To mi je u krvi, @gavrane, jer na Tvu možeš vidjeti što ne možeš na utakmici uživo i obrnuto. Gol Nijeme uživo je mnogo ljepši nego na TVu. Uživo sam vidio šelf vanjskim koji je putanju skrenuo bar metar i pol, dok to na TVu ne možeš vidjeti.gavran je napisao/la:poslije Željine utakmice uživo u Dolini,najljepše je otići kući i na miru odgledati istu na TV Vogošća.
Svaka čast TV Vogošća što nam priredi zadovoljstvo svaki put.Bilo bi mo drago kada bi postavili još bar jednu kameru.A ko hoće nek gleda arenu,sportklub i ostale kanale yebe mi se za njih
Poslije tekme, RTV Vogošća je zakon, da na miru pogledaš utakmicu. Meni je i tada uživanje gledati Želju, bez obzira što znam rezultat i opet se "nadam" da ona 100%tna mora ući

Ko voli Sporting iz Hihona niko mu ne brani, fino na tekmu ili uz TV, pa neka se uživljava i onaniše do mile volje. A ovaj što govori o toleranciji, reći ću mu da sam isti kao i Željo, nema tolerancije, samo trpaj levate. Trpati možeš onome ko ne zna i to je bar dozvoljeno. Što više inteligencije manje trpanja. Haj u zdravlje.