Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Aktuelni sampion drzave nije mjerodavan za odredjivanje kvaliteta drugih, drugim rijecima ako su vas rastavili na proste faktore ne znaci da su najkvalitetniji; u Travniku nisu pogledali na gol
Slazem se, i vas su obje utakmice rasuli al to ne mora da znaci da ce do kraja izdrzati u ovom tempu.lafomamone je napisao/la:Aktuelni sampion drzave nije mjerodavan za odredjivanje kvaliteta drugih, drugim rijecima ako su vas rastavili na proste faktore ne znaci da su najkvalitetniji; u Travniku nisu pogledali na gol
Tako je lobotomac, po Travniku trebamo gledati kvalitet neke ekipe. Bravo za tebelafomamone je napisao/la:Aktuelni sampion drzave nije mjerodavan za odredjivanje kvaliteta drugih, drugim rijecima ako su vas rastavili na proste faktore ne znaci da su najkvalitetniji; u Travniku nisu pogledali na gol

Želju poslije Zvezde niko na Grbavici nije uništio, a bilo je i težih godina od ove, tako da molim te da se obrišeš sa foruma zbog ove izjave, jer znaš, ovo čitaju i drugi ljudi, a nije se lijepo prosipati pred masom.
Ne odgovaraj mi molim te, nemaš dovoljno velik IQ za diskusiju sa mnom.
Ja te volim, volim Željo..
-
- Kontakt:
Vas je na Grbavici nadigrao svako ove polusezone, ako kazem da niste mjerodavni ne znaci da mislim lose o vama, igra vam je losa
pazite ovo..Široki je prvi na tablici a NITI JEDNU utakmicu nije dobio protiv realno slabijih momčadi na strani..nigdje nije uzeo 3 boda..ali je zato u 2 utakmice dobio Sarajevo, Želju, Veleža i Čelika gore..s Borcem igrao 2:2..
pa zamislite da je uzeo 2-3 pobjede protiv losijih ekipa npr. Mladost na početku, Rudar, vodio je protiv Radnika gore iili tako nesto? pa imao bi sad 10tak bodova vise od drugoplasiranog..a uz to je jos kiksao sa Rudarom kuci odigrao 3:3 i sa Zrinjskim vodio 1:0 i popusio gol sa 35m..
ali opet uz sve to..ja osobno nisam optimistican i strah me da cemo kiksat negdje.
pa zamislite da je uzeo 2-3 pobjede protiv losijih ekipa npr. Mladost na početku, Rudar, vodio je protiv Radnika gore iili tako nesto? pa imao bi sad 10tak bodova vise od drugoplasiranog..a uz to je jos kiksao sa Rudarom kuci odigrao 3:3 i sa Zrinjskim vodio 1:0 i popusio gol sa 35m..
ali opet uz sve to..ja osobno nisam optimistican i strah me da cemo kiksat negdje.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
A zamisli, da je Izgubio tu prvu utakmicu, jer ste objektivno bili losiji a mi imali i precku u zadnjim minutama sad bi zaostajali za vodecim jedan bod!Kevin je napisao/la:pazite ovo..Široki je prvi na tablici a NITI JEDNU utakmicu nije dobio protiv realno slabijih momčadi na strani..nigdje nije uzeo 3 boda..ali je zato u 2 utakmice dobio Sarajevo, Želju, Veleža i Čelika gore..s Borcem igrao 2:2..
ti se uvijek nađeš i javiš kad netko spomene Mladost kao realno lošiju ekipu ali dobr..evo zaboravite svi Mladost..Obarska je napisao/la:A zamisli, da je Izgubio tu prvu utakmicu, jer ste objektivno bili losiji a mi imali i precku u zadnjim minutama sad bi zaostajali za vodecim jedan bod!Kevin je napisao/la:pazite ovo..Široki je prvi na tablici a NITI JEDNU utakmicu nije dobio protiv realno slabijih momčadi na strani..nigdje nije uzeo 3 boda..ali je zato u 2 utakmice dobio Sarajevo, Želju, Veleža i Čelika gore..s Borcem igrao 2:2..
nema ta lošija ekipa bude npr. Vitez gdje smo isto vodili 1:0 pa izgubili .. Slavija ili Zvijezda..potpuno nebitno..
Pa normalno da cu se javiti kad pominjes Mladost,necu se javljat zbog Ledinaca,svasta!
A zamisli da ste sve utakmice do sad pobijedili, imali bi 69 bodova, i bili bi ubjedljivo prvi!

