GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 30 maj 2015, 16:47

Pustali Zajedno Za Dinamo na stadionu aaaaaaaaaaa :rol: ne mogu sebi doc :rol: Kako bolestan klub :tokralju: Kakvi debili pa ovog nema nigdje :tokralju: :tokralju: :tokralju: Ovo je apsolutni vrhunac svega do sada...kakav milijun za dolazak na utakmicu LP,kakvi besplatni dresovi,kobasice i zastitari koji dijele cips.Pustanje ZZDove pjesme.Isuse kako su bolesni,kakva nakaradna izdrkotina od kluba :tokralju:

Izbori :kava:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 30 maj 2015, 17:17

Potencijal jeste, ali ne vrijedi tri milijuna eura. Da je u pola cijene pa OK

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 30 maj 2015, 21:25

Takav je odnos cijena u Hrvatskoj, to je Mamic, on to isfrizira, al' taj mali se uklapa u Dinamo, uvijek treba takav koji trazi loptu, ubacuje se kvalitetno i iz drugog plana, solidan sut. Ako bude strpljiv u Dinamu i pametan kroz dvije tri godine, ako zdravlje, on je na velikoj sceni. Ima forcu sto bi rekli tovari.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 01 jun 2015, 11:39

Iz vrlo pouzdanih izvora čujem da se danas odlučuje o dolasku Spahića u Dinamo. Tijekom dana ćemo vjerojatno biti pametniji, navodno se predstavnici Dinama sastaju sa pouzdanim braničem, možemo samo držati palčeve da dođe do dogovora, neće Dinamo za te novce naći boljeg, vjerujem.

Angelo Henriquez je definitivni putnik za Copa Americu. Izbornik Čilea Jorge Sampaoli ga je uvrstio na glavni popis od 23 igrača za ovo natjecanje. Veliki podstrek Dinamu, ali i briljantnom 21-godišnjem napadaču, rekao bih da ni Eduardo ni Kramarić nisu bili tako dobri sa 21. Jedino možda Mandžukić, ali on je drukčiji profil napadača.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 01 jun 2015, 16:51

Spahić odbio ponudu Dinama, navodno se 'ne želi još vraćati na ove prostore, nego nastaviti igrati u inozemstvu', doznaju Sportske novosti. Loše vijesti za sve ljubitelje modre boje, ali što je tu je, ni prvi ni zadnji koji je učinio tako.

Preostaje vidjeti hoće li Dinamova uprava ići za nekim drugim, vjerojatno skupljim rješenjem, ili će vjerovati novopridošlom Schildenfeldu i sve boljem Sigaliju. Taravel i Šimunović će valjda također proigrati, osim ako se ovog drugog ne proda. Nije bajna situacija, ali znalo je biti i gore, sa Drpićem i Carlosom recimo.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 jun 2015, 17:02

Imao je Drpic i odlicnih utakmica, ne treba ga s Carlosom poredit.

Mene vise brine lijevi bocni. Mali Mamic je pogubljen u Lokomotivi, tj. uopce ne igra i to me iznenadjuje jer je bio kapetan juniora i velika nada. Sada opet imamo Sosu, mozda i jos veci potencijal. Nebi bilo lose davat mu poluvrijeme protiv Zapresica, Osijeka, Belupa, Istre. Lijevi bocni je valjda najkriticnija pozicija u cijeloj Europi. Zaista je jako malo kvalitetnih igraca. Dinamu bi bilo odlicno rjesenje da napravi svog igraca i da mali vec sa 18 ima nekog iskustva i da ga se moze staviti u igru.

