Jimmy from the hood je napisao/la:hahahahahahahaha, koji kraljjjjjj![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Youtube Clipovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Re: Youtube Clipovi
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Cristiano Ronaldo 7
- Kontakt:
[youtube][/youtube] hahahahha

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ovaj video zna i ptica na graniCristiano Ronaldo 7 je napisao/la:[youtube][/youtube] hahahahha![]()
![]()
![]()
![]()
123815443857324583'26845684956'843875675....... pregledano puta
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- anonymousHD
- Kontakt:
I po stare dane zabija, kakva golčina !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Značii lik nije normalan šta radi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Nema dalje od ovoga! Bio i ostao najbolji sto se slobodnjaka tice.anonymousHD je napisao/la:I po stare dane zabija, kakva golčina !
[youtube][/youtube]
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
haha, sta je ovo, kakavo je ovo stvorenjerobovi88 je napisao/la:Značii lik nije normalan šta radi![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Titova-Juga
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
i ja sam na pocetku bio fasciniran, ali izgleda da ovaj zuco malo foliraQUARESMA 18<<< je napisao/la:haha, sta je ovo, kakavo je ovo stvorenjerobovi88 je napisao/la:Značii lik nije normalan šta radi![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kocku
Ma ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je 
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
heheh...samo malo....kad je ubacivao kocku u usta, jedna strana, tj. strana koja je bila izlozena vani je bila sva plava....a kad je pljuno kocku vani, okretao ju je cijelu i ni na jednoj strani nije bilo plavih kvadrata, sto znaci.....sam zakljuciJimmy from the hood je napisao/la:Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kockuMa ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
ma nije to fazon, fazon je da je on nju kofol u stomaku izmiješao tj. ispremjestaoĆeMa je napisao/la:heheh...samo malo....kad je ubacivao kocku u usta, jedna strana, tj. strana koja je bila izlozena vani je bila sva plava....a kad je pljuno kocku vani, okretao ju je cijelu i ni na jednoj strani nije bilo plavih kvadrata, sto znaci.....sam zakljuciJimmy from the hood je napisao/la:Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kockuMa ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
ma nisi me ni ti skonto....fazon je u tome sto je on ubacio jednu,a izbacio drugu kocku, kontas......znaci koristio je dvije razlicite kocke i to znaci da je FAKE....kontate li sadrobovi88 je napisao/la:ma nije to fazon, fazon je da je on nju kofol u stomaku izmiješao tj. ispremjestaoĆeMa je napisao/la:heheh...samo malo....kad je ubacivao kocku u usta, jedna strana, tj. strana koja je bila izlozena vani je bila sva plava....a kad je pljuno kocku vani, okretao ju je cijelu i ni na jednoj strani nije bilo plavih kvadrata, sto znaci.....sam zakljuciJimmy from the hood je napisao/la:Ovo drugo sa kockom nije fake, rekao je da ce vratiti slozenu kockuMa ima svakakvih budala, i da je fake zanimljivo je
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Znaci vec je jednu kocku imao pripremljenu u stomaku?
No way! 
Jimmy from the hood je lud.
dobro....jest da zvuci cudno...al eto ti mi objasni ovo i ti si genije....znaci, ubacuje kocku koja ima jednu cijelu plavu stranu, a izbacuje kocku koja nema ni jednog ono plavog kvadratica ?????Jimmy from the hood je napisao/la:Znaci vec je jednu kocku imao pripremljenu u stomaku?![]()
No way!
einstein, na potezu si
pljuvacka oprala plavu stranu 
Call the coroner!
[youtube][/youtube]
Ako ste se ikad pitali što se čike u BHTelecomu ne javljaju na Telefon evo odgovora
Ako ste se ikad pitali što se čike u BHTelecomu ne javljaju na Telefon evo odgovora
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!