Meni je odavno jasno..Cartman je napisao/la:Je li vam sada jasno zasto igra u Hajduku?
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ako ces traziti krivicu u igracima onda uz pjanica ibricic je najveci krivacDylan Dog je napisao/la:Meni je odavno jasno..Cartman je napisao/la:Je li vam sada jasno zasto igra u Hajduku?
Bah,zvijezda HNL-a ce uvijek imati one koji ce tvrditi da su ludi oni sto ga smatraju losim,da se on bori,da on toboze moze igrati u ligi petice samo nece..dzenidm je napisao/la:ako ces traziti krivicu u igracima onda uz pjanica ibricic je najveci krivacDylan Dog je napisao/la:Meni je odavno jasno..Cartman je napisao/la:Je li vam sada jasno zasto igra u Hajduku?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
A je li? Pa hajde konkrektno - kako mislis najveci krivac? Dao autogol, dobio crveni karton, sta li? Ibro se uklopio u sivilo reprezentacije, ne vidim da je neko bio nesto bolji od njega...mozda Hasagic i Spahic. Ali jok, vi jedva cekate da Bosna izgubi, da Ibro ne da gol...da bi mogli doci da se ponasate kao dogovi.dzenidm je napisao/la:ako ces traziti krivicu u igracima onda uz pjanica ibricic je najveci krivacDylan Dog je napisao/la:Meni je odavno jasno..Cartman je napisao/la:Je li vam sada jasno zasto igra u Hajduku?
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
NIje on najveci krivac,ali im brate nije meda mogao.Smijesan je izgledao na neke trenutke,ali haj eto igrao je protiv Francuza,vidjet cemo ga u naredne 2 utakmice aBdSaban je napisao/la: A je li? Pa hajde konkrektno - kako mislis najveci krivac? Dao autogol, dobio crveni karton, sta li? Ibro se uklopio u sivilo reprezentacije, ne vidim da je neko bio nesto bolji od njega...mozda Hasagic i Spahic. Ali jok, vi jedva cekate da Bosna izgubi, da Ibro ne da gol...da bi mogli doci da se ponasate kao dogovi.
Smrt simulatorima!
odigrao je veoma lose,,, ali u cijeloj utakmici francuzi su samo 2-3 puta prosli po njegovoj strani i gdje je mali Lulic igrao,, a Ibricic je sigurno jedan od 3 koji je najvise pretrcao u nasoj ekipi,,, dok na drugoj strani jedan Mujdza se je raspao ,,jer Ibisevic nije mogao odraditi svoj dio posla,,,,, ali sve u svemu ,,po meni je najveci krivac selektor,,,pa jasno mi je da je poceo sa onom formacijom,, ali na poluvremenu i moj rodak koji ima 10 godina je shvatio da nesto nije uredu,, pa pita a zasto Rahimic uvjek napadaju dvojica,,,pa jadni Rahimic je crknuo,,,delija je napisao/la:NIje on najveci krivac,ali im brate nije meda mogao.Smijesan je izgledao na neke trenutke,ali haj eto igrao je protiv Francuza,vidjet cemo ga u naredne 2 utakmice aBdSaban je napisao/la: A je li? Pa hajde konkrektno - kako mislis najveci krivac? Dao autogol, dobio crveni karton, sta li? Ibro se uklopio u sivilo reprezentacije, ne vidim da je neko bio nesto bolji od njega...mozda Hasagic i Spahic. Ali jok, vi jedva cekate da Bosna izgubi, da Ibro ne da gol...da bi mogli doci da se ponasate kao dogovi.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
dobice haJDUK 10 miliona za njeg ,ali lipa...on i misimovic zajedno nemaju sta trazit u prvoj postavi...od njega nista vise nisam ni ocekivao jer: 1.igrao je na neprirodnoj poziciji 2.nedovoljan broj jakih(pricamo jakih tekmi,dakle skoro ih nikako nema osim sa repkom) sto znaci nedovoljno iskusan sto znaci da nije dorastao tekmama ove jacine...dok god bude igrao u hrvatskoj ligi klupa u repki bi mu trebala bit max svih maximuma ,mozda ga ponekad ubacit protiv ovih slabijih 15tak minuta...i to je to...jadni su oni koji se loze na ovog lika...
mirzza je napisao/la:Covjek ima pravo na misljenje, nema potrebe da ga vrijedjas fakat.
