RK Bosna

neno#4
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 15:15

zeljo_shampion je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:[

ja mislim da je najpametnije brate da ti dodjes u Bosnu da budes i trener i igrac.

ma ne..zezno si ti Nobela tebi je trebao ostaviti fond za nevjerovatne gluposti koje valjas.
Sto nam ti ne dodjes u Bosnu i ne sredis situaciju. A ti te svoje ust... folove prosipaj po sumi u kojoj stanujes.
Mozda da se ti medjede prijavis za poziciju asistenta pipetu. Kladim se da si jedan od onih koji poslije utakmice svrs..ju samo kad ga Pipe pogleda ili te je nekad izbacio iz nekog pogona pa si propali rukometas u nekoj sklj ligi. Pesismista si nevjerovatan. Al ok.
Svaka cast...
Sto se tice Petra..brate da je tebi makar malo da si ikad u zivotu bio u njegovoj kozi.. zavidis mu .. NE?
Ili Melic.. tebi su svi ograniceni.. druga liga njemacke je odlicna ja bi sad potpisao da igram u drugoj ligi njemacke.
I svi koje blatis, pa covjece volio bi biti na njihovom mjestu makar sekun zar ne?
Banic, Bozoljac, Cacic-deduka moze da te nauci rukomet.

Zato stvarno ne znam koji je tebi?

Gosp T. treba da nam bude primjer za komentarisanje svima. Pocev od mene prvog jer ne mogu da se suzdrzim kad vrijedjas Moju Bosnu kakva god bila.
ova recenica samo govori o tvom intelektu......jesam li ja mozda nekog uvrijedio, nekog prozvao......to sto ovdje ima ljudi koji imaju licnih interesa i nece da vide svojim ocima ja nisam kriv.......

Moj intelekt je moja stvar.
nA KRAJU KRAJEVA POGLEDAJ SVOJE KOMENTARE PA CES ZAKLJUCITI DA SE MOJA RECENICA KOJU SI NAVEO NE RAZLIKUJE OD TVOJIH RECENICA I POSTOVA.[/quote]

ah, znaci tebi je to zasmetalo??????jesam li ja mozda prozvao tebe ili melica ili nekog petog desetog.....ah, sad mi je jasno, pa ti si jedan od igraca...neka fino fino, tako treba.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

zeljo_shampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljo_shampion » 18 feb 2010, 15:22

neno#4 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:[

ja mislim da je najpametnije brate da ti dodjes u Bosnu da budes i trener i igrac.

ma ne..zezno si ti Nobela tebi je trebao ostaviti fond za nevjerovatne gluposti koje valjas.
Sto nam ti ne dodjes u Bosnu i ne sredis situaciju. A ti te svoje ust... folove prosipaj po sumi u kojoj stanujes.
Mozda da se ti medjede prijavis za poziciju asistenta pipetu. Kladim se da si jedan od onih koji poslije utakmice svrs..ju samo kad ga Pipe pogleda ili te je nekad izbacio iz nekog pogona pa si propali rukometas u nekoj sklj ligi. Pesismista si nevjerovatan. Al ok.
Svaka cast...
Sto se tice Petra..brate da je tebi makar malo da si ikad u zivotu bio u njegovoj kozi.. zavidis mu .. NE?
Ili Melic.. tebi su svi ograniceni.. druga liga njemacke je odlicna ja bi sad potpisao da igram u drugoj ligi njemacke.
I svi koje blatis, pa covjece volio bi biti na njihovom mjestu makar sekun zar ne?
Banic, Bozoljac, Cacic-deduka moze da te nauci rukomet.

Zato stvarno ne znam koji je tebi?

Gosp T. treba da nam bude primjer za komentarisanje svima. Pocev od mene prvog jer ne mogu da se suzdrzim kad vrijedjas Moju Bosnu kakva god bila.
ova recenica samo govori o tvom intelektu......jesam li ja mozda nekog uvrijedio, nekog prozvao......to sto ovdje ima ljudi koji imaju licnih interesa i nece da vide svojim ocima ja nisam kriv.......

Moj intelekt je moja stvar.
nA KRAJU KRAJEVA POGLEDAJ SVOJE KOMENTARE PA CES ZAKLJUCITI DA SE MOJA RECENICA KOJU SI NAVEO NE RAZLIKUJE OD TVOJIH RECENICA I POSTOVA.
ah, znaci tebi je to zasmetalo??????jesam li ja mozda prozvao tebe ili melica ili nekog petog desetog.....ah, sad mi je jasno, pa ti si jedan od igraca...neka fino fino, tako treba.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

Kamo srece da sam ja igrac u tom klubu, na moju zalost nisam, al ako Bog da...