Da se vratim na stopere. Mozda najbolje posuditi opet nekog iz Leverkusena, Manchestera ili tako nekog jaceg kluba kao sto su na posudbu dosli Henriquez i Fernandes. Kupovati nepoznanicu je samoubojstvo.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 01 jun 2015, 17:20

I nisam baš siguran da će nakon dolaska Schildenfelda dolaziti bilo tko na stopera. Spahić je bio savršeno rješenje čisto iz razloga jer je slobodan, svi znaju da je odličan, a i s ovih je prostora. Sad kad je ta opcija otpala, jedino što bi preostalo je dovođenje nekoga sa strane za kojeg se ne zna ni što je ni kakav je i za kojeg bi se sigurno trebala izdvojiti neka pinka. U takvoj situaciji možda i bolje ostati sa ovim kvartetom, uigravati ih, ova trojica se već znaju, Schifo tu isto ne bi trebao teško prilagoditi se.

Sigali izgleda dobro, a za Taravela su svakako govorili da je igrač kojeg su 'najviše puta skautirali' i da je 'Dinamov Sergio Ramos'. Duga pauza je sigurno uzela maha, u nekim HNL utakmicama proljetos i nije baš najbolje izgledao, hoće li doći na svoje vrijeme će pokazati. A i imaju ova dvojica pa valjda neće biti nekih problema.

Na lijevom beku je Sosa definitivno opcija uz pridošlog Barišića, hoće li im se pridružiti još Benito tek treba vidjeti. Siguran sam samo da Pivarića i Musu nećemo najesen gledati na lijevom beku.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 02 jun 2015, 07:28

@signore

Najkvalitetnije na poziciji lijevog bocnog i pravi igrac koji moze pokriti tu poziciju je Skoric iz Osijeka, tesko da moze o stranca boljeg od njega dovesti. Kad je spreman Skoric je medju tri igraca po kvaliteti u HNL u.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 02 jun 2015, 19:42

Brazilski nogometni klub Internacional otišao je korak dalje u odnosu sa svojih više od 107 tisuća članova. Vodstvo kluba iz Porto Alegrea shvatilo je da su upravo članovi ono što klub čini snažnim i da je potrebno još više ih uključiti u rad samo kluba, a ne samo na izborima. Pod motom „Znati više da bi se imala bolja kontrola“ pokrenuli su portal unutar same službene stranice kluba na kojem će biti transparentno dostupni svi podaci koji bi mogli zanimati članove - bilo da je riječ o financijama kluba, gdje neće biti predstavljani financijski izvještaji za prošle godine, nego će se prije svake godine predstaviti budžet kluba za narednu sezonu i to po različitim segmentima rada kluba. Na taj će način članovi moći vidjeti je li ostvaren planirani budžet te vidjeti jasno odgovornost onog dijela koji je zakazao, kao i poslati pohvale onima koji su ostvarili višak. Osim financija, na portalu će biti dostupni i svi dokumenti vezani uz rad i ustroj kluba, kao i informacije o samom članstvu.

Sandro Farias predstavlja projekt
„Inter ima dugu tradiciju socios modela i trudimo se biti oni koji su inovatori. Cilja nam je uskoro doći do 110 tisuća članova te s njima uspostaviti novi, drugačiji i dinamični dijalog. Navijači i članovi naši su prije svega partneri. Osim toga, upravo je takva transparentnost put prema profesionalizaciji i mislim da na taj način slijedimo najbolje poslovne politike. Nadamo se da će naš projekt postati referenca, ne samo u Brazilu nego i u ostatku svijeta. Smatramo da na ovaj način postavljamo nove standarde u organizaciji i poslovanju sportskog kluba. Članovi trebaju znati više kako bi mogli imati veću kontrolu, trebaju znati sve što se događa u svakom odjelu kluba. Želimo pokazati da klub može biti otvoren i transparentan. “ – rekao je na predstavljanju projekta šef Odjela za transparentnost i kontrolu kluba, Sandro Farias.