*ebali te svi oni sto te podrzavaju
Da, stvarno ima "mišljenje"...*ebo te on

http://www.powerplaymanager.com/r219458
Ibro je trenutno najbolji igrač reprezentacije poslije Džeke, za nadati se da će Sušić naći pravi sistem u veznom redu da bi to sve bolje profunkcioniralo. Samo naprijed Ibro!
Ovi BlackburnFreiburg drkatori, marš sa teme o Ibri!
Ovi BlackburnFreiburg drkatori, marš sa teme o Ibri!
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Najbolje da prošetaju sa cijelog foruma, kad im već tražimo izmještajOffside je napisao/la:Ovi BlackburnFreiburg drkatori, marš sa teme o Ibri!

-
- Kontakt:
da Ibro igra u Lyonu il u Wolfsburgu ne bi bilo takve price o njemu,jelda????? koji ste vi konji od ljudi, Pjanic je najgori igrac utakmice bio protiv Francuza a niko o njemu nista ne prica,dijete ne moze lopte primit,nista..izgubio je na sredini kao zadnji vezni 5 lopti sto su mogli golovi bit..oj boze imal te igdje?????????????????
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
haj ne serite, da ibricic valja odigrao bi bar jednu dobru tekmu protiv jacih ekipa on je kriv i za gol protiv portugala, toga se niko ne sjeca???? ako mozete reci ibisevicu se ne smije zvizdati nije igrao na svojoj poziciji nije onda ni pjanic, dok je ibricic tu i tamo u svojoj karijeri odigrao i kao krilo/lijevi vezni... i definitivno je bolje da pjanic trazi loptu pa neka je i gubi nego da se kao ibricic ili misimovic ne vidi cijelu tekmu...
za mene on ne zasluzuje prvu postavu,ne sporim njegov kwalitet..... on se treba dokazati u jacoj ligi.... lahko je driblat igrace iz Istre,Sibenika i sl..... treba otic u ligu 5. pa onda cemo vidjet jel za 1.postave.......npr.uvjeren sam 100% da bi jedan Vladavic dar mar pravio u Hrvatskoj ligi.... moje misljenje!!
Ja, otkako sam počeo čitati ovaj forum, sve više imam razumijevanja za ljude koji su odbili poziv da igraju za BiH...
Nezahvalna nacija koja ne može da oprosti našem igraču što nije najbolji na svijetu... Može naš igrač biti dobar koliko hoće ali kako nije kao onaj portugalski **** ili kepec iz argentine, odmah nije nizašta... Pomirite se sa time, naši igrači su takvi kakvi jesu, a vaše frustracije što vam to nije dovoljno, i u njima želite vidjeti neke ronalde ili mesije, pa da se i vi osjetiti pametnijim, većim ili uspješnijima jer su eto bosanci baš kao i vi, nisu "mišljenje" nego pokazatelj ili premalo godina ili ozbiljnih psihičkih poremećaja...
Što bi rek'o Zdravko Mamić, nabijem na ****, i vas i vaše mišljenje...
Nezahvalna nacija koja ne može da oprosti našem igraču što nije najbolji na svijetu... Može naš igrač biti dobar koliko hoće ali kako nije kao onaj portugalski **** ili kepec iz argentine, odmah nije nizašta... Pomirite se sa time, naši igrači su takvi kakvi jesu, a vaše frustracije što vam to nije dovoljno, i u njima želite vidjeti neke ronalde ili mesije, pa da se i vi osjetiti pametnijim, većim ili uspješnijima jer su eto bosanci baš kao i vi, nisu "mišljenje" nego pokazatelj ili premalo godina ili ozbiljnih psihičkih poremećaja...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
dobar je Ibro. protiv francuza je bio jedan od rijetkih koji je pokusavao preci igraca. doduse, nekoliko puta je smijesno izgledalo kada uzme loptu, zaleti se u igraca i padne. valjda navikao u HNL da mu se sklanjaju sa puta. Ibricic je dio repke i ostace tako a na ovo treba gledati kao dobronamjernu kritiku. 

