Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Chat
Trazi novog instruktora, neka uzme par časova i to je to. Kakav kreten od instruktora. To što taj radi je za prijave ako svaki kandidat kod njega uzme još dodatne časove po njegovom nalogu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Uzvratio je jednom ali mi smo ga kritikovali zbog toga jer ne treba da se svađa sa čovjekom od 60 godina. Čak smo ga natjerali da se izvine.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:09Kod nas se puno toga uzima za normalno.
Instruktor da te psuje.
Konobar da bude nekulturan i bezobrazan.
Zubar da te nalijepi.
Doktor ignoriše.
U opštini da te množe s nulom.
A sve to jer uglavnom šutimo.
Mislim razumijem to, momak je vjerovatno mlad i stid ga da se on usprotivi, ali čim je to rekao trebali ste zagalamiti na levata.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Brate kakvih par casova kad momak nije nista apsolutno radio.
Il je instruktor kretencina il ti je @ec3 brat poglup.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Shategabri
- Kontakt:
Ne da se svađa.EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:14Uzvratio je jednom ali mi smo ga kritikovali zbog toga jer ne treba da se svađa sa čovjekom od 60 godina. Čak smo ga natjerali da se izvine.Shategabri je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:09Kod nas se puno toga uzima za normalno.
Instruktor da te psuje.
Konobar da bude nekulturan i bezobrazan.
Zubar da te nalijepi.
Doktor ignoriše.
U opštini da te množe s nulom.
A sve to jer uglavnom šutimo.
Mislim razumijem to, momak je vjerovatno mlad i stid ga da se on usprotivi, ali čim je to rekao trebali ste zagalamiti na levata.
Vidi, bio sam i ja nekad zelen, sjećam se počeci na poslu i šef tako nešto počne galamiti, prvo što bih mu rekao molim te da sniziš ton, tako nećemo razgovarati, u protivnom napustam kancelariju i imaćeš pritužbu za mobing.
Dakle na kulturan način da mu ukaže da se tako ne može ponašati, mada sumnjam da to pali kod tog, on je već godina nagurao i to mu je standard ponašanja. Trebalo je to odmah na prvom ispadu zamijeniti.
Koševo Zapad
Zna voziti, a za ostalo mu ne treba jos 20 casova. Jedan cas za parking, drugi cas za rucnu i još jedan za ostale sitnice. Ali bio je valjda @ec3 sa njim u autu, valjda je sam vidio kako mu buraz vozi i kakve greške pravi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Naučio je sve osim parkiranja. Instruktor mu je na prvom času rekao. Kandidat prije tebe je završio medicinu i on je uzeo pored 35 obaveznih još 120 dodatnih časova da nauči. Svaki kandidat kod mene uzme dodatne, minimalno 15,20 zavisi od kandidata. Rijetko ko uspije položiti samo sa toliko dodatnih
Koja je auto škola u pitanju?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma kakvi dodatni, to je stara lopina koja guli levate.EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:22Naučio je sve osim parkiranja. Instruktor mu je na prvom času rekao. Kandidat prije tebe je završio medicinu i on je uzeo pored 35 obaveznih još 120 dodatnih časova da nauči. Svaki kandidat kod mene uzme dodatne, minimalno 15,20 zavisi od kandidata. Rijetko ko uspije položiti samo sa toliko dodatnihNapravi max jednu, dvije sitne greške u vožnji od toga na predzadnjem času nije napravio nijednu. Da bi mu u prvih 5 minuta vožnje našao deset.
Koševo Zapad
Ja sam instruktoru na poligonu odmah rekao da sa mnom nece imati problema ali da isto ocekujem i od njega. Seljacko deranje i psovanje ne tolerisem i ako to ne prihvata da se rastajemo u startu. Covjek bio ekstra korektan sve vrijeme. Za moje pare da mi neko psuje, izbusio bih mu gumu i otisao. 
A toj auto skoli treba traba traziti refund ili besplatne dodatne casove jer nisu presli osnove, zaprijetiti im tuzbom.

A toj auto skoli treba traba traziti refund ili besplatne dodatne casove jer nisu presli osnove, zaprijetiti im tuzbom.
Ma necu ici tako daleko jer su dosad bili korektni. Tražit cemo novog instruktora, platiti njemu dodatna 2,3 časa i vidjeti za parkiranje da li je morao to pokazati u tih 35 ako jeste onda cemo traziti par besplatnih časova.VGS je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:50Ja sam instruktoru na poligonu odmah rekao da sa mnom nece imati problema ali da isto ocekujem i od njega. Seljacko deranje i psovanje ne tolerisem i ako to ne prihvata da se rastajemo u startu. Covjek bio ekstra korektan sve vrijeme. Za moje pare da mi neko psuje, izbusio bih mu gumu i otisao.
Zadnja izmjena: EC3, dana/u 10 avg 2021, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Svega u Božijoj bašči, čuj da te instruktor psihički zlostavlja dok te obučava. Odbijam da povjerujem u tu priču. 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Nije psihičko zlostavljanje tersa lik bez razloga. Ništa strašno ali nebi trebali ni to ako im vec placas.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa dobro, studenti medicine su uglavnom nesposobni za bilo sta osim medicine.EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:22Naučio je sve osim parkiranja. Instruktor mu je na prvom času rekao. Kandidat prije tebe je završio medicinu i on je uzeo pored 35 obaveznih još 120 dodatnih časova da nauči. Svaki kandidat kod mene uzme dodatne, minimalno 15,20 zavisi od kandidata. Rijetko ko uspije položiti samo sa toliko dodatnihNapravi max jednu, dvije sitne greške u vožnji od toga na predzadnjem času nije napravio nijednu. Da bi mu u prvih 5 minuta vožnje našao deset.