Osim osnaživanja članova u Internacionalu se nadaju da će tako privući i sponzore i investitore koji će imati više povjerenja u takav način poslovanja. Sam portal podijeljen je na tri dijela. Jedan je posvećen menadžmentu kluba, gdje su predstavljene najvažnije funkcije u klubu uz objašnjenje kakve sve odgovornosti nosi određena pozicija. Drugi dio tiče se financija, na kojem će se uskoro moći vidjeti kako se poslovalo posljednjih godina uz već spomenute budžete za budućnost i praćenje koliko su ostvareni, a ono što je posebno zanimljivo je to da su podaci dostupni i u eurima i američki dolarima, kako bi navijači i potencijalni partneri i investitori diljem svijeta mogli steći uvid kako se posluje. Treći sektor odnosi se na članstvo gdje je moguće detaljno pratiti podatke o strukturi članova, poput spola, dobi ili jednostavno mjesta stanovanja.Treba li na ovu priču neki dodatni komentar i pojašnjenje o tome tko bi i kako trebao slijediti ovaj primjer? Ne.

Izbori :kafa:

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 03 jun 2015, 10:26

slika

Pa kakva skupina retarda radi u tom klubu :rol:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 03 jun 2015, 11:59

Taman htio stavit :rol:

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 03 jun 2015, 18:00

Bivši igrač Dinama i izbornik slovenske reprezentacije Srečko Katanec u najnovijem intervjuu za goal.com nahvalio Dinamo i njegovu omladinsku školu. Rekao ono što svakako već svi znamo, kako se u Dinamu radi vrhunski i kako je to 'čudo Božje, da nitko na svijetu nije toliko produktivan'. Osobno trener kojega bih volio jednoga dana vidjeti na klupi modrih. Čovik zna znanje i ima autoritet. Evo što je još rekao:

http://www.goal.com/hr/news/6936/eksklu ... ID=TP_HN_1

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 05 jun 2015, 13:04

Evo jedne zgodne tablice koja se tiče pretkola Lige Prvaka i nositeljstava. Dinamo zbog solidnog koeficijenta siguran nositelj u drugom i trećem pretkolu, za četvrto će nam kao i prošlih godina trebati neuspjesi favorita, točnije njih četiri od osam koji su ispred Dinama. No najprije, u drugom pretkolu Sarajevo najnepoželjniji protivnik, to su sve protivnici koji bi se morali proći, mada su se znali tu i tamo potkrasti nagazne mine poput Ludogorca ili Hazara koje se dosta teško prošlo, mora se biti oprezan u svakom slučaju. U trećem već dosta ozbiljnije, znao je Dinamo ranijih godina već u toj fazi 'zaribati' (Salzburg, Sheriff, Aalborg) pa se kroz play-off Europa Lige plasirati u skupine istoimenoga natjecanja, Partizan, Lech, Malmo, Maccabi sve vrlo ozbiljne ekipe.

slika

U četvrtom pretkolu je dosad Dinamo uvijek (kad bi došao do njega) bio nositelj zahvaljujući ispadanjima favorita - obično njih dva ili tri. Ove godine još teža situacija, ali ništa nije nemoguće, 4/8 i nije toliko nerealno. Dinamo je tri godine zaredom bio u tom dijelu natjecanja, 2011. (Malmo) i 2012. (Maribor) su doveli do Lige Prvaka, dok je 2013. bečka Austrija zaustavila modre, poslavši nas u skupine Europa Lige. Čak i kad bi Dinamo ove godine bio nenositelj, klubovi s kojima bi se sučelio i ne djeluju nepremostivo - Salzburg je dosta slabiji nego prošle godine, nema Alana, Kampla, Gulacsija, Ilsankera i još nekih igrača, sa Celticom smo vidjeli da se možemo nositi, Steaua je isto u krizi, a Plzen radnička momčad koja gotovo da nema stranca u ekipi. Jedino Basel tu mislim iskače kvalitetom, ali daleko od toga i da se protiv njih ne može sa autoritativnim postavljanjem na terenu, ima Dinamo igrače za to. Ostali potencijalni nositelji (APOEL, Bate, Ludogorec) su isto vrlo nezgodne ekipe, ali pametnom igrom ih se sviju može nadjačati, rekao bih da je individualna kvaliteta uvelike na strani Dinama, problem je samo organiziranost na terenu.

