San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Neka mi neko objasni šta se dešava 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
U jednom trenutku smo promasili 15 suteva uzastopno, sreca pa smo imali 30 razlike u tom trenutku...
Ulazimo sa +20 u zadnju cetvrtinu...
Ulazimo sa +20 u zadnju cetvrtinu...
Pobjeda je pobjeda, ali svasta tu jos ne stima u ekipi...
58-19
58-19
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pitam se stvarno je'l' Pop ima neke preference u playoffu, ili zaista Spursi ovako lose igraju 
Kako god, let's go Bulls
Kako god, let's go Bulls
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Ova pobjeda u Atlanti vrijedi mnogo i sad se lakse dise...
Veceras, u slucaju da mi pobijedimo Sacramento, a Lakersi izgube protiv Golden State-a, Zapad je osiguran...
59-19
Veceras, u slucaju da mi pobijedimo Sacramento, a Lakersi izgube protiv Golden State-a, Zapad je osiguran...
59-19
Mislim da ćemo ipak imati najbolji omjer u ligi
Dobro je ovo ne vjerujem da se može desit da nekog ne dobijemo u gostima u PO,a ionako imamo prednost domaćeg terena.Svi znaju koliko smo dobri kod kuće 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
...sto se i desilo, tako da je trka za prvim mjesto na Zapadu zavrsena. Svaka cast momci i iskoristite taj domaci teren u playoff-u!YaSSaL je napisao/la:Veceras, u slucaju da mi pobijedimo Sacramento, a Lakersi izgube protiv Golden State-a, Zapad je osiguran...
-----
Sto se tice Kings-a, na fantastican nacin smo obezbijedili Zapad i 60-tu pobjedu sezone. Ujedno i nasa najveca pobjeda ove sezone, 32 razlike. Bilo je guravo u prvom poluvremenu, ali treca cetvrtina je bila kao iz snova i Kings-i vise nisu imali sta traziti. Ovaj put, nije im ni sismisa bilo da uleti u dvoranu...
60-19
- Der_Bomber
- Kontakt:
2011 Western Conference Regular Season Champions
Ovo je odlicno. Sad ce Tim, TP i Manu dobiti REST 9-10 dana
Ovo je odlicno. Sad ce Tim, TP i Manu dobiti REST 9-10 dana
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Odlicna utakmica u kojoj smo cak (h)aplicirali i neke atraktivne poteze...
Pobjeda bez mnogo umora, bez prevelike minutaze, igraci se nisu previse forsirali i idemo dalje...
61-19
Pobjeda bez mnogo umora, bez prevelike minutaze, igraci se nisu previse forsirali i idemo dalje...
61-19
Ne mogu kad igramo protiv ovih ograničenih ekipa,a Utah to jeste postala gledao sam prvo poluvrijeme i znao sam da mogu leć kad sam vidio Bonnera kako ala Parker ulazi u reket i završava flouterom(ili kako se već zove
)
- Der_Bomber
- Kontakt:
Protiv Chris Paula u 1. Rundu!
Are we ready?
Are we ready?
Man City, Dortmund, Roma
Nadam se da ce Pop odmarati startere veceras i da se nece ganjati s Bullsima za prvo mjesto u ligi. Ostvarili smo ono bitno, prvu poziciju na zapadu...
A ekipe koje udju u Finale, sposobne su osvojiti prsten, bez obzira na prednost domaceg terena...
A ekipe koje udju u Finale, sposobne su osvojiti prsten, bez obzira na prednost domaceg terena...
45-45 nakon prvog poluvremena...
Ne znam ni kako smo ovo uspjeli ako znamo da Duncan,Manu,Tony i Dice nisu u protokolu...
Izgubit cemo ovo ali opet fino vidjeti da se moze najozbiljnije pouzdati na drugu ekipu...
jos dodaj da sutamo 33% iz igre
(Lakersi 40%)
Strasno..
Ne znam ni kako smo ovo uspjeli ako znamo da Duncan,Manu,Tony i Dice nisu u protokolu...
Izgubit cemo ovo ali opet fino vidjeti da se moze najozbiljnije pouzdati na drugu ekipu...
jos dodaj da sutamo 33% iz igre
Strasno..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
-4 nakon 33 minuta igre
I da treba spomenuti 31% FG,Lakersi nesto preko 43%
Nema spustanja lopte pod reketa igramo brzo i prva prilika koja se ukaze(bilo kome) koristimo...
igramo na veliki broj posjeda i cesto bude samo 1,2 pasa u organizaciji napada..
u odbrani posto nemam ni centimetra ni misice pustamo manje vise otvorene suteve...
drugacije ne moze ni igrati ova ekipa...
