FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 03 nov 2011, 07:50

Yuto je napisao/la:Ok utakmica al glupo primljen gol...

Lucio (il Samuel),Chivu i Stanković out,Ranocchia,Nagatomo (ako se oporavi) i Alvarez in i too ce puno bolje izgledat.

Ricky odlican kad je uso,steta sto nije zabio :oops:
Nagatomo out iz Intera, takav kloc ne treba...sinoc se vidjela odbrana sa njima i bez njega...najjbolje odradjena utakmica sto se odbrane tice u ovoj sezoni...Maicon i Zanetti moraju igrati bekove...

Milito :lol: hoce tko kupit Dekia/Mottu/Chivua, Milito gratis :lol: uz Sneijdera(koji je zasluzio klupu) najgori sinoc...

Zarate opet pokazao da je nas najbolj igrac skoro svako kontakt sa loptom u blizini 16-erca je prilika za gol...Motta katastrofa, dok je Deki na trenutke i igrao kao nesto...

I onda dva genijalca, da se opet ponovim Xavi i Iniesta, ali samo u defanzivi...kojom lakocom oni igraju odbranu to nije normalno, da je kako Zanettia klonirati na oba beka i jednog u vezni red...BOG, najbolji igrac svih vremena...Cambiasso u odbrani odlican, a kakve je lopte dijelio :shock:

ova trojka u odbrani solidna, ali mogu oni puno bolje...

Ricky OPET potvrdio da nije za klupe, tj. tribina i da zasluzuje mjesto u prvih 11...idealan je za poziciju Motte, kako ih je lomio samo :lol:

jos samo da ovu ****.nu srecu i igru prenesmo na prvenstvo :evil: kada bi u prvenstvu odigrali 10 tekmi na ovom nivou kao sinoc ostvarili bi brat bratu devet pobjeda, jer igraci su citavu tekmu igrali, a ne samo prvo pol.

Orijent
Kontakt:

Post Postao/la Orijent » 03 nov 2011, 10:59

bilo koji jaci protivnik ce interu doci glave,pozdrav svima...

Morrati imao sastanak sa Robertom Baggiom

Prema navodima italijanske štampe, Massimo Moratti, predsjednik Intera, tokom ove sedmice, imao je sastanak sa Robertom Baggiom, na kojem su rezgovarali o njegovom eventualnom, trenerskom angažmanu u Interu sljedeće godine.

Legendarni Divin codino, tokom karijere, nastupao je i za Inter, a nedavno ja završio i trenersku školu, što znači da je spreman da se vrati fudbalu, ovoga puta u trenerske vode.

Inter želi iznova izgraditi ekipu, a Moratti smatra kako bi Baggio bio idealan za novi početak, prateći trendove u Italiji, gdje sve više mladih trenera dobiva priliku, poput Allegrija u Milanu ili Contea u Juventusu.

Također, u klub bi se mogao vratiti i Gabriele Oriali, na mjesto Sportskog direktora.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 03 nov 2011, 13:03

Interovih startnih 11, koji su jučer krenuli od prve minute protiv Lillea na Meazzi, ulaze u povijest kao najstarija momčad koja je ikad započela utakmicu u Ligi Prvaka.

Castellazzi (36), Zanetti (38), Lucio (33), Samuel (33), Chivu (31), Cambiasso (31), Stanković (33), Motta (29), Sneijder (27), Zarate (24) i Milito (32) jučer su u prosjeku bili stari točno 31 godinu i 317 dana, što je novi rekord najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

"Ne možete podcijeniti vrijednost iskustva. Gledajmo na ovu momčad kao na staru gardu.", bila je reakcija Interovog trenera Ranierija.

Još jedan rekord :lol: :lol:
No mora se priznati da su igrali borbeno i požrtvovano unatoč bremenu godina koji ih pritišće.

Capitanoooo kralj....

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 03 nov 2011, 14:47

Inter are on the trail of Eden Hazard is no longer a mystery. Now Gianluca Di Marzio , from the pages of his blog reveals that the agent of the Belgian player of Lille, John Bico, is located in Milan a few days ago
Valjda će biti nešto od ovoga.Di Marzio je pouzdan izvor i na tragu je dešavanja na tržištu.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 03 nov 2011, 15:00

slika

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 nov 2011, 15:10

Ne znam da li je neko od ovih na Sport.ro odlepio ili sta ,ali odlicno vidim da pise da Nemanja Vidic stize u Inter u januaru :lol: Pise da Chivu odlazi u januaru iz razloga sto mu istice ugovor pa ovaj stize kao njegova zamena :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 03 nov 2011, 15:23

Inter ce sve karte ( ako ih uopste ima ) baciti na LP, sto se tice Serie A, daj Boze da izbore Evropu. . .

