FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Ma nije, evo niskogradnja za kružni tok je probila rok za samo četiri mjeseca, šta je to, sreća pa ne grade kosmodrom...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Bila je u ponudi ja je igrao kvota 3.45 bila.TMovac je napisao/la:heh kod nas se juće pričalo i to od pouzdanih ljudi sa zapada,da je navodno Borac kupio ukamicu Sarajevu u Istočnom Sarajevu protiv Slavije,u zamjenu za tri boda u zadnjem kolu.Iskreno nadam se to nije tačno,mada mi je sumnjivo jer taj par nije bio u ponudi na kladionicama koja je puno neizvjesnija bila od recimo utakmice Borac Modriča,koja je bila u ponudi.Schlager je napisao/la:Ako ovo cita neko iz uprave,moja molba je da se kao ni dosad, slucajno ne upustate u neke prljave dogovore sa Velezom,jer to nismo radili ni kad smo ispadali iz lige,dostojanstvo je najvaznije.
Ne dati njednom sudiji ili drugom klubu ni marke,posteno biti drugi ako treba i svaku paru cuvati za stadion i pojacanja u ljetnom prelaznom roku,a lopovima i mesetarima-KITA!
Helenejse nadam se da nečemo prosuti ovu prednost od 3 boda do kraja.Pa da neće biti važno dal je kupljena ili ne
Izvinjavam se na offtopicu
-
- Kontakt:
Nemojte da vam oni dodikovi grade stadion, zavrsit ce ko autoput 

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
- ЛАЗАРЕВО 2 - БЛ
О ' "...Strumph_tm87 je napisao/la:Nemojte da vam oni dodikovi grade stadion, zavrsit ce ko autoput
Прва & јутарња " " & ја " $, " " те ? " свега ? ? о ", %... % ?!!! $ ' ' " ? не ' " $ &...
dajem 100kermi na kvotu 10.00 jel žemo buraz?? 2 - ? je napisao/la:" $ - " %:
" &: 1.60
¥ на $ " &: 3.00
? $ &: 10.00
" ? ' & 20 &

