FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

leorey
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la leorey » 17 avg 2017, 01:06

parangal je napisao/la:
Furymaker je napisao/la: Semedo je djelovao solidno
Jo kad bi mi mogao reći ZAŠTO je on tebi delovao solidno? Nemoj zahebavati... dečko će biti desni Digne to je već više nego izvesno...
Zbog toga jer je bolje odigrao nego Vidal, koji nije postojao proslu tekmu. Cistka definitivno treba, kao i nova pojacanja, ali necemo se sad preseravati i suditi nakon jednog poluvremena i to protiv ovako jakog protivnika, gdje niko nije bio na nivou.

Tako i ja isto mogu rec da ce Theo biti kur.ac od igraca u Rejala, na osnovu ovog danas.
27.10.2020

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 17 avg 2017, 01:06

parangal je napisao/la:
Jo kad bi mi mogao reći ZAŠTO je on tebi delovao solidno? Nemoj zahebavati... dečko će biti desni Digne to je već više nego izvesno...
Ajde ako bude dobar bek da ti letiš s ovog foruma više, jer mi je dosadilo čitat tvoje pizdarije, a vjerujem i većini ovdje.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 avg 2017, 01:08

parangal je napisao/la:
Zato sto je jasno ko dan da je takticki duplo zreliji od Vidala, drzao je poziciju, trcao gore-dole, ispratio je svaki put i Marcela i Thea, igraci ga jos uvijek ignoriraju kad je otvoren, al je koristio prostor i otvarao se, to sto ti ocekujes da zabije gol i asistira il iscupa loptu sa crte da bi u tvojim ocima pruzio solidnu partiju je druga stvar.
Usporedi ovo i Vidalovo iz prosle tekme il Robertovo il Albino iz prvog poluvremena, dasta je nego solidan

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 avg 2017, 01:09

Semedo sasvim korektno odigrao, nekoliko baš finih poteza. Joj što ne mogu ovih Nostradamusa i pizdih materina..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 avg 2017, 01:09

Pitanje je da li bi dolazak Coutinha i Dembelea mnogo popravio stvari sto se tice ovog tima, nije dovoljno samo dovesti njih dvojicu, mozda bi to popravilo stvari ali na kratke staze iako sumnjam i u to.Sto se mene tice prvo se ova uprava treba smijeniti, to bi volio vise nego da dodju navedena dvojica.I onda polako krenuti sa pomladjivanjem ekipe, ovaj skart sto se nakupio **** te napokon dovesti u vezni red nekoga ko zna igrati, pa nema nijednog igraca u vezi da zna podvaliti loptu.Iniesta je jos tu ali i njegovo je proslo i ocekujem da bude povrijedjen pola sezone tako da ni njega ne racunam tu.Suarez je neshvatljivo los a bgm ulazi i u godine tako da bi polako trebali poceti razmatrati ko ce njega zamijeniti za par sezona a ako ovako nastavi igrati i ranije.Kako god mnogo promjena treba ovom timu ali najvaznije je smijeniti ova **** na celu jer je zalosno koliko su nesposobni.I samo da retardi sad panicno ne potrose pare na neke levate u zadnji cas a mislim da je to realan scenarij.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 avg 2017, 01:09

slika

35 miliona kume :shock: frajer ne može potrcati sa 23 godine, ne može ni doci do nekog duela koliko je spor :facepalm: prolaze svi pored njega, on jadničak samo prati pogledom i nešto trckara :wtf:

Jao kako ih Valencija ošiša ko ovce, uvališe im smeće a uzeše pare.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:12

Daj ne lupajte više o tim ostavkama i Bartomeu....jel vama jasno da on sutra raspiše izbore da se oni mogu održati tek dogodine? Ali ajde što to nego se neki ovde nadaju da bi mogao doći Laporta? Alo on trenutno nije ni PETA opcija......prestanite se zanositi i trošiti vreme na gluposti. Prvo što NIKO ne bi želeo da u ovom trenutku i ODMAH preuzme klub....sve su to "mudrice" koje će radje pričekati da Bartomeu sam potone da bi oni izgledali kao "spasioci" nego li sami preuzeli "vruć krompir" baš sad...tako da ne zanosite se s time.

@zetko....ako je tebi Vidal parametar.....onda si verovatno u pravu ali to ti je tanak "parametar"

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 17 avg 2017, 01:13

Po meni uz Coutinha potrebniji nam je neki klasicni CF golgeter tipa Lewandovski neg mali Dembele..
AVANTI LIBERTA 1919

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:14

AlfredNobel je napisao/la:Semedo sasvim korektno odigrao, nekoliko baš finih poteza. Joj što ne mogu ovih Nostradamusa i pizdih materina..
balonjo.....BUMMM :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2017, 01:15

slika

:facepalm:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 avg 2017, 01:15

Evo ispljun'o je Segura da su blizu potpisa Coutinha i Dembelea. Prpaaa :lol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:16

transandino je napisao/la:Po meni uz Coutinha potrebniji nam je neki klasicni CF golgeter tipa Lewandovski neg mali Dembele..
A gde ćeš sa Suarezom? u Bayern? :lol:.....joj svašta za pročitati ovde.....čuj Levandovski :roll:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 avg 2017, 01:16

Pep Segura: “Estem a prop de fitxar Coutinho i Dembelé però fins que no estigui tancat, no es pot dir res."