Meni ne smeta sto ti njih prozivas, mene smeta sto ti Bosnu non stop kritikujes bez obzira na sve cinjenice pozitivne i negativne o njima. A mnogo je vise onih pozitivnih. Ipak su oni ti koje svake godine dovode Ligu Prvaka u Nasu domovinu. Biili oni ili Pipe ovakvi ili onakvi nase je da damo podrsku bez gluposti kojima non stop obasipamo ovu stranicu. Neko je prokomentarisao gore 12 treninga u sedmici, manjak igraca i manjak plata, pa ipak daju od sebe onoliko koliko mogu i koliko ih je Bog obdario. A i u nasem sportu opcenito sudije i ljudi iznad igre uzimaju stvari u svoje ruke i nedopustaju nekom malom kao sto je Bosna da zabiljeze uspijeh. Nadam se da si shvatio sta hocu da kazem.
A ja nisam niciji odvjetnik, samo me smeta sto ti uvijek imas negativne komentare za te momke.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 15:35

@zeljo_sampion, ja nisam covjek koji mrzi bosnu...ja samo realno govorim.....ja rijetko pisem ovdje i odakle da ja to samo nesto kritikujem....pa koliko je ljudi kritikovalo pipeta zbog onih nastupa, zbog padova u posljednjim trenucima utakmice....ja sam to rijetko radio......volim bosnu i tako ce da ostane zauvijek, ali ne mogu dopustiti da se kaze da se pravi ekipa za buducnost.....ok, ekipa se ne pravi za pola godine, ali se mora da napravi makar neka naznaka sistema, nesto.....ja to nazalost nisam vidio....mozda vi bolje poznajete od mene to......mozda vidite nesto sto ja nazalost ne vidim.....

Ostalo je samo ime.....

zeljo_shampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljo_shampion » 18 feb 2010, 15:44

neno#4 je napisao/la:@zeljo_sampion, ja nisam covjek koji mrzi bosnu...ja samo realno govorim.....ja rijetko pisem ovdje i odakle da ja to samo nesto kritikujem....pa koliko je ljudi kritikovalo pipeta zbog onih nastupa, zbog padova u posljednjim trenucima utakmice....ja sam to rijetko radio......volim bosnu i tako ce da ostane zauvijek, ali ne mogu dopustiti da se kaze da se pravi ekipa za buducnost.....ok, ekipa se ne pravi za pola godine, ali se mora da napravi makar neka naznaka sistema, nesto.....ja to nazalost nisam vidio....mozda vi bolje poznajete od mene to......mozda vidite nesto sto ja nazalost ne vidim.....
ma ako iko ostane u Bosni bice dobro, a vjeruj nece se otimat niko za mjesto u tom klubu samo zbog ne isplacenih silnih plata, neplacenih stanova, hranarina i ostalog.
Tako da ovo sto sad gledamo od nasih momaka je vise nego odlicna ekipa.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 15:47

neno#4 je napisao/la:@zeljo_sampion, ja nisam covjek koji mrzi bosnu...ja samo realno govorim.....ja rijetko pisem ovdje i odakle da ja to samo nesto kritikujem....pa koliko je ljudi kritikovalo pipeta zbog onih nastupa, zbog padova u posljednjim trenucima utakmice....ja sam to rijetko radio......volim bosnu i tako ce da ostane zauvijek, ali ne mogu dopustiti da se kaze da se pravi ekipa za buducnost.....ok, ekipa se ne pravi za pola godine, ali se mora da napravi makar neka naznaka sistema, nesto.....ja to nazalost nisam vidio....mozda vi bolje poznajete od mene to......mozda vidite nesto sto ja nazalost ne vidim.....
ma ako iko ostane u Bosni bice dobro, a vjeruj nece se otimat niko za mjesto u tom klubu samo zbog ne isplacenih silnih plata, neplacenih stanova, hranarina i ostalog.
Tako da ovo sto sad gledamo od nasih momaka je vise nego odlicna ekipa.
ma sve ja to znam, sve je uredu....slazemo se u potpunosti sto se toga tice.......nema para, nema muzike...idiotski se grad odnosi, kanton...sa 1,6 miliona smanjili na 600.00....dobro je tarik rekao kljuc u bravu i cao...

