Na kraju je i Covington otpao

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Nekakva tabela sa pocetka, sa 3-3 na 14-5Sarmelino je napisao/la:A ovako sam na draftu birao,koliko malo promjena,samo Porza dao za IT i Jabari se polomio.Ovo ostalo role playeri obicni![]()
Od ponedeljka se mora prije 8h unaciti igrac, tek kad se sat kod nas pomjeri bit ce opet prije 9h.SiamoNoi je napisao/la:Jbt život šta je sad ovo...ubacim igrača prije 9,ali mi ga ne stavi u sastav za danas nego tek za sutraKrasno,sad sam izgubio jos jednu utakmicu,nije da ih i ovako imam manjka.
Vidim da je i ovaj novi Julien ubacio dvojicu skoro sat prije mene i ni njemu nisu u rosteru za danas.
Generalno im nešto ne valja sa stranicom.Prvo mi je nestala mogucnost stavljanja igraca na watchlistu pa mi se onda igrac koji je na drugom rosteru prikazao kao FA da bi ga isao dodat i onda je izaslo da je kod nekog drugog i to ga nije sad uzeo nego prije 10+ dana.
Bilo bi super da izgubite obojicaSiamoNoi je napisao/la:Super.Sad kad zbog tog popušim duel jer mi i ovako fale skokovi i blokade,a sad sam jos tanji.
Samo tako, navijam za tebe brateBobadilla je napisao/la:Bilo bi super da izgubite obojicaSiamoNoi je napisao/la:Super.Sad kad zbog tog popušim duel jer mi i ovako fale skokovi i blokade,a sad sam jos tanji.![]()
I da se pajseri u zadnjem kolu plasiraju direktno
Jesi ti ono poceo sezonu 7-0?SiamoNoi je napisao/la:Popušio sam ****.Aldridge se vratio,Lee automatski neupotrebljiv.Ode zamjena u vjetar.I jos mi otpadnu Chandler i Gallinari za sutra nije da i ovako nemam 5,6 utakmica manjeKakva ekipa svedena na obicne smrtnike
Propao ko death lineup u playoffu.
6-0 je bilo.Pa 10-2...Sarmelino je napisao/la:Jesi ti ono poceo sezonu 7-0?SiamoNoi je napisao/la:Popušio sam ****.Aldridge se vratio,Lee automatski neupotrebljiv.Ode zamjena u vjetar.I jos mi otpadnu Chandler i Gallinari za sutra nije da i ovako nemam 5,6 utakmica manjeKakva ekipa svedena na obicne smrtnike
Propao ko death lineup u playoffu.
Siamo blew a 7-0 lead
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.