A ko bi trebao doći na njegovo mjesto? Možda Zec iz Ginciglibirglija?gruezi je napisao/la:dobice haJDUK 10 miliona za njeg ,ali lipa...on i misimovic zajedno nemaju sta trazit u prvoj postavi...od njega nista vise nisam ni ocekivao jer: 1.igrao je na neprirodnoj poziciji 2.nedovoljan broj jakih(pricamo jakih tekmi,dakle skoro ih nikako nema osim sa repkom) sto znaci nedovoljno iskusan sto znaci da nije dorastao tekmama ove jacine...dok god bude igrao u hrvatskoj ligi klupa u repki bi mu trebala bit max svih maximuma ,mozda ga ponekad ubacit protiv ovih slabijih 15tak minuta...i to je to...jadni su oni koji se loze na ovog lika...
...što je više lome to je volim jače...
Narode,stvarno ste bezobrazni sto pljujete po Ibricicu.Momak je dokazana klasa,najbolji igrac Hajduka u HNL-u,gdje vrsni igraci Zapresica i Istre jednostavno nemaju rjesenja za lucidnost nasega Ibre.Mislim,neki ce reci da mu toboze lahko u toj slaboj ligi,ali ti isti ne smiju da zaborave Ibrine majstorije protiv Dinamo Bucuresta i Unireae,ta Ibro je te dvije vrhunske ekipe prakticki sam pobjedio !!Takoder,Ibro nekoliko puta u sezoni igra protiv Dinama Zagreba,tog velikana nogometne igre,i onda da mi neko kaze da Ibro nema utakmica protiv jakih protivnika ?? Isto tako,mnogi mu prigovaraju to sto igra za Hajduk,kao mora nas Ibro da se dokaze na jacem nivou.Mislim,svi poznavaoci fudbalskih prilika znaju da je Ibro zatrpan ponudama ekipa iz liga petice,al' nece Ibro da napusti svoj Split i Torcidu,eto to je jedini razlog zasto Ibru ne gledamo u Bundesligi ili Engleskoj Premier ligi.Najvise me nerviraju oni sto tvrde da je Ibricic direktni krivac za gol B.Alvesa za Portugal u Lisabonu,haloooo,znate li vi da je Ibro igrao na neprirodnoj poziciji ??
Pa sta ako se to isto ponovilo i kod gola Lahma protiv Njemacke,haloooo dezurni kriticari,zar niste vidjeli da Ibro opet nije igrao na prirodnoj poziciji??
Sada kada je Ibro protiv Francuske konacno zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji konacno vam je zacepio usta,ta zar se nije trudio,trcao u oba pravca,cak zaradio zuti karton zbog toboze simuliranja na sredini terena(pokvareni sudija ocito je jos jedan od onih koji ne razumiju genijalnost nasega Ibre),to sto nije imao s kime da igra nije njegova krivica,Ibro je nevideni majstor i ko god kaze da on to nije,nema pojma o fudbalu !!
Pa sta ako se to isto ponovilo i kod gola Lahma protiv Njemacke,haloooo dezurni kriticari,zar niste vidjeli da Ibro opet nije igrao na prirodnoj poziciji??
Sada kada je Ibro protiv Francuske konacno zaigrao na svojoj prirodnoj poziciji konacno vam je zacepio usta,ta zar se nije trudio,trcao u oba pravca,cak zaradio zuti karton zbog toboze simuliranja na sredini terena(pokvareni sudija ocito je jos jedan od onih koji ne razumiju genijalnost nasega Ibre),to sto nije imao s kime da igra nije njegova krivica,Ibro je nevideni majstor i ko god kaze da on to nije,nema pojma o fudbalu !!
