Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Justin
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la Justin » 03 nov 2020, 15:03

Lik bio rupa u obe tekme za reprezentaciju koje je igrao i eto zele ga Chelsea i Milan. Gori ste vi sto vjerujete u te gluposti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 03 nov 2020, 15:21

imekorisnicko je napisao/la:
03 nov 2020, 15:02
DrFilgud je napisao/la:
03 nov 2020, 14:53
Tesnjak1991 je napisao/la:
03 nov 2020, 14:06
Joj jeste smješni, prepirke sa ovim navijačima/simpatizerima ovih domaćih "klubova" :rol:

To samo treba ignorisat, 90% njih navija protiv repke, samo eto da mogu promovisat neke svoje domaće "talente", kojima u isto vrijeme domet u karijeri najčešće postane turska liga. I navijači tih poluprofesionalnih klubova se nađu pisati o momku koji će da postigne ono što 90% njihovih ljubimaca iz poluprofesionalnih klubova može samo da sanja. Samo im se treba smijati i uživati u koprcanju.

:wave: :wave:
:thumbup:
Sam sam učestvovao u takvim raspravama,sada mi se čini da apsolutno nije važno. Ova dilema PLBiH vs Dijaspora je lažna dilema. Nedostatak vizije,ideje,plana Saveza koji se prenosi na stručni štab i igrače je problem. Da imamo sistem svi bi valjali.
Naravno. Korupcija u sistemu je osnovni problem. Mi čak i nismo toliko nekvalitetna reprezentacija kako po rezultatima ispada. Al' isto tako je istina da je ovim domaćim navijačima bitnije da vide par njihovih igrača nego da repka ima neki uspjeh. Kad vidiš omalovažavanje ove 2 mladih štopera koji su ogroman zalog za budućnost, hoće mi nešto bit odmah. Al' hajd, bit će bolje valjda. :bih:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 03 nov 2020, 15:26

ReX je napisao/la:
03 nov 2020, 14:48

Pa vidis da je troll, bolan. Nemoj se obazirati na takve likove haha. :urnebes:
a vidim i ja....
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 03 nov 2020, 15:31

03 nov 2020, 15:21
DrFilgud je napisao/la:
03 nov 2020, 14:53

:thumbup:
Sam sam učestvovao u takvim raspravama,sada mi se čini da apsolutno nije važno. Ova dilema PLBiH vs Dijaspora je lažna dilema. Nedostatak vizije,ideje,plana Saveza koji se prenosi na stručni štab i igrače je problem. Da imamo sistem svi bi valjali.
Naravno. Korupcija u sistemu je osnovni problem. Mi čak i nismo toliko nekvalitetna reprezentacija kako po rezultatima ispada. Al' isto tako je istina da je ovim domaćim navijačima bitnije da vide par njihovih igrača nego da repka ima neki uspjeh. Kad vidiš omalovažavanje ove 2 mladih štopera koji su ogroman zalog za budućnost, hoće mi nešto bit odmah. Al' hajd, bit će bolje valjda. :bih:
Ja sam prvi kojem je smetalo pretjerano uzdizanje ove dvojice prije nego su odigrali minute za reprezentaciju, i dalje ne volim da se a priori zaključuje da je neko bolji čim je vani, ali mislim da je čak i to posljedica lošeg rada selektora koji su nas vodili. Mi da imamo stabilan spisak,rezultate, a da mladi igrači povremeno dobijaju priliku i uključuju se na osnovu kvaliteta sve bi manje ovih rasprava bilo. Ko ima kvalitet sam bi se nametnuo i vozdra.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 03 nov 2020, 15:33

Justin je napisao/la:
03 nov 2020, 15:03
Lik bio rupa u obe tekme za reprezentaciju koje je igrao i eto zele ga Chelsea i Milan. Gori ste vi sto vjerujete u te gluposti.
kakvu je to gresku uradio u barazu?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 nov 2020, 15:34

Postoji dilema Kvalitete vs Nekvalitet. Niko iz dijaspore, ni odavde nerma načelno ništa protiv BHPL.
Koji to navijač reprezentacije ne bi volio da je BHPL na nivou HNL? Nijedan.

