Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Ako je ovo cijena pobjede protiv irske, ja im halalim.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Vakat je...
-
- Kontakt:
Dusko bajevic " Cvikan" ... kao sa 100godina ga pocela zanimat reprezentacija da je trenira ? Nova marioneta koja je dosla sve aminovat, i uzet zadnji dinar na kraju karijere. Covjek jadan jedva dise i prica, i on da nekog motivise i priprema za utakmicu. A naivnih ljudi, neznalice fudbala.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Aha, gdje bi protiv Italije majstore?bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Dusko bajevic " Cvikan" ... kao sa 100godina ga pocela zanimat reprezentacija da je trenira ? Nova marioneta koja je dosla sve aminovat, i uzet zadnji dinar na kraju karijere. Covjek jadan jedva dise i prica, i on da nekog motivise i priprema za utakmicu. A naivnih ljudi, neznalice fudbala.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Manje će se zadržati od Prosineckog.
- Chapman1886
- Kontakt:
Bio trećaRimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Aha, gdje bi protiv Italije majstore?bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Dusko bajevic " Cvikan" ... kao sa 100godina ga pocela zanimat reprezentacija da je trenira ? Nova marioneta koja je dosla sve aminovat, i uzet zadnji dinar na kraju karijere. Covjek jadan jedva dise i prica, i on da nekog motivise i priprema za utakmicu. A naivnih ljudi, neznalice fudbala.
Samo Sloboda | COYG
U ludari bio movie night.Rimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Aha, gdje bi protiv Italije majstore?bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Dusko bajevic " Cvikan" ... kao sa 100godina ga pocela zanimat reprezentacija da je trenira ? Nova marioneta koja je dosla sve aminovat, i uzet zadnji dinar na kraju karijere. Covjek jadan jedva dise i prica, i on da nekog motivise i priprema za utakmicu. A naivnih ljudi, neznalice fudbala.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Hoće li biti fraze ili će reći nešto otvoreno poslije utakmice? Selektora Poljske su njihovi mediji danima kritikovali jer je poslije Holandije izjavio da je bilo i dobrih stvari u njihovoj igri.
Pretjerujete.
Očito je bilo da smo iskoristili ovu drugu tekmu da vidimo koga realno imamo osim par nekih dobrih igrača.
Stvarno ne kontam šta se toliko nervirate za utakmicu lige nacija...
Iz A lige idu dvije repke u baraž. Dakle top 2 repke koje nisu bile u top 2 svojih grupa. Šanse da smo to mi praktički ne postoje.
Očito je bilo da smo iskoristili ovu drugu tekmu da vidimo koga realno imamo osim par nekih dobrih igrača.
Iz A lige idu dvije repke u baraž. Dakle top 2 repke koje nisu bile u top 2 svojih grupa. Šanse da smo to mi praktički ne postoje.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Mozda. Ali ako metuzalem dok ne dodje do novinara ne zaboravi i rezultat i protiv koga i kako su igrali

-
- Kontakt:
Sta je bilo sa italijom? Ne budi smijesan. Ovo je moldavija u najavi, nikad veca menadzerska nismo bili. Ovdje godinama nema nista , ni koncept igre ni taktika ni priprema utakmice, nista. Nezna se ko pije ko placa , kafanska ekipa.Rimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Aha, gdje bi protiv Italije majstore?bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Dusko bajevic " Cvikan" ... kao sa 100godina ga pocela zanimat reprezentacija da je trenira ? Nova marioneta koja je dosla sve aminovat, i uzet zadnji dinar na kraju karijere. Covjek jadan jedva dise i prica, i on da nekog motivise i priprema za utakmicu. A naivnih ljudi, neznalice fudbala.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mi umjesto sada da budemo prvi na tabeli i dockeujemo baraz u miru, milion muka i pitanja nam sada u glavi.
Jer je selektor sada nasao da pravi sastave i eksperimentise.
Jer je selektor sada nasao da pravi sastave i eksperimentise.
Mjau !
Vau,nasao eksperimentisati u Ligi Nacija,koja je predstavljena kao zamjena za prijateljske utakmice!
Odakle mu samo pravo na to?!
A Susic kao zamjenu ubaci svog bratica da ubrza igru protiv Nigerije,na SP.U najvaznijoj utakmici
Odakle mu samo pravo na to?!
A Susic kao zamjenu ubaci svog bratica da ubrza igru protiv Nigerije,na SP.U najvaznijoj utakmici
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Lako je biti general poslije bitke. Italijani nam kako treba sanse nisu stvorili i selektor je odlucio da isproba druge igrace. Vidjeli smo da od njih hajra nema. Ako to ti ne mozes shvatiti, to je tvoj problem. Ali, tebra, da ja tebi nesto kazem - samim tim sto nisi pljuvo poslije Italije ni pojavljivao se na forumu znaci da ti zapravo i ne navijas za nasu reprezentaciju. Cak naprotiv. Ti si ubaceni element koji gura neke svoje zamisli. Ovo je zadnji put da te citiram na forumu takodjer. Sve najbolje tebi i tvojima.bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:50Sta je bilo sa italijom? Ne budi smijesan. Ovo je moldavija u najavi, nikad veca menadzerska nismo bili. Ovdje godinama nema nista , ni koncept igre ni taktika ni priprema utakmice, nista. Nezna se ko pije ko placa , kafanska ekipa.Rimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Aha, gdje bi protiv Italije majstore?bhfanatic14 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Dusko bajevic " Cvikan" ... kao sa 100godina ga pocela zanimat reprezentacija da je trenira ? Nova marioneta koja je dosla sve aminovat, i uzet zadnji dinar na kraju karijere. Covjek jadan jedva dise i prica, i on da nekog motivise i priprema za utakmicu. A naivnih ljudi, neznalice fudbala.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
balavci svakako ništa ne razumiju. duško je odlučio da isproba koliko god može i koga god može prije baraža. koliko je to u redu nije na meni da odlučujem. ako nas to vodi u bolji baraž ja se slažem! ali zasigurno znam da će ga ti isti balavci dizati u nebesa ako dobijemo tu sakatu sjevernu irskuPirke je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:49Pretjerujete.
inače apropo baraža, ne samo 2 reprezentacije, nego dvije koje su pobjednici grupa, dakle šanse su ne nula nego minus beskonačno
Mi smo zahvaljujuci ligi nacija u barazu, a sada nam kao nije bitna.
Mjau !
Nije da će ga dizati u nebesa, već su ga dizali u petak poslije Italije.jestamaji je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:55balavci svakako ništa ne razumiju. duško je odlučio da isproba koliko god može i koga god može prije baraža. koliko je to u redu nije na meni da odlučujem. ako nas to vodi u bolji baraž ja se slažem! ali zasigurno znam da će ga ti isti balavci dizati u nebesa ako dobijemo tu sakatu sjevernu irskuPirke je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:49Pretjerujete.
inače apropo baraža, ne samo 2 reprezentacije, nego dvije koje su pobjednici grupa, dakle šanse su ne nula nego minus beskonačno
Hebeš ti nas.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- MocMahale444
Pravdaju ga ovi mufloni.
Yebo vas on.
O dusane muflonu.
Yebo vas on.
O dusane muflonu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
dusko bajevic: PROTIV POLJSKE IDEMO NA POBJEDU!

Ušli smo u baraž preko lige nacija u formatu kvalifikacija za Euro gdje smo bili u grupi sa Austrijom i Sj. Irskom...
Ovo uopće nije ista situacija.
Budi realan.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.