Ma ne treba na svakakve klosare obracati paznju, to ti je bolan fukara kojoj je cilj da bude neko i nesto bar na internetu. Vjeujem da ovoj Kruezi i jos par njih sluzi raji za donijet pive iz drakstora i potpalit vatru za rostilja. E onda ti takvi dodju ovdje i ko fol nesto znaju, prosipaju suplje...Cuo negdje da je neko rekao da je Hrvatska liga losa i on to ponavlja non stop, a odmah ispod kaze da bi Vladavic razvaljivo u toj ligi. Covjek godinama nemoze ni na klupu u austrijskoj ligi koja je tu negdje, mozda i slabija od Hrvatske. Kad ga Ibro opet uvali u raslje, oni ce malo podviti repove, stidljivo izmaljati njuske...a posle toga, ako ne postigne gol za reprezentaciju i ne bude naj bolji igrac na terenu, eto njih opet. Sreca da ih je sve manje i manlje.Lishche je napisao/la:Ja, otkako sam počeo čitati ovaj forum, sve više imam razumijevanja za ljude koji su odbili poziv da igraju za BiH...
Inace, mislim da je vrijeme da Ibricic preuzme glavnu ulogu u reprezentaciji od Misimovica. Kako nedavno rece trener Hajduka Ibro ne ceka da mu se lopte donese, on ide po nju, radi na terenu...i zato ga trener smatra boljim igracem od Blaza Sliskovica i Deje Savicevica. Misimovic igro ko **** u zadnje vrijeme, razumijem cuva te neko, ali yebo ga ti ako si kvalitet ti moras igrati i pod pritiskom, inace ce svaki levat od trenera dati jednog krkana da trci za tobom i ti si onda nula. Treba dati Ibri sansu protiv Albanije da igra iza Dzeke ( i Ibisevica ako budemo igrali sa dva napadaca), a Misimovic neka malo odmori i dobro razmisli. Vjorovatno ce imati sve manje i manje motiva, potpisao je ovaj vjerovatno zadnji (pristojni) ugovor, tako da sam moze malo u hladovinu, a poznavajuci Zvjezdana mislim da mu to nece biti ni mrsko. S'druge strane Ibro ima million motiva, a jednostavno je i takav tip igraca da ne zna zabusavati. Podsjeca me na nekadasnjeg Drazena Muzinica sa razlikom sto je Ibro tehnicki Kaka za njega. I ne zaboravit Galatasaraj je uzeo Misimovica, tek kad je bilo jasno da Ibro nece iz Hajduka.
Evo ga, dobio voljno or raje..Dylan Dog je napisao/la:Narode,stvarno ste bezobrazni sto pljujete po Ibricicu.Momak je dokazana klasa,najbolji igrac Hajduka u HNL-u,gdje vrsni igraci Zapresica i Istre jednostavno nemaju rjesenja za lucidnost nasega Ibre.Mislim,neki ce reci da mu toboze lahko u toj slaboj ligi,ali ti isti ne smiju da zaborave Ibrine majstorije protiv Dinamo Bucuresta i Unireae,ta Ibro je te dvije vrhunske ekipe prakticki sam pobjedio !!Takoder,Ibro nekoliko puta u sezoni igra protiv Dinama Zagreba,tog velikana nogometne igre,i onda da mi neko kaze da Ibro nema utakmica protiv jakih protivnika ?? Isto tako,mnogi mu prigovaraju to sto igra za Hajduk,kao mora nas Ibro da se dokaze na jacem nivou.Mislim,svi poznavaoci fudbalskih prilika znaju da je Ibro zatrpan ponudama ekipa iz liga petice,al' nece Ibro da napusti svoj Split i Torcidu,eto to je jedini razlog zasto Ibru ne gledamo u Bundesligi ili Engleskoj Premier ligi.Najvise me nerviraju oni sto tvrde da je Ibricic direktni krivac za gol B.Alvesa za Portugal u Lisabonu,haloooo,znate li vi da je Ibro igrao na neprirodnoj poziciji ??
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.