Ostalo je samo ime.....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 feb 2010, 15:50

Na žalost ne vidiš.Bosna je napravila ogroman napredak i danas sa ekipama iz svog ranga može da ravnopravno igra i u gostima i na strani.Istina Bosna nema klupu, ali i to će se popraviti sljedeće godine.Pipe će sad znati na koga može računati, a na koga ne .I tako se pravi koncentracija kvalitete u ekipi.Neki bi ovdje da Bosna bude prva u grupi, ali to je nemoguće.Gorenje ima poslje Bosne najmanji budžet , ali je i tad ipak daleko iznad Bosninog (govorimo o skoro 2,5 mil eura).Ako znamo da Bosnin nije ni milion onda je ovo veliki uspjeh.Prije par godina to isto Gorenje nas je u obje tekme bez problema dobilo.Onda niko ne spominje da Bosna od grad i kantona neće dobiti skoro ništa.Možda se nekima ovaj sistem ne sviđa, ali boljeg u ovom trenutku nema.Svi bi mi voljeli da Bosna ima na raspolaganju 7-8 mil eura pa bi se ekipa lahko napravila.Na žalost to nije slučaj i moramo ići zaobilaznim putem.Prije početka sezone su ljudi kao ti govorili kako Bosna sigurno gubi titulu i kako će nas Borac pomesti na domaćoj sceni.Na štetu tih zlobnika Bosna je i dalje ubjedljivo najbolji klub u državi i tako će ostati još dugo.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 18 feb 2010, 16:03

A zasto nije siroka klupa, zato sto je pipe otjero buljugiju, otjero jaskica, sabanovica

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 18 feb 2010, 16:11

adn_sah je napisao/la:A zasto nije siroka klupa, zato sto je pipe otjero buljugiju, otjero jaskica, sabanovica
eh jeste više dosadni .....buljugiju neznam zašto je otjero,jaškič nije htjeo da smršavi i imao previše kila (više voli čevape) :P ...a šabanovič nije mogao da prati tempo koji mu je Pipe dao...tako da .....i to što se piše ,da nema para,jeste u pravu ste para nema,al neki igrači u rk bosna su pametni pa koriste jednu pozitivnu stvar i to je znanje koje nudi Pipe ;) ....i nadaju se,da če jednog dana biti bolji igrači :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 18 feb 2010, 16:13

adn_sah je napisao/la:A zasto nije siroka klupa, zato sto je pipe otjero buljugiju, otjero jaskica, sabanovica
Zato što ti isti nisu mogli pratiti treninge.Zato što su se vukli ko kuje po terenu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 18:03

FRANK RIBERY je napisao/la:
Na žalost ne vidiš.Bosna je napravila ogroman napredak i danas sa ekipama iz svog ranga može da ravnopravno igra i u gostima i na strani.Istina Bosna nema klupu, ali i to će se popraviti sljedeće godine.Pipe će sad znati na koga može računati, a na koga ne .I tako se pravi koncentracija kvalitete u ekipi.Neki bi ovdje da Bosna bude prva u grupi, ali to je nemoguće.Gorenje ima poslje Bosne najmanji budžet , ali je i tad ipak daleko iznad Bosninog (govorimo o skoro 2,5 mil eura).Ako znamo da Bosnin nije ni milion onda je ovo veliki uspjeh.Prije par godina to isto Gorenje nas je u obje tekme bez problema dobilo.Onda niko ne spominje da Bosna od grad i kantona neće dobiti skoro ništa.Možda se nekima ovaj sistem ne sviđa, ali boljeg u ovom trenutku nema.Svi bi mi voljeli da Bosna ima na raspolaganju 7-8 mil eura pa bi se ekipa lahko napravila.Na žalost to nije slučaj i moramo ići zaobilaznim putem.Prije početka sezone su ljudi kao ti govorili kako Bosna sigurno gubi titulu i kako će nas Borac pomesti na domaćoj sceni.Na štetu tih zlobnika Bosna je i dalje ubjedljivo najbolji klub u državi i tako će ostati još dugo.
ok majstore...sve postujem, ali nadji mi post gdje sam ja rekao da ce bosna da izgubi titulu i ja vise nikada na forumu sportsport.ba nikada rijec necu napisat......nemoj stavljati rijeci u moja usta, tj. reci ono sto ja nisam pisao....ah sve cemo da vidimo, ja se nadam kada bi bosna mogla makar svake godine da izbaci po 1-2 igraca koji bi eventualno mogli da konkurisu za repku, ali vjerovatno od toga nece biti nista....

Ostalo je samo ime.....

smradex
Kontakt:

Post Postao/la smradex » 18 feb 2010, 18:08

Zato što ti isti nisu mogli pratiti treninge.Zato što su se vukli ko kuje po terenu.

