Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

sedra
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la sedra » 30 okt 2009, 20:02

rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hahaha svaka vam dala za ovo... :D

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 30 okt 2009, 20:34

Čuo sam jednu dobru izjavu Osima samo da Spaha i Nadarević budu fit i to junački tamo odrade ,i obavezno koliko se to ne svidjelo ali Bosna u sredini terena bez Ibre je nula-to se i ja slažem ima igru,napad,šut,svaka mu čast .Igra u ligi banana,ali nema se šta reć za igru .
Nadam se nekako da će tamo izvuć povoljnao,a Zenica bi trebala bit velika povijesna pobijeda ,Daj bože,zavrijedili smo ;)
Idemo .....sretnoo
Fi hajati.
GO Bosno.

NK_CELIK
Lokacija: Sjedim na gajbi piva u redu za ulaz na prepuno Bilino Polje
Kontakt:

Post Postao/la NK_CELIK » 30 okt 2009, 20:53

Hahahahahahaaha umro sam od smijeha hahahhaahhhaahah

Ciro majstore hahahahahah

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 okt 2009, 22:07

rob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I pingvinima drago :mrgreen: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 30 okt 2009, 22:50

Kako sporo ovo vrijeme ide ,nikako docekat' utakmicu!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 okt 2009, 22:52

velez_mostar je napisao/la:Kako sporo ovo vrijeme ide ,nikako docekat' utakmicu!
Ko ceka taj i doceka kolega :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 30 okt 2009, 22:58

omerbavarac je napisao/la:Sta je ovo svi sanjaju tekmu. Polako ba ljudi, pobudalice ko. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ma nema druge nego da se prodje Portugal.

ja sam sanjao da je bilo 1-1 dole, a u BH 0-0 ali nekako oni prosli i sav sam se mokar probudio
a kad sarajevo igra u evropi 7 dan prije nemogu da spavam mirno
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

malacarsijabl
Kontakt:

Post Postao/la malacarsijabl » 31 okt 2009, 01:49

slika
Citam da se neki sekiraju...sanjaju te vako,te nako,bude se u znoju...svasta. ja sam vala smiren,skroz ko ovaj moj haver(kad ce vise...)

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 31 okt 2009, 02:30

MaliMemo je napisao/la:Ima jedan problem !
FIFA 100% zeli da vidi naj-skupljeg igraca svijeta na SP, pa vjerovatno da ce nas i sudije zajebat kao sto uvijek urade :roll:
Nisu to sudije ko kod nas u premijer lig.Nece nam sigurno ponistiti regularan go i sl.
BosnaE

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 okt 2009, 03:17

newton_heath_lyr je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Ima jedan problem !
FIFA 100% zeli da vidi naj-skupljeg igraca svijeta na SP, pa vjerovatno da ce nas i sudije zajebat kao sto uvijek urade :roll:
Nisu to sudije ko kod nas u premijer lig.Nece nam sigurno ponistiti regularan go i sl.
Jest ko u polufinalu LS Barca-Chelzie i Sasi Maticu bi dosadilo to ,,gledanje,, kroz prste :roll: :evil:
Nisam ljubitelj Chelzia al ono je bila bruka kojoj niko ni prstom nije mrdnuo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 okt 2009, 03:20

U Portugalu nam sudi englez Martin Atkinson. :|

volim_ciglu
Kontakt:

Post Postao/la volim_ciglu » 31 okt 2009, 05:34

Martin Atkinson kazes, Tarik. Prvo sto mi je palo na um, Englez je, pa bi mogao pustiti malo grublju igru. Ali da ne bih nasumice pricao, rekoh da provjerim neke statistike.
Marinko ima 38 godina, iako izgleda malo stariji sa prosjedom kosom. Neprovjereni izvori govore da Marinko nekada zna suditi utakmicu u veoma kratkim carapama, od kojih barem jedna bude crna. Dalje, vecinu utamica u kojima je sudio, Marinko je bio celav, u stilu Elvira Rahimica, ali sa visim celom. Englezi takode isticu da cesto zna drzati malo duza dogovaranja sa pomocnim sudcima prije pocetka utakmice, i da su u par navrata igraci morali cekati na Marinka da mi dozvoli pocetak susreta. Dakle, Martin Atkinson je klasican primjer arbitra klesanog u stilu otockih meditatora.
Radi razonode, dodatne cifre kazu da je u prosloj sezoni (2007-2008) Marinko dodjelio 2.67 kartona po utakmici, od kojih su 2.5 bila zuta. Alex Ferguson je jednom prilikom bio veoma nezadovoljan Marinkovim sudjenjem, jer je doticni produzio utakmicu svega cetri minute, sto nije bilo dovoljno Fergusonovom timu da izbori povoljan rezultat.

