FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Zaboravio sam dodati da su to ljudi, posebno Lovic i zlatar, ljudi koje su i siouxi najvise gotivili.Njih ne mozes prevariti.
nisi razumio šta je napisano.hrubesch je napisao/la:Samo me zanima zasto prozivati sada Lovica i zlatara, a i Dzambu.Pa dok su oni vodili klub sve je islo kako treba.To i Sido kaže. Uslo se u veci rang, bili drugi u prvoj ligi FBiH.Mnogo toga se napravilo dobrog. Ljudi su otisli kad su dundjeri poceli voditi klub.Da je nama onih vremena dok su bili tu oni.
pisano je u fazonu , da bi bilo dobro i da bi trebali biti u klubu.da zaštite ovu djecu koja ginu na terenu.od onakvih kao što su ljudi iz uprave goška , koji su se šepurili po tribini.a došli su sa kupljenim sudijama , da nas pobijede i ponize u lukavcu.
isto se odnosi i na sijukse.dobro bi bilo da kao nekad grmi stadion .ova djeca su to zaslužila.
Gasi ovaj pdf.
Brigada89 je napisao/la:Džaba im i sudije kad će ih naši zlatni momci rasuti ko kilu riže u njihovom j e b e n o m njanjajevuIraola je napisao/la:U četvrtak u Kupu igramo protiv sarajevske Bosne Seme, a sudija iz Sarajeva![]()
![]()
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Steph je napisao/la:Brigada89 je napisao/la:Džaba im i sudije kad će ih naši zlatni momci rasuti ko kilu riže u njihovom j e b e n o m njanjajevuIraola je napisao/la:U četvrtak u Kupu igramo protiv sarajevske Bosne Seme, a sudija iz Sarajeva![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odmah sarajlije stižu
Ne poznajete situaciju u i oko kluba, danas smo išli sa kombinovanim sastavom, pa 1. tim ne bi izdržao opet da za 48 sati igra u Travniku. Pametno je ispasti iz ovog Kupa i potpuno se okrenuti opstanku u ovoj ligi, mada opet ne kažem da je namjerno izgubljeno danas 6-0, i daleko od toga da nisam razočaran. Naša djeca igraju besplatno protiv ekipa, sudija i saveza (pobijedili smo Velež u Mostaru, Semu u ligi na Koševu itd.) . U Travniku nam sudi dvojac koji je prošlu utakmicu napravio lakrdiju u Lukavcu i vrijeđao igrače i navijače Radničkog. Sarajevski timovi imaju sve ovo što sam nabrojao da Radnički nema. Generalno gledano, u svakom rangu takmičenja u BiH u fudbalu sarajevski timovi imaju prednost, samo vas eto Sloboda podere uvijek

Ne poznajete situaciju u i oko kluba, danas smo išli sa kombinovanim sastavom, pa 1. tim ne bi izdržao opet da za 48 sati igra u Travniku. Pametno je ispasti iz ovog Kupa i potpuno se okrenuti opstanku u ovoj ligi, mada opet ne kažem da je namjerno izgubljeno danas 6-0, i daleko od toga da nisam razočaran. Naša djeca igraju besplatno protiv ekipa, sudija i saveza (pobijedili smo Velež u Mostaru, Semu u ligi na Koševu itd.) . U Travniku nam sudi dvojac koji je prošlu utakmicu napravio lakrdiju u Lukavcu i vrijeđao igrače i navijače Radničkog. Sarajevski timovi imaju sve ovo što sam nabrojao da Radnički nema. Generalno gledano, u svakom rangu takmičenja u BiH u fudbalu sarajevski timovi imaju prednost, samo vas eto Sloboda podere uvijek

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Pošto vidim da ste pametni i jedva čekali da komentarišete,al hvala što pratite našu svetinju,al moram razočarati vas dvojicu jajara jer ipak danas su igrali neki momci iz juniora,čisto predan meč jer mi u slijedećem kolu da smo prošli ne bi mogli igrati na svom stadionu,a iznajmljivanje najbližeg je 5000KM,tako da na vašu žalost Njanjajevo i dalje ostaje jajarski grad...ipak ostaje činjenica da je Bosna Sema rasula danas ove momčiće,to stoji ali vjerujte da je to pušteno,ko je bio danas vidio je,al najvjerovatnije će i snimak izaći,svaki gol je pušten,svaka akcija,tako da propade vam plan njanjajevske jajare ... ipak 3:4 na koševu u ligi

-
- Kontakt:
Samo se borite na kraju cete ipak opstat ima mnogo gorih ekipa od vas, drugo te iste sudije mislim da su sudile i nama protiv goska zenicani nisu nam htjeli 2 penala čista da sviraju zato je i završilo Zvijezda - GOSK 1:1
Svaki normalan klub na gostujucu utakmicu povede ekonoma kluba,sekretara,fizioterapeuta,pomocne trenere,a Gosk povede sudije i clanove saveza....al ajd,dzaba im sve kad su vjestacki klubreddragon001 je napisao/la:Samo se borite na kraju cete ipak opstat ima mnogo gorih ekipa od vas, drugo te iste sudije mislim da su sudile i nama protiv goska zenicani nisu nam htjeli 2 penala čista da sviraju zato je i završilo Zvijezda - GOSK 1:1
Žalosno, bili smo tako blizu a tako daleko..Ni pola sata igre nije prošlo, a imali smo vodstvo od 3-0, i kad smo nastavili primismo bezveze gol i eto.. Čestitke Bosni na prolazu, a nama je ovo itekako bitno radi samopouzdanja i idemo ovako isto napast Jedinstvo u subotu 