Hahaha, cuj ovog dole hablecine, kaze potpisat cemo Coutinha i Dembelea, al nije jos sigurno, picka ti materina, mrs iz svetinje

@parangal

gle, ja stvarno pokusavam biti korektan prema tebi, ali ali stvarno pretjerujes, ti shvatas da ce do septembra on dobit nogu bez obzira kad su izbori?
Shvatas li da ce mu se noge odsijeci, da nece biti svejedno, evo samo ova izjava gore ti je dokaz da su se sasrali, znaju 300% da idu, nikad se nije dogodilo da se za jednu noc digne 200k navijaca protiv uprave, ovo je ogromno sto se radi i vjeruj da ce uroditi plodom.

A tko god da dodje, Benedito il Laporta, bar nece radit ovo sto on radi, on je frajer koji prakticki slavi kad Barca gubi, koji nicim ne pokazuje da voli klub sekunde, gore od ovog ne moze.

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 avg 2017, 01:18

let3 je napisao/la:slika

35 miliona kume :shock: frajer ne može potrcati sa 23 godine, ne može ni doci do nekog duela koliko je spor :facepalm: prolaze svi pored njega, on jadničak samo prati pogledom i nešto trckara :wtf:

Jao kako ih Valencija ošiša ko ovce, uvališe im smeće a uzeše pare.
Na stranu pare i sve, meni je nenormalno da se jedan 23godinjak krece onako mrtvo i sporo :shock:

Hajde spori su i Rakitic i Busquets to svi znamo da im brzina nije jaca strana, ali ovaj momak gore je mladji od mene 2 godine i yebes mi mater ako ja nisam eksplozivniji od njega :rol:
27.10.2020

transandino
Kontakt:

Post Postao/la transandino » 17 avg 2017, 01:18

parangal je napisao/la:
transandino je napisao/la:Po meni uz Coutinha potrebniji nam je neki klasicni CF golgeter tipa Lewandovski neg mali Dembele..
A gde ćeš sa Suarezom? u Bayern? :lol:.....joj svašta za pročitati ovde.....čuj Levandovski :roll:
Druze nisam reko Lewandovskog vec njegovog tipa koji ti je sta odma pametujes.. **** te Dembele kad nema spica nikakvog Suarez pogubljen totalno a svi misle kad to dijete iz Borusije dodje da ce bit ko Messi...Plus borusija ima drugaciji tip igre potpuno pitanje je koliko bi se uklopio
AVANTI LIBERTA 1919

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 17 avg 2017, 01:19

samo da vam nesto jos napisem prije nego sto legnem, ako jos jednom vidim nekoga da pise da se Rafinha proda, instant block, Rafinha je Rakitica, Gomesa, Ardu doktor nauka, dok se ne dovede neko bolji ima da igra i ima da vas sve usuti.
tebe punac pogotovo

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:20

transandino je napisao/la:
parangal je napisao/la:
Druze nisam reko Lewandovskog vec njegovog tipa koji ti je sta odma pametujes.. **** te Dembele kad nema spica nikakvog Suarez pogubljen totalno a svi misle kad to dijete iz Borusije dodje da ce bit ko Messi...Plus borusija ima drugaciji tip igre potpuno pitanje je koliko bi se uklopio
Luis Suarez je NAJMANJI problem FC Barcelona.....TAČKA i kraj rasprave

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 avg 2017, 01:22

Furymaker je napisao/la:samo da vam nesto jos napisem prije nego sto legnem, ako jos jednom vidim nekoga da pise da se Rafinha proda, instant block, Rafinha je Rakitica, Gomesa, Ardu doktor nauka, dok se ne dovede neko bolji ima da igra i ima da vas sve usuti.
tebe punac pogotovo
Rafinha, Gomes, Arda, pa i Rakitić (veceras se popišao po sebi i po svemu šta je uradio u one prve dvije sezone) - prvi bi trebali letiti iz Barce !! vjeruj bratu
Ovo je nedopustivo koliko su loši, a nose dres Barce.

Mora se poceti cistiti klub, inace ode sve u q :salut:

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 17 avg 2017, 01:22

Kad ste gori od nas konačno, nas nema u LP ...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 avg 2017, 01:22

Furymaker je napisao/la:samo da vam nesto jos napisem prije nego sto legnem, ako jos jednom vidim nekoga da pise da se Rafinha proda, instant block, Rafinha je Rakitica, Gomesa, Ardu doktor nauka, dok se ne dovede neko bolji ima da igra i ima da vas sve usuti.
tebe punac pogotovo
Nemoj ti mene štedeti molim te.... :lol:

Rafinja je glupan neopevani i nažalost glupan koga Barsa (kao ni mnoge poput njega) nikome ne može uvaliti....i opet TAČKA i kraj rasprave :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.