- zli mrkvić
- Kontakt:
Evo tendera. Mozda je objavljen, izvinjavam se ako jeste. Sve ce se znati u petak!
GRAD BANJALUKA
OBAVJEŠTENJA O NBAVCI BROJ 20-404-70/10
U Službenom glasniku BiH, broj 24/10 od 29. 3. 2010. godine, objavljeno je obavještenje o nabavci pod šifrom 1-13-4507-10, vršimo ispravke sljedećih tačaka:
II.3. NAZIV POD KOJIM SE KONKRETAN UGOVOR VODI KOD UGOVORNOG ORGANA
Sanacija, rekonstrukcija, izgradnja i vanjsko uređenje gradskog stadiona u Banjaluci
LOT 1 Sanacija i rekonstrukcija istočne i zapadne tribine
LOT 2 Izgradnja sjeverne i južne tribine
LOT 3 Vanjsko uređenje
Nabavka broj 20-404-70/10
II.4. OPIS PREDMETA UGOVORA
Sanacija, rekonstrukcija, izgradnja i vanjsko uređenje gradskog stadiona u Banjaluci
LOT 3 Vanjsko uređenje
II.5. UKUPNA KOLIČINA (BROJ JEDINICA) I/ILI OBM UGOVORA
Procijenja vrijednost cca 6.530,000,00 KM
LOT 1 - 2.080,000,00 KM
LOT 2 - 2.550,000,00 KM
LOT 3 - 1.900,000,00 KM
II.7. PODJELA NA LOTOVE
Da, ponude se mogu dostavljati za sve lotove, ili za svaki lot pojedinačno.
II.9. TRAJANJE UGOVORA ILI ROK IZVRŠENJA
Rok za izvođenje radova:
LOT 1 - 60 dana od dana uvođenja u posao
LOT 2 - 180 dana od dana uvođenja u posao
LOT 3 - 60 dana od dana uvođenja u posao
III.1. IZNOS GARANCIJE ZA PONUD (član 16. ZJN)
LOT 1 - 20.000,00 KM
LOT 2 - 25.000,00 KM
LOT 3 - 19.000,00 KM
III.7. USLOVI ZA UČEŠĆE - EKONOMSKA I FINANSIJSKA PODOBNOST (član 25. ZJN)
Pozitivno poslovanje u 2009. godini sa ostvarenim minimalnim prihodom u iznosu od:
LOT 1 - 6.000.000,00 KM
LOT 2 - 7.000.000,00 KM
LOT 3 - 6.000,000,00 KM
IV.4. USLOVI ZA DOBIJANJE TENDERSKE DOKUMENTACIJE (član 18. ZJN)
Uplata 100,0 KM po lotu na žiro račun 568-163-12000001-76, vrsta prihoda 729-124, opština 002, poziv na broj 1730000002, buxetska organizacija 9999999, sa naznakom: Za nabavku broj 20-404-70/10.
Lično kancelarija 123 uz priloženu uplatnicu.
IV.6. ROK ZA PRIEM PONUDA/ZAHTJEVA ZA UČEŠĆE
14. 5. 2010. godine do 12,00 časova (kancelarija 14)
IV.8. DATUM I MJESTO OTVARANJA PONUDA (član 22. ZJN, član 13. UPZ)
14. 5. 2010. godine u 13,00 časova, Administrativna služba Grada Banjaluka, kancelarija 123 (1 sprat)
Dio V: DODATNE INFORMACIJE
Ponuda se dostavlja tako što se sva tražena dokumentacija zajedno sa ponudom upakuju u jednu kovertu sa naznakom JAVNA NABAVKA 20-404-70/10 - Sanacija rekonstrukcija, izgradnja i vanjsko uređenje Gradskog stadiona u Banjaluci. LOT 1 Sanacija i rekonstrukcija istočne i zapadne tribine, LOT 2 Izgradnja sjeverne i južne tribine i LOT 3 Vanjsko uređenje - NE OTVARAJ.
Na samom otvaranju će se otvarti ponude svih ponuđača, a naknadnom kontrolom će se utvrditi koji od ponuđača ispunjava kvalifikacione uslove, te će o tome biti obaviješten.
Razmatraće se samo one ponude koje su pristigle zaključno sa danom 14. 5. 2010. godine do 12,00 časova na protokol Administrativne službe Grada Banjaluka (kancelarija 14)
Napomena: Ugovori sa najpovoljnijim ponuđačima će se zaključiti nakon obezbjeđenja sredstava od strane Vlade Republike Srpske.
Ostali elementi u obavještenju o nabavci ostaju nepromijenjeni.
GRAD BANJALUKA
U Službenom glasniku BiH, broj 24/10 od 29. 3. 2010. godine, objavljeno je obavještenje o nabavci pod šifrom 1-13-4507-10, vršimo ispravke sljedećih tačaka:
LOT 3 Vanjsko uređenje
LOT 3 Vanjsko uređenje
LOT 1 - 2.080,000,00 KM
LOT 2 - 2.550,000,00 KM
LOT 3 - 1.900,000,00 KM
II.7. PODJELA NA LOTOVE
Rok za izvođenje radova:
LOT 1 - 20.000,00 KM
LOT 2 - 25.000,00 KM
LOT 3 - 19.000,00 KM
Pozitivno poslovanje u 2009. godini sa ostvarenim minimalnim prihodom u iznosu od:
LOT 1 - 6.000.000,00 KM
LOT 2 - 7.000.000,00 KM
LOT 3 - 6.000,000,00 KM
Uplata 100,0 KM po lotu na žiro račun 568-163-12000001-76, vrsta prihoda 729-124, opština 002, poziv na broj 1730000002, buxetska organizacija 9999999, sa naznakom: Za nabavku broj 20-404-70/10.
14. 5. 2010. godine u 13,00 časova, Administrativna služba Grada Banjaluka, kancelarija 123 (1 sprat)
Ponuda se dostavlja tako što se sva tražena dokumentacija zajedno sa ponudom upakuju u jednu kovertu sa naznakom JAVNA NABAVKA 20-404-70/10 - Sanacija rekonstrukcija, izgradnja i vanjsko uređenje Gradskog stadiona u Banjaluci. LOT 1 Sanacija i rekonstrukcija istočne i zapadne tribine, LOT 2 Izgradnja sjeverne i južne tribine i LOT 3 Vanjsko uređenje - NE OTVARAJ.
Na samom otvaranju će se otvarti ponude svih ponuđača, a naknadnom kontrolom će se utvrditi koji od ponuđača ispunjava kvalifikacione uslove, te će o tome biti obaviješten.
Razmatraće se samo one ponude koje su pristigle zaključno sa danom 14. 5. 2010. godine do 12,00 časova na protokol Administrativne službe Grada Banjaluka (kancelarija 14)
Napomena: Ugovori sa najpovoljnijim ponuđačima će se zaključiti nakon obezbjeđenja sredstava od strane Vlade Republike Srpske.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
$ - " % - $ ове сезоне. Па то је & " & $ $ ' за &. ' % & се нађе " ? & за ¥, па $ - ' " & $ сезоне $??? 

"Zli mrkvić", svaka cast na ovome!zli mrkvić je napisao/la:Evo tendera. Mozda je objavljen, izvinjavam se ako jeste. Sve ce se znati u petak!
GRAD BANJALUKA
LOT 3 Vanjsko uređenje
LOT 3 Vanjsko uređenje
LOT 1 - 2.080,000,00 KM
LOT 2 - 2.550,000,00 KM
LOT 3 - 1.900,000,00 KM
II.7. PODJELA NA LOTOVE
Rok za izvođenje radova:
LOT 1 - 20.000,00 KM
LOT 2 - 25.000,00 KM
LOT 3 - 19.000,00 KM
LOT 1 - 6.000.000,00 KM
LOT 2 - 7.000.000,00 KM
LOT 3 - 6.000,000,00 KM
Znaci, otvaranje ponuda je u petak, radovi bi trebali vjerovatno poceti najkasnije krajem sledece sedmice, znacemo u petak.
Gledajuci ove rokove, ako ne bude probijanja istih, moze se istok i zapad, i vanjsko uredjenje uraditi za 60 dana koliko je i predvidjeno, e sad jedino me brine ovaj jug i sjever, ocigledno da je potrebno vise vremena za te radove, ali mislim da oni nisu uslov za Evropu (neka me ispravi neko ako grijesim), ali moguce da ce se i to uraditi prije predvidjenog roka.
Oni sa 5.900 000 KM odose na 6.500 000 KM, sto se mene tice neka idu i na 10 samo neka zavrse na vrijeme!
Sa nestrpljenjem ocekujem petak i jos vise naredne dane!

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
cim vidim ovolike cifre prvo sto mi padne na pamet da ce se neko obogatiti ..to kod nas tako ide....
- Ajdin_RA81
- Kontakt:
Hahahah da je nama tim kao sto je nekad bio mi bismo bili PrvaciBorčevac je napisao/la:Da nam je danas onakav tim dobili bi i Veleža i Želju i svakoga i kod kuće i na strani.

" & &
Сретен ", " " ? &, " $ & " $ је " ? $. $ " " је " на $ $ " $ ".
- " - $ $ $ ? " јер не ' $ ? /. ' $ " $ /, & & " ", ? $ је $ $ у $, а $ се " не ". Он " уговор са ? " ? је ? $ се ". " у & ' $ се % – " је $ "црвено-?" $ ".
" је " " овог / " ван строја ? је $ на ?. & / " $ & остао је & & ", " се " у Јавор " ".
Ma odmah ga udariti po dzepu, pa cemo vidjeti da li ce se sledeci put usuditi tako da negdje ode!
Сретен ", " " ? &, " $ & " $ је " ? $. $ " " је " на $ $ " $ ".
- " - $ $ $ ? " јер не ' $ ? /. ' $ " $ /, & & " ", ? $ је $ $ у $, а $ се " не ". Он " уговор са ? " ? је ? $ се ". " у & ' $ се % – " је $ "црвено-?" $ ".
" је " " овог / " ван строја ? је $ на ?. & / " $ & остао је & & ", " се " у Јавор " ".
Ma odmah ga udariti po dzepu, pa cemo vidjeti da li ce se sledeci put usuditi tako da negdje ode!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
хехех - ' $ о ', " $ ' $ /, $ је ? $ " $ све % је ¥, а $ % $ & $jos bolji je napisao/la:cim vidim ovolike cifre prvo sto mi padne na pamet da ce se neko obogatiti ..to kod nas tako ide....

А % се " " " & га "! " " & ' " ? " - ? $ & $ % -
"" ПУТ ""
Ja ljudi ne mogu da vjerujem ono sto upravo citam. Prvi put sam otisao na drugu temu (FK. Velez) da vidim kakva su njihova ocekivanja pred tekmu, kad tamo, malo reci da su se seljini navijaci stustili na njihovu temu, sve neki postovi tipa:" Ma potruditi se, pokusajte pobjediti, igraj te muski i slicno", da ne povjerujes. Ali nije to ono sto mene cudi, vise me cude navijaci Veleza, koji najavljuju pobjedu Borca. Ja ne znam jeli oni sebe lazu, nas lazu ili samo provociraju navijace selje. Ja mislim da od Borceve pobjede u Mostaru nema nista,ali daj Boze da grijesim.
Sto se Stanica tice, stoka seljacka, trebalo bi malo popricati sa njim u gradu
-
- Kontakt:
Izrazito poštujem sportsko nadmetanje u svemu ali duša me boli u šta se sve ovo pretvorilo jer svako kolo neko nekome smješta namješta pa stvarno nisu normalni...ili smo mi ludi što vole ovaj sport pa i ovu našu ljigu(namjerno sam stavio LJ)... Poštujem sve sportski orjentisane klubove iz čitave BiH. Neka pobjedi bolji...
? је - $ " то $ " " на туђе ', па су се & тога " " ? " те су ? $ $ " & ?. а ? $ % " " & о " се " $subzero81 je napisao/la:Ja ljudi ne mogu da vjerujem ono sto upravo citam. Prvi put sam otisao na drugu temu (FK. Velez) da vidim kakva su njihova ocekivanja pred tekmu, kad tamo, malo reci da su se seljini navijaci stustili na njihovu temu, sve neki postovi tipa:" Ma potruditi se, pokusajte pobjediti, igraj te muski i slicno", da ne povjerujes. Ali nije to ono sto mene cudi, vise me cude navijaci Veleza, koji najavljuju pobjedu Borca. Ja ne znam jeli oni sebe lazu, nas lazu ili samo provociraju navijace selje. Ja mislim da od Borceve pobjede u Mostaru nema nista,ali daj Boze da grijesim.

$ & овог поста & $ те $ ¥ " " " све " %

А % се ¥ " са ?, у ? ?, ја " & $ - " " $ $, ? $ " " - $ " & $ " ' $. $ " " $ & ' у "

? & - се " за ? ' & $ у '...
"" ПУТ ""
Ma mogu oni da napadaju, ali ne mogu da pobejgnu od istine. Dovoljno je otici na temu FK.Velez i pogledati sta se tamo radi.
Ma ja ne mogu da vjerujem da Borac moze uzeti Veleza, zbog svega sto prati ovu tekmu, Imaju 2-3 poraza za redom, sranje u upravi, sranje sa navijacima, sve to implicira da im je pobjeda neophodna.
Ja sve sto bi volio, zelio, trazio je da i jedni i drugi odigraju posteno i neka pobjedi bolji. Meni vise ne treba. Meni ne treba kupljena titula, to je za picice, Neka Borac pobjedi posteno ili izgubi ali da igra posteno,hrabro, muski i ja sam zadovoljan.
Ma ja ne mogu da vjerujem da Borac moze uzeti Veleza, zbog svega sto prati ovu tekmu, Imaju 2-3 poraza za redom, sranje u upravi, sranje sa navijacima, sve to implicira da im je pobjeda neophodna.
Ja sve sto bi volio, zelio, trazio je da i jedni i drugi odigraju posteno i neka pobjedi bolji. Meni vise ne treba. Meni ne treba kupljena titula, to je za picice, Neka Borac pobjedi posteno ili izgubi ali da igra posteno,hrabro, muski i ja sam zadovoljan.
-
- Kontakt:
Evo sad sam dobio info da Milinovic je bas ozbiljno povrijedjen i da mora mozda na operaciju kicme..Znaci Susac brani i u Evropi ako mu produze ugovor..
DRAGAN STARCEVIC
DRAGAN STARCEVIC

TREĆI PUT ČASTIMO
Zna li neko da li u BiH Premijer Ligi postoji doping kontrola?
- TheManiacs
- Kontakt:
Pa trebalo bi da postojiSchlager je napisao/la:Zna li neko da li u BiH Premijer Ligi postoji doping kontrola?

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Znači od Marićevih "pojačanja skoro svi su povrijeđeni: Milinović, Vukobratović, Stanić, stim da Knežević nije nikada ni zaigrao, a da je Čukuić otišao prije nego je prvenstvo i počelo, ostali su još Stevanović i Vukelja, hehehehehe, pravi sabirni centar...borac_sampion je napisao/la:Evo sad sam dobio info da Milinovic je bas ozbiljno povrijedjen i da mora mozda na operaciju kicme..Znaci Susac brani i u Evropi ako mu produze ugovor..
DRAGAN STARCEVIC
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.