RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Meni je pravo pozitivno sto uprava suti i sto ne curi milion nekih informacija ili poluinformacija u javnost. Prvi signal da netko u upravi razmislja glavom. Druga stvar ovo sto je Avdo izjavio zvuci fantasticno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ljudi neće da srljaju sa obećanjima i informacijama, ovo se taktički čeka kraj prvenstva, i onda u akciju...
Sigurno je da je situacija teska ali imamo dovoljno ljudi koji vole Velez i mogu se naci sredstva za njegovo finansiranje ali treba radi u interesu kluba jer cim bude nekih nesuglasica,povlace se sponzori i sl.
Dobili smo licencu i to je jedan korak naprijed ali mislim da ima toliko vremena da se rijese mnoga pitanja a prije svega po pitanju ugovora igraca koje uprava zeli zadrzat i potencijalnih pojacanja
Dobili smo licencu i to je jedan korak naprijed ali mislim da ima toliko vremena da se rijese mnoga pitanja a prije svega po pitanju ugovora igraca koje uprava zeli zadrzat i potencijalnih pojacanja
Evo i mi uzeli jedan trofej ove sezone, čestitke našoj djeci, sad abd na državno u banja luku, ovo će abd biti inicijalna kapsila za bolje dane našeg kluba - NAPRIJED ROĐENI....
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/mat ... -vele.htmlMatan Žarić želio preuzeti FK Velež?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Da, želio, ali je zauzvrat od premijera FBiH tražio da ostane direktor EP HZHB, ali nikšić, kao koalicioni partner nije želio prekršiti dogovor, tako ovdje piše..Kevin je napisao/la:http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/mat ... -vele.htmlMatan Žarić želio preuzeti FK Velež?
Koliko istine ima u ovom tekstu ne znam ali ovaj nije trebo preuzet Velez nego je zelio da dadne para kako bi zadrzao fotelju a Niksic ga odbio i na ovom primjeru smo uvidili i svima dokazali kako Velez nije politicki klub jer da jeste,Niksic bi prisato na ovo samo da se pmogne Velezu tako da smo politicki klub pada u vodu.
Volim ovo zbog pojedinaca koji stalno pisu da smo politicku klub a da jesmo bili bi prvaci bivse drzave bar 2-3 puta a nismo jer nismo imali jake ljude iza sebe ukljucujuci i politicare,ne bi ispali iz Lige,stalno bi bili u vrhu i imali para ali cinjenice govore suprotno i vidi se da nemamo ama bas blage veze sa politikom a to sto imamo politicara u vrhu kluba,to je njegov posao kao i svaki drugi
Volim ovo zbog pojedinaca koji stalno pisu da smo politicku klub a da jesmo bili bi prvaci bivse drzave bar 2-3 puta a nismo jer nismo imali jake ljude iza sebe ukljucujuci i politicare,ne bi ispali iz Lige,stalno bi bili u vrhu i imali para ali cinjenice govore suprotno i vidi se da nemamo ama bas blage veze sa politikom a to sto imamo politicara u vrhu kluba,to je njegov posao kao i svaki drugi
Ovim je premijer Nikšić pokazao svoj karakter, a time i dokazao, da nismo politički klub...
Kako su odigrala ova dvojica proljetni dio prvenstva (Gancev i Rova)?vm22 je napisao/la:ostrakovic je dosao kao slobodan igrac, a jedina 3 igraca trenutno koja su na posudbi su Gancev, Rovcanin ( Zeljo ) i Gadzo ( Liberec )NeToBoLa je napisao/la:Mislim da je Oštraković na posudbi u nas, iz gradačačke Zvijezde. Nek me neko ispravi ako griješim. Razumijem vas u potpunosti, volio bih i ja sam da se to sve riješi brzo ali ne može to tek tako. Previše je nagomilanih problema u klubu ostalo iza ostale Uprave a i sad ima par delegata koji koče klub ali riješit će se i to, samo lagano.![]()
Cuva Bog Zelju svog!
odlicno !mirzza je napisao/la:Kako su odigrala ova dvojica proljetni dio prvenstva (Gancev i Rova)?vm22 je napisao/la:ostrakovic je dosao kao slobodan igrac, a jedina 3 igraca trenutno koja su na posudbi su Gancev, Rovcanin ( Zeljo ) i Gadzo ( Liberec )NeToBoLa je napisao/la:Mislim da je Oštraković na posudbi u nas, iz gradačačke Zvijezde. Nek me neko ispravi ako griješim. Razumijem vas u potpunosti, volio bih i ja sam da se to sve riješi brzo ali ne može to tek tako. Previše je nagomilanih problema u klubu ostalo iza ostale Uprave a i sad ima par delegata koji koče klub ali riješit će se i to, samo lagano.![]()
Ovim je sačuvao i naš obraz ali i SDP. Svaka mu čast.AlemC85 je napisao/la:Ovim je premijer Nikšić pokazao svoj karakter, a time i dokazao, da nismo politički klub...
Zaboravio Matan da smo mi radnički klub, da nećemo preko radničke grbače u vrh.
Who dares, wins !
- Titova-Juga
- Kontakt:
NeToBoLa je napisao/la:Ovim je sačuvao i naš obraz ali i SDP. Svaka mu čast.AlemC85 je napisao/la:Ovim je premijer Nikšić pokazao svoj karakter, a time i dokazao, da nismo politički klub...
Zaboravio Matan da smo mi radnički klub, da nećemo preko radničke grbače u vrh.
TAKO JE !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
NeToBoLa je napisao/la:Zaboravio Matan da smo mi radnički klub, da nećemo preko radničke grbače u vrh.
-
- Kontakt:
dolazi li Ra u sarajevo ?
Siguran sam da RA dolazi u nedjelju na Koševo i da otpjevamo zajedno himnu 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sad ovo postaje smiješno, neko kaže tekma u subotu, neko u nedjelju, kad je tačno, subota ili nedjelja? Dolazim abd na koševo, na jug sa svojim rođenim..
-
- Kontakt:
SUBOTA 17:00 1000%AlemC85 je napisao/la:Sad ovo postaje smiješno, neko kaže tekma u subotu, neko u nedjelju, kad je tačno, subota ili nedjelja? Dolazim abd na koševo, na jug sa svojim rođenim..
Iznenadila me pravo ova vijest za Drakula, ako je istina. Sjecam se prije je u par intervjua govorio da bi samo igrao za Velez i Mladost u BiH. Nadam se da je ovo samo nagadjanje tog sportskog portala.
malo sam prico sa nekim funkcionerima iz fk-nk (ne znaju ni oni sta su ) zeljo...i kazu mi da nije Drakul jos potpiso ali da ce to uraditi 99% poslije vase tekme sa nama
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.