlja da ce ih najmanje biti prisutno danas.
Danasnjom ut. pocinje i drugi dio sezone za Ajax a vec od vikenda i za sve ekipe Eredivisie.
De Boer je najavio da ce danas igrati sa nesto izmijenjenim sastavom kako bi sacuvao glavne igrace za mnogo vazniji susret za Ajax u nedjelju u Alkmaaru, jer kako sam kaze trener jedini cilj u ovoj sezoni je borba za sami vrh i titula.
I danas je ulog golem, jer pobjednik danasnjeg duela ima siguran plasman u 1/2 KNVB jer u 1/4 finalu kuci docekuje slabasni GVVV, tako da pitanje plasmana u 1/2 nije pod upitnikom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.