Lech je postao prvakom Poljske, tako da ovu opasku (i crvenu boju) na slici treba zanemariti.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jun 2015, 11:42

Sarajevo je jedini protivnik u drugom pretkolu kojeg bi volio da se izbjegne. Najvise zbog cinjenice sto bi volio da oba kluba prodju dalje, ali i zbog mogucih nereda. Santa Coloma je svakako najpozeljniji protivnik, ali tko god bude ocekujem dvije pobjede, a da ona na Maksimiru bude uvjerljiva.

U trecem pretkolu vec ima vise ozbiljnijih protivnika. Maccabi, Lech, Partizan, Midtjylland, ali i Qarabag bi mogli stvoriti probleme, mada tu nema nikoga koga se treba plasiti. Najtezi protivnik bi po meni bio Lech. Malmo, HJK, Molde, Videoton i Skenderbeu bi bili pozeljni, pogotovo ovaj posljednji.

U play offu su sve ozbiljni protivnici i ne mozes reci da bi nekoga pozelio i da bi sigurno prosli. Ja bi Celtica, najvise zbog imena, a znam i da nisu tako jaki kao nekada. Ove sezone su trebali pasti i u Glasgowu da nije igrao panj Wilson, a na Maksimiru ih je Pjaca sam dobio. Jednostavno su ekipa koju se moze proci i klub od kojeg nije sramota ispasti. Plzen je jedini kojeg nebi volio da dodje. Sigurno bi ih podcjenili, a poprilicno su dobri.

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 06 jun 2015, 12:07

APOEL, Bate i Ludogorec također mogu biti protivnici ako ispadne 1-3 nositelja. I sa njima bi vjerojatno bilo 'lako ćemo' iako smo vidjeli u prošlosti da su to sve izuzetno opaki protivnici, sve bivši sudionici Lige Prvaka, APOEL čak četvrtfinalist. Bit će zanimljivo vidjeti Dinamo u novoj sezoni, nadam se još dvojici pojačanja u obrani. Jedva čekam da vidim kako će to sve izgledati. Otišli jesu Broz i Čop, ali mislim da su im zamjene još bolje. Pretkola možda i najljepši dio sezone, utakmica se danima iščekuje u nedostatku zanimljivijeg posla. Već sad sam nabrijan, jedva čekam vidjeti i Henriqueza u dresu čileanske reprezentacije na Copa Americi. Dinamo definitivno ima individualnu kvalitetu, još kad bi se do kraja iskoristila bilo bi fantastično.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 jun 2015, 19:50

APOEL ce sigurno biti nositelj. Nepisano pravilo, netko mora ispasti i mislim da bi s njima izasli na kraj. Nebi dobili ni u Nicosiji. BATE mozda bude nositelj i sa njima bi bilo tu negdje, a cisto sumnjam da Ludogorets moze do mjesta nositelja.

Reds96
Kontakt:

Post Postao/la Reds96 » 07 jun 2015, 14:54

Na početku da Vas pozdravim braćo BBB i poželim daljnje ugodno diskutiranje o našem svetom klubu.Veliki sam navijač naših plavih pa reko bio bi red da se i tu javim na ovoj temi.
Prvenstvo završilo, a sada ide za mene osobno poslastice gledanja pretkola LP I EL kako će se snać naši predstavnici, a pogotovo naš Dinamo.
Neka nam je sa srećom u ubrzom saznanju prvog protivnika drugog pretkola.
YNWA
Dinamo Zagreb

spajk
Kontakt:

Post Postao/la spajk » 07 jun 2015, 16:11

Evo intervjua sa Zdravkecom od danas sa vecernji.hr, rečeno ono što već svi znamo:

http://www.vecernji.hr/nogomet/zdravko- ... va-1009225

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 08 jun 2015, 00:13

spajk je napisao/la:Evo intervjua sa Zdravkecom od danas sa vecernji.hr, rečeno ono što već svi znamo:

http://www.vecernji.hr/nogomet/zdravko- ... va-1009225
Tko još puši ovo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.