Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

FC BAYERN
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la FC BAYERN » 06 okt 2009, 23:22

Ciro bogara :D

[youtube][/youtube]

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 06 okt 2009, 23:22

E Ciro legendo, nadam se da ce biti poslije video ove emisije sa HRT-a. Kako odgovara ovo bradi, sto samo se hvata za nekakav nacionalizam. Ciro ga rastura, svaka cast :mrgreen:

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 06 okt 2009, 23:25

Veceras,poslije ove emisije na HRT-u, Ciro me je fakat kupio :)
Lijepo,kulturno nalijepi onog bradonju-filozofa iz ZG i onu kujicu-voditeljicu ...alal ti vjera :)
Mislim da mu se do kraja emisije nece vise javiti :)
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 06 okt 2009, 23:28

neko_iz_mase je napisao/la:Veceras,poslije ove emisije na HRT-u, Ciro me je fakat kupio :)
Lijepo,kulturno nalijepi onog bradonju-filozofa iz ZG i onu kujicu-voditeljicu ...alal ti vjera :)
Gdje mogu gledat reprizu na net? imas li neki link meni..?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 06 okt 2009, 23:30

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 06 okt 2009, 23:32

neko_iz_mase je napisao/la:Veceras,poslije ove emisije na HRT-u, Ciro me je fakat kupio :)

"Ne znam ime ovog filozofa, ali .... ma ko ti mazes oci bolan! ma ti ovdje nama mazes svima oci" :mrgreen: :mrgreen: puko ciro u emisiji, ali vrlo kao kulturno... :lol:

Legenda_biH pricekaj do sutra. vjerovatno ce bit na youtube ili sta vec, kako to danas biva u 21. stoljecu." Sada tv - za pola sata youtube" :D

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 06 okt 2009, 23:33

Hehehhe prica se kako su docekani navijaci Zrinjskog,Širokog i ostalih u Federaciji...Pa ima li iko da kaze kako su mnogi klubovi docekani u Mostaru na gostovanju kod Zrinjskog.Ova voditeljica bi htjela da se smire HZ,Manijaci,Robijasi,Fukare i Ludjaci kako ih ona naziva.Pa boze nek smire svoju stoku prvo,Torcu,BBB koji su napravili nered na svakoj mogucoj utakmici koju je Dinamo igrao.Oni glume neke gradjane i mirotvorce,gori od nas 10 puta.Boze,boze kome se mi vie pravdamo,stvarno tuzno :!:
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 06 okt 2009, 23:35

ciro je bio kralj kako rece onom filozofu bradonji hehehe a ova hloverka prava nacijonalistica kaze treba sto manje u medijima davati paznje fukarama manijacima hordama zla itd ....... fuj gade mi se
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 06 okt 2009, 23:36

kaze Ciro bradonji.
Ovaj filozof kojem ne znam ime,pricom me jako podsjeca na drazu mihajlovica :lol:

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 06 okt 2009, 23:39

a onaj stari p.....donja jelic me tako iziritirao svojom pricom za sve krivi navijaci sarajeva i naravno kebo jer je doveo kuci kako on kaze huligane pu m.....mu ebem

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 okt 2009, 23:39

[quote="mdss"]ciro je bio kralj kako rece onom filozofu bradonji hehehe a ova hloverka prava nacijonalistica kaze treba sto manje u medijima davati paznje fukarama manijacima hordama zla itd ....... fuj gade mi se[/quo

ma ciro je picketin, sta ste vi gledali **** vas vise ciro, kaze vidjet ce on za zastavu herceg bosne, e nema je ciro i nece ni biti