Ne bih ja ocekivao puno od ove utakmice. Nasi "prijatelji" iz Bihaca su se potrudili da ne izgube u Lukavcu. Pogledaj samo sudije. U prosloj sezoni, kad smo tamo izgubili 2-0 sudio je Grabus, napravio cirkus kao i u svakoj utakmici koju je sudio ustvari. To je jedno korumpirano djubre i vidjeces sta ce biti na tekmi. I ovaj Bojo iz Kiseljaka je takodjer bio u Bihacu kao 4. sudija. Nisam siguran za asistente, ali ne sumnjam da je to "uhodana ekipa".
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Nama i jeste najveci problem sto nema vise ljudi koji su imali m..a da nesto kažu tim "bajnim"sluzbenim licima, kao što su zoom i zlatar.I ranije su se oni eksponirali, zato sto im je stalo.Najlakse se praviti fin i otići sa tekme da se ne nasikiras, a pametovati i pricati kako su nas povalili.
Kakav ljudi Grabus , ja ga licno prezirem kad vidim da on sudi povraca mi se ... Cinjenica je da mi uvijek u Lukavcu dobro igram , ali licno mislim da ovaj put nece izaci na dobro zbog trenutne situacije u klubu , 1-0 za vas , ako teren bude los moglo bi i 0-0 to je to.....
SN96
Trebamo svi očekivat "nešto" od ove utakmice jer kad se sve sagleda mogla bi odlučivati o našem opstanku iako ima još puno da se igra i treba nam maksimalna podrška.. Istina je da Jedinstvo tradicionalno dobro igra protiv Radničkog, pogotovo na Jošiku. U ovom trenutku Jedinstvo ima dobru odbranu i puno slabiji napad od obrane, dok Radnički ima slabu odbranu i realtivno dobar napad. Kod nas teren nikad nije 100% dobar i spreman za utakmicu, a jučer nije bio loš, a do utakmice neće biti padavina, tako da nit će biti gori nit bolji..

Moze neki komentar o utakmici? Kako smo mi odigrali, je li bilo kakvih prilika?studeni je napisao/la:nema se sta reci
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Što se Jedinstva tiče igrali su defanzivno od prve do posljednje minute. Po meni ove sezone najlošija ekipa koja je bila na Jošiku i opet niste izgubili, jer smo i mi loši tj. prema golu Jedinstva smo bili 0, ima i toga što Mirnes nije igrao..Uglavnom daleko od toga da niste zaslužili bod, u odbrani ste odigrali čvrsto i jako, a veza i napad 0.harden je napisao/la:Moze neki komentar o utakmici? Kako smo mi odigrali, je li bilo kakvih prilika?studeni je napisao/la:nema se sta reci
Standard znaci... Igrali bi mi napadacki da imamo igraca za to ali nazalost nemamo. Momak sto igra centarfora je krilo/veznjak, '' devetke '' uopce nemamo.Iraola je napisao/la:Što se Jedinstva tiče igrali su defanzivno od prve do posljednje minute. Po meni ove sezone najlošija ekipa koja je bila na Jošiku i opet niste izgubili, jer smo i mi loši tj. prema golu Jedinstva smo bili 0, ima i toga što Mirnes nije igrao..Uglavnom daleko od toga da niste zaslužili bod, u odbrani ste odigrali čvrsto i jako, a veza i napad 0.harden je napisao/la:Moze neki komentar o utakmici? Kako smo mi odigrali, je li bilo kakvih prilika?studeni je napisao/la:nema se sta reci
Sretno i sportski pozdrav iz Bihaća

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dosli po bod i uzeli ga, najkrace receno. Nasi nemocni prema naprijed, vasi se nisu ni trudili puno. Po onakvom terenu bolje ne moze. Iskreno na boljim livadama krave imaju ispasu, ovo je uzas (a bice samo gore). Nastavlja se niz bez pobjede...
sta reci za danasnju utakmicu koja je bila jedna od odlucjucih iako je jos uvijek prvi dio sezone. na iznenadjenje svih prisutnih radnicki se nije ni trudio da dobije utakmica iako je igrao protiv ekipe koja je u istim go vnima ko i mi..iako je igrao na domacem terenu pred domacom publikom igrao je bez ijednog napadaca. nikom nije jasno zbog cega. najblizi protivnickom golmanu je bio klasicni vezni igrac koji napadaca nikad nije igro ni na treningu. kad god smo igrali otvoreno i napadacki osvajali smo bodove i kod kuce i na strani. kad god smo igrali ovako kao danas gubili smo bodove. u zadnje vrijeme sve utakmice igramo kukavicki, zatvoreno, bunkeraski sto znaci da neko svjesno ide da sto vise sroza radnicki. ako je taktiku i sastav za danasnju utakmicu pravio marsalek onda nema blage veze sa fudbalom. mada sumnjam u to i mislim da njemu kao i njegovim prethodnicima sastav i taktiku pravi neko drugi tj oni koji su od josika napravili ruglo pa nam se smiju svi koji dodju u lukavac.. nadam se da od radnickog nece napravit ono sto su napravili od terena na josiku i da ce klub koji postoji 95 godina na kraju prkositi svim dusmanima koji zele da mu naudi. naprijed radnicki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.