I da treba spomenuti 31% FG,Lakersi nesto preko 43%
Nema spustanja lopte pod reketa igramo brzo i prva prilika koja se ukaze(bilo kome) koristimo...
igramo na veliki broj posjeda i cesto bude samo 1,2 pasa u organizaciji napada..
u odbrani posto nemam ni centimetra ni misice pustamo manje vise otvorene suteve...
drugacije ne moze ni igrati ova ekipa...
Steta za ovih 2+1 Odoma...
86-84 za jezerase...ne mogu se odlijepiti do sutra...
6 dvocifrenih
tako se igra kosarka..
Krenuo nas je sut sad je cak 35%
doduse vezali smo 2,3 trojke i drzimo prikljucak...
Mada ovo realno ne mozemo nikako dobiti...jer dovljno im je da spuste loptu na Odoma ili Brayanta i imaju vec u startu slobodna...
mislim svakako nismo ocekivali pobijedu posebno sa ovim sastavom..
86-84 za jezerase...ne mogu se odlijepiti do sutra...
6 dvocifrenih
Krenuo nas je sut sad je cak 35%
Mada ovo realno ne mozemo nikako dobiti...jer dovljno im je da spuste loptu na Odoma ili Brayanta i imaju vec u startu slobodna...
mislim svakako nismo ocekivali pobijedu posebno sa ovim sastavom..
Nema zime dok je Gary Neal tu..
a i Spliter pokazuje da bi mogao biti faktor u playoffu..
kod jezerasa dosta puse bez Baynuma,a bez njega nas ne mogu dobiti na 4 utakmice...
a i Spliter pokazuje da bi mogao biti faktor u playoffu..
kod jezerasa dosta puse bez Baynuma,a bez njega nas ne mogu dobiti na 4 utakmice...
Ne ispratih kraj utakmice, morao na posao, ali evo sad vidim sta je i kako bilo...
Ljudi, boji li se neko Lakersa nakon ovoga? Ja sigurno ne! Ovo nije nikakav poraz, ovo je za mene pobjeda...
Pop je uradio pravu stvar, upravo ono sto sam prizeljkivao, velika trojka uopste da ne igra...
Svaka cast, momci, spremni smo za playoff!
61-20
Ljudi, boji li se neko Lakersa nakon ovoga? Ja sigurno ne! Ovo nije nikakav poraz, ovo je za mene pobjeda...
Pop je uradio pravu stvar, upravo ono sto sam prizeljkivao, velika trojka uopste da ne igra...
Svaka cast, momci, spremni smo za playoff!
61-20
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ako Oklahoma zavrsi kao #4 , onda vi nemate sanse
4-2 za Oklahomu , jedino vam Denver moze pomoci ako ih kojim slucajem izbaci tricama
Par "tips" sa navijace San Antonia :
Ko ce cuvati Duranta ?
Parekra ce ustopati Westbrok, Ginobilia Selvalosha i Duncana Perkins
4-2 za Oklahomu , jedino vam Denver moze pomoci ako ih kojim slucajem izbaci tricama
Ko ce cuvati Duranta ?
samo ne znam sto svi potcjenjujete denver????
KAd prodjemo OKC
Parkera cuvaju Felton,Lawson
Ginobilija-Afflalo,Smith,Chandler
Duncana-Nene,Birdman,K-Mart izaberite...!!!
KAd prodjemo OKC
Parkera cuvaju Felton,Lawson
Ginobilija-Afflalo,Smith,Chandler
Duncana-Nene,Birdman,K-Mart izaberite...!!!
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Razumio bih da kazes bice tijesno i neizvjesno, ali reci da ekipa s najboljim omjerom u regularnoj sezoni protiv bilo koje druge ekipe NEMA SANSE, nije vrijedno dalje diskusije...Kobe Bryant je napisao/la:Ako Oklahoma zavrsi kao #4 , onda vi nemate sanse![]()
4-2 za Oklahomu , jedino vam Denver moze pomoci ako ih kojim slucajem izbaci tricama![]()
Ko ce cuvati Duranta ?![]()
Ja cu samo reci: vidjecemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.