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 06 okt 2009, 23:39

ale ale ale ale zasto sutite zasto sutite pi.ke ustaske,sto im ga Ciro spusti.
AMAR OSIM!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 06 okt 2009, 23:42

pinoche je napisao/la:
mdss je napisao/la:ciro je bio kralj kako rece onom filozofu bradonji hehehe a ova hloverka prava nacijonalistica kaze treba sto manje u medijima davati paznje fukarama manijacima hordama zla itd ....... fuj gade mi se[/quo

ma ciro je picketin, sta ste vi gledali **** vas vise ciro, kaze vidjet ce on za zastavu herceg bosne, e nema je ciro i nece ni biti
aj ne seri
eto sad je ko odjednom treba zabranit a unosi ti se na stadione vec 14 godina,izadzi na proteste i zabranjuj kolko occes
i sad ko ciro to treba zabranit pa da se unisti sve ono sto je napravljeo zadnjih mjeseci(mislim na repku)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 06 okt 2009, 23:42

pinoche je napisao/la:
mdss je napisao/la:ciro je bio kralj kako rece onom filozofu bradonji hehehe a ova hloverka prava nacijonalistica kaze treba sto manje u medijima davati paznje fukarama manijacima hordama zla itd ....... fuj gade mi se[/quo

ma ciro im samo prica pricu kad zna da od tog nema nista naravno kakva zastava herceg bosne smijesno kad se ova drzava bude zvala herceg bosna onda mogu da je donesu ali do tad samo sanjajte

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 okt 2009, 23:43

kalimero je napisao/la:ale ale ale ale zasto sutite zasto sutite pi.ke ustaske,sto im ga Ciro spusti.
Šteta što su ga prekinuli, baš me je zanimalo šta ima da im kaže.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 06 okt 2009, 23:44

Dajte ba ljudi sta vam jeste normlani. Od samog pocetka govorim da Ciro nije za ovu reprezntaciju on je jedan dvolični prevrtaner. Sta ima trebamo dozvolit da unose ustastke rekvizite na nase stadione, apsoultno nema razloga da se zastava Hrvatske ili Srbije viori na nasim stadionima. Cuj Ciro će vidjeti za to fujjjjjjjj, **** familiju svim onima koji su ga izabrali. A sto se tiče koseva i unosenja hrvatske zastave, nikad nije bila niti će, a pogotovo nakon ovoga u Širokom, oni do sudnjeg dana vise nece prici ovom gradu i stadionu. FKS u Srcu
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 06 okt 2009, 23:46

T-MAC je napisao/la:
pinoche je napisao/la:

aj ne seri
eto sad je ko odjednom treba zabranit a unosi ti se na stadione vec 14 godina,izadzi na proteste i zabranjuj kolko occes
i sad ko ciro to treba zabranit pa da se unisti sve ono sto je napravljeo zadnjih mjeseci(mislim na repku)
nije stvar u tome, stvar je u tome sto je rekao da ce se zauzti z to, stvar je u tome sto je sutio na predavanje onog seljacine jelica i za kraj stvar je u tome sto je opet ponovio da mu je tudjman idol, a sto se tice protesta, brate ovaj covjek se naprimo dosta batina protestirajuci, a ne kao vi bezmozgovici koji se kupe pobjedom repke, prijatno i dovidjenja, uzivaj te u cirinim ublehama

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 06 okt 2009, 23:47

Na kraju krajeva,sta je tu ruzno rekao. BiH je drzava Bosnjaka,Srba i Hrvata, i zasto im to osporavati.
Dok god ti budes tako razmisljao,da je u redu da mi donosimo zastave s ljiljanima,a hrvati i srbi ne smiju svoje, nikada u ovoj jadnoj drzavi nece biti moguc zajednicki suzivot.
p.s I pitanje je bilo u vezi obiljezja klubova,koji na njima nose zastave hrvatske,samo sto je ona tuka pogresno postavila pitanje.
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 06 okt 2009, 23:54, ukupno mijenjano 2 puta.

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 06 okt 2009, 23:48

a samo neznam štaće hrvatska zastava na terenima u B I H pa mi imamo zastavu što im to emir nereče :?:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 okt 2009, 00:03

harinjo je napisao/la:a samo neznam štaće hrvatska zastava na terenima u B I H pa mi imamo zastavu što im to emir nereče :?:
pa valjda zato da se izbjegnu dalje i zustrije rasparave,i nedo Bog neki sukob.pa nije ni on budala. :) :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.