Ma za jaskica i ne velim, ali buljugija je uvijek bio jedan od fizicki najspremnijih igraca u nasoj ligi i ako imas priliku da provjeris s nekim od igraca kako je covjek odradjivo treninge kod smajlagica, vjerujem da neces tako pricati... Smajlagic je ocito imo neki svoj razlog sto ga je otjero, ali to definitivno nije nemogucnost da odradjuje treninge... Sto se tice Sabanovica, koliko znam otiso je jos prije nego sto je Smajlagic zvanicno preuzeo klupu tako da i to nema veze s treninzima..

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 18 feb 2010, 23:57

smradex je napisao/la:

Ma za jaskica i ne velim, ali buljugija je uvijek bio jedan od fizicki najspremnijih igraca u nasoj ligi i ako imas priliku da provjeris s nekim od igraca kako je covjek odradjivo treninge kod smajlagica, vjerujem da neces tako pricati... Smajlagic je ocito imo neki svoj razlog sto ga je otjero, ali to definitivno nije nemogucnost da odradjuje treninge... Sto se tice Sabanovica, koliko znam otiso je jos prije nego sto je Smajlagic zvanicno preuzeo klupu tako da i to nema veze s treninzima..
Ja sam cuo (neznam kolko je istina) da je irfan rekao buljugiji da je kapisoda duplo spreminiji od njega, al kad su trcali kapisoda mu je redovno gledao u ledja

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 19 feb 2010, 02:39

adn_sah je napisao/la: Ja sam cuo (neznam kolko je istina) da je irfan rekao buljugiji da je kapisoda duplo spreminiji od njega, al kad su trcali kapisoda mu je redovno gledao u ledja
Čuo ili ne, teško je doznati istinu kad je Buljugija u pitanju.
Moguće da mu je Kapisoda 'gledao u leđa' kad su trčali, ali... igra u ODBARANI!
Uporedi u tom segmentu njih dvojicu... mozda je to jedan od razloga...?!

A Buljugija se vala namijenjao klubova više nego patika...valjda i to nešto 'govori' :?
Bosno moja poharana....

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 19 feb 2010, 10:16

Šabanović je otisao za vise para

100% tacna informacija :)

Bukvalno za 100 km mu je ponudila Sloga vise od Bosne i otisao je :roll: :roll:

Jedva cekam zadnje kolo pa da Irfanu govorimo "Irfane,eto Bakira s krila" :mrgreen: :mrgreen:

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 19 feb 2010, 11:55

Janez je napisao/la:Šabanović je otisao za vise para

100% tacna informacija :)

Bukvalno za 100 km mu je ponudila Sloga vise od Bosne i otisao je :roll: :roll:

Jedva cekam zadnje kolo pa da Irfanu govorimo "Irfane,eto Bakira s krila" :mrgreen: :mrgreen:
Pa neka je Šabanoviču sa srečom.... ;) ....I to što kažeš,da čete vikat Irfanu,......moje mišljenje je,da to nije navijanje nego nešto drugo,al hvala bogu da Irfan ne čuje uopšte šta se ti dereš i znači da ti je uzalud (jel pravi profesionalci na utakmici skoncetrirani su samo na igru) :lol: .....za primjer neka nam budu navijači velenja (što su navijali kulturno u zetri) :D :D

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 feb 2010, 17:44

Bosnine utakmice su fakat da čovjeka opali srčani udar. :evil: :evil: :oops:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 21 feb 2010, 18:30

Onaj Melic ima potencijala da bude jedan od boljih krila u Europi, al' je kloc nevideni.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Aikon
Kontakt:

Post Postao/la Aikon » 21 feb 2010, 18:46

ljubav je napisao/la:Onaj Melic ima potencijala da bude jedan od boljih krila u Europi, al' je kloc nevideni.
ehhh jeste sad svi pametni...momci su odigrali dobro,mada bilo je grješki al sudije da nepričamo.... :? .....

bit če još šansi,jest ovu godinu ne...al nadajmo se idučoj da če bit bolje.... :roll:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 feb 2010, 18:50

Može li mi neko objasniti, šta dalje, tj. postoji li šansa da se RK Bosna plasira u neki niži rang takmičenja, kako je bilo u dosadašnjim sezonama?! Ovaj sistem se promjenio, pa nisam baš siguran. Hvala unaprijed.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 21 feb 2010, 18:55

Aikon je napisao/la:
ljubav je napisao/la:Onaj Melic ima potencijala da bude jedan od boljih krila u Europi, al' je kloc nevideni.
ehhh jeste sad svi pametni...momci su odigrali dobro,mada bilo je grješki al sudije da nepričamo.... :? .....

bit če još šansi,jest ovu godinu ne...al nadajmo se idučoj da če bit bolje.... :roll:
Covjek je sve vaznije utakmice usrao, a dugo ce ostati upamceno njegove vrle intervencije protiv Grka kad
je bosna mogla proci grupnu fazu LP.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.