Problem nastaje kada se bh škart pokušava na mišiće ugurat u reprezentaciju i time jij se nanosi šteta. Onda se još taj škart predstavlja kao extra kvalitet, a istovremeno se osporava i minira i dijaspora, koja je dala 99% kvaliteta u reprezentaciji.
Pojedinci među navijačima sarajevskih klubova, a ordiniraju na ovim temama, su klasični dušmani reprezentacije. Mrze je ako u njoj ne igraju njihove amaterčine i veći neprijatelji reprezentacije od Srba i Hrvata.

I zaista je to pravo pitanje, zašto diskutovati sa botovima koji mrze reprezentaciju? Treba ih tako i tretirat, ko raju s Pala.

Što se tiče saveza, njihov kriminal i javašluk su ključ problema i to je već odavno poznato.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 03 nov 2020, 15:44

DrFilgud je napisao/la:
03 nov 2020, 15:34
Postoji dilema Kvalitete vs Nekvalitet. Niko iz dijaspore, ni odavde nerma načelno ništa protiv BHPL.

Problem nastaje kada se bh škart pokušava na mišiće ugurat u reprezentaciju i time jij se nanosi šteta. Onda se još taj škart predstavlja kao extra kvalitet, a istovremeno se osporava i minira i dijaspora, koja je dala 99% kvaliteta u reprezentaciji.
Pojedini navijači klubova, a ordiniraju na ovim temama, su veći neprijatelji reprezentacije od Srba i Hrvata. Ovi se bar ne petljaju.
Prije par mjeseci bi ti kontriro međutim ovaj zadnji spisak jeste čista farsa.Poziv u reprezentaciju zavisi ponajviše od konkurencije. Tatar jeste trenutno među najboljim BH krilima,jel to znači da je Tatar dobar ili da su nam krila loša nek svako prosudi za sebe,ali on ima mjesta na spisku. Ziljkić,Zeljković itd je najobičnije glupiranje i glumatanje da se ima neka ideja,a zapravo se baulja po mraku. Dijaspora jeste dala najviše kvaliteta reprezentaciji,ali isto tako bruku mladih bosanaca koji su odrasli vani su smatrani mega talentima pa su propali što je normalno. Samo govorim da nije nužno neko bolji ako igra vani, a mi raspravljamo o tome samo zato što smo katastrofa od reprezentacije. Od spiska smo stvorili nekakav kult i glavno nam je ko će se nać na spisku zato što nas buši ko god stigne pa da se zanimamo . Mi imamo sasvim solidnih prvih XI na papiru i rezultati su nam debelo ispod kvaliteta. Da igramo normalno puno bi manje ovakvih glupih rasprava bilo.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 03 nov 2020, 15:52

Kada je u pitanju reprezentacija, savez, novinari, domaći navijači, forumski botovi su na istom fonu, to je lična korist po cijenu propasti.
Reprezentacija okrzužena s toliko negativne energije i ne može igrati dobro.
Otud i tolike rasprave.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 03 nov 2020, 15:52

03 nov 2020, 15:31

Ja sam prvi kojem je smetalo pretjerano uzdizanje ove dvojice prije nego su odigrali minute za reprezentaciju, i dalje ne volim da se a priori zaključuje da je neko bolji čim je vani, ali mislim da je čak i to posljedica lošeg rada selektora koji su nas vodili. Mi da imamo stabilan spisak,rezultate, a da mladi igrači povremeno dobijaju priliku i uključuju se na osnovu kvaliteta sve bi manje ovih rasprava bilo. Ko ima kvalitet sam bi se nametnuo i vozdra.
Hajd se ti u nas nametni pored velikog broja uhljeba i njihovih igračina. Pa eto, Demirović u odličnoj formi bio prije prelaska u Freiburg, nikad da se oproba u A repki, a prilike je bilo. Sad nema minuta, kao to je razlog, a u isto vrijeme bruka igrača dobijalo minute. Ko kvalitet u onoj 2 mladića ne vidi, a o potencijalu da ne govorim, il' je obični trol ili velika neznalica. O tome da nikad ne znaš šta je razlog za pozivanje pojedinaca je suvišno pričati. Al' kakva država takva i reprezentacija. Leglo kriminala.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 03 nov 2020, 15:53

