od mene je dobio 20tak glasova, kasnije cu opet isklikatrob do bagro je napisao/la:Ko nije glasao neka vodje dadne glas http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ID=HP_HN_1" onclick="window.open(this.href);return false;
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rob do bagro
- Kontakt:
Nema nista ispod 50 % 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Do kada traje ovo glasanje?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kad Miralem bude imao 99% glasova,biralište se zatvarameho-medo je napisao/la:Do kada traje ovo glasanje?
Najjace je sto Pjanica nema ni na naslovnoj slici a vodi 
On ima sve.. Najbolji defanzivac od svih, daje najvise golova, cesto asistira... Neumoran, borac.. Jednostavno sve ima... I sve je do licnog ukusa, i meni je Pirla najdraze gledati al je ovaj prekucao Pirla u svim segmentima, osim kod sl udaraca i magicnih asistencija..Bosniacum Lilium je napisao/la:Mozda je kompletniji igrac, ali nikad nece imati tehniku kao Pjanic, Iniesta, Xavi, Pirlo. Zbog takvih igraca se voli i prati fudbalMrMuscle je napisao/la:Budimo realni Vidal je par klasa iznad njega i ne samo za njega vec i za ostale, al ' budimo realni on je nas Bosanac i on mora uvijek pobijedjivati na ovakvim glasanjima i uvijek cedok je nas Bosnja zivih, i ne samo on vec svaki nas covjek u svakom sportu.... A ovi sto komentarisu mogu se samo sageti Miretu...
Al je Pjana najbolji
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
soxx je napisao/la:Do 50% pa cemo odmoriti da vidimo kako ce sutra stanje biti. Hocel treba reagovati i tada
joj jesmo bagra kad su nasi u pitanju.
pi.
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Eh kad bi pobjediti ovu anketu znacilo da je Miralem stvarno najbolji veznjak svijeta, a ne nas brukalo kao naciju... sto u stvari jedino na kraju radi.
Ali cuj Vidal klasa za Yayu. I to "realno".
I za IniestuZgemboAdislic je napisao/la:Eh kad bi pobjediti ovu anketu znacilo da je Miralem stvarno najbolji veznjak svijeta, a ne nas brukalo kao naciju... sto u stvari jedino na kraju radi.![]()
Kako bolan nemasoxx je napisao/la:Najjace je sto Pjanica nema ni na naslovnoj slici a vodi
Vidis sliku gore gdje su njih 4 bez pjanica
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:

Sto ima ovoliko malo glasova?
40,6 u ovom trenutku za Pjanića,stanje se mijenja amidža dragi, iz sekunde u sekunduGoalgetter je napisao/la:
raste samo rasteGoalgetter je napisao/la:

edit: evo vec je 40,8 hahah
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ja sve mislim da se zajebavaju sa ovim glasanjem ali vidim ljudi se pravo angazovali, djele se linkovi po fb i slicno. Smijesno.ZgemboAdislic je napisao/la:Eh kad bi pobjediti ovu anketu znacilo da je Miralem stvarno najbolji veznjak svijeta, a ne nas brukalo kao naciju... sto u stvari jedino na kraju radi.![]()
idemo do 50%

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
41,2 %
imal šta gore od besposlenih bosanaca
besposleni Hercegovcitreci je napisao/la:41,2 %
15.10.2013.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Građanska dužnost obavljna 
Čemu ova anketa, kad se zna ko će pobjedit.Mogli su odmah stavit da je Pjanić pobjedio. Nikako da nauče
Čemu ova anketa, kad se zna ko će pobjedit.Mogli su odmah stavit da je Pjanić pobjedio. Nikako da nauče
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
ma sutradan da goal.com objavi koji je najbolji štoper na svijetu: thiago silva, david luiz, gerard pique, sergio ramos i emir spahić, odma se zna ko bi bio pobjednik. 
Odlazi Safete.