Nego, ko nije sposoban naucit osnove upravljanja vozilom u tom obaveznom broju casova, mozda treba razmislit o putovanju javnim prevozom. Cuj trebalo mu 120 dodatnih casova.

Ja sam bas imao dobro iskustvo, iako je mene sigurno moj zakinuo, kao i veliku vecinu koja je dosla s nekim znanjem, u broju casova. Ja nisam ni 30 odradio. Cini mi se 28 ili tako nesto. Doduse, dosta zavisi i od sredine gdje se polaze. U Banovicima je i 10 sati dovoljno, s obzirom da imas 3 ili 4 rute koje mozes dobit.

Vi svi neke rute dobijate unaprijed. U Cazinu sjedne inspektor, instruktor i ti i kaže ti kreni i govori ti: "Sad idi lijevo, desno, okreni se tu, parkiraj se tu". Ako ne kaže ništa ideš pravo. Mali je grad, pa je uvijek slična vožnja, no opet nema ništa zacrtano. Prije je bio poligon i noćna vožnja, no oboje su ukinuli.
Edit : Ja sam prvo imao časove vožnje, pa nisam stigao izaći na ispit. Počela akademska godina i onda u februaru uzeo opet par časova da se podsjetim pred ispit i položim. Nakon toga dugo nisam vozio. Na kraju opet časove uzeo. Jedan sa instruktorom u njegovom autu i onda dva sa njim, sa autom od mojih. Nakon toga mi rekao da ako želim mogu uzeti još časova, ali da je bespotrebno i bacanje para. Nakon toga par puta sjeo sa roditeljima po manje prometnim cestama, onda otišao malo u gužvu i nakon toga lagano sam. Da I dodam da sam mrzio voziti, imao strah i čim bi napravio najmanju grešku htio sam da ugasim auto i izađem iz njega.
Edit : Ja sam prvo imao časove vožnje, pa nisam stigao izaći na ispit. Počela akademska godina i onda u februaru uzeo opet par časova da se podsjetim pred ispit i položim. Nakon toga dugo nisam vozio. Na kraju opet časove uzeo. Jedan sa instruktorom u njegovom autu i onda dva sa njim, sa autom od mojih. Nakon toga mi rekao da ako želim mogu uzeti još časova, ali da je bespotrebno i bacanje para. Nakon toga par puta sjeo sa roditeljima po manje prometnim cestama, onda otišao malo u gužvu i nakon toga lagano sam. Da I dodam da sam mrzio voziti, imao strah i čim bi napravio najmanju grešku htio sam da ugasim auto i izađem iz njega.
- ASD
- Kontakt:
Ručna na jezeru, okret kod jame, ulazak na benzinsku, semafor, okret u radini, okret kod heliosa...jesam li šta zaboravio?AshburtonG je napisao/la: ↑10 avg 2021, 11:09Pa dobro, studenti medicine su uglavnom nesposobni za bilo sta osim medicine.EC3 je napisao/la: ↑10 avg 2021, 10:22Naučio je sve osim parkiranja. Instruktor mu je na prvom času rekao. Kandidat prije tebe je završio medicinu i on je uzeo pored 35 obaveznih još 120 dodatnih časova da nauči. Svaki kandidat kod mene uzme dodatne, minimalno 15,20 zavisi od kandidata. Rijetko ko uspije položiti samo sa toliko dodatnihNapravi max jednu, dvije sitne greške u vožnji od toga na predzadnjem času nije napravio nijednu. Da bi mu u prvih 5 minuta vožnje našao deset.
![]()
Nego, ko nije sposoban naucit osnove upravljanja vozilom u tom obaveznom broju casova, mozda treba razmislit o putovanju javnim prevozom. Cuj trebalo mu 120 dodatnih casova.
Ja sam bas imao dobro iskustvo, iako je mene sigurno moj zakinuo, kao i veliku vecinu koja je dosla s nekim znanjem, u broju casova. Ja nisam ni 30 odradio. Cini mi se 28 ili tako nesto. Doduse, dosta zavisi i od sredine gdje se polaze. U Banovicima je i 10 sati dovoljno, s obzirom da imas 3 ili 4 rute koje mozes dobit.![]()
To sve se majke mi moglo s roditeljima odraditi. Sve ostalo je bacanje para.
Jedino eto parkiranje par dana sa instruktorom.
- Shategabri
- Kontakt:
"Glasao je protiv novog Upravnog vijeća Centralne banke Bosne i Hercegovine, koje je isto kao i staro, za koje je već jednom glasao! Da apsurd bude veći, staro Vijeće nastavlja svoj rad do izbora novog, koje će biti isto kao staro, za koje je Milorad Dodik već jednom glasao, a sada neće, bez obzira na to što je isto", izjavio je Komšić.

Koševo Zapad
Jutros mi paket poslan iz Kine zavrsi na carini, kako da im dokazem da nije placen ni blizu toliko da bi trebao biti carinjen? Ako budu trazili to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "