Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AlenHalilovic
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 sep 2013, 23:13

Samo Ibisevic zna fulat a Dzeko i pogotovo Mandzukic ne fulaju kao Ibisevic? :lol:
Ibisevic je sad trentuno pred Mandzukicom i to sazluzeno i vjerujem da ce tako i ostati do kraje sezone.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 05 sep 2013, 00:15

Ibisevic.

1. na tabeli goalgettera Bundeslige sa 5 golova

2. na tabeli goalgettera kvalifikacija za SP svih Europskih grupa sa 6 golova

Golovi protiv Grcke, USA, Slovenije, Brazila, Walesa...i uskoro protiv Slovacke. :mrgreen:
"Prosjecan" napadac koji hara u ligi iz koje su dvije ekipe odlucile Champions League finale. Dovoljno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 05 sep 2013, 01:15

Vrlo je jednostavno, da je klasa kakvom ga se ovdje predstavlja, vec bi igrao u nekom boljem klubu. Pa nisu valjda svi slijepi osim nas. :roll:
Ponavljam: ima strasan osjecaj za prostor, finishing... i to bi bilo to. U top evropskoj ekipi, sa jednim napadacem tesko da bi imao mjesta.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 sep 2013, 01:19

AlenHalilovic je napisao/la:Samo Ibisevic zna fulat a Dzeko i pogotovo Mandzukic ne fulaju kao Ibisevic? :lol:
Ibisevic je sad trentuno pred Mandzukicom i to sazluzeno i vjerujem da ce tako i ostati do kraje sezone.
pogledaj igrace iza Mandze, pogle' iza Ibisevica. Ne kazem da je ovaj prvi losiji, ali su minimum bara-bara
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 sep 2013, 01:19

Consigliere je napisao/la:Vrlo je jednostavno, da je klasa kakvom ga se ovdje predstavlja, vec bi igrao u nekom boljem klubu. Pa nisu valjda svi slijepi osim nas. :roll:
Ponavljam: ima strasan osjecaj za prostor, finishing... i to bi bilo to. U top evropskoj ekipi, sa jednim napadacem tesko da bi imao mjesta.

POTPIS. Ja samo kazem ne daj boze da je on glavna uzdanica napada nase rep sreca pa je tu DZEKSON 8-)
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 sep 2013, 01:35

Dabogda vedo davo svaku tekmu rep bar hettrik,a gdje taj isti vedo bio kad smo bili u jacim grupama? volim fraera i neka ga nek trpa i za klub i za repku jos vise,ali vi ga dizete previse u zvijede njegov jedini kvalitet je sto je u pravo vrijeme na pravom mjestu,nikad nece biti klasa kakva je dzeko da zna nesto vise osim tog nalazenja na pravom mjetu doguro bi bar do LP sa nekim klubom.Sto se tice mandzukica i njega optr su tu negdje mada bi ja ipak dao prednost mandzukicu,haj sad napadnite me kako nisam patriota,ali mandzukic igra za bayern nosi sam napad hrv rep,mandzukic nikad nece bit ko dzeko al da je bolji od vede ,bolji je.
=\_1921_/=

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 sep 2013, 01:53

Vedo definitivno ima bolji osjećaj za prostor, bolji nos za gol ima .. a kao strijelci, pa tu su u 10 deka obojica :D ostale kvalitete su na strani Edina :D ko zna gdje bi Vedo danas bio da se nije povrijedio, on bi tu sezonu sigurno završio sa 30 golova .. nakon njegove povrede, Hoffe je naglo pao na tabeli, loše su igrali .. to dovoljno govori šta je Vedo značio za tu ekipu

dajte Vedu u Bayern Munchen, Dortmund, trpati će hladno 20+ po sezoni ;)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 sep 2013, 01:59

JTS je napisao/la:Vedo definitivno ima bolji osjećaj za prostor, bolji nos za gol ima .. a kao strijelci, pa tu su u 10 deka obojica :D ostale kvalitete su na strani Edina :D ko zna gdje bi Vedo danas bio da se nije povrijedio, on bi tu sezonu sigurno završio sa 30 golova .. nakon njegove povrede, Hoffe je naglo pao na tabeli, loše su igrali .. to dovoljno govori šta je Vedo značio za tu ekipu

dajte Vedu u Bayern Munchen, Dortmund, trpati će hladno 20+ po sezoni ;)
dajte tog istog vedu u stoke,west ham pa ce trpati 1-3 po sezoni ;)
=\_1921_/=

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 sep 2013, 02:00

ja bih ipak rekao da ne bi zabio niti jedan gol ..

NON MOLLARE MAI

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 sep 2013, 02:07

JTS je napisao/la:ja bih ipak rekao da ne bi zabio niti jedan gol ..
ma ne bi brate da me se pogresno shvati,ali mrzim ta prenapucavanja pogotovo od strane novinara NAS JE PA BILJEZI MU BILO STA.Ko pjanic u lyonu kad je igro kaze UCESTOVO U AKICIJI KOD GOLA :? pogledam snimak poslije njegovog dodvanja bila jos 4 i onda tek go....

volim ja vedu kao sto sam reko gore iznad dabogda svaku tekmu rep dao hettrik ali statistika dovoljno govori za sebe,lako je sad davat kad rpka daje svaku tekmu bar 3 gola eo pogledajte njegov ucinak prije.U svim utakmica reprezentcije do ovih kvalifikacija dao je 10 golova od ceka samo 4 u kvalifikacijama tj u 3 kvalifikacijska ciklusa u kolko je nastupo.A sad je dao 8 golova od cega 6 u kvalifikacijama.I to tri lihtenstajnu kad je bilo 8-1,1 litavniji kad je bilo 3-0,1 latviji kad je bilo 5-0,i ono nesto sto cemo njemu prepisat protiv grcke nakon penala.Solidan napadac koji je dobra potpora prvom spicu ekipe (kod nas DZEKI) ali ipak da bude nesto vise od toga fali mu i drugih kvaliteta,nije samo dovoljno imat osjecaj za gol.
=\_1921_/=

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 05 sep 2013, 02:22

čovjek je takav napadač, glavna odlika mu je da zna zabijati golove i zdravo .. daj mu loptu i zabit' će gol .. niko ne tvrdi da je on vrhunski finisher kao recimo Henry, ali sigurno da je odličan finisher

u kako debilnoj ekipi igra, 15 golova prošle sezone je amin :D zbog toga kažem, da on ima igrače koji igraju za njega, da ga trpaju loptama, onda bi i on nemilosrdno trpao golmane :D

dovoljno je pogledati njegove golove kroz karijeru, skoro sve na osjećaj .. lopta-gol, simple as that :D

možda nije brz, možda nije 'jak' na lopti, beskoristan van 16 m, itd (to sigurno umanjuje njegovu vrijednost), ali je odličan finisher i kad ima ekipu iza sebe, trpati će bilo koga

sve to što Vedo nema, Edin ima, zato i igra za Man City .. ali opet se vraćam, da nije bilo one povrede, neki veliki klub bi sigurno kupio igrača koji bi zabio 30 golova u sezoni

kad je onaj panj Demba Ba došao do Chelseaja, sve ti je jasno .. a kad je Vedo trpao za Hoffe, Demba Ba je bio u njegovoj sjeni .. Vedo i Obasi su nosili tu ekipu, a na kraju ovaj panj napravi najbolju karijeru

NON MOLLARE MAI

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 05 sep 2013, 02:30

JTS je napisao/la:čovjek je takav napadač, glavna odlika mu je da zna zabijati golove i zdravo .. daj mu loptu i zabit' će gol .. niko ne tvrdi da je on vrhunski finisher kao recimo Henry, ali sigurno da je odličan finisher

u kako debilnoj ekipi igra, 15 golova prošle sezone je amin :D zbog toga kažem, da on ima igrače koji igraju za njega, da ga trpaju loptama, onda bi i on nemilosrdno trpao golmane :D

dovoljno je pogledati njegove golove kroz karijeru, skoro sve na osjećaj .. lopta-gol, simple as that :D

možda nije brz, možda nije 'jak' na lopti, beskoristan van 16 m, itd (to sigurno umanjuje njegovu vrijednost), ali je odličan finisher i kad ima ekipu iza sebe, trpati će bilo koga

sve to što Vedo nema, Edin ima, zato i igra za Man City .. ali opet se vraćam, da nije bilo one povrede, neki veliki klub bi sigurno kupio igrača koji bi zabio 30 golova u sezoni

kad je onaj panj Demba Ba došao do Chelseaja, sve ti je jasno .. a kad je Vedo trpao za Hoffe, Demba Ba je bio u njegovoj sjeni .. Vedo i Obasi su nosili tu ekipu, a na kraju ovaj panj napravi najbolju karijeru

ma vala brate i prije povrede,tesko da bi nesto vise napravio u karijeri u najboljem slucaju otiso bi negdje sjedio na klupi i doso opet u stutgart ili wolfsburg ili tako nesto,jbg on moze igrat ako je sa njim u spicu fraer koji je klasa .A to za 15 golova se ne bi slozio,niti jedan jedini go nije njegova zasluga mislim jeste da ga je dao ali uvijek je bila akcija on je uglavnom podmeto nogu,glavu u petercu,dakle moro je neko i te akcije napravit,po vasoj prici ispade u stutgartu sve idoti samo on svaku tekmu uzme loptu na centru predje 5 igraca i zaucka pod precku ja jos jednom ponavljam.

