NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2019/2020
Nek trejduju russella za 3&d igrače.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Ama kakvog fursata covjece Boziji? Sto sam pitao moze'l Curry nositi ekipu? Ostalo sve nadovezivanje na postove, gdje ne znam @ep spomene Bradu, a covjek nikad u zivotu nije propustio playoff bez obzira na roster, trenere, povrede itd. U drugim rijecima bez obzira na okolnosti. Ali eto ja najgori od sve djeceJHam je napisao/la:Ma nece rijesiti sigurno, ali da bi trebalo bolje izgledati s centrima to svakako, ja ih jos uvijek vidim u PO nazalost, slazem se i da Curry s Russelom i Greenom treba da uvede ekipu u PO, al alemu se poklopilo da odavno slabiji Warriorsi i nikad jaci zapad se dogode u istoj sezoni pa uhvatio fursata po forumu, ohani jbm ga opet ces se usutiti u PO...

Nije to ni do nošenja, koliko je odbrana loša.
Remember, remember the 5th of November.
Ljudi na kojem sajtu sad gledate basket?
Siguran sam da je ovo pitanje bilo vec vise puta al nisam upratio.
Ja bi za ove idiotske faulove nakon skoka kad je protivnik u bonusu tjerao igrace iz dvorane. Pa koliko glup moras bit da reachas i poklonis protivniku 2 slobodna faulom na njihovoj polovini 

- Nail for Real
- Kontakt:
Porzingis
.
Zastita obruca, skok, sut za tri, evo poceo i da dijeli asistencije
.

Zastita obruca, skok, sut za tri, evo poceo i da dijeli asistencije

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da košarka nije izmišljena Jordan ne bi bio GOAT, factsinvincible1921 je napisao/la:Da se nije Irving povrijedio u prvom finalu i da u trecem nije KD doso , GSW i Curry bi imali tacno NULA (0) titula

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
nakon sto si isti sadrzaj postao na sekundu prije mene pricekao sam odgovor-kojeg nema.Dzoni je napisao/la:Ljudi na kojem sajtu sad gledate basket?
pa sam pronasao ovu alternativu :
https://home.nbabite.com/
Hvala družehuupmil je napisao/la:nakon sto si isti sadrzaj postao na sekundu prije mene pricekao sam odgovor-kojeg nema.Dzoni je napisao/la:Ljudi na kojem sajtu sad gledate basket?
pa sam pronasao ovu alternativu :
https://home.nbabite.com/

http://buffstreamz.com/nba-streams/Dzoni je napisao/la:Ljudi na kojem sajtu sad gledate basket?
Svi streamovi perfektni.
Hvala.Epidaurus je napisao/la:http://buffstreamz.com/nba-streams/Dzoni je napisao/la:Ljudi na kojem sajtu sad gledate basket?
Svi streamovi perfektni.
Kako dobra tekma izmedju meda i netsa.
Luka Magic 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Morant. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja morant :tokralju:
Strasna utakmica Nets vs Grizzlies.
Brutalna partija Moranta.
Blokada na Irvingu
Produzetak
Blokada na Irvingu
Produzetak

Kako je preuzeo zadnju četvrtinuMonolog je napisao/la:Morant.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
K'o da je deset godina u ligi.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kako je preuzeo zadnju četvrtinuMonolog je napisao/la:Morant.
Podsjeti na Rosea kad se odrazi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Samo sam jednom vidio snimak, ali čini se kao čist faul, da nije dotakao lopte?Dzoni je napisao/la:Strasna utakmica Nets vs Grizzlies.
Blokada na Irvingu
Produzetak
Inače, mali kida večeras

Anfernee "Penny" Hardaway #1
- djoleprijedor
- Kontakt:
Morant će biti najbolji igrač ove draft klase.Igračina! 

Mens sana in corpore sano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.