kod anela je jedini problem što se nije kalio po njivama bhpl,to mu je golem minus tako da džaba i da u prvu postavu čelzija sad ode
Samo Sloboda | COYG

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 03 nov 2020, 15:56

DrFilgud je napisao/la:
03 nov 2020, 15:34

Pojedinci među navijačima sarajevskih klubova, a ordiniraju na ovim temama, su klasični dušmani reprezentacije. Mrze je ako u njoj ne igraju njihove amaterčine i veći neprijatelji reprezentacije od Srba i Hrvata.

I zaista je to pravo pitanje, zašto diskutovati sa botovima koji mrze reprezentaciju? Treba ih tako i tretirat, ko raju s Pala.

Što se tiče saveza, njihov kriminal i javašluk su ključ problema i to je već odavno poznato.
Ništa za dodati. :thumbup:

Mes Que Un Club!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 03 nov 2020, 15:58

03 nov 2020, 15:52

Hajd se ti u nas nametni pored velikog broja uhljeba i njihovih igračina. Pa eto, Demirović u odličnoj formi bio prije prelaska u Freiburg, nikad da se oproba u A repki, a prilike je bilo. Sad nema minuta, kao to je razlog, a u isto vrijeme bruka igrača dobijalo minute. Ko kvalitet u onoj 2 mladića ne vidi, a o potencijalu da ne govorim, il' je obični trol ili velika neznalica. O tome da nikad ne znaš šta je razlog za pozivanje pojedinaca je suvišno pričati. Al' kakva država takva i reprezentacija. Leglo kriminala.
Sve je u boldiranom,najmanje su krivi sami igrači što iz PlBiH,što vani.

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 03 nov 2020, 16:02

03 nov 2020, 15:58
03 nov 2020, 15:52

Sve je u boldiranom,najmanje su krivi sami igrači što iz PlBiH,što vani.
Čisto da se zna, ja smatram da ima kvaliteta i u našoj ligi, bilo je momaka koji su dobro koristili šanse, al' pojedinci pretjeruju. Treba davati šansu, pogotovo na deficitarnim pozicijama, al' ne može pola repke bit iz domaće lige.

Al' zgade ti to sve ovi domaći znalci. :bih:

Mes Que Un Club!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 03 nov 2020, 16:44

Momak se povezuje sa Ajaxom, Chelseam, Milanom, i slicnim i opet se pokusava kampanja voditi da je na preko stele u repci, doduse jeste od strane trollova i djece ali ipak.. :oops: :urnebes: Divim vam se kad mozete uopste citati takve budalastinje a da ne pricam da replicirate.

Nema nista gore od mahale.. :roll:
@igrajlopte 🐦

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 03 nov 2020, 17:02

ReX je napisao/la:
03 nov 2020, 16:44
Momak se povezuje sa Ajaxom, Chelseam, Milanom, i slicnim i opet se pokusava kampanja voditi da je na preko stele u repci, doduse jeste od strane trollova i djece ali ipak.. :oops: :urnebes: Divim vam se kad mozete uopste citati takve budalastinje a da ne pricam da replicirate.