eto,to su bile neke objektivne informacije

ziss
Kontakt:

Post Postao/la ziss » 31 okt 2009, 07:59

Pa ko nam sudi sad
Marinko Cutuk ili taj englez ;)

fazlaaaa
Kontakt:

Post Postao/la fazlaaaa » 31 okt 2009, 08:52

Ljudi ja nezz sta je ovo XD evo i ja sam sinoc sanjao da smo dali gol Portugalu.. i to bas penal na Dzeki,nezz obicno se ne sjecam lica al njegovo sam zapamtio... xD i trci lik raduje se ,al ode prema navijacima Portugala..nezz sta bi to moglo da znaci... treba mi tumac snova haha xD
Zemljo tisucljetna ,na vjernost ti se kunem
Od mora do Save ,od Drine do Une

Jedna i jedina.....

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 31 okt 2009, 09:31

ovo već prelazi granice normale .....ljudi traže timačenje snova , gledaju u kašike, fildžane, al dobro svima nam je bitna ova utakmica i valjda je to normalno

Meni se čini da sam gledao i video kad milan tarot kaže da idemo na svjetsko :D :D :D
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 31 okt 2009, 09:41

am333 je napisao/la:Meni se čini da sam gledao i video kad milan tarot kaže da idemo na svjetsko :D :D :D
Taj ce ti reci sta god zelis da cujes. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 okt 2009, 10:49

Throughout our stay in Bosnia, an opponent of Portugal into the Mundial'2010, believe that popular unity around the national group and the use of symbolic and infernal stadium in Zenica, in 2. Second-hand playoff, are foundations of the strategy outlined to victory.

And if the popular and other hosts were very clear about this real battle, the main figures of the Bosnian team was also, throughout the week, which erupted on this game.

"We must be realistic. They are a superpower in football. We must all try to be able, without injury, to go to war. I think the second game, in Zenica, will be decisive," shoot Edin Dzeko, advanced Wolfsburg true demigod in the country.

Zvjezdan Misimovic, the team also Germanic, press the same key and warns that more than other factors, the stadium will be the basis for the decision towards the World: "If we can score in Lisbon after we have a game in Zenica and there will be our fans in the stands. Anything can happen. "

The other point that is often praised is the one that relates to the commitment of one and the other team. "Portugal is very good, but Bosnia is united. With or without Ronaldo, it is difficult to win them in Zenica. We are together and we will give 300 percent for this country," an effort defender Sanel Jahic.

The hotel that will receive the pupils of Carlos Queiroz and the rest Portuguese delegation is located in Zenica, next door to a huge shopping mall, where many people converge in the city. For this reason, and given the economic conditions of the locality, it is common that some beggars take advantage of the car parks to ask for a coin or even a little food. This situation will obviously be checked upon arrival of the National Selection to Zenica.

"We have no official information, but when Spain was located on the hotel, the whole surrounding area was controlled by police and security guards," assures us Edhem Ekmescic our host.

The lush gardens where you can play giant chess and even the amusement park in recent days encamped on the premises will also be subject to accurate control. It is not clear that this issue is entirely the responsibility of the authorities, but that, unfortunately, are accounts of other rosary.
http://www.record.pt
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 okt 2009, 12:56

Moje je mišljenje da se javnost ne treba Kljukati informacijama, da li će igrati Ronaldo ili ne?

Gluposti...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 31 okt 2009, 12:57

http://sportsport.ba/ino_fudbalp-26076.htm

Uprava Reala razmislja o tome da ne pusti Ronalda da igra protiv BIH! ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 31 okt 2009, 13:02

fazlaaaa je napisao/la:Ljudi ja nezz sta je ovo XD evo i ja sam sinoc sanjao da smo dali gol Portugalu.. i to bas penal na Dzeki,nezz obicno se ne sjecam lica al njegovo sam zapamtio... xD i trci lik raduje se ,al ode prema navijacima Portugala..nezz sta bi to moglo da znaci... treba mi tumac snova haha xD
Bog te čuo ! ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.