4 kvalifikacijska ciklusa 10 golova od cega cak 6 sad,kad smo sila kad gazimo sve u grupi.Prije ovih kvalifikacija dao je go ESTONIJI,GRCKOJ,ALBANIJI i RUMUNIJI sve sami top UEFA FUDBALA :S realno premalo za 3 ciklusa da bi se neko toliko dizo i okivo u zvijezde.
=\_1921_/=

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 05 sep 2013, 03:00

Bosniacum Lilium je napisao/la:
AlenHalilovic je napisao/la:Samo Ibisevic zna fulat a Dzeko i pogotovo Mandzukic ne fulaju kao Ibisevic? :lol:
pogledaj igrace iza Mandze, pogle' iza Ibisevica. Ne kazem da je ovaj prvi losiji, ali su minimum bara-bara
harnik, gentner, i.traore ili maxim vs robben, ribery, kroos, schweini :lol: :lol:

i kažu stručnjaci bolji mandžuka...stan' budite realni, mandžuka je bio lošiji dok je bio u wolfsburgu jel tako? i nemojte onda govorit', bolji sam od sebe...sve je do ekipe..i ja da igram u vrbanjuši ne bi doš'o do šesnaesterca, a da me stave u barcelonu, visio bi tamo 100%
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 05 sep 2013, 03:05

iVar je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
harnik, gentner, i.traore ili maxim vs robben, ribery, kroos, schweini :lol: :lol:

i kažu stručnjaci bolji mandžuka...stan' budite realni, mandžuka je bio lošiji dok je bio u wolfsburgu jel tako? i nemojte onda govorit', bolji sam od sebe...sve je do ekipe..i ja da igram u vrbanjuši ne bi doš'o do šesnaesterca, a da me stave u barcelonu, visio bi tamo 100%
Al' bi zato imao trenera kojeg nema ni Barcelona " onclick="window.open(this.href);return false;
I onda zapjeva.... " onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2013, 03:20

Vedo nije ni u jednom segmentu na nivou Dzeke. Najveca vrlina Ibisevica je sto ima nos za gol, ali Dzeko je jos bolji sto se toga tice. O generalnoj igri ne vrijedi trosit rijeci, Dzeko je doktor za Ibisevica u svakom pogledu. Sto ne znaci da Ibisevic nije dobar, ali nije Svjetska klasa kao Dzeko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 sep 2013, 08:12

Ibisevic je bolji u jednoj stvari a to je da se UVIJEK bori i daje maksimum od sebe dok Dzeko nekada izgleda nezainteresovan.....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 sep 2013, 08:32

Batko je napisao/la:Ibisevic je bolji u jednoj stvari a to je da se UVIJEK bori i daje maksimum od sebe dok Dzeko nekada izgleda nezainteresovan.....
Zanimljivo....jos kad bi bilo istina, super bi bilo. Nekad u klubu izgleda tako, ali Dzeko gine za ovu repku. To sto ti i josneki to ne vide, nije Dzekin problem nego vas. 8-)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 05 sep 2013, 09:05

soccerfan je napisao/la:
Batko je napisao/la:Ibisevic je bolji u jednoj stvari a to je da se UVIJEK bori i daje maksimum od sebe dok Dzeko nekada izgleda nezainteresovan.....
Zanimljivo....jos kad bi bilo istina, super bi bilo. Nekad u klubu izgleda tako, ali Dzeko gine za ovu repku. To sto ti i josneki to ne vide, nije Dzekin problem nego vas. 8-)
Ne bih rekao da gine svaki mec. Recimo prosle kvale, kuci Albanija i vani pa Rumunija vani, ne bi rekao da je ginuo...

Volim Dzeku ali cinjenica je da nekada izgleda nezainteresovan, istina, zadnjih godinu i pol nije tako bilo u repki, mada mislim da je mogao biti malooo bolji u Grckoj.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 05 sep 2013, 09:08

Batko je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
Ne bih rekao da gine svaki mec. Recimo prosle kvale, kuci Albanija i vani pa Rumunija vani, ne bi rekao da je ginuo...

Volim Dzeku ali cinjenica je da nekada izgleda nezainteresovan, istina, zadnjih godinu i pol nije tako bilo u repki, mada mislim da je mogao biti malooo bolji u Grckoj.
Volim ih i ja obojicu ali meni eto bas Vedo nekad zapadne za oko kako se ne trudi i jednostavno igra ko da 10 dana u najmanju ruku hljeba okusio nije. :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

dadnan
Kontakt:

Post Postao/la dadnan » 05 sep 2013, 11:07

Ma mi imamo dva napadaca koji su navikli sve na kasiku dobit to je problem. Volim ih obojica i pratim skoro sve meceve cityja i to samo zbog dzeke a i dosta meceva stutgarta samo radi vede ali cinjenica je da nemamo neke napadace koji mogu predriblati ili preci 1-2 igraca napraviti nesto konkretno i slicno. Obojica uglavnom kad zabiju to bude dobiju na gotovo loptu ili osutaju na prvu ili potrce 1vs1 na golmana. Dobro dzeko zna nekad opalit i dalekometni sut ali to i dalje ne znaci da predje pola igraca pa zabije nego dobije loptu vidi priliku i proba. To je nas problem.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.