BH klubovi u Evropi 24/25
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 24/25
gdje je Avanti da prokomentarise sinocnju utakmicu sa fudbalske strane i sa strane objektivnog covjeka koji je juce samo otisao pogledati pretkolo lige prvaka
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
BrukaTheNoblesMo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:10Već smo pali na 38mo mjesto, prestigla nas Latvija. Toliko o tome da imamo šanse za top33, dok neki gube bodove kući od Andoraca...
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Prvo poluvrijeme za zaborav, katastrofa i dno dna, Vranješ i Karaklajić upropastili svaki dodir sa loptom, uz njih i Kvržić, čovjek je bio neprepoznatljiv... Drugo poluvrijeme je već ličilo na nešto izvođenjem Karaklajića i Kvržica, a ubrzo i Stojana, bio sam skeptičan kada sam vidio da je Kulašina povukao na beka, međutim ispostavilo se kao dobar potez, ubili smo po toj desnoj strani sa njim i Hreljom... Ova ekipa Egnatie je dno dna, igraju "ho-ruk"

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
nisam gledao utakmicu,samo sma se napalio kad sam procitao za skandiranja i bijaše mi krivo sto sam bio upravu da ce biti tako nesto,ne mogu da vjerujem da je to uvijek prioritet ali eto..AvantiBL je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:48![]()
![]()
![]()
Prvo poluvrijeme za zaborav, katastrofa i dno dna, Vranješ i Karaklajić upropastili svaki dodir sa loptom, uz njih i Kvržić, čovjek je bio neprepoznatljiv... Drugo poluvrijeme je već ličilo na nešto izvođenjem Karaklajića i Kvržica, a ubrzo i Stojana, bio sam skeptičan kada sam vidio da je Kulašina povukao na beka, međutim ispostavilo se kao dobar potez, ubili smo po toj desnoj strani sa njim i Hreljom... Ova ekipa Egnatie je dno dna, igraju "ho-ruk"sistem, izbij-nabij, veze sa vezom nemaju... Bili su zreli za 3-4 gola sinoć, baš su se nudili, međutim, samo jedan su primili... Ali, da Stojan nije glumio stopera u 10oj minuti, završilo bi sa 3-4 gola u mreži, siguran sam... I dalje mi nije jasno kako je ono skinuo sa gol linije... U Albaniji očekujem još veće njihovo mesarenje, moraće napasti ako misle proći, a mi imamo izuzetno brza krila, tako da možda nam se i posreći pa prođemo to prvo famozno kolo, a onda spektakl
![]()
nego i ako se prodje to kolo ide se u drugo kolo i eventualno ispadanje i ako se ispadne ide se u trece evropa liga i ako se ispadne cetvrto konferencije a tu se igra protiv nositelja ovih vecih ekipa,borac nije nositelj?
a akos e prodju dvije prve prepreke onda imas zagarantovanu konf a drugo kolo je kluz jel
ma u Albaniji je spektakl,nisu oni nista manje naostreni i to ce se osjetiti na tribinama
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Zakljucajte teme sve. Danas je dan zalosti u BiH. Na danasnji dan je pocinjen genocid. Oprostiti i zaboraviti necemo nikada.
SREBRENICA
SREBRENICA
-
- Kontakt:
Tek vidis koliko su sterilni igrači Borca kad im se ne svira svaki kontakt I kad ne mogu udarati kako hoće. Ovako oni igraju protiv svakog I onda 3 faula nepostojeća izbace ekipu iz ritma još im sve svira. Definitivno ekipa prosječna po svemu. Zrinjski je za njih dream team.
Ljudi mislim da je dosta tih prica…
Treba imati granice
Treba imati granice
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
A čime se vi zamarate, amaterska liga, i Andora nas prestiže a vi i dalje o nekim pjesmicama pričate.
Aj kone danas osvijetlite obraz
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jesi to uopste gledao utakmicu? Vidjelo se koja ekipa nije navikla na evropsko sudjenje, ona koja je dobila 2 crvena i 7 zutih jer im to mesarenje prolazi u njihovoj ligi. Sudija je juce bio perfektan.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:56Tek vidis koliko su sterilni igrači Borca kad im se ne svira svaki kontakt I kad ne mogu udarati kako hoće. Ovako oni igraju protiv svakog I onda 3 faula nepostojeća izbace ekipu iz ritma još im sve svira. Definitivno ekipa prosječna po svemu. Zrinjski je za njih dream team.