A zamisli da ste sve utakmice do sad pobijedili, imali bi 69 bodova, i bili bi ubjedljivo prvi!

Kevin je napisao/la:ti se uvijek nađeš i javiš kad netko spomene Mladost kao realno lošiju ekipu ali dobr..evo zaboravite svi Mladost..Obarska je napisao/la:A zamisli, da je Izgubio tu prvu utakmicu, jer ste objektivno bili losiji a mi imali i precku u zadnjim minutama sad bi zaostajali za vodecim jedan bod!Kevin je napisao/la:pazite ovo..Široki je prvi na tablici a NITI JEDNU utakmicu nije dobio protiv realno slabijih momčadi na strani..nigdje nije uzeo 3 boda..ali je zato u 2 utakmice dobio Sarajevo, Želju, Veleža i Čelika gore..s Borcem igrao 2:2..
nema ta lošija ekipa bude npr. Vitez gdje smo isto vodili 1:0 pa izgubili .. Slavija ili Zvijezda..potpuno nebitno..
Pa očito je da Široki ima problema u tim utakmicama sa "manjim" klubovima ali to je tako.U ovakvoj ligi sreća ima veliki utjecaj na konačni poredak.Ja ti mogu nabrojati utakmice u kojima smo mi bili nadomak bodova a ostali kratkih rukava.Protiv Rudara kući prvo kolo 0-0 uz 3-4 zicera, prečku itd,protiv Viteza u zenici vodili 0-1 do 92 minute i onda nam naš bivši junior zabije euro gol

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Kevin je napisao/la:pazite ovo..Široki je prvi na tablici a NITI JEDNU utakmicu nije dobio protiv realno slabijih momčadi na strani..nigdje nije uzeo 3 boda..ali je zato u 2 utakmice dobio Sarajevo, Želju, Veleža i Čelika gore..s Borcem igrao 2:2..

jooooj nemoj mi ovih prica, slusam ih svaki dan od strane Zeljinih navijaca i Pitara,

Zeljini navijaci vole reci "samo zamisli da smo pobjedili u Lukavici i Bijeljini a trebali smo, nije lopta htjela u gol"
sad bi slavili titulu.
a Pitari "samo ,FKS -Mladost 0:0

i milion takvih situacija...
tabela stoji kako stoji i tu su ukljuceni svi faktori od kvalitete do nesrece.
pa Celik ima 12

a vezano za Siroki, oni jedini sami o svojoj sudbini odlucuju za razliku od Zelje, FKS i Zrinja koji moraju cekati tudje kikseve... tako da kvalitet ce isplivati na povrsinu, a ostali ce pricati o "nesreci", zavjerama itd.
Tako je Zrinja 05, i vjerujem da je svaki klub ispustio ili uzeo po neki bod, srecnim ili nesrecnim okolnostima!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Travnik na proljeće k'o Barcelona.
Sta znaci malo novca i motivaDukeOfWellington je napisao/la:Travnik na proljeće k'o Barcelona.

pa sa postom sam i htio iznijet zanimljivost za Široki..znači prvi su, a nisu nikoga na strani od realno slabijih ekipa dobili.. 

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ali zato nas tamburate,kad stignete,yebem vam miša.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
tepsija je napisao/la:Ali zato nas tamburate,kad stignete,yebem vam miša.

Ako Sarajevo ne izgubi danas će biti poznati svi klubovi koji idu u Europu
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Po meni Travnik s danasnjim bodom je sigurno ucesnik lige i sljedece godine.Olimpik s bodom jako daleko od Europe plus Siroki , Zeljeznicar i Zrinjski kuci jako tesko.Takoder i Borac vise nije konkurent za Europu.Tako da Siroki,Zrinjski,Sarajevo i Zeljeznicar prve 4 ekipe .Sutra bi Siroki trebao da dobije ,dok Slavija po meni ce uzeti 1 bod mozda i 3 .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- hule_barca
- Kontakt:
Olimpic vs Travnik mi je malo "sumnjičav" meč. Koliko se sjećam prošle sezone u finišu je bilo 2:3 na Piroti i dosta raje je brujalo o puštanju utakmice pa sam danas baš kontao da bi Travnik mogao uzeti bod(ove) i tako i bi.
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.