HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

um vuk
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la um vuk » 12 apr 2009, 12:42

antipolitikaa je napisao/la:
Eagles je napisao/la:Halo političari otpepajte s teme,inače administracija ima u planu da "ohladi političare",a vidim da i oni koji su u užem izboru kandidata za ban opet aktivni.

Danas dosta loša igra Zrinjskoga,al hajde nevažna utakmica koja je poslužila za odrađivanje kartona i odmaranje ključnih igrača za kup.Nema se što više reći.
Kako moze biti ne vazna?!?!?! :?
**** ti klub koji ima ne vaznu utakmicu a bori se za prvaka,ja jesam navijac Zrinjskog i sve to,parola Zrinjski je zivot i vise od toga stoji ali ova igra zadnjih kola pokazuje da ipak nismo neka razlika u odnosu na druge...pa jeb.. jedva,naglasavam jedva smo amaterskog veleza dobili,gube od modrice iako je sastav bio vise nego solidan po meni,jedan kiks kuci i opet da se sitaucija zakomplicira ,vidili smo i protiv veleza da nekad jednostavno ne mogu onako lako doci do gola kao prije...al SUNJIC IS BACK,valjda ce biti bolje maka vise nije za stopera a bogme ni za krila postao je pravi penzic.On je ok i sve al godine polako cine svoje i u zadnjih par kola uvjerivo je najgori igrac Zrinjskog.
Pajdo znaš onu I KAD IZGUBE I KAD POBIJEDE UVIJKE PJEVAMO, ZRINJSKI VOLIM TE,ZRINJSKI VOLIM TE.. :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 12 apr 2009, 14:28

Hajd ima li neko da pobrise ove stranacke i politicke gluposti, ovo je sportski forum...
Rođeni brato

High

Post Postao/la High » 12 apr 2009, 14:45

Vratite se temi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 12 apr 2009, 15:08

@Antipolitika

Pa ova utakmica i jeste ne važna,i nakon poraza se na tabeli ništa nije promijenilo,imamo sigurnih +7,a isto tako imamo nekoliko gostovanja na kojima možemo uzeti bodove.Puno je važnije da se igrači pripreme za srijedu.
To je puno važnije,a momci su odradili kartone,napunili baterije za novi ritam koji će bit dosta žestok.
Igrali većinom juniori,treba i njih ubacit u vatru malo,da vidimo kakvi su,mada jučer čitava ekipa je bila dosta loša.
Prvenstvo je po meni riješeno,trebamo samo kući dobivat,al zato će u kupu bit teško,i ako uspijemo (a vjerujem da ćemo uspijeti) u Lukavici,bilo tko da nas dočeka (Široki ili Sloboda),neće bit lako.

Sve u svemu,ono što su igrači jučer pokazali,nije dostojno dresa kojeg nose i navijača koji za njih navijaju.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 12 apr 2009, 20:54

Eagles je napisao/la:@Antipolitika

Pa ova utakmica i jeste ne važna,i nakon poraza se na tabeli ništa nije promijenilo,imamo sigurnih +7,a isto tako imamo nekoliko gostovanja na kojima možemo uzeti bodove.Puno je važnije da se igrači pripreme za srijedu.
To je puno važnije,a momci su odradili kartone,napunili baterije za novi ritam koji će bit dosta žestok.
Igrali većinom juniori,treba i njih ubacit u vatru malo,da vidimo kakvi su,mada jučer čitava ekipa je bila dosta loša.
Prvenstvo je po meni riješeno,trebamo samo kući dobivat,al zato će u kupu bit teško,i ako uspijemo (a vjerujem da ćemo uspijeti) u Lukavici,bilo tko da nas dočeka (Široki ili Sloboda),neće bit lako.

Sve u svemu,ono što su igrači jučer pokazali,nije dostojno dresa kojeg nose i navijača koji za njih navijaju.
Ma bit ce bolje mini kriza iako se bas ne primjeti u rezultatu jer je to prosjecan ucinak boljih bh klubova,krivo mi je samo sto ne bjezimo 20ak bodova pa da nam se ljudi malo dive :D ,onako ako bude na kraju 3,4 boda rece dusmani ma nasteljeno im 100% :roll:
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 12 apr 2009, 21:26

Ako cemo posteno Zrinjski jeste najbolji klub BiH PL i ko god tvrdi drugacije ili laze sve pa i samog sebe ili je prosto zavidan.
Ja se samo mogu nadati da ce ovi nasi manekeni kad-tad poceti igrati i ovi u upravi raditi prave poteze.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 12 apr 2009, 22:50

antipolitikaa je napisao/la:2:0 Sarac crveni,sreca nasa pa se ima zaliha poceli su igrat ko pickice ,prvo amaterskog veleza nemogu dobit a sad ovo,**** modrica ih razvaljuje...poceli su glumit ...
potpis
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 13 apr 2009, 20:17

Utakmica u srijedu,po meni utakmica koja će pokazati koliko stvarno vrijedimo,igrači su odmoreni,igraju svi osim Serdarušića,i ukoliko budemo imali pošteno suđenje mislim da možemo do povoljnog rezultata.

Kanta ostaje Pod Bijelim Brijegom!