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 nov 2011, 15:28

slika
Zasto bi "bacio "? imamo najbolji roster u Seria A ,samo nemamo srece ,igramo fino pa i povedemo al sve useremo il se rano zatvorimo ,al nakon sinocnjeg duela vidim da je i Ranieri shvatio neke stvari ,nadam se da nece biti prekasno ,ali idemo nabolje :|
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 03 nov 2011, 15:32

Nece Ranieri dugo u Interu ,vec nekoliko dana se po stranim portalima siri vest da ce Roberto Badjo biti novi trener Intera ,ili od polovine tekuce sezone ili od sledece,cak sam video i u nekim domacim medijima tu vest danas.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 nov 2011, 15:43

Vruca tema je ovih dana bila Vidic u Interu, idealno bi bilo kad bi otisli Lucio i Chivu, a dosao on, mada je to tesko ostvarivo

sinoc sam takodjer vidio kako hazard skenira tribine Meazze, mislim da je i on poprilicno zainteresiran za dolazak, veci problem bi predstavljao Lille i eventualna odsteta

ja bih volio ovog mladog Juana, pricaju bajke u Brazilu o njemu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 03 nov 2011, 15:51

Tribalian je napisao/la:Nece Ranieri dugo u Interu ,vec nekoliko dana se po stranim portalima siri vest da ce Roberto Badjo biti novi trener Intera ,ili od polovine tekuce sezone ili od sledece,cak sam video i u nekim domacim medijima tu vest danas.
danas sam procito na fcinternews da je sve ovo demantovano za Badja ,neko puko suplju ..
evo link: koristi gt ako ne parlas italiano http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=63005" onclick="window.open(this.href);return false;

Ranieri je odlican trener ,do igraca je ne do njeg ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 nov 2011, 16:12

Mister No je napisao/la:Interovih startnih 11, koji su jučer krenuli od prve minute protiv Lillea na Meazzi, ulaze u povijest kao najstarija momčad koja je ikad započela utakmicu u Ligi Prvaka.

Castellazzi (36), Zanetti (38), Lucio (33), Samuel (33), Chivu (31), Cambiasso (31), Stanković (33), Motta (29), Sneijder (27), Zarate (24) i Milito (32) jučer su u prosjeku bili stari točno 31 godinu i 317 dana, što je novi rekord najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja.

"Ne možete podcijeniti vrijednost iskustva. Gledajmo na ovu momčad kao na staru gardu.", bila je reakcija Interovog trenera Ranierija.

Još jedan rekord :lol: :lol:
No mora se priznati da su igrali borbeno i požrtvovano unatoč bremenu godina koji ih pritišće.

Capitanoooo kralj....
Zarate zalutao iz kadestske selekcije. :lol:
Ako je ovo najstarija pocetna postava neke ekipe, onda ste premasili gradskog rivala iz sezone 2007-08. :mrgreen: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 03 nov 2011, 16:14

Puma je napisao/la:Vruca tema je ovih dana bila Vidic u Interu, idealno bi bilo kad bi otisli Lucio i Chivu, a dosao on, mada je to tesko ostvarivo

sinoc sam takodjer vidio kako hazard skenira tribine Meazze, mislim da je i on poprilicno zainteresiran za dolazak, veci problem bi predstavljao Lille i eventualna odsteta

ja bih volio ovog mladog Juana, pricaju bajke u Brazilu o njemu
Nisi dobro upratio. Vidic je bio aktualan pre produzenja ugovora u Mourinhovo vreme. To vise nije slucaj. ;)
Hazard - moguce. Juan - realno.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 03 nov 2011, 17:45

Aktivan je opet njegov prelazak, bar proteklih dana po italijanskim medijima ;)
Call the coroner!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 03 nov 2011, 17:54

vrlo je moguće da vidić napusti manutd, SAF ga u zadnje vrijem zna i na tribinu poslati, možda ga i prodaju e sad hoće li u inter ko će ga znati :?:
inače čestitke interu na pobjedi sinoć i vrlo vjerovatnom prolasku dalje.
samo nisu mi jasni branca i morati da nisu ništa naučili na milanovoj grešci od prije 5 godina, uspjeli osvojiti LP sa već poprilično starom ekipom i umjesto da odmah krenu sa pomlađivanjem oni u berlusconijem stilu ide na šemu pa mi smo prvaci mi smo najbolji ne treba nam niko i tek godinu i po poslije dizanja kante inter ima najstariju ekipu u istoriji Lp, u domaćem prvenstvu katastrofa start, mislim da u januaru moraju dovesti mlaše igrače a barem nekim starim se zahvaliti, pa taman i žrtvovati jednu sezoni zbog nekih budućih dobrih rezultata.
a to su mogli naučiti i iz tuđeg iskustva ali eto nisu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 nov 2011, 12:33

slika

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 nov 2011, 18:36

Genoa Inter ce najvjerovatnije biti odgodjena (tako nagadjaju ovi na fcinternews) zbog velikih poplava u Đenovi.

slika
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 04 nov 2011, 19:11

slika

Gledao sam i ja SKY-u no tekma je u nedjelju, neće valjda kiša padati do tada neprestano :!: :?:

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 04 nov 2011, 19:15

Nemam pojma nisam nista gledo,samo sam procito ovaj clanak na fcinternews i oni vele da se ocekuje samo zvanicna potvrda da se nece igrati utakmica...

Mozda je tako za nas i najbolje :oops:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 04 nov 2011, 20:17

Utakmica u Genoi je i zvanicno otkazana
Call the coroner!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 0 gostiju.