[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Gdje mogu gledat reprizu na net? imas li neki link meni..?neko_iz_mase je napisao/la:Veceras,poslije ove emisije na HRT-u, Ciro me je fakat kupio
Lijepo,kulturno nalijepi onog bradonju-filozofa iz ZG i onu kujicu-voditeljicu ...alal ti vjera
Mislim da mu se do kraja emisije nece vise javiti
neko_iz_mase je napisao/la:Veceras,poslije ove emisije na HRT-u, Ciro me je fakat kupio
Lijepo,kulturno nalijepi onog bradonju-filozofa iz ZG i onu kujicu-voditeljicu ...alal ti vjera
Mislim da mu se do kraja emisije nece vise javiti
aj ne seripinoche je napisao/la:mdss je napisao/la:ciro je bio kralj kako rece onom filozofu bradonji hehehe a ova hloverka prava nacijonalistica kaze treba sto manje u medijima davati paznje fukarama manijacima hordama zla itd ....... fuj gade mi se[/quo
ma ciro je picketin, sta ste vi gledali **** vas vise ciro, kaze vidjet ce on za zastavu herceg bosne, e nema je ciro i nece ni biti
ma ciro im samo prica pricu kad zna da od tog nema nista naravno kakva zastava herceg bosne smijesno kad se ova drzava bude zvala herceg bosna onda mogu da je donesu ali do tad samo sanjajtepinoche je napisao/la:mdss je napisao/la:ciro je bio kralj kako rece onom filozofu bradonji hehehe a ova hloverka prava nacijonalistica kaze treba sto manje u medijima davati paznje fukarama manijacima hordama zla itd ....... fuj gade mi se[/quo
ma ciro je picketin, sta ste vi gledali **** vas vise ciro, kaze vidjet ce on za zastavu herceg bosne, e nema je ciro i nece ni biti
Šteta što su ga prekinuli, baš me je zanimalo šta ima da im kaže.kalimero je napisao/la:ale ale ale ale zasto sutite zasto sutite pi.ke ustaske,sto im ga Ciro spusti.
nije stvar u tome, stvar je u tome sto je rekao da ce se zauzti z to, stvar je u tome sto je sutio na predavanje onog seljacine jelica i za kraj stvar je u tome sto je opet ponovio da mu je tudjman idol, a sto se tice protesta, brate ovaj covjek se naprimo dosta batina protestirajuci, a ne kao vi bezmozgovici koji se kupe pobjedom repke, prijatno i dovidjenja, uzivaj te u cirinim ublehamaT-MAC je napisao/la:aj ne seripinoche je napisao/la:mdss je napisao/la:ciro je bio kralj kako rece onom filozofu bradonji hehehe a ova hloverka prava nacijonalistica kaze treba sto manje u medijima davati paznje fukarama manijacima hordama zla itd ....... fuj gade mi se[/quo
eto sad je ko odjednom treba zabranit a unosi ti se na stadione vec 14 godina,izadzi na proteste i zabranjuj kolko occes
i sad ko ciro to treba zabranit pa da se unisti sve ono sto je napravljeo zadnjih mjeseci(mislim na repku)
pa valjda zato da se izbjegnu dalje i zustrije rasparave,i nedo Bog neki sukob.pa nije ni on budala.harinjo je napisao/la:a samo neznam štaće hrvatska zastava na terenima u B I H pa mi imamo zastavu što im to emir nereče
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.