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 15 apr 2009, 18:36

Ko vam izbi duplu krunu iz ruka bem mu misha........sigurno je neka namjestaljka .

slika
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 15 apr 2009, 19:32

Šteta, moglo je se i do duple krune.
Doduše nije ni ovaj ritam loš, jede godine kup, pa dogodine prvenstvo i tako u krug.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 15 apr 2009, 20:02

Nakon ove utakmice mislim da i nismo zaslužili kup.Momci su daleko od forme u kojoj su bili jesenas,al nema veze bit će bolje,a ionako glavni trofej ne naš.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 15 apr 2009, 21:52

Crveni_1922 je napisao/la:Ko vam izbi duplu krunu iz ruka bem mu misha........sigurno je neka namjestaljka .

slika
Staniša prodao tekmu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BRAVO SLAVIJA. :D :D :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 16 apr 2009, 02:29

Ultrasi u Lukavici

slika

Dosta loša igra Zrinjskoga,igrači igrali kao tetkice,glavom već u nekoj drugoj ligi.Žile i Đuka nakon svega što su odradili ove jeseni,trebaju ić iz kluba.Propali su im transferi za inozenstvo pa su nastavili igrati u Mostaru,ali bez ikakve želje i truda.Melher tragičar utakmice (kao i čitavog proljeća),kada smo igubili protiv Širokog i Slobode nisam se previše ljutio,kada smo jedva dobili ionako slabog Veleža nisam se ljutio,kada smo se osramotili protiv Modriče ni tad se nisam ljutio,ali ovo večeras je prevršilo svaku mjeru,ako se ovako nastavi i prvenstvo je u pitanju.
Da su momci igrali i izgubili ni sad se nebi ljutio,ali da u 90.min nijednom ne zaprijete niti naprave poštena faula,to je već previše.
Suđenje dosta korekto,s obzirom na radni dan,dosta dobra brojka Ultrasa.

Žižoviću i ostali velikani,ako mislite i dalje pružat ovakve partije MRŠ!!!

Slaviji treba čestitati na zasluženoj pobijedi i finalu kupa,mi ga ionako nismo zaslužili.

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 16 apr 2009, 19:35

svaka cast ultrasima na broju svog kopa....i takodje da kazem da su vasi igraci u posljednja dva kola bas podbacili....sto se tice sudjenja fer i korektno....toliko od mog gledista sa sjeverne tribine SOKOLOVA
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 16 apr 2009, 19:43

stele je napisao/la:svaka cast ultrasima na broju svog kopa....i takodje da kazem da su vasi igraci u posljednja dva kola bas podbacili....sto se tice sudjenja fer i korektno....toliko od mog gledista sa sjeverne tribine SOKOLOVA
brate zaslužili ste finale..a ovim našim balerinama ćemo **** majku
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 16 apr 2009, 19:48

brato je napisao/la:
stele je napisao/la:svaka cast ultrasima na broju svog kopa....i takodje da kazem da su vasi igraci u posljednja dva kola bas podbacili....sto se tice sudjenja fer i korektno....toliko od mog gledista sa sjeverne tribine SOKOLOVA
brate zaslužili ste finale..a ovim našim balerinama ćemo **** majku
hvala tebra sto se slazes sa mnom.....a i mi smo nasim htjeli j***** majku da nisu dobili Zrinjski...jer su igrom podbacili protiv malog Zeljeznicara...koliko god bilo ne igranje na toj utakmici Spalevica ne mozemo traziti izgovore...svaka cast,.....
P.S. sorry na ovome komentaru na utakmicu sa Zeljom
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 apr 2009, 21:10

E volim sto ste ispali iz KUP-a vec 10 000 KM.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 16 apr 2009, 21:14

Kao sto sam vec naveo nismo mi neka razina u odnosu na druge to je ovo proljece pokazalo ruku na srce treba priznat da je u par kola bilo lude srece navest cu samo primjer laktasa i zvijezde ,igraci jesu najbolji u ligi al su se malo previse umislili,trebalo bi ih posjetit na jednom od buducih treninga jer ako ovako nastave nece biti ni prvaci unatoc ogromnih 7 bodova .
Zizovica treba par utakmica poslat na tibine i dat priliku ili stojanovicu na njegovoj strani ili musi !
Djuric nije akcije citavo proljece odigro.
Melher kao da je tek poceo branit par katastrofalnih pogresaka.
Od kad je mali Dzidic dosao obrana suplja na sve strane.
Maka je igrac za zadnjih 30min sto vise odmice tekma on nervozniji i pravi sranja.
Nikolic neobjasnjivo los.
Mozda je i zasicena od ove lige ,al hvala bogu imamo veoma uspjesne juniore cije vrijeme tek dolazi a ove kvazi zvijezda ako se ovako nastavi na ljeto u inozemstvo i nek tamo zabusavaju. :twisted:
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 16 apr 2009, 22:06

Qurac, ako ovako nastave igrati i glumiti zvijezde, neće nigdje vani. Metoda "lako ćemo" nije nikome ništa dobro dinijela pa neća ni nama/njima. Nadam se da će se dozvati pameti i da neće ugroziti titulu.
DOkaz da mogu PUNOOOO bolje su europske utakmice gdje su morali igrati 100%,a i bili su recimo to tako, u izlogu!

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 apr 2009, 22:52

Cuj evropske utakmice.Hhahahha joj sto me nasmija.To ono protiv Partizana kad ste ih prosli?????????????????????
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.