Nema nista gore od mahale.. :roll:
taće ajaks čelzi i milan nek dođe u radnik iz bijeljine pa ćeš vidjeti
Samo Sloboda | COYG

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 03 nov 2020, 17:04

Nije on prosao Akademiju, to ga yebe... Da jeste, yebo me svak ako ga sada nebi proglasili novim Konjicem/Hibicem.
@igrajlopte 🐦

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 03 nov 2020, 17:24

Konzerva je napisao/la:
03 nov 2020, 15:33
Justin je napisao/la:
03 nov 2020, 15:03
kakvu je to gresku uradio u barazu?
Glupo ispao kod gola laznih Iraca.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Shogun
Kontakt:

Post Postao/la Shogun » 03 nov 2020, 17:44

DonerKebab je napisao/la:
03 nov 2020, 12:12
Shogun je napisao/la:
03 nov 2020, 12:10
DonerKebab je napisao/la:
03 nov 2020, 11:58
Ovaj lik nema talenat i nikada on nece biti igrac. Za njega je Sinisa Mulina rivaldo i ronaldinjo u jednome.
Klocic sjebo prvo baraz pa onda i utakmicu sa Poljskom.
Smotan stoper bez perspektive.
...Rece strucnjak

Inace smo poznati po vrlo pouzdanim stoperima koji nisu skloni kiksevima. Momku je tek 21. godina. Koji to mladi igrac nije pravio pocetnicke greske u velikim utakmicama.
Pjanic odmah pokazao talenat.
Dzeko zabio protiv Turske za pobjedu.
Salihamidzic zabio protiv Italije.
Sanel Jahic zabio protiv Belgije.

Rijesio je i Anel utakmicu ali za protivnika.
Znaci igrac ako ne napravi neki dar mar na debiju ide u kategoriju panjeva. Ma ja, yebo razvoj i period adaptacije. A gdje Jahica iskopa i stavi medju ove legende. Eto on je imao bas blistavu karijeru nakon gola Belgiji.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 03 nov 2020, 18:37

ReX je napisao/la:
03 nov 2020, 17:04
Nije on prosao Akademiju, to ga yebe... Da jeste, yebo me svak ako ga sada nebi proglasili novim Konjicem/Hibicem.
Kao što si ti pisao hvalospjeve na račun Armina Hodžića, pa on na kraju u Turskoj završio. :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 03 nov 2020, 18:58

Mokes je napisao/la:
03 nov 2020, 18:37
ReX je napisao/la:
03 nov 2020, 17:04
Kao što si ti pisao hvalospjeve na račun Armina Hodžića, pa on na kraju u Turskoj završio. :think:
Jesam, sa razlogom.. I kao sto danas pisem velike kritike na racun istog tog Hodzica jer sam vrlo razocoran u njega i na kraju krajeva njegovu karijeru jer je imo sve u svojim rukama da bude nasljednik Dzeke. Jel to nije fer? :) Porazavajuci je za njega da poslije svega u 24-25 godini ide u neku vukoyebinu u Tursku ali ja sam davno digao ruke od njega sto se tice nekog ozbiljnog fudbala.

Njega je nazalost i kao vecinu nasi domaci igraca poja mahala, bombasticni naslovi, pare, auta, zenske itd.. Ono sto je Armin pokazivao u mladjim godinama je bilo tri puta vise obecavajuce nego Ermedin koji se danas dize kao neka nasa velika napadacka nada (mada i to se moze diskutovati). Nije Armin tema ali eto hajd.

Mozemo svi imati simpatije prema prema pojedinim igracima i klubovima ali kad je reprezentacija u pitanju moraju se neke emocije ako ne izbaciti skroz onda stisati. No, kod nas ne da to nije slucaj vec emocije su na stotki. To vazi za sve skupine, mada jedna prednjaci u tome i zato sam prozvao FKS jer svaka cast pojedincima ali u zadnje vrijeme i dobronamjernu kritiku kad das docekan budes na noz. Fine by me. U ostalom ja ne vidim razlog dizanja nekog igraca kad je opravdan hajp sto je bio slucaj sa doticnim igracem. Isto tako ne vidim razlog da se pruzi kritika kada je mjesto za istu.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 03 nov 2020, 19:03, ukupno mijenjano 4 puta.
@igrajlopte 🐦

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.