i sta dodam je

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
i sta dodam je
onoffon je napisao/la:i sta dodam jemislis da cu dobit koke od ove ili samo dizu "popularnost", tj. hrane se time koliko imaju prijatelja.
Dobićeš kokeonoffon je napisao/la:i sta dodam jemislis da cu dobit koke od ove ili samo dizu "popularnost", tj. hrane se time koliko imaju prijatelja.
Ima premalo prijatelja da bi bio real profil
ja sam ovako preko nekih foruma upoznao nekih ljudi sa kojima sam danas dobar i u privatnom zivotu... kod mene na fb ima ja mislim vise od pola raje koju ne znam u glavnom me dodaju ljudi a ja sve prihvatim... ima ih iz svih krajeva planete pojma nemam kakoBosco je napisao/la:Ja sam izbriso 70 ljudi koje znam, ali s kojima nisam dobar, nego sam više na vi nego ti. Boli me briga, izbrisat cu sve s kojima nisam dobar i dodat cu neke s foruma ovog, ima ovdje bruka dobrih likova koje čovjek treba upoznat.
Upravo tako, nisam bas pobriso 70, al tu sam negdje, kontam sta ce mi neko, ako se sretnem s njim na ulici, ili se pozdravis ili ne, neko s kim si na vi, neko ko je samo tu jer mozda ima 399 prijatelja, pa te doda da bude jubilarnih 400Bosco je napisao/la:Ja sam izbriso 70 ljudi koje znam, ali s kojima nisam dobar, nego sam više na vi nego ti. Boli me briga, izbrisat cu sve s kojima nisam dobar i dodat cu neke s foruma ovog, ima ovdje bruka dobrih likova koje čovjek treba upoznat.
da nemaš slučajno dosta raje iz Tuzle, par Italijana, jednog iz Venezuele i rodicu iz Kanade ??fera je napisao/la:ja sam ovako preko nekih foruma upoznao nekih ljudi sa kojima sam danas dobar i u privatnom zivotu... kod mene na fb ima ja mislim vise od pola raje koju ne znam u glavnom me dodaju ljudi a ja sve prihvatim... ima ih iz svih krajeva planete pojma nemam kakoBosco je napisao/la:Ja sam izbriso 70 ljudi koje znam, ali s kojima nisam dobar, nego sam više na vi nego ti. Boli me briga, izbrisat cu sve s kojima nisam dobar i dodat cu neke s foruma ovog, ima ovdje bruka dobrih likova koje čovjek treba upoznat.a mrsko mi da brisem sta me briga
igram ja, al' tek 4.adis.p je napisao/la:eee ljudi igral ko TopEleven al da je malo veci level....![]()
![]()
Dart je napisao/la:igram ja, al' tek 4.adis.p je napisao/la:eee ljudi igral ko TopEleven al da je malo veci level....![]()
![]()
odma sam uletio kad sam vidio....covjek postaje svjetski hit
kako si samo brutalan..pa i ja sam tu,ako si primjetiojuznjak> je napisao/la:16 pacijenata ...
evo i ja sam uletioT-MAC je napisao/la:odma sam uletio kad sam vidio....covjek postaje svjetski hit![]()
i šta ti to govori da jedan pacov ima 100X više fanova od ove budalejuznjak> je napisao/la:16 pacijenata ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kraljttbvb, LegendKiller i 6 gostiju.