Daj zakljucajte ovu temu, makar do Sarajeva danas...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zasluzeni su kartoni bili, pretpostavljam da je Egnatia imala neki vid protekcije u njihovoj ligi pa se to odrazilo i na Evropu. Inace trebalo se iskoristiti bolje prostor nakon crvenog, trebali smo dati bar dva gola ali eto. Po meni tempo s nase strane je bilo usporen a opet ni Albanci nisu neki bili tako da ok. Po meni je ok otici tamo zatvoriti se onako kako Zizovic i inace vodi ekipe i neki lagani prolaz.. zacudio me Vranjes na srednjem veznom, je li ko upratio u pripremama da je igrao toliko povucen? Defanzivno se nije bas snalazio ali i ne treba vise ocekivati od njega u def. zadacima...RedBlue je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:11Jesi to uopste gledao utakmicu? Vidjelo se koja ekipa nije navikla na evropsko sudjenje, ona koja je dobila 2 crvena i 7 zutih jer im to mesarenje prolazi u njihovoj ligi. Sudija je juce bio perfektan.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:56Tek vidis koliko su sterilni igrači Borca kad im se ne svira svaki kontakt I kad ne mogu udarati kako hoće. Ovako oni igraju protiv svakog I onda 3 faula nepostojeća izbace ekipu iz ritma još im sve svira. Definitivno ekipa prosječna po svemu. Zrinjski je za njih dream team.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Zaa Koševoo zaaa Sarajv'ooo
Iskreno Vranješ je igrac trenutno koji moze vise pomoci s klupe nego starter, treba agilnijeg igraca stavit u vezni, ali ima sigurno i do spreme dosta. I slazem se za kartone, gosti su bili pregrubi.delko je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:31Zasluzeni su kartoni bili, pretpostavljam da je Egnatia imala neki vid protekcije u njihovoj ligi pa se to odrazilo i na Evropu. Inace trebalo se iskoristiti bolje prostor nakon crvenog, trebali smo dati bar dva gola ali eto. Po meni tempo s nase strane je bilo usporen a opet ni Albanci nisu neki bili tako da ok. Po meni je ok otici tamo zatvoriti se onako kako Zizovic i inace vodi ekipe i neki lagani prolaz.. zacudio me Vranjes na srednjem veznom, je li ko upratio u pripremama da je igrao toliko povucen? Defanzivno se nije bas snalazio ali i ne treba vise ocekivati od njega u def. zadacima...RedBlue je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:11Jesi to uopste gledao utakmicu? Vidjelo se koja ekipa nije navikla na evropsko sudjenje, ona koja je dobila 2 crvena i 7 zutih jer im to mesarenje prolazi u njihovoj ligi. Sudija je juce bio perfektan.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:56Tek vidis koliko su sterilni igrači Borca kad im se ne svira svaki kontakt I kad ne mogu udarati kako hoće. Ovako oni igraju protiv svakog I onda 3 faula nepostojeća izbace ekipu iz ritma još im sve svira. Definitivno ekipa prosječna po svemu. Zrinjski je za njih dream team.
- Shategabri
- Kontakt:
delko je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:31Zasluzeni su kartoni bili, pretpostavljam da je Egnatia imala neki vid protekcije u njihovoj ligi pa se to odrazilo i na Evropu. Inace trebalo se iskoristiti bolje prostor nakon crvenog, trebali smo dati bar dva gola ali eto. Po meni tempo s nase strane je bilo usporen a opet ni Albanci nisu neki bili tako da ok. Po meni je ok otici tamo zatvoriti se onako kako Zizovic i inace vodi ekipe i neki lagani prolaz.. zacudio me Vranjes na srednjem veznom, je li ko upratio u pripremama da je igrao toliko povucen? Defanzivno se nije bas snalazio ali i ne treba vise ocekivati od njega u def. zadacima...RedBlue je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:11Jesi to uopste gledao utakmicu? Vidjelo se koja ekipa nije navikla na evropsko sudjenje, ona koja je dobila 2 crvena i 7 zutih jer im to mesarenje prolazi u njihovoj ligi. Sudija je juce bio perfektan.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:56Tek vidis koliko su sterilni igrači Borca kad im se ne svira svaki kontakt I kad ne mogu udarati kako hoće. Ovako oni igraju protiv svakog I onda 3 faula nepostojeća izbace ekipu iz ritma još im sve svira. Definitivno ekipa prosječna po svemu. Zrinjski je za njih dream team.

Koševo Zapad
- bagniadiluca
- Kontakt:
Vranješ onu poziciju od sinoć ne može ni u snovima igrati, jer kondiciono ne može podnjeti ganjanje sa njihovim veznjacima i vršiti pritisak....Tu bi valjda trebao da igra onaj sa Malte a ispravi me ako sam propustio ali mislim da on nije ni bio u protokolu....Jovo nam je rak rana againdelko je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:31Zasluzeni su kartoni bili, pretpostavljam da je Egnatia imala neki vid protekcije u njihovoj ligi pa se to odrazilo i na Evropu. Inace trebalo se iskoristiti bolje prostor nakon crvenog, trebali smo dati bar dva gola ali eto. Po meni tempo s nase strane je bilo usporen a opet ni Albanci nisu neki bili tako da ok. Po meni je ok otici tamo zatvoriti se onako kako Zizovic i inace vodi ekipe i neki lagani prolaz.. zacudio me Vranjes na srednjem veznom, je li ko upratio u pripremama da je igrao toliko povucen? Defanzivno se nije bas snalazio ali i ne treba vise ocekivati od njega u def. zadacima...RedBlue je napisao/la: ↑11 jul 2024, 10:11Jesi to uopste gledao utakmicu? Vidjelo se koja ekipa nije navikla na evropsko sudjenje, ona koja je dobila 2 crvena i 7 zutih jer im to mesarenje prolazi u njihovoj ligi. Sudija je juce bio perfektan.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:56Tek vidis koliko su sterilni igrači Borca kad im se ne svira svaki kontakt I kad ne mogu udarati kako hoće. Ovako oni igraju protiv svakog I onda 3 faula nepostojeća izbace ekipu iz ritma još im sve svira. Definitivno ekipa prosječna po svemu. Zrinjski je za njih dream team.

LETS GO FIGHTER
Prva ljubavi najveca radosti pobjedu daj nam ti
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Sve si dobro napisao, ako ispadnemo u drugom kolu LŠ, idemo treće LE, pa ako ispadnemo, play off LK. Ne znam ti tačno reći ni za potencijalna kola LE ni za LK jesmo li nosioci ili ne, pretpostavljam da to zavisi i od nekih drugih rezultata. Što se drugog kola LŠ tiče, ako prođemo Egnatiu, igramo protiv PAOK-a a ne Kluža.donDondon je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:54nisam gledao utakmicu,samo sma se napalio kad sam procitao za skandiranja i bijaše mi krivo sto sam bio upravu da ce biti tako nesto,ne mogu da vjerujem da je to uvijek prioritet ali eto..AvantiBL je napisao/la: ↑11 jul 2024, 08:48![]()
![]()
![]()
Prvo poluvrijeme za zaborav, katastrofa i dno dna, Vranješ i Karaklajić upropastili svaki dodir sa loptom, uz njih i Kvržić, čovjek je bio neprepoznatljiv... Drugo poluvrijeme je već ličilo na nešto izvođenjem Karaklajića i Kvržica, a ubrzo i Stojana, bio sam skeptičan kada sam vidio da je Kulašina povukao na beka, međutim ispostavilo se kao dobar potez, ubili smo po toj desnoj strani sa njim i Hreljom... Ova ekipa Egnatie je dno dna, igraju "ho-ruk"sistem, izbij-nabij, veze sa vezom nemaju... Bili su zreli za 3-4 gola sinoć, baš su se nudili, međutim, samo jedan su primili... Ali, da Stojan nije glumio stopera u 10oj minuti, završilo bi sa 3-4 gola u mreži, siguran sam... I dalje mi nije jasno kako je ono skinuo sa gol linije... U Albaniji očekujem još veće njihovo mesarenje, moraće napasti ako misle proći, a mi imamo izuzetno brza krila, tako da možda nam se i posreći pa prođemo to prvo famozno kolo, a onda spektakl
![]()
nego i ako se prodje to kolo ide se u drugo kolo i eventualno ispadanje i ako se ispadne ide se u trece evropa liga i ako se ispadne cetvrto konferencije a tu se igra protiv nositelja ovih vecih ekipa,borac nije nositelj?
a akos e prodju dvije prve prepreke onda imas zagarantovanu konf a drugo kolo je kluz jel
ma u Albaniji je spektakl,nisu oni nista manje naostreni i to ce se osjetiti na tribinama
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
11.7. oprosta i zaborava nema. 

- Shategabri
- Kontakt:
FK Sarajevo na dan obilježavanja genocida u Srebrenica igra evropski meč u Kazahstanu protiv Aktobea. Riječ je o duelu prvog pretkola Konferencijske lige.
Tim povodom Bordo tim je planirao igrati sa Cvijetom Srebrenice na dresu, simbolom najvećeg zločina u Evropi nakon Drugog svjetskog rata.
Ipak, UEFA je zabranila upotrebu znaka na dresu te naložila da se simbol Srebrenice prekrije što je saopšteno iz tabora višestrukog prvaka BiH.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.